- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimav
őstag
Bocs csak muter jött a géphez.
-
illusiON
őstag
azállatja
nemgyenge, én az ilyen körvonalas dolgokat sajnos nem nagyon végom benne meg semmi szakmailag tanulhatót
(ha megjegyezhetem, ugye nem úgy terveztétek hogy a wilkommenes dolog ott marad?
)
hát, én vennék még1 accot de anyagilag el vagyok piálva a mai napnak ksözönhetően
de meglesz az az acc jövő héten biztos (remélem
)
-
csimav
őstag
Ittvan még 1 banner ezen még van mit dolgozni..
de majd holnapra meglesz
-
csimav
őstag
Irjatok h mikor lesz war kik ellen..
ip +pass
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4384 üzenetére
akkor, a következő egy hétben szépen elrendezgetjük az oldalat photoshop worköket meg minden szart meg kinyaralják magukat az emberök meg én is csak kikapom már azt a rohadt pw-t accountomhoz, hétfőn az első dolgom az lesz hogy írok 1 zsiros levelet nekik mit húzzák
a kép meg zsir, igazából az vele a gond hogy nem illik teljesen az oldalba ha beleképzeled szerintemde lehet hogy csak ütközik az ízlésünk
meg persze lehet még alakítgatni rajta, nekem sem végleges az eddigi
(az a csillogós az mivel került bele hogykellolyat?
)
-
Genius007
őstag
Az oldal elköltözött!
Új weboldal >>> http://www.prohardver-team.extra.hu/
Az adatok nem vesztek el, sikeresen lementettem mindent!
Pedig először csinálok ilyet! -
Genius007
őstag
Tetszik, bár picit fura, hogy oldalt te nem hagytad meg azt a negyedkört!
Igy az oldal egy picit furán fog kinézni szerintem.
A Prohardver logó a jobb alsó sarokba véleményem szerint felesleges, mert az oldalon kint van a Prohardveres logó (amire ha kattintunk bejön az oldal)
A PH! Team ami bejön felirat, azt erősebb színnel nem tudod esetleg kiemelni ... ?De amúgy tetszik!
-
csimav
őstag
Ezeket alkottam:
1.2.
Vélemények??
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4369 üzenetére
Ma mindenki Logót készít ? (LeC, csimav, Te .. 8-) )
Amugy tudod hogy gondoltam ?
Mert hiába ne szarakodj vele ... mert gondolom nem tudod hogy akarjuk!Ebből [link] a "Clanname" feliratot eltüntetni, és pl. "PH! Team" feliratot rakni oda ...
A kék hátterébe mármint "bele" meg valami CSS-s ürgét rakni!
LeC mondta megprobálja megcsinálni, meg ért is hozzá elég jól úgy hallottam, de nem siettetem! Annyira nem sürgős még!De azért megpróbálkozhatsz vele!
(Mennyire vágod a PS-t ?)
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4358 üzenetére
amúgy igen. aki számít cod4-ben x360-on az fel van véve friendsbe és hát sajnos nem sok magyar x360-as klán van
külföldi klánwarokon is alig-alig kaptunk ki...de hát már 200akárhány órám van benne, meg pártízezer kill. az az igazság hogy a cod4-hez nem sok tudás kell. minden fegyóval van esély, csak kis szerencse kell. meg persze jó perkek...jugger, martyr -
illusiON
őstag
szerntem meg, legyen az hogy
">.<HHahaarr # playername"viccvóót
ha meg hosszú az előtag, akkor MoonDoom helyett MD-vé avanzsálunkja, várgyatokmán nekem még nem küldtek ki új passt css accountomhoz
amd helyett tényleg vegyél intelt, nekem 5600+X2m van ami X2ben majdnem plafon és húzni se lehet mégis badboyson lemegy sok embernél 60-70 fpsekig
miért nem lesz mindjárt egy egész official PH! multigaming clan? vannak itt még codosok meg BF2sök is
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #4348 üzenetére
" Remélem nem hal el a kezdeményezés mint a legutóbb... "
Gondoskodom róla!
(És remélem a többiek is!)
Mert én tényleg egy jó, hangulat, de mindezek mellett komoly clant szeretnék!
Nem csak public lámulást meg stb ...____________________________________________________________________
A 2180 olcsó és jó proci, de cashben elég gyenge!
Azért az e6750-nél befigyel a 4MB cache, ami elég sokat dob az FPS-en!
e4300 procim volt, 3600Mhz-n figyelt vizhütéssel, utána vettem e6750-et 3600MHz-en ment szintén, és ég és föld volt a két proci! Hasonlitani nem lehetett egymáshoz!
Én azt mondom inkább gyüjtsél, és vegyél olyat, mint nekem volt, vagy jobbat!
Ha szart veszel idéglenesen, akkor ha eladod nem kapsz érte semmit, és csak buksz a dolgon ... -
satomee
senior tag
Egy 2180 kiskerben 12k körül kijön,azt léggel alapfeszen felhúzod 3gigára egy 4xxx széria szintjére oszt csókolom...
Bár cacheben szarabb de feleannyiba kerül...Ha meg van lé,akkor tényleg inkább E8200/8400.Egyébként én évekig AMD-t használtam,de hidd el jobban jársz egy intel procival...
A pH csapathoz meg sok szerencsét!Remélem nem hal el a kezdeményezés mint a legutóbb... -
Genius007
őstag
" így milyen gyönyrű, h amikor töltöd be a szervert, akkor az NVIDIA reklám mosolyog rád, mintha.... "
What ? Source-ba nincs semmi reklám mikor töltöd be a servert!
Az Counter-Strike 1.6-ba van nem ?
Mikor tölti " be a servert " és befigyel az nVidia logó, meg ilyesmi!
Lehet, hogy Te rossz topikban vagy ? -
Lmh
őstag
válasz
Genius007 #4339 üzenetére
THx Genius007!!! Szép ötletek, köszi!! Mi lenne a véleményed arról, ha nem adnám el a VGA-mat ( tegnap vettem xD ) hanem vennék hozzá -ha megnyerem az ötöst- egy p5k alaplapot ( abbol elég a legolcsobb, legalapabb version? ) és egy Intel processzort ugy max 25k-ért??? Az úgy 40ropi és kész lenne a intel-nvidia gépem 2*1giga rammal és egy FSP 400W Blue Storm II táppal. hmm?? Az a fránya source meg csak elbicegne rajta vhogy...
( ui: elhiszem neked, h jobban szereti az ATI-t, így milyen gyönyrű, h amikor töltöd be a szervert, akkor az NVIDIA reklám mosolyog rád, mintha....)
ja és kb mennyit esnek az intel procik árai 1-2-3 hónap alatt?
( tgf??;) )
-
-
Genius007
őstag
És hogy legyen a Clan név ... ?
PH! CSS-Team - "player name"
PH! Team - "player name"
Prohardver.hu - "player name"
prohardver.hu - "player name"
ph! source - "player name"
prohardver.hu #css - "player name"
PH! #css - "player name"
ph!.css - "player name"Hirtelen ennyi variáció jutott eszembe
Én személy szerint a :
ph!.css - "player name" vagy a prohardver.hu - "player name"-re a szavazok!
Vagy még talán a PH! Team - "player name" -re!Vélemény?
-
Genius007
őstag
A CSS alatt Source motor megy!
Ami köztudott, hogy szereti az ATi kártyákat!
Van hogy ATi karival jóval több FPS-ed van Sourceba, mint nVidia karival!
És már fentebb is írtuk, hogy a Source proci igényes!
(vga-ra csak kis mértékben támaszkodik!)
Szóval én azt tanácsolom neked, hogy add el az AMD lapodat,(meg az nVidia karidat)
És vegyél egy GigaByte DS3, Asus P5K lapot, 15k körül már lehet kapni!
Hozzácsapsz egy Intel Core2Duo e6750 procit, ami 22-23k körül már kapsz PH!-n,
de ha "nagyon sok pénzed van", akkor egy e8200-t vegyél, már 27k körül kapsz itt!
És mindennek a tetejébe fejeld meg egy ATi 4850 Vga-val, ami 38k körül megy itt!
És láss csodát, annyi fps-ed lesz hogy ííííííííííííííííííííííííííííííííííUi.: Viccet félretéve, AMD nem a legerősebb manapság. Proci teljesítménye is elég gyér, mégha az AMD 6400+ -t nézzük akkor is ...
A tuning potenciálról nem is beszélve, a Core2Duóknak olyan szépen ellehet huzni a notáját, hogy akár a 4Ghz-t is megütik! Vagy még több!
Lásd Achill3us és Overlocker e8200 @ 5Ghz(ha jól emlékszem)
-
Lmh
őstag
jah, most probálgatom kevés emberrel
50 a min.
Ez akkor a processzor miatt van? télleg ennyire gagyi együtt az AMD és az nVidia?? Mert gondolkozom egy uj CPU-n, egy AMD Athlon 5000+os black editionon vagy inkább vmi még nagyobbon...
Intel procit azért lenne gázos venni, mert az alaplapom ( ASUS M2N-X ) csak amd cpu-t kezel ( AM2 socket:S:S )
Szóval jó lenne, ha nem kéne drága intel procit venni + alaplapot is cserélni...:S Jó AMD-t tudnék 20k-ért szerezni.
( sry inkább procis topicba vág, de végülis a VGA-mhoz keresek CPU-t)
-
Lmh
őstag
köszi megtaláltam mindet
alaphiba
!!! Viszont szerintetek a korábban leírt vassal most hány fps-em lehet?? nuke-on kint, világos területen..szal szerintetek mennyi a minimum??
jaaj és monitoromon 75 Hz a max:S:S nvidiában is lehet állítólag vmit állítani de azt nem találom...( Syncmaster 920N )
-
Genius007
őstag
válasz
bagyulajuve #4331 üzenetére
Huhuuuu fél évig ki sem birnám.
Akkor Hajrá!
-
bagyulajuve
addikt
Lehet fél év útán én is újrakezdek egy kcisit játszogatni és felfrissiítem ultralow szintemet, jó lenne már 1-2 heccsát. Csak fél évig nem volt jáccós vgám, de mán van.
-
Lmh
őstag
legújabb driver is leszedve...
-
Lmh
őstag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne:
Van nekem egy AMD Athlon 64 X2 4000+ Dual Core procim és egy XFX 9600GT-m!
Namost a Source fps kiakad 75nél ( az 1.6 60nál ) ( fps_max 200 beírva, azzal nincs gond ) és akármit állitgatok az NVIDIA-ban nem tudom megoldani, h rendes fps- em legyen, pedig én ezzel a géppel stabil 100 fps-re számítanél ( tudom a proci kicsit gyenge, de szerintem akkor is elvárható lenne )Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Genius007
őstag
Hát nekem ebből kellene valami : www.genius007.extra.hu
Ami ott van Clanname felül, oda kellene valami jó kis PH-s cucc!
-
Genius007
őstag
Hmmm, mit szólnátok egy Prohardveres Clanhoz ?
(mármint nem olyannak, hogy csak úgy vagyunk) -
Fáraó
őstag
Most egy kicsit megnyugodtam...
Huh! -
illusiON
őstag
nekem peig tetszett a vicc
elsőre egyébként én is azt hittem mikor hirdetted, hogy szervezőként vagy benne
(folyamatban a css accountos dolgaim, ha végre be tok lépni rá lemészárollak
)
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4304 üzenetére
Izéé figy!
Ilyen számkódos szart kaptál ?
h2lb3ou3+
Ilyesmi ?
Mert ez egy biztonsági kód! (mindig ugyan azt a kódot küldik, mert 1acc-hoz, 1ilyen biztonsági kód jár!)Most csak azt tudod csinálni, hogy :
Retrieve Lost Account ... >>> I know my account name >>> "ide beirod az account nevet" >>> és itt kijön hogy :
Verificiation Code : " Ide beírod azt a kódot, amit e-mailben kaptál "
Secret Answer : " Ide beírod a biztonsági kérdésedre a választ "
Ha ez megvan, akkor beírod az új kódot, és kész, megvan az accountot!
Ha jól emlékszem, akkor ennyi!
-
illusiON
őstag
login to steam failed.
s azt irja h lehet h nem létezik az alábbi steam acc, vagy a jelszó rossz ... stbstb
ez miért most? kaptam 1 mailt is steamtől amiben pw változtatásról kaptam értesitést de azzal a másik számkódos pw-vel amit kiküldtek sem megy(megjegyzem nem nyomtam jelszóváltásra) na ilyenkor mifene? másik accba beenged
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest