- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drilla
csendes tag
ÖTEZER!
-
Drilla
csendes tag
estére van 5th valszeg
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #4993 üzenetére
kéremkapcsojjaki
fps-ping arány?
szerintem ilyen nincs, legalábbis nem látom az összefüggést, rendben vannak a ratejeid nem azért rossz esetleg a latency?
ha meg fps-t akarsz fixálni úgyis tudod fps_max 200 pl, a vsyncet meg nyomd kiDjureenak nehézkesen menne a hajnali (esti
) játék meló miatt asszem, MDnek meg nem passzol pingek miatt a napközben meg kora este, meg én sem osztom az ötletet hogy délután itt ücsörögjek
-
Vasinger!
nagyúr
Most ahogy észrevettem, elég nagy a latencym olyan 800 fps, vagy akár már 300-on is. Nem nagy, de nagyobb, mint régebben kisebb FPS-en. Mennyire korlátozzam le? Régebben úgy emléxem 75-ön volt. De most 100-ra akarnám. Elég lenne ha a V-sync-t bekapcsolom?
Aki ért ehhez az FPS-latency arányához, megköszönném ha leírná!
-
Genius007
őstag
Djuree gyerekkel mi van?
-
Genius007
őstag
Jó volt nagyon ez az éjjeli War!
(pedig csak 4v4 volt)
Csak kár, hogy 04:20 fele le kellett lépnem ....
Nagyon haragudtak?
Remélem infit hoztátok! -
illusiON
őstag
véletlen nincs autoexec a cfg-d mellett? mert nekem a rateket az tartotta mindig vissza ha átirtam aztán minden inditásnál azzal kezdtem
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a CSS mindig lekorlátozza 300 FPS-re az fps. Mindig átíróm a konzolba fps_max 999, de nem jegyzi meg! A configba is beírtam, úgy se jó :S
Megoldás?
-
illusiON
őstag
na üdv mindenki, kicsit szétestem meg lekéstem 2 buszt meg minden faszság amit el tudtok képzelni szóval muszály volt lefeküdnöm mikor végre hazaértem
de ma jáccunk jáccunk !!
-
nepszter1
addikt
-
satomee
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki hogy van e a badboysnak valami fóruma,honlapja vagy ilyesmi...?
-
Draken
őstag
Vistára raktam fel a source-t, vannak olyan hibák, hogy egyes helyeken pl a falakat nem jeleniti meg, helyette lila fekete téglák vannak, ez mitől lehet?mi oldja meg a problémát? a consoleban jelzi is a hibákat hogy egyes dolgokat nem tudott betölteni. köszönöm előre is!
-
Drilla
csendes tag
nah? lesz ma valami emberek?
GÓÓÓGÓÓÓGÓÓÓ!
-
nepszter1
addikt
75fps-em van folyamatosan szerintem a monitorom miatt van valami parancsa hogy több legyen ?
-
illusiON
őstag
izé ma este mek lb27re
szóval, ettől még esélyes h játszok de lehet h kissé illuminált leszekattól függ mennyire támogatnak haverok a bebaszásban mert forintügyileg földön vagyok
-
ha nálunk nem lesz war..jelentkezem én is
-
Xelo
addikt
yay ma péntek van ma mehet a lődözés este
-
DerDer
tag
nah kicsit visszaolvastam, miután kijött rajtam a visszafolytott mondanivaló
ph team illusionnalmár taliztam cs2hun -
DerDer
tag
yé css
nah hát én már jó ideje tolom, megyünk becup-ra is klántársaimmal bulizniValamint nemsoká kész lesz a frag-movie amit csinálok már töt hónapja, majd belinklem hátha érdekel valakit
adok neketek egy tört szervert hátha kell valakinek
megjegyzem hogy 1.5éve eredetis vagyok, ide sűrűn járok mert admin vagyok
87.229.109.31:27015
-
sNORh
addikt
nekemmeg új egerem van 800dpi után 2000dri és áh annyira szokatlan, ugynézek ki vele játékközbe mintvalami aimos
A régit ha felemeltem és alrébbraktam(1.0-s sensi és mániám pakolgatni) nemjött vele a kurzor, eztmeg ha felemelem jön vele és visszamegy -
illusiON
őstag
[link]
ma este valami lesz? nem tudom hogy meddig leszek, lehet hogy ma csak 11ig tok lennimajdmeglátjuk
-
Lmh
őstag
uff, illunak és haverjának üzenem, h 2k a css acc.....
-
Drilla
csendes tag
válasz
Genius007 #4919 üzenetére
nekem is volt ilyen az előző géppel
140fps d2 rövidbe, és igy ugrálva mozgott a kép... olyan volt, mint mikor valami f0s 400dpi-s világgagyi egérrel tolom
de eladtam az nVidiát ^^
többet se lesz
ATI
de erről ne vitázzunk itt..
van erre is totyik
most sajna ez a bajomremélem uj driverrel javitva lesz.. de lehet, h csak én vagyok a lámPH!a
ha valaki találkozott már ilyennel, és tudja a megoldást szólhat
-
illusiON
őstag
na hát ez a ma esti elég lazulósra sikerült, holnap majd talán warzunk
ha nem vagyunk elegen tessék jönni még valakinek, pl Xelo te is nyugodtan gyere nem baj ha nem alázol mindenkit földbe elsőre arra ott van nekünk MoonDoom
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4912 üzenetére
Nekem már javul a pingem!
Szerintem fél óra múlva leszek is!
( Bár duma nem lesz sok tőlem, mert fater megint itt aludt be a Tv előtt! )Amúgy kellene valami alap progi, ami randomra kisorsolja, hogy ki-kivel lesz!
Szerintem tudok is írni, khhhmm akarom mondani szerezni ilyen progit! -
illusiON
őstag
akkor KoonDoom lesz a sNORhhal vagy a blekhóllal vagy kivelmivel? nekem ki marad? Lmh lelöjjük őket?
(igy 2v2ben nem válnak kissé T mappá a warmapek?
) izzé ma este lesz valami? mert akkor készitem szalonnáshagymásuborkás vasjaskenyeret
-
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
jajah nema szerencsejáték zrt
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4908 üzenetére
" Jah és látjátok akádályát, hogy én vagy akár Moon játszunk a kupán? "
Mimimimi? Én játszok, ez alap! Nem kérem ki senkinek a véleményét!
Legalábbis ha jó a pingem, akkor alap hogy beszálok, hisz ez "csak" Fun! -
Blackhole13
senior tag
Naszóval rendes 2on2 semmi extra 2 lerakóval bombával.
Szabályzat ua. mint 5on5 pusztán kevesebben játszunk. Gondolok itt arra ratehax, pörgetés bombaszedésnél, bunny, bugos szedés nincs, stb...
Időpont képlékeny, szerintetek mikor lenne a legoptimálisabb? - Én olyan jövőhét péntekre gondoltam.Jah és látjátok akádályát, hogy én vagy akár Moon játszunk a kupán?
-
illusiON
őstag
na akkor gyere ide feketelyuk és tudósits
hú tényleg fragszámvizsgálnom kellett volna 1 darabig mert nem akart eszembe jutni de tleg
nem akarunk meggyőzni xelo ne értsd félre
no offense csak szerintünk szar célkereszt nélkül meg nincs értelme, de ettől még nem kell ránk hallgatni lehet hogy valóban van értelme csak lusták vagyunk kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest