- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Mindenkinek küldtem a Pass-t priviben !
Ha lehet, akkor olyan néven gyertek majd fel 19órakor, amivel itt vagytok reggelve PH-n!
-
Biga123
addikt
Hi all
Lenne egy kis gondom...
Integrált vidkaris gépen szeretnémnyomni a source-ot.. de ha indítok egy szervert akkor átmegy diavetitésbe..
Holott a video stessz test 40 FPS-el hasít...
Van erre valami megoldás? -
Genius007
őstag
TBC | War Server [100tick] - Powered by Mozgohosting.hu
195.56.146.26:27190
A Pass-t 19:00 elött küldöm mindenkinek Priviben !
-
Bublák
csendes tag
vagy ip címet írjatok majd le!
-
Bublák
csendes tag
Okés. Na akkor amjd írjátom meg hányor melyik szerverre!!!
-
Bublák
csendes tag
Hy! És milyen szerveren melyiken?.Majd mondd meg pontosan hánykor és melyik szerverre kell menni. És hogyan lehet egy bizonyos szerverre keresni, pl amit mondassz azt hogy keressem meg?
Akkor majd értesíts!
msn-emet is megadom, ha gondolod vegyél fel!! hubabuba1@freemail.hu -
Bublák
csendes tag
Hy!
Télleg jól hangzott, hogy egyszer tolhatnánk, akik itt fenn vannak vagy páran , vmelyik nap a héten jó lenne!Majd holnap megkéne beszélni részleteket, gondoom sokan benne lennének.
Én addig nem tolom soha, mert ugyebár suli és éretségi.:S -
Genius007
őstag
válasz
satomee #3466 üzenetére
Minket WAR-ról vagy azért kickelnek / bannolnak, mert lowok vagyunk, vagy azért mert jól toljuk ...
Mod.: Múltkor kerestem ellent mIRC-en, mid-re hirdették magukat. War közben hoztak kb. 4kört ... egyik megkérdi .. mid ? mondom nem .. low ...
Sokan elvannak tévedve, hogy milyen skillel rendelkeznek.
Am. mi szerintem low + -ok vagyunk ! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #3459 üzenetére
" de remélem nem csesztem el nagyon az esteteket... "
Hááát, volt pár alkalom, mikor majdnem úgy voltam vele, hogy BANnollak.
(Semmi ... vicc volt)
Alapból meglennénk, csak Sn00PiG csajozik mindig
Amúgy szerintem egész jó warokat toltunk tegnap !
Igaz ,,, a végén többet voltam asztalon mint játékba, net miatt, de "reggel" (13órakor) mikor felkeltem, akkor jó volt minden, még a ping is -
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3455 üzenetére
Ha úgy van és nem épp máshol warzik a bandánk persze,simán,akár megint mixbe is ha nem vagytok meg.Mondjuk ez a része kicsit furi még nekem mert ahány csapat annyiféle játékfelfogás és nem mindig éreztem hogy tudom mit akartok,de remélem nem csesztem el nagyon az esteteket...
-
Genius007
őstag
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #3452 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok,de eddig is "biztonságosan" neteztem (szinte kizárólag ugyanazt a tucatnyi oldalt látogatom,mind megbízható),csak megbízható küldő mailjét töltöm le stb,és nem is okozott eddig gondot semmilyen spyware.Persze azért ma megnézem a biztonság kedvéért...Egyébként tegnap este pl játszottam vagy éjjel 2ig és nem tapasztaltam a hibát.Szal értetlenül állok előtte...
-
válasz
satomee #3439 üzenetére
pedig ez a két dolog semmit nem ér a kémprogik ellen.
most kaptam be egy párat...ismerős kék háttér warning felirattal..szép megfogalmazással és az istenért nem lehet másikat tenni csak ha törlöd a bmp-t.
aztán beül az msconfigba 3-4 exe és már baszhatom a rendszerem
itt kivesézték az ellenszerüket.
[link]
csemegézz...
nekem most a spyware doctor m'én itt alul jobbra... -
mindfreak
őstag
-
Hulk24
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan dust_2 IP-t, ahol Zombi mód van?Thx!
-
Roderic
tag
törtszerveren nyomjátok??
-
Roderic
tag
ez nagyon jó!!
[link] -
Roderic
tag
hali!!
valaki tudja hogy lehet a játék közben dumálni mikrfonon?? -
raczger
őstag
hy
nem tud esetleg valaki olyan plugin server konfigoláshoz, ami leellenőrzi, hogy alap skin-nel játszik-e a gyerek? kerestem fpsbananan, meg még egy-két ilyen nagyobb oldalon de nem sikerült rálelnem, attól félek, hogy lehet, hogy nem létezik
-
C^^
őstag
válasz
`#^MáGu$s^#´ #3433 üzenetére
Ha HL2 Retail-t vettél, akkor abban csak a Half-Life 2 van, és a HL2 DM.
-
satomee
senior tag
válasz
Nem feltétlenül kapod hozzá,létezik olyan kiadás amihez nem jár.Szerintem ezt vehetted meg...
-
Sleed
aktív tag
válasz
a dobozára rá van írva?
mod:ezzel a nével mennyi idő mire bejelentkezel? -
`#^MáGu$s^#´
csendes tag
Hát állitolag ugy van, hogy HL2-höz jár Source is.. De ez most hogyvan? :S
-
illusiON
őstag
válasz
`#^MáGu$s^#´ #3431 üzenetére
mondjuk mert half life 2t vettél nem CS-t
kéne adniuk hozzá sourceot? kérdezd meg ahol vetted hogy miért nem eredeti a csomag tartalma esetleg, deh..
-
`#^MáGu$s^#´
csendes tag
Sziasztok!
Az mé van, hogy megvettem a Half-Life 2-t, és nincs benne Source?
Segitsetek plz! -
Bublák
csendes tag
Most már talán tudo9m a problémát oszttáérsam segített. Hogy nem tudnak most aktiválni pillanatnyilag vmi miatt és nem tudom cs-zni de amint elfogadják vagy mittomén akkor értesítenek !! De azért köszi segítségeket, ha legközelebb lesz vmi még sdzólok;) Na addig is jó gamet.
-
illusiON
őstag
én már azt nem értem eleve, hogy miért pre-load complete-t ír cs-hez
próbáld meg azt, hogy activate product on steam- beirod a kódot és ha elfogadja akkor 100% completet vagy vmi ilyesmit kéne irnia a game mellé státusnak és nyomathatnád sztem
ha hülyeség akk szóljanak az okosak
-
Bublák
csendes tag
Igen dvd-n a saturnba és benne van a cd kulcs, megcsináltam azt is ott is minden fasza(szerintem
És nem vágom és reméltem számíthatok a profik segítségére. Vagy nincs vmi ismerős vagy vki aki tudna segíteni és megkérdeznétek és aztán vki elmondaná?? köszi a segítséget előre is!
-
illusiON
őstag
-
Bublák
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/080327/n_vtelen11_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
na és ez szokottállandóan kijönni. ez miért van?:-o:S
-
Bublák
csendes tag
De a steamet már elindítottam először és csinált vmiket egy darabig de aztán belépek és ott van az installed games és ott a source és az van ott , hogy pre-load complete. és elakarom indítrani sourcet steameből és kijön az a szar oldal hogy vegyem meg meg mittomén iylen hülyeségek vannak ott!És nem tudom mit kéne csinálnom hogy játszani tudjak!:S Előre is köszi!;)
-
Bublák
csendes tag
És azokat hogy tudom feltenni vagy hol kell hogyan? pls help me
! THX all
-
Bublák
csendes tag
hy srácok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Most vettem meg a sourcet eredetiben és vmi nem okés. Feltettem a steamet is meg sourcet meg mindent és ott van a source a steamen belül az installed gamesben és rámegyek kétszer vagy egyik serverre pl vagy asztalról elindítanám a sourcet és nem akar elindulni, bejön egy oldal a steamen belül. Kódot is beírtam már ami a tokban volt minden és ez van nem értem! Előre is köszi a segítséget!
-
qdak
addikt
hát én ezt nem ertem nekem a 7800gtx 3800+ x2 1g dual és 7 bot tal akadozott ?
ami legjoban irritált:
3500+________ 6600____+1g_Dddr = 130fps
3800+_x2______7800gtx_+1g_Dddr = 144fps
stresz teszten :S -
Sleed
aktív tag
egy szóval nem mondtam,hogy max grafikán.. 1024*768ban minden highon az élsimítás és az az anti-izészűrő is kb 6xoson HDR off
a video stress testhez meg semmi köze a procinak,az csak a vga-t méri -
illusiON
őstag
na most hogy van rendes proci a vga-m alá nyugodtan kijelenthetem hogy ennek a játéknak gyakorlatilag csak proci kell
most minimumon és maxon is kb 150-200 közt megy, 10v10 botokkal se ment sokkal ez alá az érték alá ..
-
Genius007
őstag
e2200 és e8200 között azért nem kis különbség van !
Nekem ha minden maxon. van, akkor van 70fps-em ! (gép alapon)
ha meghuzom az e4300 1.8Ghz @ 3.6Ghz, akkor van 200körül !
Szóval egy jó proci tényleg sokat dob rajta !
(x1950Pro-m van, és egy 6600GT-vel majdnem ugyan annyi FPS-em volt ! ) -
Fáraó
őstag
Én egy P-III Cel 1.2@1.5-n, GF4 Ti4200-n kezdtem, botozás is ment rajta - 3v3 vagy 5v5 már nem emlékszem.
Most jelentősen jobb!1280X960-n, max grafon a pályától függő magas fps-t ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest