- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
ja értem hogy az egy klán! így már világos.
ne még egy gépes kérdés:
ezen hogy menne a cs?
p4 2,4ghz (nem celerka)
2*512ram
geforce 6600 (nem GT)
mediumon eldöcög rajta normálios sebességgel?
vagy legalább low-on? -
Genius007
őstag
The eXperience: 3.nap*DÖNTŐ*
HELYEZÉSEK:fnatic
Roskilde.eSport
H2k.Sennheiser
4.Four-Kings
5-6.NoA
5-6.Catch-23
7-8.multiGamer
7-8.Copenhagen eSport
forrás : www.counter-strike2.hu [link]
[Szerkesztve] -
Hulk24
senior tag
hl2.exe hibát észlel... ezt a hibaüzit kapom! Valahogy oldjuk meg, mert kibaszom az ablakon a CS-t is meg a gépet is!
-
Genius007
őstag
The eXperience : 2.nap
-
Muréna
őstag
hol szoktatok játszani? kiváncsi vagyok mit tudtok
)
-
-
Djuree
félisten
szerintetek ezen a gépen menne a source akadásmentesen, közepes beállításokkal:?
AMD Athlon XP 2500+ (barton magos) + AMD gyári hűtő
2x512MB Samsung DDR-400 RAM
Ati Radeon9800Pro AGP 128MB RAM videókártya -
C^^
őstag
válasz
Genius007 #2370 üzenetére
''És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )''
Most akkor ezek szerint nekem is eladtak a madaras teszkóban valami széthekkelt hl2-t eredeti dobozban, ami azóta is üzemel, vagy nemtudom.
Viccet félretéve a haverod használja a hud_fastswitch 0 konzolparancsot -
Genius007
őstag
Szevasztok !
Lenne nekem egy kérdésem !
Haverom most vett eredeti CSS-t ! (Eddig tört CSS-vel tolta ... )
És eredetibe ugy van, hogy az egeren 1-et görgetsz, fent kijön a ''menü'' ahol kiválasztod ami kell, pl: M4 , bal gombal click, és kezedben az M4.
Tört CSS-be meg úgy van hogy, ha 1-et görgetsz,már fegyvert is váltott.(nem kell rá clickelni plussz 1-et hogy a kezedben legyen. )
Szóval haveromnak, most ez a kis változás,nagy tragédiát okozott .
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami parancs, vagy valahol olyan opció, ahol ezt átlehetne-e állitani. -
Fáraó
őstag
A tegnapi kocsmázás a dust2-n kicsit sem volt idehesítő
...
Szerk.: meg a köv. 1-2 pályán
[Szerkesztve] -
-
Fáraó
őstag
válasz
moongoose #2364 üzenetére
Köszi a választ!
dilipoknak és Djureenak is köszi a válaszokat!
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal, így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Ez gond lehet nálam is. 21''-os CRT-m van, legalább 1280X960-ban szeretném játszani + egy-két képjavító bekapcsolásával. Ha még van rá energiád ezekre tudnál választ adni: Pontosan hol van ez a sáv? Van egy csík ahol ''törnek'' a textúrák?
Mivel átmeneti karesz lesz - csak kb. 2-3 hónapig- meg fogom venni a napokban, csak tudni szeretném hogy a CSS-vel mi lesz a helyzet, mire számíthatok...
[Szerkesztve] -
nem...
lehet az újabb vga-knál x19xx x16xx sorozatnál kiküszöbölték.
nekem 1800gto-val 1800xt-vel..illetve unokatesóm 9800se-jén(ez egy egész másik konfigban van) előjöttek a hibajelenségek.
Lehet csak az én szemem túl precíz ehhez,de zavaró...
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal,így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Nála kisebb a felbontás és nincsenek ilyen képjavító eljárások bekapcsolva, valamint csak 8.1-es dx-et tud a vga-ja.
A hibajelenség itt egész képernyős...ha nem mutatom neki, hogy mit nézzen,akkor azóta se vette volna észre.
Más játékokban nincs ilyen...
Szerintem készítek egy rövid kamerás felvételt,mert ha kimentek egy demót és azt más emberke, más kártyával nézi vissza,akkor neki nincsenek ezek.
Tehát nem a játékban van a gond,hanem valahol a driver környékén.
Többel próbáltam, uaz a gond. -
Fáraó
őstag
moongoose: A VGA-d textúrás dolga ''rendbejött''? Most szeretnék új X1950Pro-t venni, de félek tőle hogy CSS alatt vmi gond lesz vele
...
Szerk.: Tud vki vmi AMD-ATI-s betegségről CSS alatt?
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
Csütörtökön vagy pénteken tolnánk egy barátságos ph! fun wart (cs:s), akit érdekel dobjon nekem 1 privátot.
-
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
Szuperboci #2353 üzenetére
ha 6800at 11korul lehet kapni akkor az marha jo nekem 6800gs karival a stess test 125fpst hoz ki highban 1024x768 felbontasban.
-
-
Hulk24
senior tag
Segítsetek! Kilép a játékból és ezt írja ki! Mi a probléma?
[link]
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
eladom a mostani gépem.
szerintetek mi az a leggyengébb konfig amin elmegy jól a cs:s?
nem baj ha alacsony grafon, csak ne akadjon picit sem.
csak a cs miatt veszek egy gyengébb gépet. na jó meg starcraft miatt, meg diablo miatt -
-
Kiskutya
veterán
segitsetek mar hogy a rateknel mit kell beallitani es mennyire ha nem enged be a szerverre? en amugy sem ertem hogy soha nem piszkalok semmihez mindent alapon hagyom ahogy a steam lehuzza es megsem jo!
[Szerkesztve] -
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
valaki tud valami okossagot a cs: source-ra? a gondom az lenne hogy xp alatt megvolt a 125fps ugy hogy nem tuningoltam semmit a konfigom amugy a64-3200+ 1g ram volt + msi 6800gs videokari vista telepitese utan mar csak 60fps volt jatek ami enyhen jatszhatatlan mert ha sokan vagyunk vagy robbanas es egyebek jonnek nagyon akadozik. probaltam tobb drivert de 1-2 fps-en kivul semmi valtozas a videokarit is probaltam huzni kb 15%al noveltem az orajeleket de szinten semmi. akkor a ramra gondoltam hogy tuti keves neki az 1g ezrt ma vettel bele 2x1g kingmax ramot es legnagyobb meglepetesemre ez sem segitett valakinek van valami otlete?
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Ti a ]fa[-sokrol mit tudtok ? (Friendly Assault)
1x waroztunk ellenük, azt tudom, de ugy értem hogy ... nem-e csalók..
Valamelyik nap (tört) magyar serveren toltam haveromnál,
és jött a ]fa[ Ł , meg a ]fa[ CATacly$m.
Hát ez az Ł betűs kolléga?! az összes ellent leosztotta dual-al....
Meg a fejeseket is elég szépen osztogatta....
Csak nem tudom, hogy csalt-e, vagy tényleg ilyen jo lenne ?!
Gondolom rendes serveren is elöszokott / szoktak fordulni .
Megnéztem cs2.hu -n 23éves a gyerek, ha ebben a korban is csal .. akkor ...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
Szuperboci #2321 üzenetére
Inkább úgy fogalmaztam volna, hogy egyszer mindenki kiadja a tanulópénzt... Aki többször is, oda már ''szakorvosi segítség'' kell -by Mókás
.
-
satomee
senior tag
Kéne egy kis help...Haver most jutott a játékhoz online vásárlás útján.Le is szedte meg minden,de mikor pl create serverrel játékot akar indítani,ezt a hiba üzit kapja: Unable to load authentication library.Tudom mit jelent maga a mondat,de azt nem hogy miért csinálja,és hogy lehet orvosolni a problémát.Tud valaki segíteni?
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
Azért nem állítjuk cfg-ben, mert a cmdrate-nél még mindig nem teljesen kerek vmi, ha elállítod pl 10-re v 5re gyönyörű szép alacsony pinged lesz. Másrészt a rates, ma_rates parancs azokat az értékeket adja vissza amik a cfg-dben vannak.
Így legalább béke van, mindenki nyugodt.
A cl_restrict.. helyett egyes parancsoknak van ''FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE'' flagje, hogy jobb-e ez mint a régi rendszer? Igen is, meg nem is, erről lehetne vitázni. -
válasz
Genius007 #2312 üzenetére
Tudjátok azt nem értem, hogy aki megvette a játékot és játszik vele,az gondolom egyszer a büdös életben csak feltéved ide hozzánk,vagy a cs2.hu-ra,vagy a jóisten tudja hová nem.
És egyszer csak összefut azzal a szöveggel, hogy ''ne add ki senkinek a passod''.
Ha ezek után feladja ezt az elvet,akkor az igazi balek.
Miért vannak ilyen lámák a földön?
Azért hogy mások elvegyék tőlük azt ami az övék, és ezt önszántukból teszik?
Valszínűleg mazoisták lehetnek a drágáim,mert épeszű ember nem tesz olyat maga ellen, ami nem jó neki. -
DJ.Gróf
aktív tag
Van ph-s clan server? Jönnék játszani én is.
Csinált itt már valaki zombiehorde servert? Kellene segítség hozzá! -
Genius007
őstag
Szevasztok.
Ha esetleg valaki még nem látta volna.
Újabb acclopó technika
Steam account lopások, avagy anyádnak se mondd meg !
Egy újabb, igen érdekes account lopó technikára hívták fel a figyelmem. Egy spamként terjedő levélre, melyben igen kecsegtető nyereményjátékot hirdetnek. A lényeg, hogy amennyiben nyerni szeretnénk egy újabb játékot a Steamen, küldjük el a feladónak a felhasználónevünket és a jelszavunkat. Az első dolog, ahol kibújik a szög a zsákból az az e-mail cím, mely freemail-es. Remélem, hogy senki nem dőlt be ennek az igen átlátszó trükknek. Amennyiben bárki hasonlóval találkozik, kérem jelezze nekünk és publikáljuk, nehogy valaki számára a későbbiekben gondot okozzon.
Köszönjük az információt G5 | TARO-nak.
A levél teljes egészében »
Tisztelt: uram/hölgyen
Ön nyerhet egy plussz játékor a steam-töl amenyiben a
nyereményjátékon részt vesz. Mindössze csak annyit kell tennie, hogy
regiszrálja magát. A regisztráció folyamata küld egy e-mailt a
steamjatek@freemail.hu-ra. Az e-mail tartalmazza az ön nevét és
accountjának a felhasználó nevét és az password-jét valamit annak a
játéknak a nevét amit szeretne, hogy hozzákapcsoljuk az
accountjához. A játéknak az értéke maximum 15 000Ft értékü lehet. A
nyereményjáték eredeményérül értesítést küldünk.
Sok sikert a nyereménjátékhoz!
Üdvözlettel:
steamjatek
Forrás : www.counter-strike2.hu >>> [link]
Legalább megtanult volna helyesen irni....
... a freemail-es cimről nem is beszélve.
Szánalom az egész, nem lenne egyszerübb neki megvenni ....
És volt olyan marha aki bedőlt ennek ... megérdemli ... -
-
-
-
Haart
addikt
Hogy a fenébe kell behozni a console-t? Pedig benyomtam a key beálításoknál hogy enabled.
-
Trak
addikt
válasz
Armando_19 #2291 üzenetére
1.3-at csak lanon nyomtam, ott nem volt ilyen gond, legfeljebb felálltam, odamentem és nyakon csaptam azt, akivel problémám volt
Najó, ilyen sosem volt, azok voltak a jó idők, annyit azóta sem röhögtem.
Az a baj a mute-al, meg a chat nem figyelésével, hogy mostanában inkább csak funozni megyek publikra, és az meg akkor a legjobb, ha jó fej emberekkel el lehet hülyülni chaten és, vagy mikorofon.
Általában jól bírom ezeket a vinnyogó gyerekeket, csak most besokalltam... biztos öregszem.
Grass: kössz, majd otthon megnézem. Kellett az infó, mert jelenleg a jó öreg ''faszlama'' friends néven futok, azt meg csak a haverok ismerik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Léghűtés topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest