- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
fogalmam sincs mi a skill nekem olyan nincs
egyébként meg, gondolj bele nem nagyjából tarolsz hanem tudod hogy 2 centire (sztem inkább centiben kell elvonatkoztatni ahogy észrevettem mostanában
) a kereszttől adja a headet akkor máris nyert ügyed van
hát, akkor ne halj meg és nem kell várni hogy újraéledj engem ez szokott motiválni publicolás közben
-
Xelo
addikt
válasz
illusiON #4897 üzenetére
lol. nem vágom: az a skill ha nézed hogy a célkereszttől jobbra 2milivel adja a fejest?
szerintem nagyon feelinges így, nincs kedvem visszakapcsolni
egyébként én is keresgéltem hogy mi lenne egy jó crosshair, én eddig nagy sárgával toltam, de nem volt a legjobb... aztán állítgattam ide oda, szarabbnál szarabb.. mondom kurv4nya'd! és kilőttem
szerk: jahh dm unalmas, de fene fogja kivárni hogy újjáéledjek. -
illusiON
őstag
fölösleges célkereszt nélkül megtanulni játszani, úgy még annyi fogalmad sem lesz hogy hova adja a szerver a lövéseket meg a játék
pont tegnap (vagyhát, ma
) este dumálgattunk róla ki mekkora crosshairrel tolja
meg inkább ne ilyen ditmeccseken játssz, nem unalmas egy idő után?
-
Xelo
addikt
elkezdtem a trainingemet
miből áll? azt csinálom amihez nem értek...
pont egy: ak-val szar vagyok, pedig nagyon brutál fegyver, szal akonlyval kezdek
pont kettő: mivan ha nincs célkereszt?
pár hónapig crosshair nélkül nyomom, ha hívtok valahova kalkuláljátok bele.
picit kezdtem már ma ráérezni, de lesz ez még sokkal jobb is: [kép]
szerk: beugRóka^ néven -
Svájcinéger
őstag
Nem, nem mi voltunk. 2 hónapja raktam fel neki és ki akarja próbálni magát emberkék ellen is köbö 2 hónap create server után. Azt hiszi olyan könnyű, mert az apjának elég jó statja szokott lenni a COD-ban.
Én anno egyből egy CSS klánba kerültem, ott nem cseszegettek. De hívott a CODés a CSS-t én el is felejtettem. Aztán a COD-ban megtapasztaltam, hogy milyen "joo" fej honfitársaink vannak és azóta néhány kivételtől eltekintve nem játszok magyar szerón. Ha fél évente játszok utána mindig el is megy a kedvem. Szerencsére megtaláltam a hozzám hasonló őrülteket, bevettek egy klánba egy idegen országban és már oszlopos tagjuk vagyok. Nem hagynám el ŐKET semmi pénzért.
-
illusiON
őstag
na, bazki már harmadszorra modolnék de kicsúsztam 5percből
ez a 2on2 féleség ez hogy menne? mindenféle awp mapen stb vagy 2on2vel warmapokon bombázás? 2 lerakóval meg minden?
jjameg, a nyerő páros mit kap? ingyen leszlovákozhatja az MDt?
(booocs
) adjatoknekemispáárt
bár én 1v2ben is lelövök bárkit
heh
-
Lmh
őstag
válasz
Svájcinéger #4883 üzenetére
Igen, vhogy - talán vmilyen konzolparanccsal - be lehet állítani, h ne hallja a hülyeségeket. Sajnos télleg nagyon kellemetleneket tudnak beszólni szegény kissrácoknak. Fél éve bannoltattam is Badboysról néhány nagyszájút emiatt. Egy nagyon aranyos kissrácot cseszegettek, aztán meghallotta az apukája, beleszólt vmit a mikrofonba, h hagyják már békén a gyereket és kiléptek. Nem sokkal utána ment a köcsögöknek a bannxD és meg voltak lepődve.. úúú azt hallani kellett volna
Esetleg nem veletek történt Svájcinger? -
illusiON
őstag
válasz
satomee #4890 üzenetére
ja, az a gáz hogy elszabtam valahogy a fülesem és a draóótok forditva lettek visszaforrasztva
aztán így minden irány megfordult
másik irányba meg nem lehet elforgatni a MICjét a cuccnak
de ma este megnézhetnénk hogy esetleg ha függőlegesen van a mic akkor is hallotok-e, mert nekem jobb lenne ha azt hallanám amit kell
Djuree : nem mert ez 4500ft trust füles és ezt csak egy irányba lehet forgatni
jjáá ezről lenne szóó
a kissrácos csézős esetre meg szerintem az lenne használható megoldás, hogy voice_enable 0 vagy uservoice_enable 0 vagy valami hasonló parancs van, amivel ki lehet iktatni a pofázást meg ugyanígy a beírásokat is el lehet a chatből tüntetni szerintem az a legegyszerübb, majdnem mindenhol vannak nagyszáju csirák -
satomee
senior tag
válasz
Nem azért hogy "hazabeszéljek",lehúzzam a szerót vagy ilyesmi,de a diomonddal azért óvatosan,én ott többször szaladtam már bele anyázós vérpistikékbe,mégha ritkábban is fordul elő mint pl BadBoys-on.Egyébként sokat segíthet ha úgy állítod be a gamet, hogy csak a játék saját hangjait hallja a srác...
-
Genius007
őstag
Idézem ...
IllusiON: - Jó van na, fordítva hallom, mert szar a fülesem. Fordítva van a Stereo.
MoonDoom: - Akkor fordítsd meg a fülest
IllusiON: - De akkor a mikrofon is a fejem mögött lesz.
MoonDoom: - Akkor csináld meg!Ebből gondolom kiderült, hogy nem talpas mikrofonja van, hanem fülesen van rajta neki!
-
Genius007
őstag
válasz
Name: Svájcinéger kisfia #Tegnap kezdtem
Én néha ezt írom ki a nevem után, és akkor senki nem lámáz le!
Amúgy igen, ha online veszed Steam-en keresztül, csak a CSS-t, akkor olcsóbb!
("Pontosan" ~ 3600,- FT a CSS úgy!) -
sNORh
addikt
válasz
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Genius007 #4882 üzenetére
Igen. Az. Egy haverom, kolléganőjének az AMEX kártyájára lett vásárolva.
Mert így olcsóbb volt, talán. Természetesen utaltam neki a lóvét. Igazából én 2 éve nem foglalkoztam CSS-sel és csak azért tettem fel neki, mert mindig nyaggatott, hogy unja már a mostani játékokat, de ez bejött neki. Kapok is az Anyjától érte.
Tudod nem akarom, hogy lelámázzák, nem akarom, hogy csalódjon, mert érzékeny lélek. Ha más nem lesz max húzom magammal a COD2 és 4 szerónkra. De vagy nem tudunk egyszerre játszani, vagy meg kell vennem őket még1x. Köszi az infokat, meg fogjuk nézni őket.
-
Genius007
őstag
válasz
Svájcinéger #4881 üzenetére
Ha eredeti a CSS-je (már pedig ahogy olvasom akkor az) akkor akármilyen szerverre betud lépni!
Egy két "jobb" server ip:
I. Kartel Kocsma [fps500+][HLstatsX||Global Ranking] >>> 195.70.35.202:27015
II. -<<O.S.G.>>- Public Server |TR100| #mozgohosting.hu >>> 195.56.146.26:27000
III. .::[R3D Oct0beR]::. PUB Powered By Nils Holgerson |HUN| >>> 79.120.192.14:27046
IV. [HUN]Diomond________@7slash.net >>> 88.151.99.36:27017
info: game-monitor.com
-
Svájcinéger
őstag
Hali ! Anno megvettem a CSS-t, aztán megcsapott úgy 2 éve a COD szele és azóta ... De felraktam a 11 és fél éves fiam gépére 2 hónapja, és múlt hétig create serverrel tolta. De látta, hogy Apa is emberekkel játszik és Ő is emberek ellen akar játszani. Felraktam neki az X Fire-t, be is lépett egy két szeróra, de a játékkultúra nem sokat változott ahhoz képest, amikor 2 évvel ezelőtt nekiálltam codozni (ma már el sem tudom képzelni, hogy magyar szerveren játszak). Ráadásul a fiam hallássérült is, és nem hallja, hogy mit kiabál be a sok csecsszopó, aki a monitorja mögött nagylegény, és nagyon naiv is. Szóval tudnátok mondani egy két magyar IP-t, ahol kultúrált emberekkel tudna játszani ? Arról nekem már fogalmam sincs, hogy milyen verzióm van, számít-e a verzió, hogy mely szerverre tud az ember belépni. Van vagy 3 éve, hogy megvettem.
UI: elnézést a kultúrált, akármilyen online játékot játszó magyar gémerektől. -
Vasinger!
nagyúr
Látom jól elbeszélgettetek a 6 UP-ról
. Igen, ragnos eléggé keveset játszik... :S. Akk vegyetek fel és még warról is lehet szó!
Szerk.: sקớяђ te lettél a 101. friendem
-
Genius007
őstag
Döntsd már el, hogy kivel leszel b+
Engem nem dobálhatnak csak úgy, mint valami darab rongyot ...
... egyszer sNORh-al, egyszer mással .. döntsd már el!Drilla : Lenyomjuk nyugi! Remélem ma este olyan jó lesz a netem mint tegnap!
Bár ahogy most látom, szarabb mint tegnap ... de bízok abban a f@szBAN -
Drilla
csendes tag
haliháj!
Moon
az AK/M4 visszavágót még nem nyomtuk le
remélem azzal is leverlek
bár.. a tegnapi teljesitményem alapján inkább...
szal inkább aludni kellett volna
de jo volt! ma este RE
nekem 820 volt a max fps az uj géppel csak
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #4868 üzenetére
Te mindig 2on2-vel vagy ?
Szerver mondjuk az lenne! (PH! Team War Server)
Szerintem igény is lenne rá!De részemről én szinte csak este (22-23h-tól) tudnék résztvenni rajta!
Gondolom az nem jó ... -
Blackhole13
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek lenne igény egy 2on2 Cup-ra Ph-soknak?
Összehozhatnánk valamit, csak sajnos szerverem nincs, ugyh azt kéne vhonnan szerezni. -
Genius007
őstag
OMG!
Mi volt a kérdés .... ? >>> Milyen Clan? <<<
Válasz : >>> 6 UP!
<<<
Akkor mit nem értesz ? Használd már picit az eszed, na meg a keresőt ...
... egye fene segítek! -
Vasinger!
nagyúr
Steam nevem: Colos911 eléggé szét van esve a klán, de hátha összejön egy war
, aztán az a 1000 FPS botok ellen jött össze, szerón csak 900 volt.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok! Újra itt!
Megvan az új proci, E8400! 1000 FPS sikerült csak vele
Egyébként, a pingem is megjavult! 20 MS lettGondolom megosztom az örömöm veltek
-
Lmh
őstag
1et mixre!
-
illusiON
őstag
najóestét üdvözlet, kibicóztam magam innen már nem fogok kiszállni max ha kajálok emg szarok szóval szóljatok és kockulunk
üdv Lmh, sNORh jobbulást
-
Xelo
addikt
am ittvagyok. vki egy kis gyakorlásra? kb 2 hónapja nem csztem, és előtte se voltam nagy szám szal..
szal kéne egy kis tréjning
-
Lmh
őstag
Hi all xD Nyaralni voltam balatonyon xD visszaolvastam a témák felét amiket kihagytam. visszamenőleg a hozzászólásaim, sorban: igen, soha, nem, jaja, ma én sem leszek, javitsdki a neted, ne csiteljetek, jó8, jó reggelt, ma sem érek rá, jaja, nem, jó8, jo reggelt.
Most itt tartok xD Ma este war??? -
JamesHolden
aktív tag
Nem kell valakinek STEAM acc?
-
Lmh
őstag
hi xD
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4833 üzenetére
nekem az a gondom ezekkel a filmekkel hogy pl kodi ace : beáll cbble sarokba lenn középen, bemegy 5 T a kapun elkezdi lőni őket.. de egyik se fordul meg mennének egyenesen tovább és lelövi mind az 5öt.. na most ha én vagyok ott akkor még ha nem is néz be egyik se a sarokba akkor is emgfordulnak ha elkezdek lőni rájuk.. és azért kodi se 1 tized alatt lötte be azt az 5 csórit.. olyan mintha láma ellenfelek lennének a vidiken
de biztos csak irigylem a prokat hogy ilyen szerencséjük van néha
-
Genius007
őstag
Minden szarabbul adja mint régen ...
De azt nem értem, hogy a VALVE ezt nem veszi észre, vagy csak direkt sz0p@ minket?Ma felmentem Only HeadShot serverre, és csak desertel lehetett menni, hát mit ne mondjak ... csorit fejbe lőttem vagy 2x erre nem is fejes .. na mondom
Jah és lol, egyik csávót lelőttem vagy Ő lőtt le már nem tudom melyik melyik, a lényeg, hogy :
Damage Given to "-=[Crystal]=-" - 3003 in 1 hit
(Desert)
De gondolom ez valami Server BUG volt, mert ennyi nem lehet szerintem, akkor sem, ha a száján nyomom le a Desertet ...
Amúgy a movie-ra vissza térve, kik ezek az arcok ?
Mert aprít rendesen ... bár lehet azoknak 1hp-ja volt akit leaprított
Sosem értettem ezeket a Movie-kat ...
KODIAK Movie-t is lestem 1x 2x 3x ... és 1tárból 4-5embert is leaprít .. én örülök ha 1tárból 1-2ember megvan .. bár most foghatom a pingemre, tuti az miatt szar -
illusiON
őstag
desertezni nem nagyon szoktam max néha felmegyek onlydeagle német szeróra, de ott meg pár 84in3 után agyfaszt kapok aztán el is mentem..
M4et imádom sztem tunkból nagyon adja ha jó a szerver, badboyon hogyha nem túl laggos bemegyek 10 terror mögé röviden azt egy tárból amennyi kifér ott 1 kupacban
(és akkor utána tudjátok a "köcsög hátbaskilles" buzi
)
-
sNORh
addikt
válasz
satomee #4829 üzenetére
nemgyengén.. sőtt az m4 tunkolás közben is sz@rabb lett, régen egy tárral D2 hosszúnál mikor befutnak a T-k soxor 1tárból 3-4-5 embert is lezúztam, mostmeg hord mindenfele csak odanem ahova irányítanám, mint ándönáj után a pimpli XD
de a Desert nagyonxar lett, tény és való.
A sok xar update.. -
sNORh
addikt
Source Of Reality 3
Nézzétekmeg vagyonvad a sác.
4 egygolyós felyes dezertel, meg ilyen 5-ös fregek 1tárból.. kíszvagyok ettöl a videótol.. -
illusiON
őstag
izzik a ventrillijó, a kedves vállalkozókedvűeket kérjük jelenjelek meg steamen és jöjjenek játszani
-
Djuree
félisten
bibíííí én nemá addiktos vagyoke
-
illusiON
őstag
én csapattag vagyok tessék utasítani
egyébként meg estefelé azért javarészt itt vagyok úgyhogy ha látom hogy megvagyunk mind akkor ugyis rátok írok
pontosan, ember nem volt de .believe-t lassan tiszteletbeli taggá avanzsálhatnánk
mod: én mikor leszek már nem őstag egyébként ?
-
-
satomee
senior tag
"Megkülönböztetni a csalókat a jó játékosoktól" -maximálisan egyetértek, és pont ezért érdekel a téma.De nem fogom kipróbálni egyiket sem,akár biztonságos akár nem,egyszerűen nekem nem ér annyit hogy a legkisebb kockázatot is bevállaljam emiatt.Ezért kérdeztem hogy található e valahol az ismert csalásokról valamiféle gyűjtemény vagy ilyesmi... És úgy igaz ahogy Djuree mondja,haverokkal is csak a tiszta játéknak látom értelmét...
illusiON: ezt most akkor vegyük egy kihívásnak...?
MOD: én ma tuti nem leszek... -
sNORh
addikt
még vki war? now?
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4802 üzenetére
" rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes ... "
Befor it ...
" én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk ... "
Az alapvető probléma az, hogy sosem vagyunk meg, akik itt vannak mindig, az sNORh, Te, és Én (na meg Satomee, de Ő Cali-s)
-
illusiON
őstag
én 1.6on szoktam törtön cheatelgetni mostanában is igen nagy poén mikor haverral benyomjuk aztán kinél gondolkodik gyorsabban a badboy v4.2
de sourcera egyrészt nem találtam 5 perc alatt másrészt meg az a játék foglalkoztat úgyhogy nem is néztem úgy utána, bár törtön lehet megnézem milyen is a szórszos véhá
rászokni nem lehet mert szánalomérzetet kelt az emberben hogy csak ennyire képes, legalábbis szerintem .. dehát embere válogatja lehet hogy a nagy klánok akik warokon apritanak lanokon meg megbszák őket pont ezek miatt a dolgok miatt "netpro"k ..
no mesterek szokásos kérdés, ma este aprítunk? kéne warzani vagy taktik vagy valami, nekiállok majd demokat nézegetni de attól nem leszünk sokkal okosabbak sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ford topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest