- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
1. Ne MD-zZ, mert valaki nem tudja mi / ki az ...
2. Én se sR, vagy sH-zokK!
3. Mondtam viszi haverom a CRT monitoromat, és nem leszek gép előtt, mert csak másnap mentem Pestre.
Eladtam az Asus 3870x2 TOP 1gb/512bit vga-t,
vettem helyette sima Sapphire 3870 GDDR4 512mb/256bit,
na meg vettem egy Samsung SyncMaster 205BW karc mentes moncsit (28k-ért)Már tegnap este is itt voltam, csak 2fele mentem, mert netem meghalt ...
Mod.:
Nova91: Az jó ha sok az FPS, de az hogy stabil legyen, az szerintem jobb, mintha ingadozna! Mondjuk nekem 120-500között van, de nem irom be, hogy fps_max 100, mert számomra azon olyan mintha akadna, lehet velem van a baj, sőőt biztos, de nekem 140-160FPS-ről ideális a játék, ahol látom, hogy már kicsit sem "akadok"
-
sNORh
addikt
válasz
Elite Hunter #5394 üzenetére
szega ^^
MD, te hol a WTFakingba voltál? "2008.08.29 18:45:32 - 2008.08.29 20:10:37 -ig nem leszek" kicsit elrepült az idő nemde? hogy nyaldmeg -
Djuree
félisten
válasz
hát te ki vagy?
üdv a seregben
-
Genius007
őstag
válasz
Na nem tudtam mijöhetmég ...
Vicc!
Üdv. itt!
-
Elite Hunter
csendes tag
Sziasztok hát sikerült nekem is beregelni
-
Nova91
tag
Na de az általad említett cs:s 100 fps korlátozást is maga a user állította be, nem? Gondolom a css maga nem korlátozza a fps-t, nem?
-
sNORh
addikt
-
Nova91
tag
Hi! lenne egy kérdésem: Mire jó ez a parancs: fps_max ...?
-
west
őstag
válasz
Szuperboci #5271 üzenetére
a pontos azaz a masodik celkeresztre gondolt...
-
Genius007
őstag
válasz
moriturus #5379 üzenetére
VÁM ?
Vagy mi ? Mert ezt hirtelen nem értem!
Átjut az szerintem könnyen, meglehet mindent oldani ....
.... csak pénz kérdéseKözlemény:
2008.08.29 18:45:32 - 2008.08.29 20:10:37 -ig nem leszek netközelbe!
Közlemény2:
Új taggal bővült a Prohardver - Team CS Sourca clanja!
Az új tag nem más mint .... mint .... nagy csönd ... tapsvihar ... éés ... éés ...
... ismét nagy csönd ... köszöntsék nagy nagy szeretettel ... Elite Huntert!
Jó elég lesz köszönjük!Holnap a többit!
GG!
-
moriturus
csendes tag
válasz
Genius007 #5374 üzenetére
Ezt találtam 130000,- ft-ért Dell-éknél. A kérdés ugyanaz: Menni fog?
Genuine Windows Vista Home Premium
3 GB DDR2 SDRAM 667MHz (2 DIMMs)
250 GB SATA Hard Drive (5400RPM)
256MB ATI Mobility Radeon HD 3450
Sudio 15 (1535) Laptop: Intel Core 2 Duo T5750 (2.00GHz/667Mhz FSB/2MB cache)
Dell 1397 Wireless-G Card
15.4 WXGA Laptop Screen Display with TrueLife -
Genius007
őstag
válasz
moriturus #5371 üzenetére
Előre megmondom, hogyha menni is fog, akkor is eléggé "szarul"
Az a vga nem éppen játékra tervezett ...
Ha előbb szólsz, akkor lett volna számodra egy ilyenem,
amin szuperül ment volna a CSS >>> [link]Ilyen vga-t akarsz most venni ? >>> Intel Graphics Media Accelerator (GMA) X3100
3DMark05 ~ 808pont
Ezzel nem sokat fogsz játszani
-
moriturus
csendes tag
Hi mindenki.
Nem találtam az eddigiek között, hogy valaki játszik-e Intel x3100 noti vidkártyával. Most vennék gépet, és fontos lenne tudni hogy megy-e a játék rajta?!
Előre is köszi!
-
sNORh
addikt
mert pár faxopo szétoffolta, meg a moditopikba járt mint egy ovis, hogy ott lenézk a hozánemértő embereket, osszanakmár ki büntiket, nemakarok neveket mondani... Nagyonsokan irtak rám hogy mártvettem le, ezvolt a legjobb irás mostanában, de már untam..
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Na meg van!
Itt regisztrálj aztán bejelentkezel, kiválasztod, hogy mi a gondod - bajod, és leírod nekik, aztán Ők válaszolnak oda! (De azért a mail-jeidet is nézd, mert lehet oda is írnak neked, ha valami gond van)
-
Vasinger!
nagyúr
Válaszoljatok Darinnak, nagyon fontos lenne, klántársam!
Snorh: Mi lett az írásoddal? Kitörölted/ték?
-
Genius007
őstag
Barátom, erre mondják azt, hogy szívás ...
Egyszer nekem is letiltották az accountomat!Olvasd >>> Genius007 és letiltott STEAM accountja
Magyarán annyit tudsz tenni, hogy írsz a STEAM Supportra, hogy mi a gond, aztán adnak választ, hogy miért tiltották le!
Nekem azért tiltották le, mert neten találtam pár CD KEY-t (CS1.6, stb) amit kipróbáltam, "hátha működik" alapon!
Aztán ez nem tetszett a STEAM-nek, elküldtem a vásárlásról szóló mailt, hogy én vettem az accountot, meg hogy enyém, meg minden, aztán kb. 4-5napon belül meg is csinálták!Te nem csináltál valami hasonló turpiságot?
-
DaRiN
csendes tag
Sziasztok!
Mikor beakarok lépni a steam accountoba, azt írja ki a steam, hogy This steam account has been disabled! Ilyenkor mi a teendő!??
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #5353 üzenetére
ja azért az a csapat nekem erős volt egy kicsit, nem tudom hogy ez most makkos volt-e vagy ennyire begyakorolták azokat a pontokat vagy miazisten
mind1, mostmár nagyon ideje lenne taktikokat belőni mert nekem kezd unalmassá válni a funwarozás amolyan menjünklőjünk módra
5 körül kint leszek már valsz, úgyhogy este max ottani netről (remélem rendesen müködni fog
)
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5350 üzenetére
Choke: Szerver oldali hiba! " Nem elveszett csomag! " Nem tudsz mit tenni ellene!
Annyit próbálhatsz, hogy : rate 25000, cl_cmdrate 100, cl_updaterate 100!
Vagy ha engedi, akkor 20000 80 80!
Nekem Bad Boys-on sok a choke, mivel alapból 20000 80 80-ra rakja a server, de ha átirom, akkor megjavul!Loss: Ez az elveszett csomag! Nálad van a gond, pingeld meg a szolgáltatót!
Start => futtatás => cmd => ping "www.szolgaltatom.hu" -tHa " Kérésre nem érkezett válasz a megadott határidőn belül " -t kapsz, akkor van szopaCSS
Remélem tudtam segíteni!
sNORh: You mother is using for steam account?
Naja, lehet muterja sunyiba css-zett este!
Azt a fejest aprón benyaltam ... kicsit fura is volt 8-) 2x 1golyós fejes, úgy hogy rám sem nézett ...... bár csak én is így tudnék "rántani" ...
-
heihachi
addikt
Srácok, játék közben néha a netgraph-on felmegy a choke értéke akár 40-ig is
Általában nulla, de néha felugrik. Ez valami elveszett csomagokat jelent, ahogy utána olvastam, de mit lehet tenni ez ellen? -
sNORh
addikt
válasz
heihachi #5348 üzenetére
hát a bitti, még mindíg régi a színvonal...
De tegnap tényleg furcsáncsúnyát waroztunk: Inferno, közép futok fel, jobbrol a 2 fal közül akkora fejest kapok, de még elsem hagytam a falat? akkor hogyis látott? utána kapásbol MD is benyalta ugyanezt.. WTF is van most?
You mother is using for steam account? -
heihachi
addikt
Azé' "örömmel" tapasztaltam, hogy az mit sem változott az elmúlt néhány évben, hogy ha egy "pro"-t valaki lelő, akkor az rögtön cheater wallhackes low köcsög lesz, ha meg valaki nem hal meg egy lövésre, akkor az ratehaxor. Nyilván vannak ilyenek, de pl. tegnap a srác azon mérgelődött, hogy eldobott egy flasht, öten álltak körülötte, és egyik sem vakult el, mert lelőtték, erre mind az ötöt lecsíterezte. Mintha vakon nem lehetne húzni a ravszt
-
Xelo
addikt
wuluhuluk ittvok van steam accontom vegyetek fel: tripOG . kthx. megártott a sok Mojito meg Cuba Libre waaaazzzz.
szerkszerk:
hejhácsi: jaaah gyú 4évvel ezelőtt én is kiraktam még ilyen kamunévelőtagokategyébként meg Tekken rulz de most.. ő jah SZÚÚL KÁLIBÚÚR 4
szerkszerkszerk: próbáljadki -
heihachi
addikt
válasz
Genius007 #5341 üzenetére
[<A.GY.>]heihachi néven tolom, az Alkoholista Gyilkosok klánjában, ami egy kamuklán, mert ketten vagyunk benne és noobok vagyunk, csak hátha így megijed valaki
Amúgy mostanában a Bad Boys 2-n toljuk, én este és éjszaka voltam az elmúlt másfél hétben kb. 18:00 és 02:00 között 2-3 órát fent. Igazából még keresem a nekem való szervert, mert én azt szeretem, amikor kevesebben vagyunk, de van némi taktikázás is.
Ha nincs ott a másik klántag, akkor (.)(.) néven vagyok általában.
-
heihachi
addikt
Ah, két év kihagyás után most kezdem újra, de ezt a játék csak jobb lett mint volt. Eddig nonstop ment az xbox 360, mióta ezt újra kezdtem, be sem kapcsoltam. Remélem előbb utóbb sikerül is lelőni valakit
-
DerDer
tag
mármuxik
-
DerDer
tag
Re
Megjártuk becup-ot szép volt jó volt, majdnem bejutottunk top16-ba , ha befejzik a totalcs.hu karbantartását belinkelem az összefoglalót amit irtam.
illusion örülök, hogy tetszett a movie sokat dolgoztam vele, de már megtanultam kezelni a progikat igy következő alkotásomba ugyanennyi befeketett idővel az eredmény fantasztikusabb lesz8perces és kikérem hogy rosszul lenne betömörítve
x264es kodekkel ellátott mp4 <3
Bituolvastam a beszélgetést, de szeritnem annyira hülyeségen veszekedtek.
trayken konfigol pár synhostingos szerót, te meg belekötsz mert tört.
de most tényleg, mind2en azt akarjátok (remélem) hogy a css-t egyre több ember megismerje, és jtászon velel. Aki illegálisan letölti és tetszik neki a úgyis megveszi, ha meg nem lenne tört szeró akkor ki se próbálná és hagyná az egészet.
Mindenki letöltött pár illegál játékot, akkor most meg minek játszuk a szentet -
Nova91
tag
Van egy fél megoldásom erre a bizonyos 3800 & 4800 széria problémára ami kellemetlenséget okoz pl.: Nuke felső lerakó fény stb... A fél megoldásra még kitérek: Belépsz a játékba konzolba beírjátok: mat_dxlevel 80.00 (elvileg csak ezt engedi a zblock-os szerverek) majd utána bemész a optionsba amit csak tudsz felraksz maxra (nem minden opció elérhető dx 8-ban, de persze egyén függő én max-on élvezem a játékot) utána keresel egy nuke-os szervert és szép minden. Fps nem változik semmit, grafikában nem igazán láttam különbséget. Azért mondtam a fél megoldást mert utána át akartam rakni dust2-re és valami hibát kiírt. Próba szerencse lehet nekem is menni fog majd próbálgatom. És amíg nincs AMD féle javított driver jó lesz így is a game. Egyébként nem 1 külföldi fórumon panaszkodnak erre beleértve az AMD gamer fórumát is szóval úgy gondolom lesz megoldás csak nem tudom mikor mert ha a 3800-as széria óta megy a sírás külföldi fórumokon nem értem mit pöcsölnek! Sok sikert várom a vissza jelzéseket!
-
illusiON
őstag
butasááág
nekem XP alatt egy szál gond sincs 3850nel és 8.7 driverrel, szebb mint nvidiánitt meg vista SP1 alatt sima meg fps cfg-vel is úgyszint problémázik, gyerekek ez driver lesz ...
-
990
tag
Krekkelt szerón a nép mindig csítet kiált, most is egy 18-5-öm volt, ami azért annyira nem is erős, erre elkezdtek voteban-olni
(máskor inkább 1 körül mozog a KD ratio-m)
-
Djuree
félisten
a driver beállításoknál sztem be lehet állítani
-
Nova91
tag
básszá meg
haverom most vett 4870 karit és detto
Nem akarok ilyen klubba tartozni
Mind1 akárki tud erről valamit vagy sikerül megoldani az írjon ide, de más fórumon sem tudják, azt viszont lehet tudni, hogy az újab kártyák hibája ez mert régebbiekkel ilyen nem volt.
-
Nova91
tag
Csáó!
Nem tudjátok miért van az, hogy mióta megvettem az új vga karim (Sapphire toxic 4850) azóta D2-őn a sötétet még sötétebben látom és a levegőben lévő füstöt is erősebben. Nuke felső lerakón a tetőn beszűrődő fényt még erősebben látom, ha valaki beleáll szinte nem is látok senkit ott. brightness maxon midnen grafikai beállitás max-on. Valaki ha tud segitsen please. Thx -
Drilla
csendes tag
ma este esetleg valami?
-
Nova91
tag
Köszi a segitséget és a gyors válaszokat!
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5300 üzenetére
akkor azért nemvagy ismerős
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest