- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3098 üzenetére
az XP a te rendszeredhez öreg ez azért kicsit erős nekem
lehet hogy csak 3 gigát lát a 4ből de azon kívül nem tudom mmiért lenne az XP régi...
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3098 üzenetére
" Ubuntu linux 7.10... "
Naja, nekem ezeket mondhatod
Soha nem volt Linux a gépemen ! -
-
illusiON
őstag
válasz
s@nyiii #3089 üzenetére
ti wp-vel is futkorásztok?
sosem értettem h miért mindenki rusholva lődóz aztán szitkozódik h persze nem hal semmitől meg hitbox ratehax stb.. akkor ad fejest ha oda célzol és tiszta az illető
gondolok itt előző tényezőkre..
Sadriel: nekem ugyanezt teszi a configomon 32bites XP-n, bár nem cs-vel hanem day of defeat Sourceszal ha steam mellett még msn xfire stb bennvan hagyva... inditsd el feladatkezelőt és ha volt 1 ilyen akadás utána tedd tálcára CS-t és nézd meg hogy ott 100% volt-e a proci kihasználás meg a ramot mennyire ette nekem ez szokott gond lenni ha sokminden van háttérben.. ezért emeltem ki hogy steames, mert nálam az elég sokat foglal a memóriából..
-
Genius007
őstag
válasz
Sadriel #3093 üzenetére
Nem olyan mintha néha belaggolna ?
(mintha kicsit "visszahuzna, mikor mész, néha mintha kicsit visszahuzna oda, ahol 1-2másodpersze voltál!) Jobban nem tudom elmondani
De én a 64Bites Vista alatt ezt tapasztaltam !
Utána felraktam a 32Bites Vistat, akkor jó volt ! (legalábbis ezt a laggos dolgot nem tapasztaltam rajta ! (Később felraktam a SP1 RC-t is, akkor is "jó" volt !)
De 20perce vissza raktam az XP-t !(Szerintem még mindig jobb mint a Vista !)
Mondjuk nem volt vele semmi gondom, amit ne tudtam volna megoldani, de .... -
Sadriel
tag
Ave!
Nem olvastam vissza, hogy volt e már erről szó, de azért megkérdezem:
64 bites Vista Ultimate alatt létezik, hogy rosszabbul fut a CS:S mint 32-es XP alatt.
Most dobtam fel a Vistat és meglepett, hogy az ajánlott beállításokon, szűrések nélkül, csúnyább mint XP-n volt, és szaggat is néha. Ha meg rádobok valamilyen szűrést akkor kegyetlenül belassul.
Gondolom, hogy a 64 bit miatt lehet, mert a Crysis pl. jobban fut mint az XP-n. -
Agostino
addikt
Üdv.
"ha nem fejre megy a lövés"
Szerencsére úgy van a game összerakva, hogy szinte minden tunkolásnak fejes lesz a vége. Lövöd a lábát, ugyis felhord, fejes. Mögélősz, utánaszalad a töltény, fejes. Kicsit talán túlzásnak tűnhet, de nap mint nap látom. Persze cserébe néha a teljesen egyértelmű fejes marad hatástalan. :-\
-
csana
senior tag
Nemrég vettem észre (ebből is lerí, hogy nem 1 css fanatikus vok) hogy ha lepuffantok valakit (vagy engem ölnek), jelzi, milyen sebzéseket vittem be bizonyos testrészekre a halál előtt
. Ez tök jópofa mikor ilyeneket olvasok hogy: left foot, chest, right arm, head
. Fura hogy erre nem húztak rá utólag valami jókis chelleng-eket, statisztikát meg rankokat, nemúgy mint a mostani source-os gamékra..
-
illusiON
őstag
na akkor mehetünk tovább cod4re mert ott több ideig és nagyobb hatással lehet mindezt, füszerezve légitámadással helikopterrel amikre mind figyelhetsz mindez egy 10v10 TDM matchen igazán pörgőssé teszi a dolgot.. UT-ben meg ugy megy alapból ahogy ezekben a gamekben rohan
a CS varázsa nem ebben a gyors játékmenet dologban van
-
csana
senior tag
Gondolom "gyors" alatt mindenki azt érti hogy "pörgős"!? Kell a gyors reflex az biztos, és ha nem fejre megy a lövés, akkor elég macerás leszedni az ellent.
Egyébként ha ezt "gyors"nak véled, majd próbáld ki a day of defeat sorce-ot! Ott a "séta" (walk) billentyű helyett rohanás (run) van. Direkt írtam rohanást (futás helyett), mivel az emberke ebben alapból fut, és ezt még tudja fokozni is a run-nal
. Olyan hogy walk nincs is.
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3079 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe Team Fortress 2 vagy unreal turnament 3mat na azok gyors játékok nem CS
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3079 üzenetére
Olyan "gyors" !
BF2-őztem én is, igaz csak gép ellende az tényleg lassú !
-
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3077 üzenetére
sztem elég lassu az egész source játék 1.6hoz képest de bizt csak azért mondom mert még hatása alatt vagyok az évekkel ezelőtti 10v10 iceworldön eltöltött estéknek
-
-
Genius007
őstag
válasz
Neil Watts #3074 üzenetére
2Hét múlva veszel Kántör Sztrájk Szórszt ?
-
2 HÉT múlva nagy nap lészen...
Ha van valakinek az IWIWen accja akkor azt szivesen felvenném...
-
Fáraó
őstag
Counter-Strike: Source -ból egy változat létezik -a bolti
. Ez a legújabb Counter-Strike, a Source motort használja, ami a Half-Life 2 motorjaként mutatkozott be. Ez a motor működik még az Episode One, Episode Two, Dark Messiah játékokban is -csak 1-2 példa. Szép garfika, bár már lassan eljár(t ?) felette az idő. Max. grafikán, sok bottal még egy mai átlagosabb konfigon is akadhat. Inkább procit kér, mint RAM-ot -bár ugye az sem árt.
Counter-Strike, a régi éra. Ezek 1.0-1.6-ig terjednek, 1.6 a legfrissebb. Ezekben a Half-Life 1 motorja dübörög -ami egy Quake 2 motor feltuningolt változata. Grafikája csúnyább, élvezetre kb. ugyanaz. Logikus, hogy nem kell hozzá erőmű, sok bottal, max. garfikán egy régebbi gépen is akadás mentesen fut. Sok grafikai javítócsomag és egyéb mod van hozzá. Az 1.0-1.5 lemezes változatoknál érhető el, 1.6 már csak netről letölthető volt -ha jól tudom.
Counter-Strike: Condition Zero. Az előbbi kettő között jelent meg, motorja szintén a Half-Life 1-é. Grafikáját kicsit csiszolták, szebb textúrák és részletesebb modellek vannak benne. Olyan, mint egy részletesebben kidolgozott CS 1.6, nem is kell hozzá erősebb gép. Van benne Single Player, ami a pályák/fegyverek gyors végigtanulását/végigtalpalását segíti elő. -
dunc
nagyúr
Sziasztok eléggé nem vágom milyen verziók vannak,most akkor melyiket is vegyem?!
-
csana
senior tag
Amúgy milyen gyakran, és mikor szoktátok tolni a css-vel?
Kedvenc szeró? -
csana
senior tag
válasz
Genius007 #3064 üzenetére
Én picit pontosítanék: az orange box miatt (ami ugye sokmindent tartalmaz) előfordulhat, hogy 2X lesz meg valami (konkrétan HL2+EP1), mert modjuk ezeket korábban már beszerezted. Ilyenkor odaadhatod a fölöslegeset mint "ajándékot" barátodnak.
De bezzeg a Black Boxnál már ez nem így működik: korábbról megvolt nekem a dods, a BB is tartalmazta, és mikor nem jelezte aktiválásnál hogy már megvan egyszer, rákérdeztem a supportnál, aholis felviláágosítottak, hogy ez csak az Orange Box-ban található "fölösleges" 2 játékra vonatkozik. És ugye abban nincs dods.
Egyébként ezt az ajándékozósdit kiterjesztették úgy, hogy ha akarsz, vehetsz más account-jára játékot "ajándéknak".
-
csana
senior tag
válasz
illusiON #3065 üzenetére
Lehetőség van kontakt emailt, és jelszót is cserélni. Egyébként sok hasonló hírdetés van. Az meg hogy le van e tiltva hekk miatt egy kulcs/játék, szerintem egyből kiderül. Ha meg bann van az többnyire csak ideiglenes. Ha jól tudom, van a steamen belül egy ilyen "állapotmérő", hogy mennyire "tiszta" a kulcs. Én személy szerint ódzkodok idegen accountoktól, mert nehezen bizonyítható, ha elcsórják, hogy valaha közöd volt hozzá..
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3062 üzenetére
nem lehet steamen cserélni játékokat? én felajánlom bárkinek a halflife episode 2m egy cs source eredetiért
komoly
esetleg team fortress 2 még belefér de akk makulátlan accountot kérek..
ja, és ez most tleg ha valaki ilyesmibe belemenne engem érdekel
hl2 blackbox kuponból vannak a gamek
-
satomee
senior tag
Száz szónak is egy a vége:meg köll venni az eredetit oszt csókolom...
-
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3054 üzenetére
nm. még írtam valamit utólag, csak nem sikerült belefűzni az előzőbe, így új hsz lett
-
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3051 üzenetére
re pü.
Genius: galaxisnet.hu-n is van kulcs, ami szintén csak 4,5K, és benne van a dods, meg hl2dm. -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3050 üzenetére
Legalább tedd OFF-ba pls!
core2 :
Van a :Counter Strike (1.x - 1.6 ?-ig?) Ez a régi motorra épült, "ratyka" grafikával rendelkezö.
Counter Strike : Source, ez az uj motorra épült (source engine) De amit te leszedtél az.Amit te leszedtél az a Counter Strike : Source "régebbi patchek nélküli" változata !
Ezzel soha az életbe nem fogsz felmenni eredeti serverre. Ha felrakod a Patch-eket, akkor is csak tört serverre tudsz felmenni ! Amik kalap sz*rt nem érnek!Ahoz hogy eredeti servereken tudj velünk lövöldözni, ahoz megkell venned !
Ha online veszed, akkor átszámolva 4200.-ft ból kijön !
Ha a dobozosat veszed akkor 8000.- körül van ! Abban még plusszba benne van a Half Life 2 : DeathMatch, és a Day of Defeate : Source !
Az online vásárláshoz, elég egy OTP-s bank kártya is ! -
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3049 üzenetére
miiii?
ezt nem értem, source 1.19? hallod-e a cs 1.6 az nem source, hanem a régi motoron levő 1.6os verziója az első counter-strikenak.. counter-strike sourcehoz meg nekem van 18 verziós patchem, szerintem eredetin még több frissítés van..
de ha félreértettem és originalon van ilyen hogy source 1.9 akkor bocsánatért esedezem -
Sziasztok!
1. Megszereztem a Counter-Strike: Source 1.19-et HIVATALOSAN és ingyen, és arra lennék kiváncsi, hogy lehet-e ebből 1.6-ot csinálni? (olyat mint a tietek
)
2. A "sötét oldal" verziója (azt mondják, hogy megy steamen) mindig levág a szerókól vmi "steam reject" errorral...
Ez normális dolog?
MOD#: Az 1.19 és az 1.6 között mi a különbség?
Sok?
Szoktatok nyomulni 1.19es szerókon? vagy hogy van ez?Üdv. Core2
-
Genius007
őstag
válasz
Fittipaldi72 #3045 üzenetére
1GB de inkább 2GB rammal jobban érzi magát a CSS !
Amugy a játék inkább processzor igényes ! (Vga sem számit annyira) -
illusiON
őstag
válasz
Fittipaldi72 #3045 üzenetére
az én cofnigommal nem lassu, de szerintem még 512 is bőven elég gyors menethez, annál kevesebbel sztem kva sokat töltögetne
-
Fittipaldi72
tag
csá!ehhez a játékhoz hány mb-s ram ajánlott?
-
-
csana
senior tag
Uppsz benéztem: a cs.s. olyan 1,9 G-t foglal. Nem tűnt fel, hogy a steamben van kintebb 1 bazi nagy cs-s file, csak megzavart hogy nem a saját mappájában van az accountomon belül.
Ja még egy példa a korábbi kulcsos témához:
az "Orange Box" kulcsa 5 játékot tartalmaz, ha beregeled az account-odba:
-HL2
-HL2 Ep1
-HL2 Ep2
-TF2
-Portal -
csana
senior tag
Ma ismét megnéztem a Kartel kocsmában mi a helyzet a pingemmel. Érdekes módon most minden klappolt. Bár apró változtatás történt, de nemhiszem hogy ez oldotta volna meg: szóval csak annyit módosult a dolog újboli fellépés előtt, hogy engedélyeztem "az egyedi hangfile"-ok letöltését. Persze a Kartelkocsmán is vannak "egyedi" hangok, és azokat fellépéskor le is húzta. Remélem pedig hogy nem ez a bibi, mivel a legtöbb szervereken mindenféle szart felraknak (akár 20-30 megás hüleségeket is). Volt már olyan német szerverhez szerencsém, hogy miután kivártam, hogy letöltse a gagyi plusz audiófájlokat (volt vagy 25 darab), az egész játék során ilyen szar deutsce filmekből kivágott nyivákolást meg razi poénokat kellett hallgatnom úgy randomba.. pföjj.. ezután döntöttem úgy, hogy nosonds-ot rakok a downloadfilterhez a cfg-ben.
-
illusiON
őstag
válasz
Neil Watts #3039 üzenetére
nálam nem tudom milyen okból de a cs source több mint 3 giga..
az 1.6 meg 1 giga némi modolással meg rengeteg + pályával.. HL2 meg eleve több mint 2-3 giga szerintem, 700 megában nem fér el ez mind, esetleg külön az 1.6. hogy linux alatt megy-e azt nem tartom valószínünek de egy tört verziót lekapsz valahonnan próba céljából az 1 megoldás lenne, vagy esetleg egy kis particióra felraksz 1 butitott gamer xp-t ami relativ kicsi mégis nagyon jó, azon biztos menne..
-
csana
senior tag
válasz
Neil Watts #3039 üzenetére
Hát hogy valós méret-e azt nemtudom, de nálam a steam-ben kicsivel többet mint 1 gigát fogalal a cs source felinstalálva.
Az hogy mit foglal magában egy csomag, az a kiadótól függ. Létezik többféle variációban is, szóval ha megveszel egy "játékot", abban lesz 1 aktiváló kód, amit a steam-ben kell használni értelem szerűen a "activate product" menüpontnál. Miután aktiváltad ezt a "kulcsot", utána a kulcs alá akár több játék is tartozhat, de ezt fel szokták tüntetni a terméken, hogy mégis mik. (Lásd itt: [link] )
Egy másik esetben viszont előfordul, hogy valaki magát az "Accountját" árulja, ilyenkor mindazokat a játékokat megkapod, amiket az account-jára beregisztrált valaki, hogy mégis mik vannak rajta, az csak akkor derül ki ha fellép a jelszavával. Elvileg ha eladnak 1 ilyen account-ot, megkapod az account-nevüket (ezt sajna nem lehet változtatni), és a jelszavukat, valamint, a kapcsolattartási emailt (ide küldik ha elfelejted a jelszót stb). Az utóbbi 2-t kapásból érdemes megváltoztatni..
szerk: ha gondolod írj privit, ha nem voltam érthető, és megpróbálom jobban elmagyarázni..
-
Sziasztok!
A CS:S-ben még új vok, de ezért kérdezek
:
1. 699.8 MB az valós méret a gamenek?
2. Ebben benne van a HL2+CS+1.6? vagy hogy?
3. Ugye ez mind igaz? mert nem akarom hogy átb....on az eladó...
4. Ez a game megy Linux alatt?Üdv. Core2
-
csana
senior tag
válasz
illusiON #3037 üzenetére
Én net limiterrel szoktam lekorlátozni, és utána visszacsökken a pingem, de ettől függetlenül érdekes jelenség. Abból indulok ki, hogy ne kelljen már külcsínyt alkalmazni, ha máshol minden továbi nélkül simán jó a pingem..
A radart azóta úgy sikerült visszavarázsolnom, hogy kitöröltem a config.cfg-t.. a r readartyp2-vel sem oldódott meg a dolog. (Valami nagyon elkurta a a beállításokat)
-
illusiON
őstag
nemtom volt-e erről beszélgetés de sztem tűzfalban vagy valamiben le lehet tiltani az adatközlését minden programnak, vagy korlátozni, talán zonealarmban vagy nem is tudom már... ez az 1es dolog nem biztos hogy igazam van de szerintem azon alapul amin ez az egész számítógép dolog, hogy az 1es az a pozitiv igenlő válasz a 0 meg az ellenkezője.. 2t beirsz akkor vagy nem történik semmi vagy ha olyan a program akkor valami más verziót mutat, pl net_graph nál a 0ra nincs semmi, 1-2-3ra meg más adatokat ír ki..
-
csana
senior tag
Wajh megint előjött ez a növekvő ping ***rság.. Iszonyatosan megnő a hl.exe uploadja game közben bizonyos szeróknál. Tegnap teszteltem a Kartel kocsmában. A belőtt rate-eknek gondolom nem lehet hozzá köze.
-
csana
senior tag
-
csana
senior tag
válasz
illusiON #3032 üzenetére
Jah, mostanában megint rámjött a DoDs-ozhatnék, és meg is lepődtem, hogy 26-os teli szerverekbe botlok jó pingel, ráadásul "tiszta" szerverek, amik nincsenek agyonszórva minden kaksi gagyi mappal, meg hangokkal.. Az ilyeneket szeretem.
Egyébként máshol is előfordult már ez a jelenség, és a netlimiter a hl.exe-t hozta ki ludasnak. Mintha valamit veszettül fel akarna tölteni, és miután korlátoztam a feltöltés, visszament a pingem 20-30 körülire.. Igaz ritkán fordul elő, hogy valamelyiken csak úgy exponenciálisan elkezd nőni a pingem, de elég zavaró. Lehet hogy másnapra megjavul a dolog magától, de még nem próbáltam soha később ismét azt a szervert.. De mint korábban említettem, nagyon random hogy mikor jön elő ez a hüleség.. tf2-n, css-n, dods-on is már tapasztaltam.egyszer egyszer.. Meg tegnap imét cs közben.. Más szerveren meg jó. De előfordult, hogy 3. szerónál nem buzgálkodott a ping.. Szóval érdekes.
Egy másik problematikám meg hogy a bal felső részen ugye elvileg kéne valami "radar"nak lennie, vagy mapnak.. Nekem nincs, vagy csak néha van. Tegnapi meccselésem közbe mondták, hogy nemigaz, hogy nem nézem a radart.. Namondom nekem nincs, mert azthittem hogy senkinek nincs, és ezt a szerón lövik ki vagy be.. Majd felvilágosítottak, hogy a config cfg-vel kellene valamit alkotnom (valami német csávó okoskodta ki), de szerintem más lehet a gond..
-
csana
senior tag
Nem tudja valaki, hogy mitől szaródhat el csak úgy a pingem? Mármint nyomulok egyik szerón, tök normális (40-50) a ping, majd egy másik szerón belépés után hírtelen megnő valamiért a feltöltésem (netlimiter szerint), és elkezd emelkedni a pingem csak úgy..
Ez miféle jelenség? DoDs alatt is tapasztaltam valamikor. Elvileg a rate-jeimet előírásnak megfelelően lőttem be (rate 25000, cl_up, down 100). A gépem semmit nem tölt netről (se le se fel), csak a steam-nek nő meg a feltöltése..
Tudja valaki hogy mitől lehet?(Ha a steam lenne a ludas, akkor miért nem jön elő, ha mondjuk keresek 1 másik szerót, vagy másik gamét a steamen)
-
Sleed
aktív tag
régebben lehetett küldeni úgynevezett "guest pass"-okat,amik asszem 3 napig engedélyezték,hogy kipróbáld a játékot...
én már elküldtem az enyémet,csak azt nem tudom,hogy ez idővel lejár-e,ha az ember nem küldi el senkinek..
mert ha nem,kereshetsz valakit,aki el tudja küldeni... -
Genius007
őstag
válasz
Speeedfire #3025 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
lenne még egy kérdésem!
mit kell tennni akkor ha a demo-t felveszi de a képeket nem csinálja meg?? -
horvathkrisz
addikt
no intro parancsot tudja valaki?
-
dunc
nagyúr
válasz
Speeedfire #3022 üzenetére
Kösz az infot
Az a bajom,hogy megvenném de nem ismerem,egy demo vagy valami?
-
dunc
nagyúr
Srácok érdemes megvenni ?Ilyen vasam van.
-
Genius007
őstag
válasz
Speeedfire #3014 üzenetére
Valószinűleg, csak akkor fogod tudni megcsinálni a DM modot, ha rendesen csinálsz Servert !
Itt leirtam hogy kell : (#2991)
Mivel pl. a Mani Admin sem müködött nekem sima Dedicated-en sem ...
-
bana'n
tag
válasz
Speeedfire #3014 üzenetére
nem hinném, hogy listen szerverre ezt fel lehet tenni (create server a menüben)
még sose próbáltam, de sztem nem fog menni -
Fáraó
őstag
válasz
darnellsmith #3013 üzenetére
?
Szerk.: DM=deathmach. Mi a probléma? Vagy csak fáradt vagyok este 23:30-kor?
-
Speeedfire
félisten
sikerült letölteni a modot! viszont nem tudom aktiválni sehogysem!
-
Fáraó
őstag
Van 2.10-es is DM-ből: link.
-
darnellsmith
senior tag
régen mennyit játszottam vele, úristen
kedvenc pályám az office volt, nagyon jó
-
Sleed
aktív tag
válasz
Speeedfire #3008 üzenetére
-
Fáraó
őstag
válasz
Speeedfire #3004 üzenetére
TDM? Ha az vmi mod, akkor ahhoz nem értek. És nem akarok még1X égni holmi Warcraft miatt
Szerk.: Ha csak együtt akartok botokat írtani, akkor két konzolparancs kell: az első az, hogy az autoteambalance-t 0-ra kell állítani konzolban, a másik meg itt melóhelyen nem jut eszembe. Gyorskeresővel keress rá a topicban!
-
Fáraó
őstag
válasz
Speeedfire #3002 üzenetére
Ha LAN-ban akarjátok tolni a CSS-t, akkor csak a Create server pontra kell klikkelni, beállítani a LAN szervert (mapok, botok, stb.) és már mehet is a móka.
-
Speeedfire
félisten
sziasztok!
szeretnénk haverommal lanban deathmatchet játszani a sourceszal de sajna nem tudjuk h hol lehetne beállítani illetve h milyen kiegészítő kellene hozzá! tudnátok ebben segíteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged