- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
"már halott vagy mielőtt meghallanád a becsapódást "
És ha csak lábon lőnek?
Egyébként előző hsz-eddel nem értek egyet, mert én úgy tapasztaltam (és máshol is írtak erről), hogy a cs-ben nincs a kilőtt golyónak sebessége. A kilövés pillanatában csapódik be a golyó.. Hogy a valóságban hogy van, azt nagyon ügyesen leírtad
A dods kapcsán is olvastam valahol, hogy ugyanez a helyzet, mivel a source motor nem lenne képes megbírkózni a feladattal, hogy minden egyes kilőtt golyó "realisztikus" viselkedését pontosan lemodellezze.
-
Djuree
félisten
válasz
dilipok #2876 üzenetére
ez nem teljesen igaz.
láttad te már a profikat wp-zni? nem rád lőnek hanem eléd és akkor talál el.
közelre persze hogy nem lehet észrevenni, olyan pici idő alatt becsapódik, hogy ha pont az emberre célzol akkor eltalálod.
igaziból is így van, ha kilőnek rád egy golyót közelről, már halott vagy mielőtt meghallanád a becsapódást -
Agostino
addikt
válasz
Genius007 #2895 üzenetére
Lehet, csak a sztímesek variáltak, ma jó volt... : \
And now for something completely different:
Miért van az, hogy pár magyar szerveren nem is játszhatok addig, amig valami rateket nem állítok? Ez csak valami local okosság? Külföldi szervereken sehol sem találkoztam még ezzel a marhasággal. Megjegyzem semmit sem fogok átállítani, nem ér meg nekem annyit a 13 éves kis szájtépő májergépek vinnyogása, csak úgy kiváncsíságból kérdem mire jó ez.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nektek újabban ezidőtájt - már amikor ezt a posztot elküldöm - nem szokott a ping magas lenni? Nálam már 3. este óta minden gyakran látogatott szerverem pingje 140 fölött, mondanom sem kell, karöltve az enyémmel. Ez vmi általános hülyeség, vagy csak engem részesít a t-equila ilyen előnyben?
-
dtlegal config.
Amd+intelre egyaránt.
[link]
kis fps növelő.
Én használom és sokat jelent.
Ki lehet belőle szedni pár dolgot, és akkor nem butul le a játék,viszont 10-15 fps-t rápumpál. -
Genius007
őstag
Amit elmentesz console-ba, azt tárolja a css egy file-ba !
és h a console-ba, beállitod hogy ne legyenek hullák stb... akkor "lebutitod a css-t "
az ilyen cfg-ket fps cfg-knek nevezik (tudtommal)
(sokan irják, hogy jajj KODIAK cfg-jével játszanak azé adja jó, mert igy nincs hulla +"special" effect, és sok az fps ... )
Szóval fps.cfg-t ne is keress -
sztefaan22
csendes tag
hy
-
Fáraó
őstag
azt h lehet megcsinalni h tavcsovekben laccodjon ami epp elottem van amikor nem zoomolok?
Nekem nem világos. Mindig azt látod ami előtted van. Ha zoom-olsz AWP-vel akkor szálkeresztetlátsz, ha Aug-gal akkor csak belenagyít.
Ha a távcső lencséjének tükröződésére kérdezel, akkor nem az tükröződik benne ami előtted, hanem az ami mögötted van. -
At4
tag
hy all,
azt h lehet megcsinalni h tavcsovekben laccodjon ami epp elottem van amikor nem zoomolok? (rem erthetetlenul fogalmaztam
)
mostanaban kezdtem kicsit tobbet Source ozni 1.6 mellett, gepem gyenge hozza, 40FPS ha a foldet nezem
ill, a tavcsoves moka nagy fps veszteseget okoz/okozhat?
thx elore is
CS2HU, OSG, es Bad Boys szervereken szoktam jaccani, HuNPaRaSzT^ neven, ha vki latna 1 tahot ien neven jelentem en vok -
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2880 üzenetére
lol.
-
Frenky
csendes tag
Hello! OFF topic
Fun Gamer Club TAGFELVÉTEL!
Hi! Az [FGC] Tagokat vesz fel, infó :
http://portal.fgc.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?80Jelentkezéseteket az fgc@vipmail.hu emailra küldjétek!
üdv. Frenky
http://portal.fgc.hu/ -
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2878 üzenetére
ennyire
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Segítenétek abban, hogy egy Intel P4 524+ 3Ghz-s procc-al, 2Gb Super Talent ddr2 800-assal, ASUS P5K-E-vel és egy 7600gt-vel CS:S-ben mért van 30-40fps körül - minden beállítás lowon?
3dmark05: 5500pont
Video Stress Test 175fps
Legtöbb ismerősömnek fele ilyen erős konfiggal sokkal gyorsabb a játék.
Gondolom, hogy a procc a gyenge pont, nade ennyire -
Sleed
aktív tag
sziasztok!
nem tudja valaki,hogy milyen paranccsokkal lehet eltűntetni a torkolattüzet,és a kihulló töltényhüvelyeket? -
horvathkrisz
addikt
Gyertek ide!
Név: [GARGA] PUBLIC DEATHMATCH SERVER by GSH.hu
IP cím: 195.56.111.187:27085 -
csana
senior tag
Még nemigazán ismertem ki a css-os világot, de mostanáig fel sem tűnt, hogy a css-ben mintha nem lenne sebessége a kilőtt golyónak. A lövés pillanatában csapódik be. Vagy benéztem?
Ahogy nézegettem bulettime-ot css-nál a youtubon, valahogy ez jött le. De láttam olyan modokat, ahol már beépítették a bulettime-ot (amolyan FEAR szerűen néz ki), és ott van sebessége a golyónak ahogy elnézem.
Egyébként nemtudjátok véletlenül, hogy ha MODifikációkat keresek a game alá, akkor van valamilyen naponta/rendszeresen frissülő topik, ahol szét lehet nézni? Próbálom beszerezni ezt az SMOD-ot, mert sokan szeretik, de hogy honnan lehet a legfrissebbet, meg hogy miért ilyen picike, at nemtom. Meg láttam olyat is hogy "SMOD tactical Delta5", ez meg 700 mega körüli.. De ha csa simán az SMOD-ot akarom lecsekkolni, azt hogyan? Ha valaki felvilágosítana megköszönném!
ThX!
-
LucifeI2
őstag
Mókás kép. ^^
-
-
Genius007
őstag
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de .... --> [link]
-
m4rc!
őstag
Kössz a helpet Mindenkinek! (mostmár cask játszani kéne megtanulni
)
-
C^^
őstag
"nem javaslom,mert ha állítasz valamit az optionsban,gondolok itt:név,célkereszt,bill. kiosztás..
egyből eltűnik,vagy nem használja,pontosan nem tudom..."Nem "tűnik el", hacsak nincs az autoexecben ugyanarra a beállításra vonatkozó bejegyzés, mivel akkor betöltésnél "felülírja" az adott beállítást.
-
Sleed
aktív tag
ezt a fájlt neked kell megcsinálnod,pl. jegyzettömbbel,és beleírni,ami neked kell,majd autoexec.cfg névre keresztelni..
nem javaslom,mert ha állítasz valamit az optionsban,gondolok itt:név,célkereszt,bill. kiosztás..
egyből eltűnik,vagy nem használja,pontosan nem tudom...
inkább írd be a config.cfg-be,nyisd meg jegyzettömbbel és a végére pötyögd be a szükséges parancsokat:rate "25000";cl_cmdrate "100";cl_updaterate "100"
de ha konzolba beleírod,akkor automatikusan beleírja ezeket a config.cfg-be
konzol előhozása:[link]
ide beírod a parancsokat szépen egymás után:
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100remélem segítettem
-
m4rc!
őstag
Hali!
Épp azon vagyok, hogy beállítsam a rate-eket, de kisebb problémába ütköztem: Egyáltalán nics ilyen nevű vile-om: autoexec.cfg...pedig ebben kéne állítgatni..ilyenkor mi van??
-
Bencus88
nagyúr
Júj kezd egyre jobban tetszeni ez a játék.Suliban 5 órán át toltunk egy éan partit
Holnap is nyomunk kicsit meg csütörtökön is a szünet elött
Lehet itthonra is beszerzem
-
Sleed
aktív tag
válasz
paramparya #2848 üzenetére
ha ezt elküldi Neked,az eladni kívánt account névvel és az ő e-mailcímével
nagyjából meggyőződhetsz a banmentességről...
persze,ez csak a VACbanokra vonatkozik...tehát ha valami magyar szerveren rendetlenkedett,és onnan végleg bannolták,azt nemigazán tudod ellenőrizni..
ha "In good standing" a felirat,biztos nem VACbanos,kivéve ha a képet még azelőtt készítette.. -
sNORh
addikt
válasz
paramparya #2848 üzenetére
hátugy sajna nemlehet csak ha bevagy lépve az accba és az opsönszben megtod nézni.. tuttommal ijet nemlehet
-
paramparya
őstag
Hogy lehet kideríteni (mondjuk valami screenshot alapján), hogy nincs bannolva egy account? Neten vennék acc-ot, és kéne valami biztosíték
-
Genius007
őstag
Szevasztok !
Nektek jó a friends ?
Mert én CSS-böl nem tudom elérni
Windows alatt van, de css-böl hiába nyomom a shift+tab párost ...semmi ...
próbáltam már átállitani Q-ra is ..vagy más gombra..de akkor se jó !Ötlet ?
-
válasz
Blackhole13 #2838 üzenetére
Külső hangkarit ne.
A live is eszi a procit, de gondolom a külső még jobban.
Ha lehet audigy-t vegyél.
Én is arra pályázom,de még nem sikerült olcsón egy 1-est beszerezni.Az biztos,hogy ami eddig nálam járt hangkari kb 4-5 darab azok közül a live adta vissza a legjobban a hangokat.
Egy audigy valszínűleg messze jobb lehet. -
Djuree
félisten
én xbox-on éjjel nappal cod4-ezek. azóta nem is cs-ztem. cod4 nagyon durván elveri a cs-t. rengeteg játékmód és több fegyó amiket fejleszteni is lehet. szintlépés+skillek. nagyságrendekkel durvább graf. pedig de szerettem cs-zni
ja és 70k egy xbox amin fullon megy a cod4. egy ilyen árú pc-n el sem igen indulna a cod4... -
Gumee
tag
válasz
USB-st ne..hajlamos elég sok procit enni..vagy csak nekem volt szívás az USB headtset, ami -40 fps-t jelentett, ha használtam
Nos, az alaplapi télleg szar hangokat hajlamos hallatni (de szép alliteráció) csak lusta voltam berakni a live-ot még -
Sleed
aktív tag
válasz
az aláírásomban van te okos
-
válasz
Blackhole13 #2835 üzenetére
A desertnek alaplapival, kiscsirkés hangja van.
Az sb live-val akár egy medveölőnek.
Én kipróbáltam és azóta csak a live-val megy a játék.
Van hozzá egy jó fülesem, és annyira jól visszaadja, ki merre mászkál,hogy már-már azt hiszik csalok.
Pedig csak hallani ki mozog úgy, mind egy vaddisznócsorda. -
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2835 üzenetére
viccelsz?
-
Gumee
tag
válasz
Blackhole13 #2831 üzenetére
Hát én ha kilövöm az alaplapit és beteszem az sb live-ot, akkor minden szép és jó.
De az is segít néha ha a ventriben átálítom a hangfomátumot...csak akkor utána megint összeeshet. Viszont most 1 hete új bios és még nem tapasztaltam a problémát, de nem is vagyok sokat ventrin, max egy-egy highmix -
SQX_Barto
addikt
Ha MyGames -ben rámész, hogy Launch game kijön egy ablak, aztán van egy Launch Game when Ready opció, így hamarabb elinditja... (régebben így sztem már ment a game, ha jól emlékszem, de már reg source-oztam )
Megvarom amig 100%on lesz aztan ha akkor is ez lesz, akkor keves neki az integralt vga. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Feltettem a source-ot, elindul, bejön a kezdő képernyő a loading felirattal, aztan loading felirat eltunik, es marad a kezdokepernyo, semmit nem lehet csinalni, es csak power gombbal tudok kilepni... franc tudja mi a baja..
Bármég nem töltötte le teljesen a játékot de nem hiszem hogy az lenne a baja... -
Gumee
tag
válasz
Blackhole13 #2823 üzenetére
Nekem is szokta..shit az asus alaplapi hangkarija :s
Másra nem tudok gyanakodni. -
SQX_Barto
addikt
Hali!
Most vettem meg Steamen (masodszor is) a Source-ot.
Acer TM4230 notin szerintetek mennyire fog menni?
1.66GHz Core 2, 1 GB DDR2, intelGMA950 "vga...." remelem low-on el fog menni...
Uj gep januarban remelhetoleg, az mar durva lesz, ha azon nem lesz 100 fps be is perlem a Valvet -
Genius007
őstag
válasz
TS-nél is csinálja ???
-
Sleed
aktív tag
válasz
olyan mintha egy T-Rex lakmározna éppen a fejéből és fújtatna az orrával
-
Blackhole13
senior tag
Hali,
Lehet, hogy nem a legmegfelelőbb helyre írom a problémám, de valamiylen szinten azért kapcsolódik ide is.
Ventrillon beszélünk a klántársaimammal és elég sűrűn elb@szódik a hangom és csak förtelmes zaj hallható/valszeg akkor amikor alkalmazást váltok/ iylenkor csak reconnect segít, ez eddig nemvolt így csak mióta új alaplapom és friss windows van a gépen.
War közben ez mind nekem mind a többieknek nagyon idegesítő.
Mit tegyek, hogy ez jó legyen. egy új mikrofon megoldaná a dolgot? -
Xelo
addikt
nem csak a topik. igaz még nagyon sokan CSS-oznak de nagyon megfogyatkozott a létszám olyan szervereken mint lamas vagy kartel
oka egyszerü: kijött ezer überjó multifps, azokat nyomja mindenki (mint pl én is, de ha lenne kivel, CSSznék is). pl: CoD4, TF2, Quake Wars, UT3 mind elég jó, és sok embert átcsábított.
-
sNORh
addikt
hajj.. bevan halódva a totyik..
-
grimetime
tag
elcserélném megunt quake wars + cs source + dod source accomat egy team fortress 2 vagy cod 4 steam accért. akit érdekel írjon privet.
-
Genius007
őstag
Ha esetleg egy megbízható embernek kell klán, akkor szóljon .
Mert tagfelvétel van nálunk !( indencite.css )
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #2810 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani hogy : PRÓBÁLD KI
-
lakatosturbo
aktív tag
Azt szeretném kérdezni hogy g15-höz van CSS kiegészítő hogy az lcd-n lássad a statisztikát
és nekem nem eredeti CSS-em van hanem ilyen Digital zolne féle és nem neten hanem csak botokkal. És az lenne a kérdésem,hogy a kiegészítő ehhez a verzióhoz is jó? -
RazoR_45
tag
Valaki Source-ben szokott a BadBoys és a Fragghjuszárra járkálni mert az szóljón már nékem hja és lesz egy jó kis klán alakuloban TGF van majd szólok ha kész a honlpa és akkor lehet oda menni jelenleg 3 medium és 1 pro jtáékos vagy 6 mixwar-ból miondet megynertük 2 orosz, 3 német és 1 cseh ellenfelünk volt
-
raczger
őstag
halljátok nektek már volt olyan problémátok a stem-el, hogy valakit felakartatok venni friends-be de ki írta hogy valami probléma van:S a másik tag lát engem, de én nem látom őt, nem tudjátok mi lehet az orvoslása?:S (nagy kaki ez a steam)
-
Genius007
őstag
Valaki segitsen Mani Admint telepiteni otthoni dedicated szerverre pliizzz
-
bmestr
csendes tag
Szevasztok!
Akartam pályát csinálni CS-hez, leszedtem steamről source SDK-t, de amikor rányomok egyszerűen nem csinál semmit, kicsit gondolkodik a gép aztán semmi. Régebben működött, akkor fent volt még HL2, most csak a CSS meg a garry's mod.
Ha valaki tudja a megoldást plz írjon! Kösz -
Daweee
őstag
válasz
dilipok #2798 üzenetére
Akkor nemértem
Annak lehet köze a dologhoz, hogy a server úgy van megcsinálva, hogy nem feltétlen csak eredeti CS-vel lehet rajta menni?
De mondjuk másik eredetis havernak meg nem változik. Mondjuk már tárgytalan mert áttértem név szerinti adminnak, de ezt akkor is furcsállom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest