- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abri
senior tag
Hy.
Dedikált szervert szeretnék kreálni.
Tud vki nekem segíteni?ill van Ph -s szeró?
-
Fáraó
őstag
Történt vmi frissítés a Steamen? Újraraktam az XP-t múlt héten és csak ma tettem fel a CSS-t. Kipróbázom, és látom, hogy a BOT-ok másképpen viselkednek. Azt hiszem jobbak lettek.
-
-
illusiON
őstag
válasz
Blackhole13 #3691 üzenetére
nem alapozok rá, csak játék közben is majdnem ilyen arányokban zuhan a teljesítmény ... a vga biztos nem melegedik 50 fok fölé mert hallanám hogy erősebben forog a venti
rivatunerrel be van lőve.. meg láttam is.. proci pedig valóban melegedik 40fok fölé is akár, nade a hő maitt nem tud annyit teljesitményt leadni vagy mifene?
-
illusiON
őstag
biztos hogy én őrültem meg, de mikor először mértem akkor nem adott ennyit [link]
megtáltosodott a gépem ...
a másik amitől megőrülök: (mind2 mérés max@1024x768, vsync nélkül) [Frissen inditva]
[Fél óra game után] hát ez most miiiiii -
válasz
whatever #3688 üzenetére
igen..de lehet normál beállításokkal is 5-ös latency.
nem ping...latency
nekem rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100 és mégis van 5-ös latency-m alkalmanként.
pld ma reggel
rádiós netem van és ha kevésbé terhelt a szerver(szolgáltató),akkor leesik 5-7-re a latency.
A szolgáltató a pantel üvegszálas hálózatát bérli...igy qrva gyors a net...már amikor nincs szarrá terhelve. -
Blackhole13
senior tag
Szerencsére mi még épp befértünk, igényesnek igérkezik a cup.
-
illusiON
őstag
az hülyeség, szoktam nézegetni magyar szervereken hogy van akinek fix 5ön áll végig a pingje, de szerintem az csak jelzés, nem hinném hogy olyan fixen türi a netkapcsolat.. ráadásul volt akire szólt admin hogy miért fix5 a pingje, és mondta h sry visszacsinálja.. szerintem az nem lenne megoldás
-
diegho
nagyúr
fent voltam szerveren 30-as pinges srác mondja pont valakinek hogy lehet 5ös pinget csinálni sokaknak így van, mármint, hogy a tab megnyomásával 5nek mutatja, beírta ő is a parancsot és fix 5 lett neki.
-
-
raczger
őstag
hamarosan lesz egy kupa, amit én rendezek, ha van valakinek kedve, jelentkezzen rá (szerencsére már alig van hely, ugyhogy siessetek
)
http://liga.synhosting.eu -
diegho
nagyúr
nekem olyan kell amivel stabilan tartom és a szerver netán nem vág ki ha fel le mászkál
-
satomee
senior tag
-
diegho
nagyúr
valami olyant is mondtak nekem amivel stabil 10 alatti pinget lehet csinálni, mármint parancs.
-
diegho
nagyúr
nuku lag cs2hu szerveren, cheyene továbbra is ugyanazt csinálja. tippek hogy mitől?
-
diegho
nagyúr
hm. cs2hu szerveren meg stabil 32-es ping
-
diegho
nagyúr
cpl guival is ugrál a pingem. marad az 1.6
-
diegho
nagyúr
elmúlt 5 évben cs 1.6-on kívül volt fél év source, az aktuális nfs verziót végigtoltam kivéve a pro street amit meg se néztem, meg neverwinter 1 összes kiegészítővel végig és neverwinter 2 szintén, volt egy pár napos hl2 meg ghost recon és mellette kalonline. offline játékok már nem nagyon kötnek le, épp ezért vettem meg most a neverwinter sorozatot, hogy online toljam majd
-
Djuree
félisten
-
-
diegho
nagyúr
nekem meg totál nincs kedvem játszani mostanában. tegnap este is hívtak warozni de semmi kedvem, inkább rpg-zek, az valahogy jobban leköt mostanában
-
Fáraó
őstag
Mindenki másképp csinálja... Én spec az Ins, Del, Home, End, Pg Up, Pg Dwn-ra bindeltem, de kicsi már a választék, lehet én is átmegyek numerikus padra -ahol most a hangok vannak bindelve.
-
-
satomee
senior tag
-
diegho
nagyúr
cod4-et nem fogom megvenni ezért, elég volt most a neverwinter széria amit holnap kapok meg. cs 1.6-ban stabil a ping, americas armyban is, kalonline ( koreai mmorpg ) meg se akad.
jah valaki egy normális .cfg-t küldhetne amiben van vásárlás script és tuti működik. régen 1.6-al csinálta nálam ezt amikor gps gui volt fent, de mióta csináltam saját cfg-t azóta semmi gondom, régen még az első source-os wcg idején játszottam vagy 3 hónapot source-al akkor is jó volt a pingem, akkor cpl guit használtam de már nincs meg a cfg-m
-
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #3629 üzenetére
jaaaa! persze ha botokkal nézed akkor jóval lassabb mivel a botokat is a te procid számolja. így simán feleződik az fps. de ha nem botokkal nézed akkor jó.
mondom nekem 3800+-al (2500Mhz-re volt húzva) meg 8800gts-el (elvileg nem nagyon számít a vga, de ezek a g80-ak már más tészták, ezek már besegíthetnek a cpu-nak), meg volt mellette 2x1 giga ram. 180-200 fps volt fullon. átlag 16 játékossal (max 20). nem botokkal!!! ennyit mért a fraps, ezen nincs mit magyarázni... -
diegho
nagyúr
válasz
illusiON #3632 üzenetére
első próba az volt, hogy steam uninstall, majd install másik partícióra, semmi változás. utána jött a fél éves xp mentés visszatöltés és úgy install, helyzet változatlan utána jött az alaplap, ram, vga csere és vista, steam install, de a helyzet változatlan ezután jött vga csere majd xp install és steam install és helyzet változatlan
cfg jöhet, átírom és megnézem úgy. (próbáltam már fnatic guit, cpl guit, gps guit mindegyikkel ugyanez)
Fáraó: hálókártya is cserélődött igen és modemezek, igaz van egy rakás routerem is, de a planet gigabites azt játszotta, hogy random ledobálta a netet szóval azt kidobtam az smcnek meg eltűnt a leírása és nincs meg a felh jelszó, se smc se admin se 1234 se a netes manualban leírt nem jó reset után se
van még vagy 5 tp-link meg 5 planet, de azokat nem próbáltam, hiszen más játéknál nem jelentkezik a probléma.
-
Fáraó
őstag
-
illusiON
őstag
hagyd a linuxot inkább próbáld meg azt hogy újrarakod a játékot, vagy esetleg küldjek tőlem 1 cfg-t? aztán átirogatod ahogy neked jó hátha ugy müxik
ilyesmivel még cska egyszer találkoztam de nálunk a szolgáltató szarrr..
na mondjuk, ha oprendszert cseréltél feltételezem a játék is újra lett rakva -
diegho
nagyúr
na de most arra próbáljunk rájönni miért ugrál a pingem
rate 25k 100 100 ha semmi vírusírtó nem megy a háttérben se msn se öreganyám akkor is felmegy majd le, majd fel, majd le. tegyük fel fent vagyok 5 perce a szerveren 30-as pingem van, egyszer csak ötösével elkezd emelkedni és felmegy 80ig, majd hármasával elkezd esni és megáll 30nál pár perc múlva megint. és ezt tök random időközönként kezdi el, van hogy 5 perc van hogy fél óra játék után, a játékkal kapcsolatban használja valami a netemet az biztos, mivel ha eközben elkezdem pingetni t-com-ot akkor amikor a játékban megy fel a ping akkor a t-com is később válaszol, viszont semmi másik játéknál nincs ez a jelenség, se cs 1.6, se americas army (feltettem megnézni 5 percnél kevesebbig bírtam) se kalonline alatt nem megy fel a pingem. configom alap source config fnatic gui-ból átmásolva az autobuy rendszer, hogy numpadon vásároljak, semmi rate-el kapcsolatos bejegyzés nincs pluszba betéve és az a poén, hogy első 1 hétben amikor játszottam nem csinálta, azóta cseréltem lapot, vgakat, ramokat, oprendszereket, full gyalult hdd vírus/spyware kizárva se avg se crawler se win defender se spywareterminator nem talál semmit ugyanez a helyzet xp és vista alatt is
na mondjuk még linux alatt nem néztem, ha lesz időm lehet megnézem ott is.
-
-
illusiON
őstag
nálam semmi baj a karival meg catalyst is tisztes
ugye sapphire
viszont a procival kicsit sem vagyok megelégedvedehát végülis annyira nem szar, nomeg tapasztalatból lesz tudás
ja igen meg azt nem szabad felejteni hogy ugyanennyi sima játékossal online nem szakadok fps-téren, csak CPU-player ami igy lehuzza..
-
-
diegho
nagyúr
válasz
BLOODSHOT #3622 üzenetére
de a tiéd nem volt driverben finomhangolva, hiszen tudod csak procit igényel a játék, vga totál nem számít egy szint felett, de ha vga drivert finomhangolod tuti gyorsul vagy 200fps-t
(igaz nálam casey.cfg-vel és minden maxon is ugyanannyi a minimum fps-em, de vannak még csodák)
-
mindfreak
őstag
Na ez meg a másik, hogy fps vadászat helyett inkább fragre vadásszatok. Aki élvezi a játékot, az ugyse figyel arra, hogy megy a játék...
Anno ismerösöm 30 fps-el nyomta az 1.5 meg 1.6-ot, de mindenkinél jobban nyomta. Késöbb meg már szokatlan volt neki a 100 fps az új gépén.
-
diegho
nagyúr
dehogy idegeskedek. csak nem szeretem, ha valaki meg akarja magyarázni, hogy a kék az zöld
jah és közben beszéltem egy benfentessel, hogy hátha lemaradtam valami nagy integrált lapkáról, ő megerősített, hogy csupán "célhardver" szinten létezik ilyesmi ami egy integrált megoldásnak tekinthető, de abban is 4db fx5600 quadro található sli rendszerben összekötve, amit ha úgy veszünk az egész szerver egy integráció, hiszen csak ebben a formában lehet hozzájutni, de lényegében továbbra is csak egy 4 kártyás quad sli rendszer marad. (van 2 kártyás verzió is)
-
Djuree
félisten
nem tudok képet mutatni mert nincs már meg az a gépem és szerezni sem tudok. a haverom gépe meg 120km-re van, arról is necces lenne képet lőni. őtőle meg hiába kérek azt sem tudja hogy kell képet menteni...
amúgy meg qrvára nem érdekel, hogy elhiszed-e vagy nem, attól még az úgy van...
-
Fáraó
őstag
Szvsz ne menjetek át személyeskedésbe, nem érdemes.
Sztem mostanában kicsit feszült vagy, azt az avatarrequestet is kicsit túlreagáltad. Egy jó nagy séta az erdőben, vagy vmi nagy pihi jól esne neked, mindenképpen javaslom. Vagy egy kicsit szakadj el a géptől 1-2 napra és olvass ki egy jó könyvet.
Építő szándékú hsz-nek szántam, No offense! céllal!
-
diegho
nagyúr
mellesleg mr. nagyokos, kiváncsi lennék milyen kereskedelmi forgalomban kapható integrált lapka nyom le bármilyen G80as vga-t cs:source alatt
és érdekes haverodnál 80-100 3ghz p4-en mert te állítottad be, de nálad a 2.4-esen 30-50, ez hogyan is jön ki kedves "majd én megmondom" pajtás? képet továbbra se sikerül mutatnod arról, hogy inferno-n 30/30-as szerveren 4-5 látható emberrel hogyan fest közép default beállítások mellett, vagy dust-on ct kezdőről közép, ha ilyen hozzáértő vagy nem okozhat gondot szerezni egy x2-es gépet és megnézni rajta, majd lementeni a képet
érdekes módon mindenki másnál visszaesik az fps csak nálad nem esett, meg haverod csoda p4-én ami több, mint 2szer gyorsabb a te valójában 25%-al kisebb procis gépednél. érdekes számok ezek, csak nekem tűnik ki belőlük az oltári nagy kamu?
-
Kundera
csendes tag
Sziasztok! Valaki segítsen pls!
Megvan az eredeti CS:Source dvd, csak kódom nincs
Hogyan lehet játszatni "tört" szerveren valahogy? Vagy ha nincs más, OFFLINE-ban.
Valami NON-STEAM-ró hallottam, de azt honnan kell letölteni, vagy valami crack-et?
Help pls valaki! -
-
diegho
nagyúr
nekem a pingemmel van csak bajom. 75-re néha leesik az fps extrém helyzetekben minden maxon, de ez nem izgat, ritka az ilyen, viszont hogy miért vándorol a pingem nem értem. és csak ebben a szarban.
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #3599 üzenetére
Hát akkor én többszörösen hátrányos helyzetű vagyok!
Egy szó mint száz: nekem x23800+ 8600GT és 2x512 ram mellett bizony lemegy 50 alá.És nem kötekedésképp,de a 3000+ esetében se volt sokkal kevesebb,igaz csak kb 50MHz-el futott kevesebben mint a mostani.Mindenesetre az 50 fps közel se zavar annyira mint az, hogy egy idő után játszhatatlan szintre esik.És ez valszeg tényleg a proci bűne,mert zsír új rendszeren, újratelepített játék esetén is tapasztalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest