Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
bagyulajuve #2597 üzenetére
el tudnad kuldeni mailba a celkereszt zold pontjat?mert en barmit csinalok,nem kozepen van 1440ben..TH X)
-
qdak
addikt
dm_killer_circle:
[link]
nálam igy néz ki: [link] mit tudok a tetejével csinálni h olyan legyen mint amilyennek kell lennie ?
a pályán alap felszerelés a DEAGLE ezt hol tudom beálitani?
ha a kör végetér elveszi a fegyvert amit vettél vissza adja a deagle-t, hol tudom ezeket állitani?
van v mi program amivel lehet szórakozni ezekkel?
HELP
UI: ezt a pályát csak ajánlani tudom nagyon jó
[Szerkesztve] -
mad1
veterán
celkeresztet hogy kell beallitani wide felbontasban?1440x900ban pl,nem kozepen van a kis zold pont.thx
-
qdak
addikt
van megoldás arra hogy ha 1 pálya 1.6 hoz van menjen Source alatt?
-
Djuree
félisten
Vennék CS:Source accot!!!!
-
qdak
addikt
[link]
ezért NINCS HS !!! -
akasp
senior tag
-
SIKIRIKI
tag
A kartel kocsmában csak a sört kell fizetni de azt is mindenki magának
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
válasz
satomee #2579 üzenetére
ezek szerint kamuzott a ***** -ja???? mer akkor jól lebaxom holnap.. elvileg akkor most lehet rendesen tolni ingyenesen ugy mint 1 hettel ezelott a cs2u és smalla szervereken??
mod: énis cseréltem egyzser egy vidkarit, ami jobb, és SEMMIT nemészleltem. de mióta dualcore-val nyomom, az fps-em 4*es lett...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Hát ha így lenne,megnézném a forgalmukat mondjuk egy hónap múlva...Szerintem is marhaság.Honnan szedte ezt a haverod?
Hulk24: Az előttem szólók után kis adalékként:most kellett lecserélnem a 6600 non GT karimat.Egy 8600GT lett az utódja,és nem veszek észre különbséget játék közben,egyedül a video stress test-ben.Szal egyáltalán nem a vga-n van a hangsúly. -
akasp
senior tag
sziasztok. már majdnem egy hete a régi gépemmel netezek otthon, mert az ujban(kb. 1 hónapos) eldurrant a 80mmhzs ddrIIes corsairom
a k-ba. mind1, garos javitas, és ezen a heten jön meg. mind1. szal azon a vinyon, ami abban van volt fenn a source.
haverom a minap azt mondta a suliban, hogy fizetős lett a cs2hu ás smalla szerverk. hogy is van ez???remélem, hogy egy nagy kamu. és ha igaz is, akkor a jó öreg kartell pubi még nem az!!
-
moongoose
őstag
Kell egy kis kraftot kihozni abból a cerkából, és elég lesz neki.
Fel kell tornázni az fsb-t amennyire lehet,aztán menni fog akár egy p4.
Olyan 3.5-3.8-ig elvileg bírnia kell.
nekem anno egy 3.06 celeron D ment 4ghz-et kis fesszel.
Alapfeszen 3.8-ig ment,és olyan teljesítményt produkált,mint egy 2.8-3.0 p4-es.
Legalább is superpiben...ami azért teljesítmény igényes alkalmazás.... -
Hulk24
senior tag
Szisztok!
Haver most vett egy AGP-s MSI 7600Gt. Szerintetek egy 2.8as cerkával és 1gb rammal milyen fps-t kellne nyomnia a Counter Strike Sourceba?
THx! -
Djuree
félisten
válasz
dilipok #2570 üzenetére
azért írtam hogy nem megy olyan jól
persze azért vannak nagy pillanataim.
na meg hát a csíterek ugye. ha nem lennének lényegesen jobb lenne....
meg a 30-40 fps sem tesz jót a statomnak....
utálom ezt a buzi játékot mondtam már
fura hogy szarrá lövöm ak-val előttem 5 méterre az embert, erre az nyugodtan leguggol és fejbelő pityuval
ekkora baromságot.
miért nem lehet megoldani ezt.
ilyen a világon nincs....
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Nekem üres a friends, de semmit nem nyitok meg ami ismeretlentől jön -bár itt sajnos ismerőstől jött ha jól olvastam
.
-
moongoose
őstag
akkor is átírja,ha a gépen nincs tárolva a jelszavad?
mert van egy lehetőség,hogy elmented-e az accountod a te gépedre,vagy csak a steam szerver tárolja.
igaz ettől függetlenül átírhatja a mocsok,mert a gépedről látja a steamet az aktivált accountoddal.
Faszom...mondjuk itt is elkelne a képfelismerés,mint jópár honlapnál.
Tehát csak humán tudja beírni a képnek álcázott karaktereket.
akkor ez is megoldódna. -
18:00 körül kaptam be azóta nem léptem fel a sourceossal, és más se használja mivel offline-t ir ki.
Most az 1.6 accomal vagyok fenn amit nem használok. Ezt használtam tesztelésre hogy marad e nyoma a gépen annak a féregnek/virusnak/vagy tudom is én minek és elcsorja e ezt az accot is.
Eddig nem lépett le szal szerintem nem is fog,
Milyen néven vagyok fenn neked? -
válasz
SIKIRIKI #2555 üzenetére
Ha eddig nem kaptál akkor már tőlem nem fogsz. Ugyanis ugy müködik hogyha elkaptad akkor elösször offline, majd online, üzenetetket amit kaptam én is továbbküldni mindenkinek aki a partnerlistádon van, majd megint offline.
Na innentől nemtudsz belépni ugyanis átirja a pass-t és a contact mail-t. -
frame>24
addikt
kösz mindenkinek a segítséget, k. régen cséztem és nem a source-al...
-
Xelo
addikt
válasz
frame>24 #2552 üzenetére
szia! consolet úgy tudod előhívni, ha a CS ikonjára jobb klikkel kattintassz, tulajdonságok, és az elérési uthoz ird hozzá hogy -console. pl nekem: ''C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe'' -applaunch 240 -console
aztán a console-ba ird be a következőket: rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100. külön ird be őket, mindegyik után enter. ezután ellenőrizheted úgy hogy ismán beirod hogy rate, cl_cmdrate, és cl_updaterate. kiírja hogy mennyire van beállítva.
-
IRC-en lopják az accountokat
Előre is elnézést kérek a hír egyszerűsége és formázatlansága miatt, de gyorsan és tömören kell titeket értesítenem arról, hogy egy meglepően hatékony account-feltörési módszer terjed IRC-en. A gyanútlan áldozatra ráír egy 4kings előtagú arc, köszön is szépen, aztán belinkel egy oldalt, valami parishilton2 tartalmút. Amint erre rákattint valaki abban a pillanatban búcsút mondhat a Steam accountjának, ugyanis pár percen belül elkezd ki- és bejelentkezni a Steam, majd a jelszó megváltozik és oda a Valve-s játékokért adott összes fityingünk. Ezután a feltört account friends listájának összes tagja kap egy linket, ami a következő:
NE MENJ RÁ!http://www.speedyshare.com/982527329.html
Nem tudunk arról, hogy ezen az oldalon is be lehet szedni a vírust, de azt tanácsolom, hogy ne próbálkozzon senki.
Account lopások
Tegnap bukkantunk rá az IRC-es módszerre, most pedig itt egy másik.
A linket bárhol megkaphatjátok. Az előző módszerrel ellentétben ez azonnal megváltoztatja a kontakt emailt és ugrott az account.
A link pedig amit SEMMILYEN körülmények között NE NYISSATOK MEG: http://xyxy.de.ohost.de/DC_01902.scr de lehet, hogy másmilyen linket kaptok, amibe ez a DC_01902.scr van. Ezt a fájlt nagy ívben kerüljétek el.
Utóbbiba én is beleszaladtam.
A FENTI LINKEKEKET NE NYISSÁTOK MEG!!!!!!
bemásolom hogy hogy is müxik:
szal friendsben irt délután nekem egy ''i am love'' nevű srác (másnéven ''kolo'') Mivel elég jól ismerem a srácot és sokat játszottunk már együtt nem is gondoltam volna hogy szánt szándékkal adja tovább a linket. Szóval küldi a linket, erre rákérdeztem hogy mi ez? irta rá hogy egy kép és nézzem meg (magyarul irta!) Gyanakvásom igy elmult részben hogy nem egy auto message üzenet. rákkatoltam a linkre. Ekkor feljött az ablak h letöltöm e. Nod nem rinyált hogy virusos lenne. Miután lejött azért ellenőriztettem a Nod-al mielött megnyitottam volna. nem talált semmit. a win képernyökímélőnek ismerte fel a filet. Szal mivel semmit nem talált a Nod igy megnyitottam. Megnéztem majd letöröltem a letöltött filet. nem is foglalkoztam vele tovább, csak kb 5p mulva nézném az ismerőseimet erre csak a ''sign in'' felirat fogadott. na ekkor már sejtettem hogy bajok lesznek. Én irtam MacRoy-nak hogy valószínüleg átirja a contact mail-t és a pass-t is mivel a ''forgotten password'' nem müxik. Kipróbáltam az 1.6 accomra ott működött. Szal innen jött hogy valószínüleg azokat is átírja. Azóta beszéltem MSn-en egyik ismerössel aki mondta hogy délután elküldtem neki ezt a linket. Szóval nemhogy csak fertőz hanem aki a partnerlistádon van, mindenkinek elküldi.
Szerintem akkor aktivizálódik amikor megnyitod a letöltött file-t és nem akkor mikor leszeded a gépre. jelenleg az egyetlen ut a visszaszerzésre az az email küldése a steam-nek fotóval a dobozról és a cd kulcsról.
Másik accom müxik de azért mikor töröltem a filet csináltam egy rendszervisszaállitást biztos ami biztos alapon. Elötte és utánna is lefutattam az Ad-Aware 2007-et, és az se talált se keyloggert se trójait, se semmit.
Szóval ezekután figyelni mire nyomsz rá!
forrás: CS2.hu
[Szerkesztve] -
frame>24
addikt
Na, akkor pls okítsatok:
- kick#1: ''állítsam be a rate-jeimet''
- kick#2: ''valaki VIP slottal érkezett verisorry''
ezek mind magyar szervereken voltak, szal alapból kickel...
Mi ez? Console-t hol kell előhívni, vmely csapathoz való join előtt?
PH!-szervert nem találtam
hahó? -
frame>24
addikt
feltettem azt a game-et és a steam aktiválás után vmit letöltöget, de 84%-nál kezdte.. MI ez? A patch-eket telepíti, v van vmi szükséges ''core'' file?
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
kollégáknak ajánlanám a legújabb Xtreme-G drivert a tweakforce jóvoltából. mindíg is a kedvenc drivermoddoló csapatom volt, de már rég nem jártam feléjük, aztán felnéztem az új oldalukra: [link]. 64bites Vista-m van és eddig a 162.22es hivatalos drivert használtam. olvasgattam fórumokat és nagyon jókat írtak az új xtreme-g 163.44es meghajtóprogramról, hát le is töltöttem. simán régit uninstalláltam, feldobtam xgt.. nézzük csak! stress test 150fps-ről 179re ugrott.. mindemellett a driver erőssége az IQ, azaz image quality, vagyis sokkal szebb képet ad ezzel a VGA mint a hivatalossal. mint látszik sebességen sem kicsit javítottak. ajánlom azoknak akik CSznek, mondhatnám nekem mindegy hogy 150 vagy 180 frame-el megy, de 30 különbségnek brutálisan sok. szerintem főleg gyengébb géppel rendelkezők juthatnak érezhető gyorsuláshoz ezzel, legalábbis ha CS:S-t vesszük figyelembe. állítólag Bioshock és STALKER is jóval gyorsabb vele. nahh csak ennyit akartam megosztani. természetesen saját felelősségre rakjátok fel
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki !
Uj CFG halááááááááál mindenkiretalizunk a kocsmában
-
Djuree
félisten
válasz
horvathkrisz #2546 üzenetére
hát igen.
nem tudom miért jó az ha elbasszák a saját és mások szórakozását.
még ha mások szórakozását akarják elbaszni valamiért az érthető, ilyen emberek vannak, de azt már nem értem miért szopatják magukat is. kis önkínzás vagy mi?
én pl. semmilyen játékban nem csítelek, csak a saját szórakozásom basznám el.
de sajna nem lehet őket kiszűrni. én próbálok olyan jól játszani ahogy tudok, néha jól megy néha nem, ez ilyen. de ez így van jól. -
horvathkrisz
addikt
''amit én sose értettem: akkor élvezetes a játék, ha sikerélményed van. de ha csak segítséggel tudsz jól játszani, akkor hol a sikerélmény?''
teljesen egyetértek, mellesleg szerintem a csitterek közben nagy szarnak érezhetik magukat...
mert azok is.
egyszerűen unatkozó kocka lúzerek, akik valamilyen hiányosságukat ezzel a fajta hazugsági módszerrel kompenzálják... -
bana'n
tag
válasz
horvathkrisz #2544 üzenetére
csalók mindig voltak, lesznek. max azután gondolkodnak el, hogy egy accountot 'eljátszottak'.
a csítek meg általában egy lépéssel a VAC előtt járnak. hasonlóan, mint a vírus - antivírus szoftverek esetében. persze van aki így is fennakad a szűrőn, nálunk 16 VAC bannolt acc jut 8142-re.
egyébként a tényleges csalók száma messze elmarad a csalónak véltek számától.
amit én sose értettem: akkor élvezetes a játék, ha sikerélményed van. de ha csak segítséggel tudsz jól játszani, akkor hol a sikerélmény? -
Fáraó
őstag
A tegnapi játék annyira rosszul ment, hogy egy kicsit elszégyeltem magam. Nem tud vki egy jó külföldi szervert ahol med játékosokkal lehet gyakorolni, csalók nélkül?
-
Fáraó
őstag
Bevallom őszintén én a canter bot-ra azt hittem camper bot.
-
qdak
addikt
Mi az a ''canter'' bot?--->Counter-Terorist bot,ct bot (én mindig terrorista vagyok)
hát ehhez annyit hogy ha a bombáért oda tudnak menni, akkor ha kis pisztollyal(glock stb) járkáll a bot és elmegy 5 elejtett mesterlövész- v gép-fegyver mellet nemigaz h nem tudják megcsinálni h vegye fel! amugy a hitman blood money ba volt olyan hogy elkezdtem apritani mindenkit s maradt ott fegyver a halottaktol, s felvették és lötek rám.
meg hiányolom h 1000 éve ugyan azok a fegyverek vannak (jó kevés) szóval valamit összedobhatnának -
jolti05
őstag
válasz
dilipok #2527 üzenetére
Ugyanúgy van minden, mint az előző rendszeren, kivéve azt, hogy kicsit frissebb a vidikari driver. De azt is néztem, hogy felrakom a régebbit, és semmi.
Djuree: Az a vicc, hogy nekem ugyanígy működött, csak most újraraktam a gépetA másik vicc pedíg, jó, hogy szóltál, ki van kapcsolva a winfrissítés, nem rakott fel még semmit.
Kipróbálom még azt, h írtak nekem valamilyen rendszergazdás hozzáférést, de sztem ennek nem sok köze van a játékhoz -
Djuree
félisten
Mi az a ''canter'' bot?
Ez a HS rapszódikus dolog, van olyan hogy bejbelövöd és alig vesz le neki, viszont én olyat is láttam már hogy a testét lőttem és HS lett
Olyan MI még egyik játékban sincs, hogy odaszalad a bot a jobb fegyverhez és felveszi azt a kezében lévő helyett. -
qdak
addikt
válasz
satomee #2525 üzenetére
''10-5x várnak ránk a canter botok'' ---> van 1 hely ahova mindig beáll várni a canter bot és tisztán fejbe lehet lőni, mert van 1 pont ha onnan nézem nem lát csak én öt,
2 lött nem hs 129---> én fejbe 1 lövés nem halt +, ő utána 2X lő 129 vett le (miután fejbelövöm)
Felvenni szerintem azért nem veszi fel mert a glock másodlagos,ez meg elsődleges fegyó,tehát......... ---> pl megy glockal s csak akkor vesz fel 1. fegyvert ha átt megy felette, olyat még egyikben sem láttam hogy direk oda ment volna felvenni, ez miért van remélem érthető voltam -
Djuree
félisten
válasz
jolti05 #2526 üzenetére
64 bites rendszerrel még sok proginak gondja van, főleg ha vista is.
vista meg 64 bit még most halálos kombináció a játékoknak soxor.
én még ki szoktam kapcsolni a win automatikus frissítését is, mindig elbassza a gépet, mióta nem frissül semmi baja nincs.
legjobb ha visszarakod a 32 bites xp-t, ha csak nem kell valami különleges dologra a pista.
amúgy nekem a steam.exe hibát észlelt-et szokta kiíírni. akkor csinálja mikor netezek meg cs-zek egyszerre (ezt úgy csinálom hogy mikor meghalok, nem nézem a többieket hogy játszanak hanem netezek addig, mikor visszalépnék a játékba meghal a steam) de mostanában már nem netezek közbe, így nem szokott behalni. -
jolti05
őstag
Na srácok, van egy kis gond.
Format volt, megint felkerült ugyanúgy a 64bites Vista, 2 óra alatt fennvolt a CS is, frissített, meg minden, aztán elindítom, kidob, kiírja, hogy a Source működése leállt, és ennyi. Nem müxik a gamma.
Mit tegyek?Telepítsem újra a steam-et és a játékot?
Volt már valakinek hasonló gondja? -
satomee
senior tag
Bocs,én nem sértésnek vagy fikának szántam,de a ''10-5x várnak ránk a canter botok'' meg a ''2 lött nem hs 129'' nekem érthetetlen volt,sokat segítene legalább egy pár vessző vagy pont...Felvenni szerintem azért nem veszi fel mert a glock másodlagos,ez meg elsődleges fegyó,tehát helyette nem fogja felvenni,elsődleges meg gondolom volt nálad.
-
qdak
addikt
dik a lényeget nézzétek ne azt h hogyan fogalmaztam, ez nem a magyar hejesirás topik
szóval nem tudok mit tenni, pedig sok játékot ''átt irtam'' és pont ezt nem tudom, amugy botokat irkáltam át 1 kicsit föleg a fegyver rend az jobb let ja és még 1 ha az a szerencsétlen glockal futkoz mért nem veszi fel a mellete lévö riflet? -
qdak
addikt
de én nem a messzibe lövök hanem van 1 hej a cheeatau pályán ahol 10-5X várnak ránk a canter botok és én kb 20 m rol lövök a mozdulatlan botra és erre felál 2 lött nem hs 129 én meg 10000% h fejbe lötem és 89 % vett le, deagle az nálam ha betalál hs be akkor öl + az ak47 + nagyobb fegyverek.
-
Fáraó
őstag
Vmelyik nap volt, hogy megláttam a mozgó(!) ellent a távolban (botozás volt, nem voltak még lesebezve!), na gondoltam parával adok egy ''próbalövést''. HS lett
Máskor meg -mint írtátok-, a legtökéletesebb célzás sem elég. Amikor akarja, akkor adja. Sajna a sebzés is kb. hasonló, mindenkinek megvan a saját sztorija -pl. deserttel 7 in 1 meg hasonló.
[Szerkesztve] -
qdak
addikt
hello
én csak botokkal jáccok, szeretném azt megcsinálni hogy az élet (az enyém is) 50 legyen, v ugy is jo lenne ha a fegyverek erejét tudnám duplázni, esetleg azt h ne lehessen pajzsot venni, hogy miért? mert nagyon zavar h fejbe lövöm pisztollyal ( de valamikor m16 tal ) és nem hal meg!!! ez csak nálam van??
ha valaki tudja h mit kell áttirnom segitsen elöre köszi -
-
-
Djuree
félisten
és miét passzoltad el? lehet tudni? jöhet pribe is.
amúgy én is eladtam, most egy p4-esen tolom, épphogy megy minimumon 50fps-t, szarabbak is a statjaim mint mikor ment stabil 120fps-t fullon
egy nagy kérdés, ez mindenkihez szól:
olyat tudok csinálni, hogy ha nincs netem és mégis szeretnék cs-zni, botok ellen toljam?
vagy net nélkül be sem tudok lépni?
[Szerkesztve] -
csövi
tag
helló,
meik az a parancs amivel a hangfájlletöltést lenyomhatom?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest