-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Megmondom öszintén azért váltottam laptopra, mert meguntam a PC-t.
Úgy értem, valahogy mindig volt vele valami "gond" ...
Elromlott ez, aztán az, mehetett gariba, stb ... meg valahogy a notik stabilabbak ...
És az asztali PC-t cseréltem notira, aztán notit eladtam, vettem egy jobb erősebb notit
Hát ezek mennek ...
Bár lehet ez is eladó sorba kerül! -
Genius007
őstag
Én még mindig az MS-el tolom, és azóta sem változott a véleményem
Amúgy megvan az "uj notim" X1800 256Mb/256Bit-el szerelve
3DMark05 5700pont
Tudom nem sok mindenkit köt, de muszály voltam veletek megosztani
-
Xelo
addikt
mondjam hogy a kezemben egy Logitech G5 pihen? szerintem baromi jó egér, egyszer sem akadt ki. amit tudok hogy nem minden egérpadon érzi magát otthonosan
azért Steel QcK+al párosítva nagyon nagy
szerk: előtte 2 Razer-em volt, de G5 sokkal bejövősebb, olyan mint ha direkt az én kezembe formálták volna -
raczger
őstag
akkor már én is beírom mivel játszok, egy olcsó a4tech-el, nem akad legalább, bár keveslem a 800 dpi-t, de azért 7.4 sens-el jó
-
mindfreak
őstag
Nekem MS IntelliMouse Explorer 3.0-ám van, elötte MS IntelliMouse Optical 1.1A volt. Mindkettőben ugyanaz a 400 DPI-s optika van. Alacsony sensihez tökéletesek. Előzőleg nekem is voltak Razer meg Logitech egereim, de azok közül egyik se jött be igazán fogásra, bár optikával ott se volt semmi kivetnivalóm.
-
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3882 üzenetére
Énis ellenevoltam, sőtt még minid ellenevagyok nemkéne nekem sose vezetéknélküli, de mondom ebben a Lexma egérben kellemesen csalódtam, Nem nehéz, nincsbenne köcsög ceruzaelem, és nagyon pontos nemszaggat, de nemkéne.
Az MS-ről annyit hogy kinek mi az izlése pl én nemtudnám megfogni a Logitech-eket azokmeg nekem rossz a fogása. pontossága téleg már nem az igazi, de ehez hasonló fogású, és nem nagy dpi-vel rendelkező egeret még nemtaláltam, monnyuk nemis kerestem.
Ha van valami ötleted dobjmár meg vele, mert már a jobklikk nemnagyon szuperál. -
mindfreak
őstag
Nos, lehet... a vezetéknélküli egerek még rosszabbak. Azokról szót sem érdemes ejteni, ha játékra akarjuk őket használni. Folyamatos késést lehet érezni alattuk. Ez alól kivétel nincs. Sajnos...
Az Explorer 4.0 nem egy jó sikerült egér lett az MS részéről. Nekem is volt olyan, de a fogása nincs olyan jó, mint az elődjének a 3.0-nak! És nem hajlandó 125 Hz-nél magasabb frissítésekre se, holott a 3.0 működik 1000 Hz-en is. Mindenképp próbáld ki mielőtt újat vennél, hidd el megéri!
-
sNORh
addikt
válasz
mindfreak #3880 üzenetére
Nalátod ezt pl én nemvettem észre. Nekem egy Lexma 2000Dpi-s egerem volt de azzal nekem semmi ilyen észrevételem nemvolt nagyon pontos volt, egy grafikus srác aztmondta pontosabb (pixelpontosabb mint az X7) csak nekem nemvolt jó mert a magas DPI miatt 1.0-s sensin is olyan 5-ös sensi körül ment., de ha levettem 800Dpi-re akkor jóvolt, csak a fogása volt batárnagy. De mondom énis maradok az Optikainál. Minnyár kifexik a Microsoft 4.0-m de ugyan olyat veszek, Már lassan 4 éves, de nagyon megvagyok vele elégedve.
Amúgy komolyan nemtalálkoztam a problémáddal, sőtt vezetéknélküli társát, 4 méterről üvegasztalon teszteltük, de nagyonpontos jóvolt. -
mindfreak
őstag
-
mindfreak
őstag
Azért ez kicsit összetettebb dolog, nem kell bedőlni a technikai paramétereknek.
A maximális sebességük az kb. vicc. A Logitech G5-nek 1,35 m/s, amíg optikai társának, az MX518-nak 4,5 m/s!A DPI megint nem jelent semmit, ugyanis az a játékban használt felbontástól és a sensitivitytől függ, hogy mennyire van szükséged. 3200 dpi totál felesleges, marketing duma.
-
Genius007
őstag
Most nem mindegy, hogy torrentröl szedi le, vagy steam-ben ?
Vegyük úgy, hogy leszedi torrentröl, hudejó megy simán...
... utána meg szedheti le Steam-ből is. LOLSipi16 : Akkor neked most van eredeti CSS-d ???
Ha van, akkor tedd fel a Steam clientet, regisztráld bele a játékot, és kezdheted is tölteni!
Ha valamit nem tudsz szólj, és segítünk! -
sNORh
addikt
szedd le valamien torrentről (Kedves felettesek azért merem ajánlani neki mert, neki már megvan az eredeti és elvileg van egy olyan szabály hogy letöltheted a Fake-t kipróbálni ha 3nap mulva letörlöd és megveszed) . De utána töröld le.
Na ha ezzel megy akkor online tuti jobban kerel, mert a botok még jobban megfogják a procid. -
Sipi16
őstag
Lenne egy kérdésem vagyis egy kicsit összetett.
Vettem egy laptopot és arra lennék kíváncs, hogy rendesen futna-e rajta (2000Mhz és egy 128-as integrált ati X200VGA ) Merjem egyedül elkezdeni a telepítést? Mert még ilyen online játékkal nem foglalkoztam. Hogy meg a szerverkeresés? A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: Sipi -
satomee
senior tag
válasz
illusiON #3864 üzenetére
Szerintem ebben semmi különös nincs.Én a DeathAdder-em szintén 800-on használom úgy,hogy játékban 1.0-ra van állítva, a saját szoftverében meg valami 2 körül ha jól emlékszem.És ismerek olyat aki erre azt mondta hogy szerinte túl gyors...Ez ízlés,méginkább megszokás dolga véleményem szerint.
-
mindfreak
őstag
Itt szó sincs dpi-ről. Nekem 400 dpi-s és tökéletes, semmire nem cserélném el. Volt már 800 és 1600 dpi-s egerem is, semmi különbséget nem éreztem, főleg alacsony sensitivity mellett. A lézeres egerekből G5-öt próbáltam már (erre sokan esküsznek), de hol a padlót, hol az eget kellett bámulnom egy-egy gyorsabb húzás után...
-
sNORh
addikt
válasz
JetiRulez #3860 üzenetére
ezis jó pénz híján, énis pl egy 800dpi-s Microsoft 4.0-val nyomom igaz már a gombok néha nemnyomnak, de én megint ugyan azt fogok venni, sőtt még 800dpi-vel is 1.0-s sensivel nyomom..
Ha neked nincsenek nagy igényeid szenzi terén akkor bőven, sőt nagyonis elég lesz az az egérke.. -
Genius007
őstag
Nekem meg ilyenem van >>> Kukk ... ^^
Nekem nehéz ez az egér, ezért a piros seggű Microsoftal tolom >>> [link]
Valahogy az MS, és a Logitech Mx518 jött be nekem a legjobban.
Mondjuk sok egeret nem próbálgattam életem során. -
satomee
senior tag
A HL2 kiadások nem feltétlenül tartalmazzák-ha igen,akkor az rá van írva a dobozra.Általában az ún "sárga" kiadást szokták ajánlani (day of defeat source és HL2 deathmatch van még benne gondolom erre értetted a külön dobozost),de neten teljesen külön meg tudod venni és olcsóbb is.
-
tizot
csendes tag
Sziasztok!
HL2 dobozt kell a sourchoz venni vagy a különdobozos sourcot?Előre is kösz a segitséget!
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Valamiért csak eben a játékban (a SoF2 hibátlan) akad az egér a gépemen. Próbáltam már mindenféle létező beállítással, de ugyanolyan maradt. Mitől lehet?
Kösz. -
Genius007
őstag
Lett notim ^^
Bár elég fura notin css-zni, hiába hogy maxon 100fps-em van
Ha esetleg valakinek kell, akkor elado egy Logitech MX1000 használt állapotban, vagy Mx518-ra cserélnémTalálkozunk majd valamelyik szeron : )
GG! -
sNORh
addikt
fhóde bevagytok fagyva, mindenki tanul? ccszh való.. biztos félnek..
-
sNORh
addikt
Nah megvan a netem, hamarabbjött mint vártam. holnap este pl. nyomhatnánk a kocsmán egy közös party-t.
-
Djuree
félisten
kösz a biztatást. egy kalappal nektek is
-
satomee
senior tag
Na akkor egy kalappal mindenkinek mindenféle vizsgához!
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3837 üzenetére
jó nektek
tanulni érettségire?
na ne viccolj. mostis mekkora kemény matek feladatok voltak már
az én időmben még nehezebb volt, de én már akkor is csak egy nappal előtte tanultam. most viszont az államvizsga húzós lesz
már le kellett volna adni a szakdogát én meg még csak most csinálom
-
satomee
senior tag
Hát igazság szerint több ok miatt is hanyagolva volt a szeró mostanában,kezdve a melóval, az állandó warozáson keresztül egész odáig hogy nekem pl 3 hétig netem se volt,stb.Szal kicsit talán tényleg el lett kicsit hanyagolva a talponállónk,de majd teszünk ellene.Egyébként a korábban említett egyenlőtlen csapatelosztás problémáját remélhetőleg egy jövőbeni új konfig meg fogja oldani...
-
satomee
senior tag
A sok kocka...Én meg kb 3 hete nem játszottam egy rendeset...
-
Fortesque
csendes tag
És IGEN!!!!!!!!
Nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Fortesque
csendes tag
Jó,de mikor????
Lőni akaroooooooooooooooooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Fortesque
csendes tag
Bakter,én jáccottam,gondoltam restartolom a Sztímet,mert nem írta ki a frendszet.Baszki,még mindíg fent lehetnék,most még botozni se tok....
-
satomee
senior tag
"Your purchase is still being processed-Steam will notify you when the transaction has been completed.Until then,this game is not available to play."Ezt írta ki havernak a fél éve használt accjára...
-
cbr688
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #3820 üzenetére
nem!!!kijelenthetem h a steam nem működik,vagy minden fórumba mindenkinek ellopták...
csak szaraxik a szemét steam,nézd meg a főoldalukat...hiba,meg nem jeleníthető meg,adatbázishiba,stb...
-
sid.:Rc211v
őstag
helo all.. tudnátok segiteni [link] hogy mi ez az üzenet? ezt nem akkor irja ki ha vki más használja az accomat ?
szerk.: közben rájöttünk hogy vmi a steam-mel lehet mert egy haverom se tud belépni
-
sNORh
addikt
heh..
most melóba felmentem egy órácskát a Kartelre, ugyfelhoztam magam kör közepén száltam be hogy megis nyertem a kört, halál az 3 volt.de a bombalerakást ugy elfelejtettem olyan régen jácottam hogy az F-et nyomogattam mint a COD-ba
-
cbr688
senior tag
köszi srácok a gyors választ.milyen néven vagytok megtalálhatóak?(én shadowrunner)
ugye a vac az nem tud kiszűrni minden cheatert?,mert vannak gyanús elemek... -
cbr688
senior tag
ki milyen szerveren szokta tolni?,jó lenne magyarokkal is játszani,idáig a legjobb pingje az i am from austria szervernek volt,és az igazat megvallva a nyelv nem is áll olyan messze tőlem
,de magyarokkal hamarabb megértetem magam,azért itt számítanak a másodpercek
-
sNORh
addikt
XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Mini-ITX
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest