-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
mindfreak #6217 üzenetére
Szeritnem nem az van odaírva hogy baszogassuk a másikat állat módjára mert nem tetszik ahogy ír. Akkor az életben is ha valaki dadog vagy beszédhibás azt nyakonvágjuk hogy kussoljon mert nem értjük hogy mit mond. Nem az zavar hogy szóvá tetted hanem az ahogy szóvá tetted.
-
heihachi
addikt
válasz
mindfreak #6154 üzenetére
Valamelyik nap speed hackel szaladgált valaki a pályán. Elindultunk ct kezdőről, még a kapuig nem jutottam el, a t már ott állt velünk szemben, és halomra lőtt minket. Aztán visszaszaladt, fel A rövidre, és ott is írtott, még az előtt, hogy a ct-k kiértek volna a rövidről középre. Nyomott így vagy 3-4 kört, aztán eltirhult magától. Amúgy tök jól néz ki, ahogy supermani sebességgel közlekedik
Kedden meg rászóltunk a gyerekre, hogy ugyan ne vicceljen már, hogy 33-1-es a statja, mikor a második legjobbnak is csak ~ 20-10, erre elkezdett anyázni, hogy milyen lowok vagyunk. Érdekes módon a következő körben középmezőnyben végzett, majd utána volt 6-9-es statja is, ami után valahogy beindult neki a játék és meg sem állt 27-9-ig. Igaz addigra akik fikázták már nem voltak ott...
Írtó szutyok szerver a BB és a BB2 is, annyi ott a csíter, mint égen a csillag, de hát nem nagyon van más, amin sokan is vannak éjjel 1-2 körül is.
-
Djuree
félisten
válasz
mindfreak #5831 üzenetére
nem érdekel hogy elhiszed-e vagy sem, nem ezért írtam. csak megemlítettem....érdekes módon nálam a 2 mbites nettel is mindig 5-ös pingem van, még úgy is hogy 2-en cs-zünk egyszerre, és még van hogy töltök is közben lefelé
múltkor asszem moon kérdezte is hogy hogy a fenébe van nekem 5-ös pingem
....ja és ekkor is ketten nyomtuk 2 gépen, routerrel osztva a netet...
persze ez csak magyar szerókon. külföldin azért magasabb természetesen...
-
diegho
nagyúr
válasz
mindfreak #5831 üzenetére
5 hete telefonáltam először, hogy adjanak 2mbit/192kbit netet minél előbb. Azóta is várom... ha jövő hétig nem szólnak vissza, akkor felhívom őket és megkérdezem, hogy b@sszátok meg köttessek egy 2mbit-es netet magamnak külön? Az előbb meglesz? Hihetetlen ez az egész komolyan mondom.
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #5659 üzenetére
azok a régi csírák nyitottak voltak az újra és képesek voltak játszani vele kicsit
1.6os játékosnak meg nem mondom hogy nehéz átállni de azért merőben más a kettő
szeirntem legalábbis, én 1.6ban inkább érzem mákolásnak amiket lövök
west: na, járnak még errefele kúltúrával rendelkező emberek?
snorh, te meg továbbra is hárdkór offtopicos vagy -
heihachi
addikt
válasz
mindfreak #5653 üzenetére
Szerintem meg csak a sok pro fogja rá a hitboxra, ha lelövik, vagy ha nem tud valakit fejbe lőni egy lövéssel. Persze mikor Ő lő le valakit, akkor rendben van a hitbox...
Amúgy meg engem ez sosem zavart (mondjuk nem is v'ok pro), pedig azóta játszok a gémmel, mióta megjelent, az első letöltők közt voltam, a videókártya mellé kaptam kupont. Akkoriban té'leg voltak furcsa dolgai, de mostanában soha nem volt olyan, hogy szarnak éreztem volna a hitboxos dolgot.
Sokkal nagyobb probléma az össze-vissza ping, tényleg érdekes dolgok történnek egy bizonyos ping felett.Nem, nem loptak és nem tudok karatézni és nem vagyok frusztrált
-
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5551 üzenetére
Néha azért szokott jó hangulat is lenni,bár tényleg gyakrabban van anyázást. Én pont ezért járok egyre gyakrabban külföldi szerókra.Van pl olyan német szerver,ahol hajnal f4kor még 23an voltunk fent,és egyetlen fikázó,cikiző,anyázó beszólással sem találkoztam egész játék alatt,csak a poénkodás ment (már amennyit értek németül,persze...).Játékkultúra terén sajna nagyon le vagyunk maradva,még ha akad is egy-két normálisabb magyar szerver,alapvetően a játékosokkal van baj.
-
satomee
senior tag
válasz
mindfreak #5545 üzenetére
Én a jómúltkorában jártam úgy,hogy egy muki belém jött szándékosan.Erre én is rálőttem,mire ő elkezdett kitárazni rajtam egy desertet.Gondoltam nem hagyom,és kinyírtam.Köv körben megkeresett,és elkezdett megint folyamatosan TK-zni,persze megint lelőttem.3ik körben épp írtam hogy ennek így nem sok értelme lesz,rá pár másodpercre megszúrt,és már kaptam is a bant.Ez a badboyz,ez ilyen...
-
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #5483 üzenetére
Énmeg Nánáson melózom, Ott akármekkora DSL-ed lehet.. meg van a Nánáskábel, Fix díjas 4990 és 2mega a minimum érték azt 100%-ra biztosítják, ha nem Vállalják a felelősséget! igen ilyen is van... és átlag amúgy 4Mbit 390-450k-val szed.. 10-20ms fix pingel.. sosincs 30-40.. 1590 felhasználóval hihetetlen kisvárosba szervezettebb net van mint.. á haggyuk..
-
Genius007
őstag
válasz
mindfreak #5475 üzenetére
Lehet nagyon kevés a feltöltésed, és azért ugrik fel a ping, próbáld meg így:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80Pingeld meg a szolgáltatód (start -> futtatás -> cmd -> ping "www.szolgaltatom.hu" -t )
Ha már itt is sok a pinged alapból, akkor a neted szar, és nem a css-vel van a gond!Elite Hunter: Értelmes hozzászólás volt! Főleg ha a Google-t még helyesen írtad volna ...
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #5273 üzenetére
Még most volt időm megnézni a filmet. Annyira nem volt rossz, bevallom sokkal szarabbra számítottam. A fragek között voltak sablonok, voltak jók, voltak egész durvák is! A zenéről hasonlót lehetne elmondani, de sajnos a leghosszabb ideig pont a leggagyibb ment, Lostprophets vagy mi a picsa... ízlések és pofonok mondhatnám, de ez ízléstelen...
És a film leggyengébb része az effektek. Teljesen feleslegesek voltak bele, sőt igazából idegesítő volt mind, épp nem kaptam epilepsziás rohamot tőlük. Nem az effekteket kellett volna zenére vágni, hanem magát a filmet. Élvezetesebbnek és sokkal minőségibbnek hatott volna az egész.
Persze mondani könnyű, de ez építő jellegű kritika akart lenni. Reméljük a készítő megfogad néhány tanácsot ezekből és a következő (még) jobb lesz!Ja és szerintem lehetett volna folyamatosabb a kép, meg 1-2 helyen a zene is lehalkult...
-
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3882 üzenetére
Énis ellenevoltam, sőtt még minid ellenevagyok nemkéne nekem sose vezetéknélküli, de mondom ebben a Lexma egérben kellemesen csalódtam, Nem nehéz, nincsbenne köcsög ceruzaelem, és nagyon pontos nemszaggat, de nemkéne.
Az MS-ről annyit hogy kinek mi az izlése pl én nemtudnám megfogni a Logitech-eket azokmeg nekem rossz a fogása. pontossága téleg már nem az igazi, de ehez hasonló fogású, és nem nagy dpi-vel rendelkező egeret még nemtaláltam, monnyuk nemis kerestem.
Ha van valami ötleted dobjmár meg vele, mert már a jobklikk nemnagyon szuperál. -
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3880 üzenetére
Nalátod ezt pl én nemvettem észre. Nekem egy Lexma 2000Dpi-s egerem volt de azzal nekem semmi ilyen észrevételem nemvolt nagyon pontos volt, egy grafikus srác aztmondta pontosabb (pixelpontosabb mint az X7) csak nekem nemvolt jó mert a magas DPI miatt 1.0-s sensin is olyan 5-ös sensi körül ment., de ha levettem 800Dpi-re akkor jóvolt, csak a fogása volt batárnagy. De mondom énis maradok az Optikainál. Minnyár kifexik a Microsoft 4.0-m de ugyan olyat veszek, Már lassan 4 éves, de nagyon megvagyok vele elégedve.
Amúgy komolyan nemtalálkoztam a problémáddal, sőtt vezetéknélküli társát, 4 méterről üvegasztalon teszteltük, de nagyonpontos jóvolt. -
-
-
Djuree
félisten
-
diegho
nagyúr
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3583 üzenetére
akkor már vennék toyotát, fater lassan 20éves carina ja már 800ezer kilóméter fölött megy és még ép köszöni
AMD meg tényleg szar és annyival nem is olcsóbb mint amennyivel fosabb.. amugy csak akkor lesz megint rendes fps-em sourceban ha ujrainditom a gépet, hiába várom meg míg hül a proci.. na ez most akkor mi, olyankor üriti a cache-t vagy mieeez -
Genius007
őstag
válasz
mindfreak #3513 üzenetére
>>> Csak egy korábbi háááessz <<<
-
Djuree
félisten
válasz
mindfreak #3368 üzenetére
tudom. de hát azok akkora kockák hogy hihetetlen
én játszok esténként 1 órát, azt sem minden nap. sőt nem volt netem sokáig és csak botok ellen toltam, azok meg nagyon noob-ok az igazi játékosokhoz képest. a condition zero óta tolom neten csak. haver soxor nyomja zsinórban 8 órákat
anno én tanítottam cs-zni de már túlnőtt a mesterén
-
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3346 üzenetére
most már csak a CD Galaxisos csávók ügyessége választ el attól hogy origin cs-zzek
a sikerélmény még a kisebbik dolog engem inkább az zavart mikor DoD source szerókon mindegyiknél letöltetett velem 1 rakat hangot amit nem is hazsnálnak szinte.. gondolom az itt is jelen van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AM4-es félkonfig, 5800X, 32gb Ram, B450, BeQuiet TF, FractalDesign Meshify C, Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged