- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
Volt már valaki olyan pályán, ahol frag-ért szintlépés jár, és ezzel új fegyver?
Nagyon zsír volt. Valami vadnyugati pálya volt
-
sNORh
addikt
sziasztok
Egy 1.6-os account kellene nekem, cserébe adok egy Source-os Accot..
Akit érdekel irjatok.. -
kmarton86
csendes tag
köszönöm a gyors válaszokat, azóta hogy feltelepitettem volt egy pár windows csere
-
kmarton86
csendes tag
ahoj
most tarvezem megvenni a cs:s-t. de olvastam a dobozán, hogy olyan számitógépre ne telepitse ahol fennvolt valamilyen illegális változata, mert nem fog működni. Nekem volt fenn. Most akkor ez tényleg igaz lenne, nem is érdemes megvennem? -
jolti05
őstag
Köszi mindenkinek a véleményt. Sok igazságot találtam a hozzászólásokban
-
bagyulajuve
addikt
egyértelmű, h a kartel szerver a legjobb, ott még nem találkoztam paraszttal
-
Djuree
félisten
válasz
jolti05 #2484 üzenetére
nem kell róla tudomást venni, mert akkor hamar kiesel
én már csak jót röhögök a szidásokon
szidjuk egymást mint a fakutyát, de amíg nincs anyázás addig elviselem.
egyszer felmentem egy angol szerverre, nem ment valami jól, erre elkezdtek szidni (tudok angolul) mint az állat, hogy miért nem tudom, mert nem mondták, csak kirugtak egyből, mentem még1szer hogy tisztázzuk a dolgot, de megint kibasztak. ennyit a külföldi szerverekről
a kocsmán már vannak ismik ezért a legjobb nekem. -
satomee
senior tag
-
jolti05
őstag
válasz
satomee #2483 üzenetére
Mégis más, hogyha úgy fogadnak, hogy takarodj, vagy néhány óra játék után egy bénázást követően megkapod a kérdést, hogy te miért vagy ilyen jó ember
Utóbbi jogos volt, előbbi nem igazán. Más benyomást keltett a két szerver, ennyi az egész.
Van két háziorvos, akikhez lemehetsz. Az egyik úgy fogad, hogy menj innen, nincs semmi bajod, a másik megvizsgál, és esetleg utána mondja, hogy nincs semmi bajod. A jövőben melyikhez mész szivesebben?
Igen, ismerősök azok jól jönnének, csak ha felmegyek egy helyre, ahol mindenki mindenki spanja, én meg béna vagyok, nehéz ''ismerkedni''
Egy szemfüles játékosKiszúrtad a japános trükkömet
-
satomee
senior tag
válasz
jolti05 #2478 üzenetére
Hát ez a ''nem küldtek el a francba'' szerintem csak idő kérdése sajna.Egy forgalmasabb szerveren előbb-utóbb úgyis bele fogsz futni egy-két vérmesebb játékosba aki nem tudja tűrtőztetni magát,mert ő úgy érzi hogy a tudása alapján megengedheti magának hogy leoltson bárkit aki nála rosszabbul játszik.Ez sajna nem egy bizonyos szerverre jellemző,hanem a magyar cs:s közösség elég nagy részére.Szal tényleg csak annyit tehetsz hogy nem veszel róluk tudomást,különben egy percig se fogod élvezni a játékot.Mellesleg minél többet jársz fel egy helyre,minél több ''ismerősöd'' lesz a játékosok közt,annál kevésbé fognak csesztetni (ezt saját tapasztalatból tudom) szal kitartás...
MOD: amúgy honnan tudod hogy a japánok pl nem fikáznak játék közben...?
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
Találtam egy hun szervert, ahol nem küldtek el a francba
Később sem, csak beszólt egy srác -csapattárs- amikor aláküldtem a gránátot.
Mindenesetre sokkal korrektebb emberek voltak fönn, mint a Kartelen
Úgyhogy asszem maradok ennél, ha magyar szerveren vágyok játszani
-
-
jolti05
őstag
Nagggyon oltás...
Egyébként nekem írták, hogy takarodjak? Csak mert olykor-olykor ilyeneket olvastam.
Megyek majd még gamelni szerverre, csak rá kellett h jöjjek, nem vagyok a régi2 éve nem játszottam, a mai volt a 3. menetem
Botok meg síkhülyék, mindig ugyanazt csinálják...erősebb fokozaton meg max annyi, hogy Ő lő előbb, de ugyanolyan segghülye. Tehát neten kéne gyakorolni, csak általában nagyon kapok a pofámraAsszem már 3x megkéseltek
-
kmarton86
csendes tag
szevasztok
ha van valakinek Dod:s+CS:S eladó accountja (ban mentes!) tatabánya és környékéről az meglephetne egy privát üzenettel, biztos megtudunk eggyezni
Márton -
jolti05
őstag
Ez a videó a youtube-on nagyon oltás volt
-
Hulk24
senior tag
Help! Nem jut eszembe...hogy kell megnézni a STEAM ID-t? THX!
Pedig már egyszer csináltam amikor bereggeltem a CS2HU-ra!
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
válasz
jolti05 #2464 üzenetére
ez csak azért van, hogy mindenki azonos feltételek mellett játsszon
mindenki lelőhető legyen, valamint maximálisan kihasználja a szerver által nyújtott lehetőségeket
(az csak pár alapvető parancs, amivel nem árt, ha a szerveradminok tisztában vannak, jelentősége nincs sok) -
jolti05
őstag
Kidobott a szerver, hogy állítsak be valamit, de most sajnos nem érek rá ilyesmire.
GYIK-ot emlegetett az oldalon. Ez lenne az? [cl_restrict_server _commands]
cl_restrict_server_commands 0
Ezt merre találom? Mert van itten egy config.cfg, de abban nem találtam ilyen részt.
Köszi! -
Sleed
aktív tag
válasz
.::cHeKkk::. #2460 üzenetére
-
.::cHeKkk::.
tag
Egy kis érdekességgel találkoztam, mind 1.6ban mind Sourceban... Vista 64bit akarok játszani. 4 giga memo van a gépben és mind2 induláskor azt irja, hogy kevés a memoria minimum 128mb vagy 256 kell. Driverek reinstallálva, gamek is...mindent próbáltam.. valaki valami helppel tud szolgálni esetleg? Köszi előre is!
-
jolti05
őstag
Ááá, nem volt időm játszani
Na majd holnap...
Sleed: Holnap megnézem
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
Tegnap előtt,egy waron megszivattunk két svédet a haverommal,akit érdekel:[link] nem vagyok egy vegas pró,ne kritizáljatok
-
satomee
senior tag
válasz
jolti05 #2453 üzenetére
A szervert bérelni szokták,ami tulajdonképp egy progi ami fut a szolgáltató gépén.A gáz az,hogy a nagyobb bevétel érdekében általában több ilyen szervert is kiadnak ugyanazon a gépen,ami ugye a teljesítmény szempontjából nem épp előnyös.Nálunk ez annyiból másabb,hogy saját szervergép van letéve,aminek csak a helyet béreljük,így ezen csak ez az egy public ill. még egy war szerver fut.Bár a szerver már kb fél éve üzemel,így ebben a formájában csak pár hónapja (talán 3...?).Egyébként 18 férőhelyes,többek közt ez is a megfelelő teljesítmény érdekében csak ennyi.Vannak custom mapok is,de egy kezemen meg tudnám számolni hány ilyen pályán szoktunk játszani,és amit meg is szavaznak azok általában tényleg jól játszható,élvezetes mapok szerintem.
-
-
satomee
senior tag
Örömmel hallom,bár ez igazából a társaság érdeme akik feljárnak játszani.Voiceon se jellemző a fika,persze néha előfordul ahogy minden más szerveren,de pl az anyázást nem nagyon tolerálják az adminok.Amúgy az OBI-s Pigstickről van szó...?
fs-zsoci:ezt most nem igazán értem,mire is vagy kíváncsi...? -
Sleed
aktív tag
válasz
jolti05 #2446 üzenetére
ma én is kedvet kaptam hozzá és felmentem játszani...
hát minden elismerésem.. ilyen szerverrel még nem találkoztam
senki nemszól egy rossz szót se a másikra,mindenki élvezheti a játékot...
A voice-chaten nemtom h van-e káosz,mert azt már rég kikapcsoltam
Pigstick is fentvolt(még van is) +1 pont
szal,szerintem mostantól oda fogok járni -
satomee
senior tag
válasz
jolti05 #2440 üzenetére
Fun mapok sok szerveren előfordulnak,ha nem is sűrűn,de ami kifejezetten ezekre épít az talán egyedül az SG szervere.Itt megtalálod a magyar szerverek zömét :[link]
És talán nem ordítják le a hajat a fejemről ha kicsit hazabeszélek,ez itt a mi kis kocsmánk címe: 195.70.35.202:27015
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
Régen én is nagy cheater voltam, de ki nem? Szerintem rengetegen töltöttük el úgy gyerekkorunkat, hogy akkor Wolf3D, és..MILL, asszem ez volt a kód, stbstb, de ezzel senkit sem ''károsítuttunk''. A cs pedíg ugye egy -leginkább- netes gamma, nem értem miért kell elszúrni más játékélményét.
Szeritnem minden normális embernél eljön az a pillanat, hogy joh, nem csalok. Valahogy nincs rá szükség, mert értelmetlenné teszi a játékot. Pl a Prey-el is azért nem játszottam soha, és nem is fogok, mert haver mondta, hogy nem lehet benne meghalni...de Istenem, ezek a jövő játékai. Biztos vagyok benne, hogy eljutunk oda, hogy alapból hallhatatlan lesz a hősünk...
Remélem nem futok össze túl sok cheat-errel. Milyen szervereket érdemes figyelni? (Ha nem szeretem a funmappokat?) -
Sleed
aktív tag
válasz
Szuperboci #2434 üzenetére
az a baj hogy nemtudsz vele mitkezdeni.... nekem is van már jópár demóm és steam ID-m hozzá,de semmit nem érek vele,nem lehet hova beküldeni...(legalábbis a valvehoz nem)
az a szerencse hogy a csaló ezt nem mindig tudja és kilép,mert megijed...
szal csak be kell állni spectatebe és amikor észreveszi hogy kintvagy általában lelép...
Ui.:magyar szervereknél nem tudom h mi a helyzet,hogy van-e hungarian ban list,mert arra lehet hogy fel lehet iratkozni, a demóval és az ID-vel.. -
jolti05
őstag
Akarom mondani nagyon bízom benne
Antologyt én is néztem elektroworldben, és asszem ott is 4k volt.
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
válasz
Szuperboci #2434 üzenetére
Haver mondta, hogy vannak még ilyen undetectec stuffok. Ilyesmiktől parok.
satomee: Nem bízom benne, hogy az én cd-kulcsomat nem regisztrálták még. Az 1.6 boltban is 2k. Ugye a HL1-et kell megvenni, hogy tudjál gamelni vele. -
satomee
senior tag
válasz
jolti05 #2433 üzenetére
Hát ha nagyon kíváncsi vagy rá,vedd meg online.Én amúgy is jobbnak tartom mint a boltban történő vásárlást,mert így nem tudják beregizni,a kódot lenyúlni,stb.Arról nem beszélve hogy így az 1.6 pl olyan 2k körül kijön.Bár kíváncsi lennék source után mennyit játszol majd 1.6-al...
-
jolti05
őstag
válasz
satomee #2432 üzenetére
Igen, arra gondoltam, és már + is vettem
Sajnálom, h 1.6 nem müxik így, pedíg jó lett volna. Ezért nem veszem + a hl1et.
Kipróbálom holnap vista alatt, de semmi egetrengetőt nem várok tőle. Vissza fogom majd tenni az xp-t.
Csalóknak meg csupa jót kívánok
Ha felraktam, leadom az infót, h hogyan müxik.
Köszi a választ. -
satomee
senior tag
válasz
jolti05 #2431 üzenetére
Ha csak a CS:Source annyi,akkor drága.Ha viszont jól sejtem és a sárga tokos kiadásra gondolsz (HL2 DM+D.o.D:S+CS:S egyben),akkor jó ára van mert az a Média Marktban pl 7.4e körül van ha jól emlékszem.Online viszont magában tudod megvenni átszámítva 42xx HUF-ért...Az 1.6 viszont egyik esetben sem lesz sajna része az accountnak,azt külön kell megvenni.Vistával nincs tapasztalatom,de amennyire én tudom egyenlőre felejtős a dolog...
Csalók pedig sajna mindenhol előfordulnak,csak jobban moderált szervereken talán kevesebben.
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nem tudom pontosan miről ment az eszmefuttatás, de nekem lenne 1-2 kérdésem a Source-szal kapcsolatban
ElektroWorld-ben 6990,-be kerül, ez jó árnak számít?
Ha megveszem a játékot, 1.6-os CS-vel is tudok játszani? (Csak mert van 1 haverom, akinek nincs és nem is lesz Source-sza)
Létezik olyan szerver, ahol nem cheat-elnek? (Mert nagyon rühellem a csalókat)
Vistán próbálta már valaki, mert nekem még a SWAT4 is akad.....
Köszi. -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #2425 üzenetére
Én 14 éves vagyok,és szerintem ez a ''nem tiltás'' a legjobb módszer.Amikor édesapámmal valahogy szóbakerült a cigi,ő elmondta,hogy nem tiltja meg nekem,de nem szeretné,ha dohányoznék.Én ott és akkor eldöntöttem hogy nem fogok dohányozni.
Az alkhol az engedélyezve van felügyelet mellett.1-1üveg sör vagy 1-1 pohár bor nem árthat,szerintem.Ha tiltották volna,biztos hogy felügyelet nélkül próbáltam volna ki..
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
-
RezsiBill
csendes tag
Valaki Tudna nekem segiteni légyszi nem fogadja el a kodot a steam aktiválás hoz pedig tök uj a kod és a media mark bol vettem és nem akarja sehogy sem elfogadni ha valaki tudna rá gyogymodot azt meg köszönném
-
válasz
satomee #2425 üzenetére
Szerettem volna, valami építő jellegű hsz-t összehozni Grass számára,ám ma nagyon nem fog a szürkeállományom(lehet a tegnapi sok headshoot miatt
).
Nem szeretnék ellene beszélni,mert mindenkinek van egy-egy olyan pont a hsz-eiben,amely az igazságot tükrözi(mert ugye az szubjektív).
Ha gyereknevelésről kellene beszélgetnünk arra gondolom van másik topic is.
De az életvitelem és a nevelési stílusom talán a tiedhez fogható.
Nálunk igen sokmindent megengedünk a gyereknek,ami az emberi ész határain belül van.
Próbáljuk a társadalom hasznos tagjává tenni.
Ám én is mondok nagyon sok olyat neki,ami másokban esetleg megbotránkozást kelt, és a nem megfelelő apai felelősségem tükrözi.
Remélem mikor felnő és emlékezni fogok ezekre a hsz-ekre(bár szerintem nem),akkor érdemes lenne összevetni az itt elhangzottakat, az ő akkori világszemléletével.
Nos részemről a gyermeknevelési társalgás itt befejeződött.
thx mindenkinek. -
satomee
senior tag
''Vagy ha netán cigizni akar akkor majd abban is támogatod, mert rosszabb ha tiltod?''
Ha a mondanivalóm többi részét is elolvastad volna,akkor látnád hogy nem azt mondtam hogy támogatom,hanem hogy bizonyos keretek közt engedem,és a kettő nem ugyanaz.Szerintem(!) ha van egyfajta kontroll,akkor igenis többre mehetek azzal ha megpróbálom terelgetni a helyes irányba a gyereket,mintha egyszerűen csak megtiltanék neki dolgokat,de lehet hogy ezt én fogom fel hülyén.
''Aztán ha nem megy ideges leszel, megpróbálsz javítani a staton, kihagyod a kaját, nem csinálod a dolgod, elhanyagolod magad, másokat stb.''
Biztassátok csak a gyereteket, Még olvasni se tud, de azért játsszon. Töltse minden szabd idejét a gép előtt ha akarja.
Egyrészt soha nem hagyunk ki se kaját,se fogmosást,se semmi mást a játék miatt,erre azért odafigyelünk,ha hihetetlenül hangzik is számodra.Másrészt azt is írtam hogy mindketten inkább kimozdulunk valahova ha együtt vagyunk,minthogy a gép előtt töltsük az időt,valszeg ez is elkerülte a figyelmedet.Mellesleg az én fiam tud olvasni...
Szal mielőtt itt mindenkit kioktatsz gyereknevelésből,szerintem először olvass el mindent figyelmesebben,másrészt azt is vedd figyelembe hogy mindenki azt fogja továbbadni nagyrészt,amit ő maga a szülőktől kapott,ezért is vagyunk klülönbőzőek.
És ha már itt tartunk,szerintem a legnagyobb faszság az az álszent hozzáállás amit a német törvényhozás vagy most pl Schwarzenegger csinál (számtalan ártatlan akciófilm után),hogy minden erőszakos cselekmény után az akciójátékokon akarják elverni a port.Nevetséges.
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
Ennyire nem lehettek buták. Direkt írtam hogy faszságokat ne írjatok, erre ilyen lehetetlen példával jöttök... Fájt már a fejem, vettem be aszpirint és nem lettem gyógyszerfüggő. WOW! Ez kb ilyen szintű baromság amit írtatok. Pisztolyos baráttal bujkálós játék az inkább közelít egy társasjátékhoz, amihez ugye kell egy bizonyos környezet, játszópartner stb. És ott nincs győztes vagy vesztes, hiszen csak tetteted hogy kilősz bármit is. Viszont a gép ott van napi 24 órába. Csak felcsatlakozol a netre és játszol. Nem kell hozzá senki, hiszen a neten mindig van valaki. Aztán ha nem megy ideges leszel, megpróbálsz javítani a staton, kihagyod a kaját, nem csinálod a dolgod, elhanyagolod magad, másokat stb. Egy gyereknek nincs kötelesség tudata úgyhogy mindezt bűntudat nélkül teszi. De tudjátok mit? Biztassátok csak a gyereteket, Még olvasni se tud, de azért játsszon. Töltse minden szabd idejét a gép előtt ha akarja. A korhatárt is csak viccből rakták rá. És ha inkább játszik és nem akar az a jó, ha nem tiltasz meg neki semmit. A szülő dolga a nevelés, értsétek már meg és nem az a cél hogy a barátjának tartson. Ettől is a falra mászom, amikor ilyenek hallok, hogy „az apukám/anyukám a legjobb barátom, mindent megbeszélünk”. Hát bazmeg egy szülő feladata nem az hogy a gyereke barátja legyen. A szülő az szülő. Ennyi. De vaz neveljétek úgy a kölykötöket, ahogy akarjátok. Én csak tanácsként írtam amit írtam. Ha nem akarjátok ne fogadjátok meg. Ennyi.
-
SIKIRIKI
tag
Hali
Emberek én csak annyit tennék hozzá a gyerekneveléshez, hogy nem az dönt, hogy neveled.
A személyisége igazából a család és a közösségben eltöltött idő alatt átélt dolgok együttes hatására alakul ki . + egy kis genetika mert ügye a hajlamokat nem szerezzük hanem velünk születik ennyi . Én azért még nem nagyon szeretem ha ott van velem a gyerek de nincs mit csinálni mert a kíváncsiságát ki kell elégíteni de ennyi és most még nem több.
Egy biztos oda kell figyelni főleg azoknak a szülőknek hol családban már volt gond ,
bármilyen agyi probléma . És ez nem vicc!!!!!!!!!!!! Sajnos ez olyan terület amit még nem nagyon ért az emberiség.
Hu de komolyra sikerült. -
Djuree
félisten
válasz
moongoose #2418 üzenetére
húú basszus mi is mennyit ''fegyvereztünk'' annak idején. de jó is volt. az egész utcában mindenki benne volt. sok gyerek volt az utcában, kb. 20 egykorú velem. bújkáltunk nagy IFA pótkocsiban, udvarokon, bokrokban, fára másztunk, és így lövöldöztük egymást (ez abból állt hogy hangokat adtunk, fegyverropogás meg hasonlók), tiszta cs volt
asszem nekem is volt fémházas ak-m
szerintem is nevelés kérdése, én sem akarok lelőni senkit (kivéve az összes c*gányt, de erre meg van a sok okom sajna
).
-
Én nem tudom ki hogy van vele,de gyerek koromban kaptam egy fémházas AK-t,amelynek villogott az eleje ha meghúztad a ravaszt,és berregett is
Azóta sem akarok valójában, senkit lelőni kint az utcán élesfegyverrel.
Pedig kurv@ sokat játszottam(tunk) vele.
Ha módosult volna a személyiségem,akkor nem itt ülnék,hanem a börtönben.
Ez inkább nevelés kérdése.
Vagy..néztünk titokban sok horror és thriller filmet is gyerekkorban, azokból sem merítettem ötletet. -
capafog23
őstag
Engem különösebben nem érdekel hogy hány éves ellen játszom, nem az én felelőségem.
Viszont attól a falra tudok mászni amikor azt kell halgatnom meg látnom chaten, hogy ''szija leszünk barátok?, te hol laksz:'' és mindezt cérnahangon. Saját serveren ilyenkor már meg is az 1 órás bann. Reason: ez nem a chat.hu ... -
Grass
aktív tag
„Amúgy az én fiam 7 éves és sokszor volt már hiszti mert nem engedtem neten játszani”
Na ezen el lehet gondolkodni, hogy már 7 évesen ezért vergődik. Gondolom ez is annak az oka, hogy nem néha játszik fél órákat.
Faszságokat ne írjunk, mert nem egymás ölében szokás gép előtt ülni. De ha valakinek ez a családi program hogy az ölébe veszi a gyerekét hogy együtt kockuljanak pár órát hát az is elárul valamit az apáról...
Igen, nyugodtan megtilthatod neki mive korhatáros. Vagy ha netán cigizni akar akkor majd abban is támogatod, mert rosszabb ha tiltod? El kell neki magyarázni a dolgokat. Magától nem jön rá ilyen dolgokra ennyi idősen. De majd ha tíz év múlva lesz egy antiszociális gépbuzi dagadt tehetetlen gyereked, akkor rádöbbensz hogy ja hát ezt nem így kellet volna. -
satomee
senior tag
Na ettől tudok a falra mászni,mintha az anyját hallanám...
Egyrészt szerintem rosszabb ha tiltom a játéktól,mintha bizonyos korlátok közt,de engedem vele játszani.Másrészt nem véletlenül nem engedem netre,mert nem szeretném hogy a vérpistike attitűd természetessé váljon számára,meg tanul így is elég káromkodást a suliban.Egyébként meg mivel nem élünk együtt,ezért neki és nekem is jobb program akárhova kimozdulni együtt mintha a gép előtt ülnénk egész nap,szal az hogy ennyi idősen játszik a gémmel nem azt jelenti hogy valami elvetemült,torz lelkű gyilkost akarok belőle neveli a mellem döngetve hogy hogy játszik ennyi idősen....
MOD:Mióta a San Andreast és a Most Wanted-ot megunta,azóta a Shrek3-al és a Spiderman 3-al játszik,amikben szintén végig kell verni a népet,akkor azoktól is tiltsam...?
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
'' Most gondoljatok bele mi lesz a ti gyerekeitekből, ha már most a gép elé kötitek őket ahelyett hogy foglalkoznátok velük, nevelnétek és próbálnátok értelmesen, együtt eltölteni az időt ''
Attól, hogy oda engedik a gyerekeiket fél-1órára, az nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznak vele / velük. Az, hogy a kis gyerek ül a gépelött, és ''játszik?!'' nem azt jelenti, hogy a szülők közbe $z@rnakrá....
Még úgyan úgy tölthetik a ''szabadidejüket'' értelmesen.
Mi van akkor ha apa és fia (vagy lánya) játszanak ketten! a gépen.
(Gyerek ül apuci ölébé ketten játszanak ( css-znek ) és kész ...) -
Grass
aktív tag
Gratulálni tudok csak, hogy a pár éves gyerekeiteket erre buzdítjátok. Nem véletlenül van a játékon korhatár. Ha fölmész egy szerverre, akkor hallhatod a nyivákoló tízen páréves kis kölyköt akiket nem nevelnek a szüleik, csak ott hagyják a tv vagy számítógép előtt „had játszon a gyerek” címszóval. Elárulom, hogy ha nincs az embernek egy megfelelően kialakult személyisége (ezt remélhetőleg mindenki eléri 18 éves korára, ezért van rajta a jelzés de természetesen kivételek vannak) akkor erősen degenerálja a játék. Most gondoljatok bele mi lesz a ti gyerekeitekből, ha már most a gép elé kötitek őket ahelyett hogy foglalkoznátok velük, nevelnétek és próbálnátok értelmesen, együtt eltölteni az időt. A legszomorúbb pedig hogy erre még büszkék is vagytok. Szomorú.
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #2408 üzenetére
Na most lebuktál,ezért tudsz egy lövésből fejest osztani!
Amúgy az én fiam 7 éves és sokszor volt már hiszti mert nem engedtem neten játszani,a botozás már elég jól megy neki.Elképesztő látni ahogy ''belenőnek'' ezekbe a dolgokba.És én még úgy éreztem hogy kemény vagyok mint a facsipesz mikor anno a zx spectrumon porig aláztam a németeket az Arnhemben,vagy szarrá lőttem mindenkit az ELITE-ben...
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #2410 üzenetére
Ez jóó !
A szomszédunkat ( Ő csinálja a netet a környéken ) én szoktattam rá a CSS-re.
Egyiknap megyek át, és a kisfia ott ül gép elött (5-6éves lehet), és csak ennyit hallok.
HeadShot , HeadShotCsak pislogtam.
'' ...hogy nekünk miért nem volt anno gépünk,mikor kölykök voltunk... ''
Ha jól emléxem 9-10éves koromban kaptam 486DX2-es gépet. (nem sok minden ment rajta )11-12éves koromban már az ''uj'' gépen elfutottak a játékok.
Abba az idöbe miért nem ismertem a CS 1.6 -ot ... (na meg miért nem volt net)
Mod.:
Djuree : Időben elkell kezdeni, ha ''kis'' KODIAK-ot akarunk
[Szerkesztve] -
Jaja!
Komoly...
Easy botokkal d1-d2-n.
Sokszor leszedik,mert legtöbbször a hordókat lövöldözi,de már el-eltalálja a botokat is.
Mindíg ''nagypuskát akar venni'' nagypapi és társai,de ugye eleinte nincs lovetta.
Mostanában mindha fejlődne...
Hazaérek melóból és ott ül a gép előtt..mondom akkor most sem kell játszanom..
Ő is szokott morcos lenni ha leszedik a botok,tehát nem sokban különbözik tőlünk megszállottaktól.
Kezdetben nehezen ment az összhang az egér és a billentyűzet között,ám egy-két hónap leteltével biztosan használja a mozgás és egérkombinációkat.
...hogy nekünk miért nem volt anno gépünk,mikor kölykök voltunk... -
Nálam ott van a kék pötty a szálkereszt közepén.
Muszály,mert d1-d2-n sz@rt se látni a zöld -el sokszor.
Ha sötét helyen vagyok ,akkor meg a zöld világít.
Ám sokszor zavaró,mert térbeli eltérés van az ellenfél, a szálkereszt, és a pötyi között.
És a 3 éves fiam is jobban tud lőni vele. -
Hulk24
senior tag
A célkeresztet nem lehet valami mással helyettesíteni, pl. egy fekete vagy egy piros pont!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest