- Nyaralás előtti hardverszemle
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5298 üzenetére
PH! Team-ban vagyunk egy páran innen:
Jómagam - ^sNO
Genius007 - MoonDoom
illusiON - illusiON
Drilla - DrillaKilla
Cali -sok:
Satomee
Mongoose6UP!
Vasigner
hol szoktál pubolni? -
birozoli7800
senior tag
Ki milyen klánba van css-n?
Csak kiváncsiságból kérdezem.Én a <WK>-ba vagyok. Ja és CoRe a nickem ha ismertek.
-
Djuree
félisten
én is megerősítem, ami azt jelenti hogy az tuti úgy van
sajnos az amd procik már pár éve nagyon gyengék a kórókhoz képest -
Nova91
tag
Sziasztok!
A kérdésem: Miért van az, hogy akármilyen grafikai beállitásra rakom a css-em ugyan annyi az fps és a másik dolog, hogy átlagba van olyan 100-160 közötti fps-em ez normális-e egy ilyen gépnél mert szerintem nem. Erre a 2 kérdésre keresem a választ!
Előre is köszönöm!
Konfig: Proci: AMD X2 6400+ VGA: Sapphire Radeon HD 4850 Toxic RAM: 2x1 Gb 800 Mhz Geil Ultra kit -
Xelo
addikt
Genius007, Drilla, sNoRh: semelyikőtökkel nem beszéltem "kualalumpuliul", és a friendlistemből sem törölgettem
ezt az accountot egyik ismerőstől vettem, de már neki se volt meg a cd kulcs, elég jó áron adta mondtam hogy nem gáz csak használni akarom. fene gondolta hogy ellopják. úgy látom nem tudok mit tenni, majd ha lesz cash..
-
Drilla
csendes tag
-
mindfreak
őstag
válasz
mindfreak #5273 üzenetére
Még most volt időm megnézni a filmet. Annyira nem volt rossz, bevallom sokkal szarabbra számítottam. A fragek között voltak sablonok, voltak jók, voltak egész durvák is! A zenéről hasonlót lehetne elmondani, de sajnos a leghosszabb ideig pont a leggagyibb ment, Lostprophets vagy mi a picsa... ízlések és pofonok mondhatnám, de ez ízléstelen...
És a film leggyengébb része az effektek. Teljesen feleslegesek voltak bele, sőt igazából idegesítő volt mind, épp nem kaptam epilepsziás rohamot tőlük. Nem az effekteket kellett volna zenére vágni, hanem magát a filmet. Élvezetesebbnek és sokkal minőségibbnek hatott volna az egész.
Persze mondani könnyű, de ez építő jellegű kritika akart lenni. Reméljük a készítő megfogad néhány tanácsot ezekből és a következő (még) jobb lesz!Ja és szerintem lehetett volna folyamatosabb a kép, meg 1-2 helyen a zene is lehalkult...
-
Genius007
őstag
Múltkor Te irtál nekem angolul ?
Mert Te írtál friendsbe ökörségeket, amikor el is küldtelek, de nem tuti, hogy Te ültél a gép mögöttMod.:
Tudod mi a nagy harci helyzet ?
Hogy nekem fent sem vagy friends-be! Kitöröltél?
Van egy olyan érzésem, hogy tényleg behúzta valaki az accountodat, és kitörölgette a friends-eket! -
Xelo
addikt
figyeljétek már az accountomat, úgy néz vki megváltoztatta a jelszavamat.
-
DerDer
tag
Sziasztok,
Végre elkászült a klán-movie amit én csinálta, ha érdekel nézzétek meghttp://www.counter-strike2.hu/?news=537&comments=1
Becupon játszani fogunk, nyugodtan köszönhettek nekem
-
mad1
veterán
(#5209)re valaki
megkoszonnem.... -
-
Genius007
őstag
" holnaptól, vasárnapig távollesze "
Mint mindig ...
" de ma warozhatunk este egyet.. "
Mint mindig ...
Tegnap Drilla, IllusiON, és Én itt voltunk!
Lett volna 5. is, csak hát ... khhhmm , valaki nem volt, nem tudod ki lehetett az ?
Najó nem baszogatlak, tudom hogy melózol! -
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #5255 üzenetére
S T E A M ügyfélszolgálat says:
Mostanába 10% megnött az accountok lopások szma
mert mostanába 20% megnött az accountok lopása száma
Ön megadja nekem a jelszavát és a felhasználonevét és egy e-mailt!Ha valaki megváltoztassa a jelszot akkor ön 10 percen belül megkapja a jelszot!
Ez LOL, Nem Sedówdóm volt? XD -
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #5255 üzenetére
loller
de még ráadásul hülye is! az elején azt írja hogy 10%-al nőttek a lopások, utána meg azt írja hogy már 20%. biztos miközben írt neked már ellopott pár acc-ot
eleve egy steames nem írna ilyen hibásan és érthetetlenül, és legfőképpen nem magyarul...
sok lúzer f*sz... -
Djuree
félisten
hmmm...
anyádat -
Axel 007
tag
8800 GTS-m van amúgy, de azzal a cfgvel igaz hogy low- grafikás volt de olyan világos volt nuke csatiban meg trainen is mintha d2-n lennél T kezdőn kb.
-
illusiON
őstag
válasz
Axel 007 #5246 üzenetére
az lehet ATi kártya miatt is hogy bizonyos pontok sötétek, alapul véve pl a nemrég nálunk feljött nuke kakas gondot hogy rondák a fények ... amúgy nyúúk csatival neked nem tudom mi bajod, sztem abszolut látható ha figyelsz ... traint meg rühellem pont emiatt a beláthatatlanság miatt
-
Axel 007
tag
Contrast 65% Brightness 100%...a contrastot feljebb nem viszem mert azzal szétb*szom az egészet a CS-ben a monitorgamma maxon van.Az egyik haveromnak volt egy ilyen low- grafikán cfgje amiben full világos volt mind a korábban említett nuke csatiban mint trainen a vagonok között...
-
Genius007
őstag
-
Axel 007
tag
Valaki vágja egy kicsit is a konfigolást( szigorúan még szabályok között persze!!) MEgtudná nekem mondani, hogy a "mat_monitorgamma" parancson kívűl mivel lehet még húzni a világosságon, hogy lássak is valamit nuke csatornában és trainen úgy egyáltalán
Előre is köszi!
-
Drilla
csendes tag
hát... én nemtudom, hogy vagytok vele, de nekem marhára nicns kedvem egy olyan játékra 10K-t kicsengetni, amit kb csak kipróbálok... 10 ilyen "próba" árán vehetek egy uj gépet... amit online tolok, meg ami tényleg megérdemli és használom is azt meg is veszem!eddig 1, azaz egy db játék van a listán
Counter-Strike : Source
régen én is törttel toltam... főleg LAN-okon a spanokkal, mert akkor még nem volt netem itthon... lett net... játszogattam törttel, és nagyon megtetszett az onLÁNY géming(hála a non-steam szervereknek).. és meg is vettem ORIDZSI-ba -
illusiON
őstag
Bitu irritál amit csinálsz, komolyan .. farokság ez a felháborodás, hiába akarsz igazságosztót játszani úgysem fognak miattad egy nonsteam szervert sem leállítani (főleg nem ilyen nyelvtannal megírt magyar levél után) nem értem mire jó ez az egész, nem lesz több eredetis ettől sem ... ne vedd sértésnek azért amit irtam
személyes beszélgetést meg nem tehetsz közzé ha a másik fél nem egyezett bele ez speciell nem törvényes tudtommal .. (vagy valahol írta hogy beleegyezett? nem olvastam végig .. )
-
Genius007
őstag
válasz
#54630400 #5213 üzenetére
Nos, szerintem hiába kapálódzol, akkor sem tudsz semmit csinálni!
Az egyik fele az az, hogy ...
... Nem futattnak illegális játékot (szerintem) mert:Letöltesz pár file-t a Steam oldaláról, ami a szerver futtatáshoz kell.
(Nem Steam-es Dedicatedről Serverről beszélek ... )
(A többit egy ilyen DOS szerű ablakba tölti le, 1-2óra alatt a Steam serverről)
Megadja a megfelelől parancsokat, beconfigolja a servert, és lehet játszani!
Ahoz hogy törtesek is feltudjanak jönni, ahoz csak egy parancsot kell megadni az "indító file-ban". Szóval maga a szerver "legális!"Az hogy a Pistikék tört játékkal játszanak, az az " illegális ".
Abban igazad van, hogy a hosting adja alájuk a lovat, de ezzel semmit nem fogsz tudni csinálni szerintem ....
Úgyan úgy mint pl. a DigitalZone-al sem, aki meg a Patch-eket gyártja a Tört Steamhez ...Bár a másik fele az, ami nekem is szúrja a szemem, hogy ezzel pénzt keresnek!
Mert amíg magadnak otthon indítasz egy (tört) servert, és haverokkal hülyültök LAN-ba, addig nincs semmi gond. De ha már Hosting téren tolod, és ezzel pénzt is keresel, azzal lehet!, hogy törvényt sértesz! (Ebben nem vagyok biztos, utána kell nézni!)Mondjuk akkor nem értem a többi tört szerver hogy van még fenn ....
Valve-nak meg magyarul hiába írsz (ráadásul röviditésekkel, meg "szleng" szavakkal), nem fogja őket érdekelni! Angolul írj egy szép levelet nekik, és kérdezd meg tőlük, hogy ez mennyire legális!
Mindenesetre nem szegény Trayken-t kell leoltani / letolni, mert Ő csak configolja a szervereket sz@re' hugye' ...Ui.: Továbbiakban szerintem ezt ne itt tárgyaljátok / tárgyaljuk ki!
-
mad1
veterán
valaki nem tudja a celkeresztet beallitani?wide felbontasban.
amugy mar megadtam neki az x-y tengely parametereit.
de semmi nem valtozik
pls-help -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5201 üzenetére
Antenna megvan, 5Ghz-en müködő router megvan!
Felkell másznia a templom tetejére, mert a másik faluba ott van az antenna, aztán a szigetelést lekell vennie ugye, hogy hozzáférjen az antennához, ez nem 2perc.
Mindezek után lekell szerelnie az antennát, felkell szerelnie a másikat, kicserélni a kábelt, beállítani, hogy rendes szögben álljon az antenna, és ha minden jó, akkor leszigetelheti!
Szóval tényleg nem egyszerű, én csak azon kaptam fel a vizet, hogy már elég régóta szívok ezzel, már mindenhol kicserélték, csak ebben a 2 faluban nem ... arról nem is beszélve, hogy ahogy mondta " Örülök ha most nyáron kitudom cserélni ... "Ha ingyen lenne a net, akkor megsem szóllalnék, de ha már fizetek érte, akkor azt kapjam amiben megegyeztünk ...
[ Szerkesztette: Genius007 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest