-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Offline voltál Friends-be, hogy irhattam volna ... ?
Bár mintha MSN-en is fenn lennél nekem, de most eskü nem emlékszemAmugy a SáTáN, az Mr.Breaker volt!
És AV Voice Changer progival torzította el a hangját!
Szegény ShadowDoom-ot hogy belőtte ááááááááááááááá
Sírtam a nevetéstől vazze" A benzinkútról szatyorba hordod a benzint "
-
cbr688
senior tag
úristen ennyi elvetemült hajnali 4-ig nyomja,engem meg kihagynak
ma eb döntő lesz,szóval ki kell hagynom a ma estét... -
Genius007
őstag
Jön valamelyik elvetemült lövöldözni ma este ? ( vagyis "éjjel" )
-
sNORh
addikt
Nemigaz hogy nincs egy normális server...
-
sNORh
addikt
bakker megnőtt a pingem..
-
Genius007
őstag
Fura volt, hogy senki nem hív mixelni meg semmi ...
... ha' jó hogy nem, mert nem megy a Friends -
csimav
őstag
Community re meg ezt írja nekem:
Sorry!
An error was encountered while processing your request:
There was an error communicating with the network. Please try again later.
Here's a link to the Steam Community home page.
Nektek is?? -
csimav
őstag
CFG-t nemtok adni ,de segíteni tudok.
GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések
• Hogyan hozzuk elő a konzolt? (2verzió)1. lehetőség
# Indítsuk el a Steam-et
# Jobb gombbal kattintsunk a tálcán az ikonra, és válaszuk ki a Games menüt.# A felugró ablakban keressük meg a Counter-Strike Source-ot, és ismét használjuk az egér jobb gombját, a felugró menüben pedig válasszuk a „Properties” (legalsó) menüt.
# A felugró ablakban válasszuk rögtön a „Set launch options” gombot. A megnyomásával előugrik egy ablak.
# Ebbe az előugrott ablakba kell a következő szöveget beírni: -console 1, ha kész nyomjunk az OK gombra.
Bezárhatjuk az alatta lévő ablakot is, hiszen készen vagyunk. Nincs más dolgunk, mint elindítani a játékot és ügyelni arra, hogy ne zárjuk le a console ablakot. (ha véletlenül mégis beváztjuk játék közbe akkor a megoldás a konzol eléréséhez: játékból kilépni és vissza)• 2. lehetőség:
1. Először is zarándokoljunk el a gépünkön a Steam\SteamApps\SteamNeved\counter-strike source\cstrike\cfg mappába.
2. Itt található a config.cfg nevű fájl ebbe kell megkeresnünk a következő sort: bind "`" "toggleconsole" és módosítani az általunk kívánt gombra. Például: bind "F12" "toggleconsole" ekkor az F12-re kerül a konzol.
3. Mentsük el a módosításokat és zárjuk be a config.cfg-t
4. Rögtön mellette található egy valve.rc nevű fájl. Ne ijedjünk meg, hogy nincs semmihez rendelve ez is sima szöveges állomány, tehát jegyzettömbbel megnyithatjuk.
5. A megnyitás után írjuk bele (ha nincs még benne) hogy: con_enable 1, ezzel aktiváltuk is a konzolt.
6. Ha kész vagyunk, mentsük és zárjuk be a valve.rc fájlt.
7. Indíthatjuk a játékot és F12-vel bármikor, felnyithatjuk a konzoltRATE:
A konzolba kell beírni...:cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
rate 25000 -
csimav
őstag
Alkossatok ti 1 klánt
pl : PH! T34M xD
nah vki help!!!Ha felmek 1 szerverre kb 2-3 perc mulva kihozza ezt: -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4175 üzenetére
Jaja!
Meg sok clánnál bekell szálni a serverbe is!
Havi X összeggel, ami általába 700ft körül van!
Nekem nem is ezzel van gondom, csak ha már fizetek, akkor vegyük komolyan, nem ?
De általába akkor is "elökörködések" vannak ....Vagy lehet velem van a baj, mert "túl komolyan veszem" ?
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4174 üzenetére
egyre nehezebb jó klánt találni amúgy főleg mivel összeszoknak a jobb teamek.. ki szoktam irkálni h tgf?? a nevem mögé mondom hátha valami jó társaság keres lamikat
de többnyire 12-13 éves kissrácok hívnak meg (nagyon kedvesek ám annyira édes mikor anyázik mert MAC-cel szájbalövöm
) meg volt szerencsém olyanhoz hogy beillettem volna csak éppen vinnem kéne havonta gépet BP-re
alapitani meg nyügös
-
Genius007
őstag
Hát én tuti nem alakítok semmit!
Legalábbis nem leszek CL, meg ilyenek az biztos!
Nem hiányzik nekem a sok "nyavalygás" meg "b@sz0g@ta's, hogy war ? mikor lesz war ? meg mittudomén ... elég volt 1x egy pár hónapig szervezkedni, stb stb ...
Olyan clant keresek, ahol az én feladatom "csak" az "ellen kiiktatása" -
sNORh
addikt
nah mivan behalt a totyik vagy mindenki gémel? De nemúgylátszik..
-
Lajkó
őstag
Szóval nincs semmi különös tudnivaló a beállításokkal kapcsolatban. OK !
-
illusiON
őstag
ezen én is röhögtem elsőre
de bexarsz elmentem hozzá és 5.1gyel tényleg kevesebb fps-e volt
#4150: hsasonló gondokkal küzködök én is csak lassan nem lesz füles nélküli játék sem mert elporlad a melegben a procimmás: havernak van szerója és egy vizilabdás mapen toljuk egész este, nagyon nagy fun ismeri valaki?
-
sNORh
addikt
Tudnátoka dni egy cfg-t ami nincs nagyon elállítgatva?, csakhogy a ratekkel meg a console-val nekelljen szenvednem.
-
Lajkó
őstag
A különböző felületeken való sétálás álltal kiadot hangokról meg csak annyit, hogyha egy kezdő sétál, az egészen más mintha egy pro.
Úgy érzem, hogy meg tudom különböztetni őket, csak nem igazán van a távoli, és a közeli hangok között különbség. Azért kérdeztem hogy esetleg nem-e lehetne valahogyan beállítani a hangot, hogy valami jobbat tudjak kihozni belölle. Eddig nem volt ezzel godom azért furi nekem ez a szitu.(igaz csak FearCombattal toltam eddig, de azzal nem volt ilyen problémám. Olyan szinten, hogy kb. országos 3., vagy 4. vagyok mostanság. Persze ez csak képzeletbeli lista, de aki ismiz az tudja azokon a berkeken belül.
) Azért kellene a segítség, hogy ne rakjam félre ezt a gamét is. Azzal hogy sz.r oszt ennyi ! Régen játszottam vele lanon, és azért érdekelne, hogy mi az amit ki tudok belölle hozni, na és persze magamból.
-
sNORh
addikt
Elértem végre, működik a netem, pedig egy hónapja már bevan kötve, és most 60. felszólításra kijöttek és megcsinálták a még google-t nemlátott netemet. Mostmár király
szal lamináltpadlóra felrakom otthon a szegőt és 8fele CS ezerrel
Geni mondjmár egy accnevet hadvegyelekfel és meek hozzátok tolni
-
Lajkó
őstag
Na, de most komolyan. Nekem az a bajom ezzel a game-mel, hogy nem hallom rendesen, hogy ki honnan jön. Ezt pontosabban úgy lehetne mondani hogy hallok 1 neszt, de nem tudom behatárolni pontosan, hogy honnan jöhet, illetve akármilyen neszt hallok, csak nagyon megközelítőleg tudom hogy hol van a enemy. Ebben a témában tudna nekem valaki segíteni ??? plz help
-
illusiON
őstag
mikor ujraraktad xp-t a steamet is ujrahuztad vagy azt 1 másik partición tartogattad? mert nekem meg kilépkedett vista meg nemrég XP alól is csak úgy poénból (egyszer war közepén, namondom
) és amig nem töröltem ki egész cs-t meg steamet és raktam újra addig nem volt jó.. jameg volt 1 maps-es mappám régi pályákkal ha azokat a customokat beleraktam meghülyült
-
Genius007
őstag
De várj ...
Ha a netje lenne szar, akkor a bix.hu -t vagy a szolgáltatót pingelve, is szar lenne a pingje!
De neki csak CS-S -be szar a ping ...
Ezért is gondoltam arra, hogy rakjon ujra mindent!
Nekem volt hogy a 2napos XP-m volt virusos, mert valami szar oldalról lejött, vagy mi.Mod.: Pl. múltkor ..
Minden oldal bejött, csak a google nem! Vagyis bejött, de amint keresni akartam valamit, nem keresett, csak ugy tett mintha töltene, de mégse .. azt hittem meghalt a google, közben pedig valami virus volt ! (de mondom minden más oldal ment! ) 8-) -
sNORh
addikt
szerintemmeg csupán csak a szolgáltratóval van gond, ezt hogynem feltételezi senki?
Tedd azt amit Genius javasolt, új Winfos(azaz tiszta, Féregmentes, mivel a féreg pingeli nemgyengén a neted) és ha akkoris aztcsinálja akkor a neted a xar. -
csimav
őstag
tököm kivan
mostmeg már vezetékesen is nagy a pingem.. mingyá szétb@szom ezt a gépet meg a modemet is
-
Genius007
őstag
Még jó, hogy nekem a WiFi antenna, a ház tetőn van!
(Bár vezeték nélküli cuccom nincs(bill,egér, stb..) mert azok mindig is lassabbak lesznek, mint a madzagos társaik!) -
csimav
őstag
Megvan h mitől volt nagy a pingem..
ilyet ugyse hallottatok még.. a vezetéknélküli egér+bill miatt
-
VW_Beetle
tag
Igazán jó kis szerverre vágysz ahol nyugodtan játhatsz és mindig van hely akkor látogass el a Rap!D public szerverre melyet a 87.229.7.178:27016 ip találsz meg. Kedves az admin és jó a hangulat ha igazán jó szervert akarsz gyere ide
várunk szerettel
Rap!D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest