-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Roliiii #12957 üzenetére
Személyszerint nekem az a lézer miatt nem jön be. Optikai egér FTW szerintem, és ebből nem akarok flamet. A lézer nálam ugrál. Bár ez lehet, hogy a kettővel ezelőtti wireless Tescos Labec hibája volt? Optikaiban még nem csalódtam az a fő!
Én még egy pár éve vettem olyat, (meg utána egy Labtecet mint fent is írtam), már a típusát sem tudom, asszem görgő gondja volt. Azóta mind a kettő a kukában végezte, s azóta veszek MS cuccokat, bár mostmás csak Logit fogok szerintem, nagyon pozitív ez a G400.
A PH-s klánba olyan játékosok is jelenkezhetnek, akik most kezdték ezt a fjta játékot?
Üdv. core2
-
-
-
-
Sziasztok!
Ujonc lennek a CS:S vilagaban, igy rogton ket -leget hogy hulye- kerdesem is lenne:
1. Hol a legolcsobb most a CS:S?
2. Az afazaimnál lévő gépen hogy futna? Úgyértem, tudom, akadás mentesen, de kb hány FPS-re számíthatok FulllHD-ban (feltételezem támogatja) és maximális részletesség mellett? (értsd: minden high-ra csavarva)Udv. core2
-
-
-
Sziasztok!
Nekem van egy HL-om (nem a 2). és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen CShez juthatnék hozzá a Steamen keresztül?
Azt jól tudom, hogyha van egy HL-om akkor ingyen tölthetem le a Counter-Strike: Source-t?
Üdv. Core2
-
válasz
ez_meg_emaz #3125 üzenetére
Szia!
Úristen...
Ilyen nincs... (vagy mégis?)
Az a Tompi25 akivel tegnap játszottam? Megjegyzem, hogy 6x szedtem le sniperrel...Üdv. Core2
-
-
-
-
-
-
2 HÉT múlva nagy nap lészen...
Ha van valakinek az IWIWen accja akkor azt szivesen felvenném...
-
-
-
Sziasztok!
1. Megszereztem a Counter-Strike: Source 1.19-et HIVATALOSAN és ingyen, és arra lennék kiváncsi, hogy lehet-e ebből 1.6-ot csinálni? (olyat mint a tietek
)
2. A "sötét oldal" verziója (azt mondják, hogy megy steamen) mindig levág a szerókól vmi "steam reject" errorral...
Ez normális dolog?
MOD#: Az 1.19 és az 1.6 között mi a különbség?
Sok?
Szoktatok nyomulni 1.19es szerókon? vagy hogy van ez?Üdv. Core2
-
-
Sziasztok!
A CS:S-ben még új vok, de ezért kérdezek
:
1. 699.8 MB az valós méret a gamenek?
2. Ebben benne van a HL2+CS+1.6? vagy hogy?
3. Ugye ez mind igaz? mert nem akarom hogy átb....on az eladó...
4. Ez a game megy Linux alatt?Üdv. Core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Telekom mobilszolgáltatások
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest