- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
Djuree #12994 üzenetére
Mondj már pár top játékost, akik x7-t használnak, kíváncsivá tettél. Quake világbajnok például ms intellimouse 1.1a-t használ/t. És nem az a lényeg, hogy 20 ezer forintos egered legyen, de amennyiért veszel x7-t, annyiból már futja ms intellimouse 3.0-ra vagy mx518-ra is.
Nekem volt x7-esem, de 1,5 év alatt töknkrement. Nem azért, mert dobáltam...De vannak, akiknél meg kihúz több évet is akár. Mindegy, nekem többször biztos nem kell. Senkinek se szoktam javasolni hogy x7-t vegyen, szerintem nem mindig jó dolog, hogy az ár az elsődleges szempont.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Djuree #12977 üzenetére
Ez a te véleményed, szemben sokakéval, attól, hogy van akinek elég az a-tech, végülis az is működik, lehet vele klikkelni, görgetni, attól még nem ugyanolyan mint a logitech, vagy a razer. Ez olyan minthogy van akinek a lada is jó egy lexushoz képest, ez is, az is gurul...
-
ferminator7
csendes tag
válasz
Djuree #10870 üzenetére
én ezt onnan gondoltam hogy egy t ment röviden 2 ct meg jött és a gyerek meghallotta a trappjukat (vagy wh-zott
) és megkérdeztem milyen fülese van ő meg mondta h medusa pro gamer és az tudomásom szerint nem rossz füles
egér ügyben meg eredetileg microsoft x5-öt néztem ki magamnak de a gigabyte sokkal többet tud és azonos árban vannak
-
Zolás
addikt
válasz
Djuree #10832 üzenetére
Nem is fogják. Az az account VAC szerverről bannolva lett. Ha csak olyan játékod van ami VAC figyelés alá tartozik akkor buktad az egészet. Csak olyan szerverre mehetsz ami nem áll VAC figyelés alatt. Aki Modern Warfare 2őt bukik az mindent veszit mert nincs dedikált szerver amin kikapcsolható a VAC tehát only singleplayer.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Djuree #10823 üzenetére
hát igen azért "BAN" a neve, nem "Egy idő után visszaadjuk az accodat, csak csaltál ezért elvesszük egy időre."
keembo: bhop nem nagy cucc.. 4.4 alatti zblockon simán lehet script nélkül, szal görgővel és még a 4.4esen is lehet ha zb_bunnyfix 0 van. a pubrol meg nem is beszélve, sokx normális cfg sincs fent, nemhogy zblock
-
kutga
félisten
-
-
-
-
Szuperboci
senior tag
Nos akkor sorjában :
Console ba record "név" el veszed fel a játékodat ( pici lassulás észrevehető ha nincs elég izmos géped ),Stop al leállitod a felvételt.igy csinált egy "név".dem fájlt a cstrike mappába,aztán belépsz a játékba,megnyomod a shift+f2 t,bejön egy kis ablak.Ott értelem szerüen behozod a demodat,megkeresed azt a jelenetet amit szeretnél kivágni.Console ba be kell irni host_framerate 100 ,vagy ahány fps el megy a cs-d,én 300 at irtam be.Console ba startmoive "név".Most a dem fájlból csinál tga kat,elég lassú, akadozni fog,most csinálja a képeket.Amikor megvan amit szerettél volna akkor console ba stop.Arra figyelj hogy amint beirtad a startmovie t,onnantól kezdve mindent vesz,tehát csak a "tiszta" játékodat vedd fel.Most kaptál a cstrike mappába egy vagon tga fájlt.több ezer darabot.leszeded a virtual dub ot,(ingyenes)kijelölöd az összes tga fájlt és behuzod virtual dubba.Virtual dubba ---> video --->frame rate--->change frame rate to .Ide annyit kell beirnod ahány fps el vetted fel a demot.Pl én 300 al tehát ide is 300 at irtam.Itt tudsz vagdosni belőle ha valamit felvettél de mégse kéne stb. következő lépés : file ---> save as avi.itt csinál belőle videot,tömöritetlen avit.Eléggé nagy méret szokott lenni,pl egy 30 sec es jelenetnél nekem 13 gb volt.Innen már csak a fantáziádon mulik mit tudsz belőle kihozni,meg hogy mennyire értesz videoszerkeztő progikhoz.Én vegas 9 el csináltam.
Néhány kiégészités: vannak direkt movie készitésre való configok,google be keress rá,ezekben kivan szedve a hud meg egyéb nyalánkságok.
A video minősége (logikus) ha jobb grafikával ,nagyobb felbontásba veszed fel a tga-kat akkor jobb lesz.Ajánlom vegas 9 et,igaz kevesebb effekt lehetőség van benne mint az elődjeibe,viszont nem kell külső tömöritő progi,van benne hd converter.
Körülbelül ennyi igy röviden.Én igy elsőre elvacakoltam mig sikerült minden
Főleg vegasba a fadereknél.
Üdv
-
GabN73
addikt
1: naaaaaaaaa...... látszik h mittoménmilyenmód híg vagy
2: demo vagy TV demo. Utánna képekbe szétszedni azt majd utána virtualdubbal összerakni,majd Sony Vegassal megvagdosniWest: ríszpekt a csapatnak,mini clippet te csináltad vagy ki?
mert lenne egy pár dezó hitem+1 flesh kill xD
-
Genius007
őstag
" habár ez egy régi steam, lehet ha az újat rakom fel akkor nincs ilyen gond.... "
Most lehet én vagyok a hülye, de milyen régi Steam?
Olyan nincs, hogy régi és új steam.
Ha jön valami Update akkor a Steam automatikusan letölti, és frissíti magát!
Szóval mindenkinek "mindig" ugyan olyan a STEAM-je!" mindig " = nem mindenkinél Update-el pont egyszerre ugye
-
Genius007
őstag
Nessz ...
Talpra láma, hí a csata!
Kész a szerver, most vagy soha!
CT-k legyünk vagy terrorok?
Ez a kérdés, válasszatok!-
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy túszok tovább
Nem leszünk!Túszok voltunk mostanáig,
Elhullottak megmentõink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Bombás pályán robbantgattak.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszunkSehonnai bitang kemper,
Ki most ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a csapat becsülete.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!Véresebb a vártnál a harc,
-Láma vagy, csak freget akarsz!
És mi mégis túszok vagyunk!
Ide veled, régi coltunk!
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!A mi fregünk megint sok lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek az adminok,
Lemossuk a gyalázatot!
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Nem leszünk!S hogy fregjeink szaporodnak,
Elõttünk a lámák meghajolnak,
És áldó imádság mellett
Tisztelik majd neveinket.
A kántörösök szerverére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy túszok továbbÉs képpel ... [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged