- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
válasz
satomee #13371 üzenetére
Látogasd meg a hivatalos fórumát, tele van hibajelentésekkel de válasz nincs. Javítás lesz némelyikre de jön a CS:GO (a gameplay videók alapján nem tetszik annyira) és kevesebbet fognak ezzel foglalkozni, sőt már most le is szarják. Ha tudtam volna nem veszem meg,hanem letöltök egy virágbolti korábbi verziót és keresek olyan szervert hozzá.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
satomee #12512 üzenetére
Igyekeztem ütős zenéket alátenni,úgy az igazi a hangulata.
Én is admin vagyok,és hidd el nem teszek ki olyan embert,aki nem érdemli meg. Én a legjobban az ordító,viselkedni nem tudó,mikrofonba üvöltő,okádó,hányó embereket nem szeretem.... A csalók ők más lapra tartoznak. Egyik szerveren sincs helyük.
Amúgy a pro játékosok szintén nem erre a szeróra valók,mert a szabályzatunkban szerepel,hogy átlagjátékosoknak van fenntartva a szerver.
A Biscuit a legnépszerűbb,leglátogatottabb magyar Counter Strike: Source szerver. 58 slotosak voltunk,most pedig a kevesebb lagg miatt 40 slotosak lettünk,egy új szerveren. A magyar szerók közt újra mi vezetjük a látogatottsági listát. Ez azért jelent valamit.
De néha mi is hibázunk,mert emberek vagyunk. A reklamálásra fórumtopicot hoztunk létre,ahol ha normális hangvételben leírja valaki,hogy ok nélkül bannolták,akkor nagy rá az esély,hogy lekerül a róla.
üdv.:Mr.Rain
-
megint én
őstag
válasz
satomee #12057 üzenetére
Ha zsíros kocka vagy akkor talán bekerülhetsz, de ha nem vagy elég dagadt, akkor a pattanásos arc is kivállthatna... xDDD
Na de ha komolyan, mi egy hete oszlottunk föl sajnos, amúgy 3 éve eggyütt toltuk, és napi 5-10 war... Ez elsőre vészesnek tűnik, de ha van egy ember aki nagyon gyorsen hív ellent, akkor nem vészes, szünetek nélkül 3 óra alatt le lehet tolni 5-7 wart. És Gondolkodni kell... Amúgy úgy lehet a legjobban fejlődni, ha pl napi 4 órát játszol, hogy 1 óra DM, aztán 2 óra war, és 1 óra 1v1, de úgy hogy a klánodból mindenki nézi, és cserélgettek, és egymástól is sokat tanulhattok... Így lessz aim skilled, csapatjátékod, és agyad is 1v sokra. -
satomee
senior tag
válasz
satomee #11852 üzenetére
Kezdem azt hinni hogy valami köcsög magyar szolgáltató telefonos ügyfélszolgálatosa ül a steam supportnál... Újranyitottam a jegyem azzal hogy tudok a másik accomról ami működik is de én EHHEZ az acchoz is megvettem ekkor és ekkor,úgyhogy plíz csinálni faking rendbetétel.Erre a válasz röviden:ezzel az accal ekkor és ekkor megvettem a játékot (ez és ez a vásárlást igazoló kód),szóljak ha kell egy password reset
-
-
Szuperboci
senior tag
válasz
satomee #9392 üzenetére
csak a mhz számit ennek a szarnak
Én ugy vettem észre az ideális 3.6 ghz. Najó, aki nem teheti meg 3.0 is tökéletes szerintem.
Érezhetően fps növekedés vehető észre már 200 mhz ként is.
Egy magot használ ennek ellenére jobban fut egy Q9450 3.6 ghz en mint egy E8400 4.0 ghz en.Tapasztalat.
A felbontás tökmind1 néha 800x600 ba kevesebb fps van mint 1920x1080 ba.
elvan ez a játék mindenhogy baszva mégis ezzel játszunkBár jan 31 .jön a promod
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9139 üzenetére
Mert Windows ....
Ezzel szenvedek én is ...
Sőőőt nekem most max. 100fps-el megy ...
Linux kell amin uj kernel van, és 1000Hz-n megy (google, ha nem érted)
Linemax szerverek (külföldi server 15ezer/honap) kereken 999-1000FPS-el mennek a szerverek, és semmit nem ingadozik ...Ezért is írtam, hogy aki vágja a linuxot, az írjon rám.
Winen soha nem lesz jó a cucc ... -
Genius007
őstag
válasz
satomee #9134 üzenetére
Írd be Server.cfg-be a többivel ne törődj, elvileg jo lesz igy
Az srcds.bat-ba pedig ezt írd:
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -autoupdate -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 +fps_max 0
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsUi.: Ez nem az amit régen írtam, szóval most ezt írd be.
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9131 üzenetére
server.cfg-be írd bele, hogy:
sv_minrate 30000
sv_maxrate 30000
sv_mincmdrate 100
sv_maxcmdrate 100
sv_minupdaterate 100
sv_maxupdaterate 100Ha ezt beleírod, akkor senki nem tud felmenni szar rate-el, és a Server is jól fog futni.
Mellesleg aki vágja a linuxot, az írjon rám. Thx
-
Genius007
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #8000 üzenetére
mi is voltunk már nyaralni pc-vel. megyek haverhoz a sok cuccal együtt, mert ő vitt minket kocsival. azt mondja ez így nem lesz jó, nem fér be a cucc. mondom miért, simán be kell férnie. erre benézünk a csomagtartóba. ott a 21 colos CRT! monitor, meg a nagy szervergépház
mondom te barom, nehogy hozd már a gépet
erre ki nem vette volna semmiképpen, inkább itthon hagytuk a gumicsónakot
így esténként filmet néztünk, meg gémelgettünk, nem volt rossz, de csónakázni jobb lett volna. ha már ígyis az év 365 napjából 360-at a gép előtt ülünk, ne üljünk már ott nyaralás alatt legalább
-
-
sid.:Rc211v
őstag
-
-
<NewL>
addikt
válasz
satomee #6549 üzenetére
régebben sokat játszottam a cod2-vel
azt simán vitte,mondjuk csak dx7-be,nekem ott is élvezhető volt a grafika,sose arra mentem^^ 80-90fps-em volt általában,de néha picit akadozott,még akkor csak 512mb ram volt benne,most 1giga powee
csak nem lenne jó kiadni egy marik pénzt egy játékért ami még nem is megy...
elsőnek valakitől elkérem sztem,persze vizsgaidőszak után...
addig nézek egy pár videót.mennyi fps-etek van úgy általában,mennyitől élvezhető(a dara) /vagy ez teljesen más mint a cod2/
-
-
satomee
senior tag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
satomee #5860 üzenetére
Az a világos színű kék? D2 igazából a gázos minden crosshairnak, egyedül a piros jó oda, de többin meg az nem látszik, szval 2 tűz között!
Genius007 :
illusiON Te meg hogy lősz olyan távolra, egy akkor állatfajzat céltóval
Djuree: Én még nem látta, embert aki a célkeresztre fogta volna
. Deh ízlések és pofonok..
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #5758 üzenetére
én az átlag 70 fps-emmel jobban tolom mint sok ember akinek 200fps-e van
nem az fps számít. ráadásul már a 70 fps is tökéletesen szaggatásmentes....már a 30 fps-t nem látja az emberi szem, ez cs-nél 50fps-re emelkedik mert gyors, q3-nál meg 60 fps mert még gyorsabbezen túl felesleges az fps-ekkel baszakodni...
ja, meg 1000 fps? príma. még az a jó hogy a 2ms-os monitor is csak max 500fps-re képes
-
sNORh
addikt
válasz
satomee #5697 üzenetére
akkor na mind+++
najó csak kamu..
uh tegnap mien nagyszájó magyarokkal játszottunk, átszakítottam volna szivesen a kípcsűn az összesethogy ők prók, mineg gyakoroljunk mennifog..XD közbe CT-be vertük őket, T-be kaptunk de 2embernek is 400-as pingje volt élvonalba velem.. lőni nemtudtam soxor, csak ugrált meg töltött..
akkora arcuk van a magyar klánoknak, meg mindig anyunak a szidásával végződik(bár nálunk avval kezdődött..
egyedül a Calisokkal járszottunk egy faszát -
Genius007
őstag
válasz
satomee #5626 üzenetére
Hát jó de na ... a legtöbb embernek az accountját azért tudják ellopni, mert a gazdája felelőtlen ...
És itt most nem arra gondolok, hogy oda / kölcsön adja XY embernek!
Mondjuk abba is van valami amit Te mondasz, bár én még olyan progit nem találtam amivel ellehetne lopni más accountját! (Keyloggeren kívül) Bár nem is kerestem ... sokat ... -
mindfreak
őstag
válasz
satomee #5550 üzenetére
Elképzelhető, hogy hasonló eset történt, mert mielőtt kibannoltak legránátoztam egy csapattársamat. De ez csak 1 ember volt.
Tulajdonképpen a Bad Boys tipikus igénytelen, csítes-noob, public szerver, többet szerintem nem is fogok fellépni rá, csak olykor többi szerveren nagyon kevesen vannak, meg kilépkednek és erre kényszerülők.
-
illusiON
őstag
válasz
satomee #5088 üzenetére
nos igazából ez éppenséggel egy játék, counter-strike source a neve
valóban nem tiszta a dolog, szóval VAC ban van az accounton és úgy vetted meg valakitől? mennyi pénzbe volt? keresd fel a volt tulajt aztán válassz satomee ötletei közülna, 3 fele mindenki betoppan?
MDnek megvan a kacatja, kontár az az ember képes amd procis gépet használni
... ráadásul 3870x2vel
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #5047 üzenetére
DigiNET?
Nem akarod kölcsön adni ? Az a 4ms tetszik!
EMBEREK:
Megvan miért volt szar a netem vazze ...
... egy öreg fasz aki a faluba lakik, több szálon tölt fel, torrentezik mint ökör, stb ..
És állítólag nagyobb kocka mint én
Azért javult meg minden éjjel a net, mert akkor ment dögleni, de ennek mostantól vége!
Probléma megoldva!( 8kb/s upload-ot kapott )azzal garázdálkodhat!
Szóval ha minden igaz, akkor ma mehetne valami!
Ui.: A ráadás pedig az, hogy lehet hétvégétől ATi 3870x2-ről tolom majd!
-
nepszter1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged