- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- VR topik
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenei92
senior tag
Nem tud valaki valamit a counter strike onlineról?
-
bagyulajuve
addikt
tegnap este a eurosport2-őn közvetíttek valami cs:s bajnokságot
-
akinek gyengébb a procija,de 9600-gt és e fölött tolja,az tegye már föl a physx drivert.
egyből megnő az fps.
próbáljátok!
start menu/programok/nvidia corporation/physx-en belül látható a használata.
no acceleration egyértelmű
nvidia physx ez legyen pipálva
aegia physx..ez lenne a fizikai káryta. -
Genius007
őstag
Na Dedicated Server gond megoldva!
Az volt a gond, hogy 1ip címen voltunk vagy 6546541-an
Most már saját külsö Fix IP-m van, meg aktív vagyok, minden port nyitva, és szuperül megy minden. Igaz a pingek nem a legjobbak ... de megy -
lakatosturbo
aktív tag
Persze 1.6 cs-be bemásoltam új játék botokkal és már rüktöm dm módba játszottam [link]
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5785 üzenetére
És müködik is ?
Mert attól, hogy ott egy mappa, és bekell másolni, az nem azt jelenti hogy a saját játékodba kell, hanem azt (szerintem) hogy a serveren lévő mappába kell (cstrike) ami a gépeden fut ... -
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5783 üzenetére
Nekem amúgy így van:
Letöltötte az 1GB-s játékot kb egy mappába (az egész Dedicated Servert!)
Felraktam a :- Country Filter
- Mani Admin Plugin
- EventScript
- MetaMod: Source
> - DeathMatch ModStb ... Configolgattam, meg minden, de még igysem tökéletes!
Ui.: Te ilyen ablakba töltötted le az 1.6-ot?
-
lakatosturbo
aktív tag
válasz
heihachi #5782 üzenetére
Tudom nem bántottál már eljutottam odáig hogy configolni kell az is megvolt pontosan hova kell beírni meg minden de amikor elakartam indítani játékot puff hiba üzivel kilépett és meg vagyok lőve neten játszottam ott láttam először utána valaki feltöltötte az 1.6 a dm-et ott csak bekellet mindent másolni a csitrike mappába és az már üzemmelt is botokal de a legjobban ezt source-on lehetne élvezni amikor haverral lanba nyomjuk mert akkor jó pörgős lenne a játék. De ha valakinek meglenne úgy csinálva hogy csak bekellene másolni a könyvtárba de mondjuk ezt kötve hiszem de ha mégis lenne mód vagy valami ötleteket szivesen várom.Németes vagyok de az angolt csak nagyon gyengén vágom de ha lenne egy angol részletes leírás valahol amit én nem találtam mert egyszerűen csak béna vagyok de ha valaki ismer azt egy progival le tudom fordítani magyarra na mind1 kössz mindenkitől az eddigi segítséget ha lenne tényleg valami ötlete vgay akármi szivesen várom kössz mindenkinek mégegyszer!
-
heihachi
addikt
válasz
lakatosturbo #5780 üzenetére
Ez egy kicsit bonyolultabb ennél, először kell SourceModot telepíteni, utána a Deathmatch-et. Nem akarlak megbántani, de angol tudás nélkül elég húzós. Nem a telepítés, inkább a konfig.
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5780 üzenetére
Én pont nem rég csináltam otthonra rendes DM servert, igaz most csak BOT-ok ellen tolom, na meg Source-ba!
Amúgy rendes servert kell csinálnod ahoz, meg letölteni modokat, beírnod configokba, meg minden. Az nem elég, hogy Create Game, aztán puff - puff! -
lakatosturbo
aktív tag
Még lenne gy kérdésem hogy cs 1.6 szettem le netről Deathmatch módot na most source-hoz szeretnék találtam egy oldalt [link]
csak sajna nem értek angolul ha valaki már csinált ilyet az ha elmondaná nekem hogyan kell ezt bettenni a css-be azt nagyon megköszönném előre is köszönöm a válaszokat! -
lakatosturbo
aktív tag
lehet hogy a css gyári botjai terhelik le a procit vagy ha letöltök egy valaki által csinált bot-okat és azokat rakom bele megoldóthat a probléma?
-
Genius007
őstag
válasz
lakatosturbo #5775 üzenetére
Mert ha neten játszol, akkor a többi játékost, nem a Te géped irányitja!
Viszont a BOT-okat a Te géped irányítja, ami annak a Intel P4 procinak elég megterhelő. -
lakatosturbo
aktív tag
Kössz
-
mad1
veterán
válasz
lakatosturbo #5775 üzenetére
inkabb kevesebb de expert botokkal jatsz.kevesebbet dolgozik a proccko.
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberk valaki nem tudja a megoldást miért van az hogy ha neten játszok a css-el akkor akadás nélkül megy a gép de ha csak botok ellen nyomom akkor televan apróbb szaggatásokkal van erre valami megoldás?
gépem:intel pentium 4 HT 3.00Ghz felhúztam 3.75Ghz-re
vga nvidia galaxy 7600GS AGP
ram 1GB DDR1 -
heihachi
addikt
Lol, a "kamu" [A.GY.] klán másik tagja átpártolt WOW-ra
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
laragirl83 #5768 üzenetére
sNorh: Tőled is kénék egy ilyen egész ablakos SS-t. Egyébként mennyin megy a procid?
-
heihachi
addikt
válasz
laragirl83 #5768 üzenetére
Szép, de a lényeg nem az, hogy hány FPS-ed van, hanem, hogy mennyire tudsz játszani
-
laragirl83
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok, újra itt!
Egy olyan kéréssel fordulok, minden 4870 és 4850 tulajhoz, ha van rá lehetősége, kérem vegyen fel MSN-re, vagy ha az nincs, pü. Szeretnék pár kérdést feltenni. MSN: vasinger@hotmail.com (elérhető valszeg csak csüt. péntek)
Snorh azért te is felvehetsz, ne csak steamen besz.Hallottam bevettétek ibit(ibiza). Eggyik legrégebbi CS:S-s haverom, csak ajánlani tom ;)
Ui.: De az xD volt mikor nekem kellett elmagyarázni, hogy minek a rövidítése a ph LoL
Előre is THY mindenkinek:
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5761 üzenetére
ha lehetne választani cs-ben nekem is a lowpinges kombó kéne, (már csak azért is mert war közben az átlag tényleg 75fps
azért szerencsére inkább minimum) de pl call of duty-kban pont az ellenkezője esne jobban
ezvan 5pinges net úgysem gyakori nameg szerverfüggő is
különben is, akinek több efpéess van mint nekem az bekabhatgya -
heihachi
addikt
Jó, de az átlag 70 eléréséhez néha nálad is felmegy 150-re (gondolom). Az átlag 100-hoz fel kell mennie 200-ra, stb...
Egyébként ha választanom kellene, hogy 75 fps 5-ös ping, vagy 150 fps 15-ös ping, akkor én a kisebb fps-t választanám, a ping sokkal fontosabb a jó és élvezhető játékhoz.
-
Djuree
félisten
válasz
satomee #5758 üzenetére
én az átlag 70 fps-emmel jobban tolom mint sok ember akinek 200fps-e van
nem az fps számít. ráadásul már a 70 fps is tökéletesen szaggatásmentes....már a 30 fps-t nem látja az emberi szem, ez cs-nél 50fps-re emelkedik mert gyors, q3-nál meg 60 fps mert még gyorsabbezen túl felesleges az fps-ekkel baszakodni...
ja, meg 1000 fps? príma. még az a jó hogy a 2ms-os monitor is csak max 500fps-re képes
-
satomee
senior tag
Azért ez már elég gáz...61602xxxx FPS, 258 colos monitor,6725476514 dolláros gép...Én kb 80ból kihoztam a gépem (monitor nélkül) és mégis,egész jól megy néha,ugyanúgy tudok fejest lőni meg minden. Nem erről kéne szólni a topicnak szerintem...
-
birozoli7800
senior tag
ÁHHHH!!! Kihalt a topic!!!
Warozni akarok!!!!!!!!! -
west
őstag
válasz
birozoli7800 #5752 üzenetére
szerintem 2ms minimum a jatekokhoz.persze 60 frame felett
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5753 üzenetére
széép.. de 22-esre pótolnék inkább..
-
birozoli7800
senior tag
Igaz most ezt néztem ki magamnak [link]
-
birozoli7800
senior tag
Tényleg mennyivel jobb lenne css-ni egy olyan monitorral mint az én 19" CRT-el.
-
sNORh
addikt
válasz
birozoli7800 #5749 üzenetére
lakkoshoki mint az enyim.. szép, de karcolódik mit állat..
-
birozoli7800
senior tag
Jaja
De azért a monitor teccik. -
west
őstag
válasz
birozoli7800 #5746 üzenetére
60felett felesleges is.
csakhat 1 ilyen gepnek produkallni is kell -
birozoli7800
senior tag
Mennyi tudtok versenyezni ezeken az fps-eken. Engem különösebben nem érdekel, hogy kinek mennyi nekem meg van a 150 fps nem laggolok és nekem ez tökéletes!!!
-
west
őstag
hajra sracok...johetnek az 1000fps ek.fal fele is.
printscreent kerek -
Genius007
őstag
Csont maxon, úgy hogy a falat lestem 1680x1050-be, cpl_mill-en nekem is volt ennyi!
A lényeg az, hogy amikor egy 5v5 vagy 20as publicon tolod, akkor ne essen nagyon le az FPS, most az hogy 400fps vagy 900 az mindegy szerintem ... de azért 150fps alatt már néha zavaró, ha gyorsan esik le ..De szerintem (remélem) ezzel az FPS témát ki is tárgyaltuk mára!
-
west
őstag
ez mar core2,4ghz,gtx280
1000fps -
Genius007
őstag
Látom átmentünk Hardware (vga-cpu) topikba!
Amúgy azt a "eVGA 8600GTS 256MB"-t még a noti vga-m is megette CSS-be!
(ATi Mobility X1800 256Mb/256Bit) -
west
őstag
sorry sracok ezt nem tudtam kihagyni
ez core2 es g92gts el keszult -
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5717 üzenetére
Az E6400 és az E8500 között bőven van különbség!
Cache-ban, és Mhz-ben is!
Szóval ne csodálkozz, hogy haverod E6400 karija nem megy ennyit!
sNORh ATi 4870 GS karija, pedig csak hab a tortán!Aztán Paksot se felejtsd majd el ...
-
sNORh
addikt
Új win+8.9 Driver -
sid.:Rc211v
őstag
kössz az infót srácok !
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5709 üzenetére
Nekem ATi 3870-em van (512/256) 20" moncsival! (És Core2Duo E8500-el)
1680*1050-be csont maxon minden, 130fps alá nem igen megy publicon!
Van hogy cbble-n, cpl_mill-en 250-400fps-el szaladgálok Warokon!
HDR-t viszont én is kikapcsoltam, mert zavaró számomra! -
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5710 üzenetére
egyet értek, bár nagy felbontáshoz videókártya is kell azért ahogy haver gépénél észrevettem
leaglábbis E6400zal és 7600gt-vel kell az fps cfg hogy ne akadjon be nagy létszámnál, wide-os nemtommilyenfelbontásu nagymonitora van
de végülis ha intel, akkor rossz nem lehet
-
heihachi
addikt
válasz
sid.:Rc211v #5709 üzenetére
Hírhedten procifüggő a szorsz, szal inkább a kérdés az, a procid hány fps-t fog magából kipréselni. A videókártyád tutira nem fog semmiben hátráltatni.
-
sid.:Rc211v
őstag
hellotok.. vki akinek van 512-es GTS-e és 20" monitorja(1680x1050) az meg tudná mondani hogy átlag hány fps-el megy neki a Source ? core 2 procival..köszi
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5706 üzenetére
Jaja, tudom Port Forwardingolni kell, megvolt, meg minden ...
Régen mondom működött, csak valamiért most nemjó ...
Itt ilyen "megoszott" WiFi-s net van, és lehet Ők variáltak valamit, sőőt, biztos vagyok benne! A routert ujra konfigoltam, sőőt egész szerót ujra leszedtem, de akkor sem volt jó .. bezzeg Hálóba (ha belső IP-t adom meg) akkor meg jó ...Na mindegy!
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5700 üzenetére
Csinálsz egy .bat kiterjesztésű file-t amibe ezt írod be!
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 -ip 192.168.110.1 -port 27015
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsUi.: Az ip helyére természetesen a külső Ip címedet írod!
A pálya helyére más mapot is írhatsz értelemszerűen! A max player-t is megváltoztathatod!Kiváncsi leszek, hogy neked el indul-e ...
Csak mert nekem régen jó volt, de most csak akkor indul el, ha a belső ip-t adom meg, de akkor csak hálózatba látják ...Majd írj mit sikerült alkotni!
Mod.: Jah, már egyszer 2008-01-31.-án is leírtam ezt ...
[link]
-
heihachi
addikt
válasz
birozoli7800 #5700 üzenetére
A keresőbe azt, hogy hldsupdatetool. Le fog jönni három hsz, az egyik az enyém, a másik Tiéd, a harmadikban van a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- XPEnology
- Nintendo Switch 2
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest