- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
hali
olyasféle kérdésem lenne, hogy ha 1 LANpartyn én wart akarok összehozni akkor hogysmint? tehát create new game megvan map oké, feljönnek és ott vagyunk.. akkor hogy kell betölteni warcfg-t? honnan tudok letölteni? 1általán kell ilyen nekünk h waros cfg ?gondolok itt ilyenekre h fegyverek letiltása 1wp/team stb azokat be tudom consoleból állitgatni bizonyos parancsokkal vagy olyan sokminden van h érdemesebb 1 cfg ?
-
Genius007
őstag
válasz
bajnokpityu #3792 üzenetére
Szia !
Nekem Wi-Fi -s netem van otthon !
Háát ... ha a netes ürge, aki a netet csinálja, nem sz0p@tj@ a netet, akkor jó a ping !
(Mivel Én Szlovákiából tolom, ezért nekem Magyar szerveren 30-40pingem van !
Szlovák szerveren, 10-30 Net_graph-al nézve )
Mondjuk este mindig jobb a ping, mert nincs leterhelve a hálózat !
Meg nekem azért is ennyi a pingem, mert kb 15 falun megy keresztül a net, mire hozzám jut.)
De a lényeg, hogyha rendesen megvan csinálva, akkor szuper !
Az eső, szél, vihar eddig soha nem zavart be !!!
(páran azt pletykálják, hogy bezavar..) -
bajnokpityu
félisten
sziasztok!játszik-e valaki wifin keresztül?mennyire működik ez a fajta kapcsolat?
-
illusiON
őstag
válasz
Biga123 #3783 üzenetére
namost, avvan hogy milyen az az alaplapi kártya? mert havernak P5GC-MX lapja van és vmi okádék Intel videókarit lát rajta a GPU-Z, és igy még a cfg-vel dxlevel81gyel is épp megvan 15-35 fps emberek nélkül d2, azokkal még meg se merte próbálni.. nekem meg M2N-MXen ami van 6150es nVidia azzal még emberekkel is voltak 40-60 fpseim bőven..
-
Proman
csendes tag
hello tudja vk azt a parancsot, amivel a ha a modellek hátán van a fegyo eltünjön vagy mien meziről látszódjon?
-
LucifeI2
őstag
Milyen számítógép kell ahhoz, hogy ez a játék stabil 100 FPS-t produkáljon 1024 ? Minél olcsóbb annál jobb, csak úgy kb. milyen vga, cpu, ram trio.
-
satomee
senior tag
válasz
Biga123 #3766 üzenetére
Nem emlékszem pontosan az utasításra,de asszem dxlevel 70/80/81-et írva a konzolba elég erősen le lehet butítani a grafikát(pontosabban azt tudod beállítani hanyas directX-et használjon).Persze ettől még nem biztos hogy hajlandó lesz elindulni szerintem,ha pl egyszerűen nem támogatja az integrált kártyákat...
-
sti10p
senior tag
Nekem a sima source van meg, de nem tudok vele játszani. A serverlistán ha be akarok lépni egy serverre egyből visszadob a server listához, nem is csatlakozik. Ha spectate-elni akarok akkor meg azt írja, hogy a server újabb klienst használ (7) mint az enyém. Valakinek hasonló tapasztalata vagy megoldása lenne?
Légyszi segítsetek. -
Enjoy
addikt
Csak érdekességként:
Ma délután úgy 4 óra környékén EuroSport2-n volt ilyen számítógépes játékok világbajnoksága... és épp a CS-vel nyomták: Berlin vs California játékosai mérték össze tudásukat az elődöntőben. Full röhejes volt a közvetítés... de nekem tetszett -
Djuree
félisten
ok, majd megpróbáljuk ezt az ajándékozást hátha bejön. thx a segitségért mindkettőtöknek
-
-
west
őstag
hali.a deathmach honnan tölthető?vagy nem ingyenes?
-
Djuree
félisten
Lenne egy steammel kapcsolatos kérdésem:
Havernak van egy steam accountja amiben van cs source meg hl2. most venni akar egy team fortress2 acc-ot, használtat. de ez gondolom egy új steam jelszó + felhasználónévvel jár. most akkor 2 steam accja lesz ezután? az egyikben cs+hl2 a másikban tf2? ez így menni fog? vagy egybe lehet gyúrni a 2 steam accot?
-
Genius007
őstag
Működiiiiik
Végre, vissza kaptam az accountomat !
Remélem Steam nem tiltja le többször -
Hulk24
senior tag
Sziasztok!
Valaki tolja olyan dust2-n vagy sima duston ahol zombi mód van?? keresek ilyen IP-t, de még sehol nem találtam! ha valaki játszik ilyenen, dobhatna ide egy IP-t!Thx!
-
Genius007
őstag
" I bought a Counter-Strike: Source game on steam on xx Nov xxxx. I didn't had any problem with it until tonight.
Today I wanted to play with it, but the steam client noticed me that my account was DISABLED!
I never cheated, or never done anithing, that is illegal.
A picture from the transaction : Link ..
I hope You should resolve this problem ASAP.
Yours sincerely: Genius007 a hegyről"
Erre jött a válasz, hogy :
" Thank you for contacting Valve. This email address is no longer monitored."
Hogy már nem figyelik ezt a mail-t ,,, remélem azért válaszolnak ! -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3726 üzenetére
hát, valakit ha megkérsz hogy fogalmazzon egy levelet
meghát, csak annyit kell írni nekik hogy le lett tiltva valami okból.. de nézz rá azért mielőtt elküldenéd esetleg, mert nekem pl mostanában a friends szokott szarakodni rajta és az is van hogy fél napig nem müxik
-
Genius007
őstag
Azt a büdös ... mennék css-zni ,, erre letiltották az accountomat !
De mi a fa**é ?
Soha nem csaltam, nem csináltam semmit, erre Account disabled !
Adatok megvannak meg minden, (steam-en keresztül vettem) mail is megvan !Valaki HELP !!!!
-
Djuree
félisten
na megvan az új konfigom. mostmár nem 30fps-sel megy a játék low-on. mediumon tegnap átlag 100fps volt...
-
satomee
senior tag
LOL szájkarate rulz...
-
sNORh
addikt
végre énis toltam egykicsit a CSS-t és nem botok ellen, Lanon nyomtuk, széjjelaláztam mindenkit
, rátoksem várna jobbsors...
-
Genius007
őstag
Valaki irjon már valamit
-
illusiON
őstag
[link]
és ez a 8.4 uj catalysttel, _vistan_!!! és ez még nem a minimum, hanem high settings @ 1024x768... biztos nincs valami rendben, mert XP-n nem adott ennyit 7.12 catalysttelmod: játék közben is növekedett, dust2n van ahol 300 fps-eket látok néha
szval nem csak video stress mania
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #3707 üzenetére
Ha a Steam >>> Tools résznél csinálod, akkor pl. hiába raksz fel Mani Admin Plugint, nem lesz jó ! Szinte semmi nem fog rendesen müködni. Azzal tudsz egy alap szerót csinálni, amin haverral tudsz ökörködni (jó esetben müködni fog) és kész !
Azzal a módszerrel amit én irtam le (vagyis bana'n) azzal menni fog minden, a Mani .. az Eventscript, stb .. és egy rendes szeród lesz igy, mint a többi.
(csak hogy egy kis reklám legyen. Ha jól tudom, akkor a Kartel Kocsma is ilyen szeró 195.70.35.202:27015 ) -
illusiON
őstag
ez őrültség évekkel ezelőtt is lehetett laggmentesen játszani bármelyik szerón bármilyen nettel, még a falusiak rádiósnetjét ha leterhelték akor is ugyanugy fenn tudtak lenni oszttársaim 50-60 fix pinggel ahol én 20max.. nem a net az oka mert akkor máshol is rossz lenne szvsz
-
satomee
senior tag
-
diegho
nagyúr
tegnap adtam még1 esélyt a játéknak, de játszhatatlan percenként felmegy a pingem 80 környékére 100tickes szerveren. azért poénos hogy semmilyen másik játékban nincs ilyen. Bánom már hogy egy acc-ra raktam az összes steames játékot, legalább el tudnám adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest