-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
igen biztos sz4rabb vagyok 500x ha pubon alázom és más mixen (1x sikerült elcsípnem egyik tagot ellenfélnek) is kapja...Csak azon a szerón valahogy nem adja senkinek csak nekik....
(mármint a doások szeróján)
Az ilyen cfg-s majmoknak meg csak annyit mondok hogy CU LAN...Codról ne is beszéljünk... osztálytársamék elcsábítottak,játszottam vele 2 napot,már hívtak warozni
1v5-öket hoztam lefele,egyből csalok...Közöm se volt a játékhoz
Cod szériákban van a legjobb csaló még eredetin is..Pedig a 2ben nem vagyok annyira rossz,csak én undorodok a cod multiktól
-
Djuree
félisten
azt szeretném tudni ki törölte ki a hsz-em és miért
tudtommal nem írtam semmi szabályba ütközőt, nem szidtam senki anyját
nem tom melyik modi volt, de én azt mondom ne buzgálkodjon ennyire, más topikokban meg megy az anyázás és rá se basznak. csökken a színvonal itt is, a modik is hígulnak rendesen, már minden 2. fórumozó modi is egyben
nem mondok site-okat, de pár másik fórum már emiatt régen sárba fulladt, remélem nem lesz a ph!-nak is ez a végeámen...
-
darál0w
Jómunkásember
mer kocka vagy
nekem csak akkor megy a steam, ha jáccok is...látod-látod
(#10361) GabN73 volt nekem normális csapat, még LAMAs előtt is...csak ugye senki nem volt akkora kocka, h elég komolyan vegyük...most ez van nálatok is, de ez van, ezt értem/értük el, én meg vagyok vele elégedve, te meg még dolgozz rajta
(#10362) daruu mer' neked életed van
én sem panaszkodom...ugye én vagyok/voltam mindig az, aki utoljára ér oda mindenhova vagy oda se ér, mer' dolga van. engem már csak 1 ember überel, aki LAN alatt is war helyett inkább elmegy haverhoz beszívni. ez sputnik
-
Genius007
őstag
-
daruu
tag
Egyik se dobott hibát, bár most prime-ot nem futtattam az tegnap előtt megvolt, ugye medzsikfídzs xDDD, de nem hinném hogy a melegedés lenne a videó kari baja, mert riva tunerrel , meg van húzva a ventije .Szóval most lehet megin újra rakom a wint csak most az egész 200 as winyót leformázom meg újra particionálom jobb ötletem jelenleg nincs
Ha valakinek van ne fogja magát vissza xD -
nem_tom
őstag
igen rájöttem, hogy a VGA -val van a gond, mert a procit stresszeltem és 34°C -nál nem ment feljebb. a VGA viszont nyugalmi állapotban 90°C felett van. megállt a ventilátor, valszeg azért mert olyan poros. (legalább is remélem, hogy csak ez a baja)
mostantól többet fordítok a gépem takarítására.
köszi a segítséget!
am sajna nincs rá keret, hogy újítsak.
-
-
Vasinger!
nagyúr
1. Tök jó, hogy kifordítod a szavaimat (darál0w ez neked is szól), mert egyébként nem is neked lenne igazad.
2. Próbálj a nevem szólítani, mert már egyszer szóltak érte a mod.-ok, ha jól emlékszem.
3. Nem értem, miért kell egyből lefikázni, mert beraktam egy számomra új videót.
4. Az, hogy azt írtam, hogy nincs időm megnézni naponta 2000 videót, nem arra céloztam, hogy te tudsz, én arra céloztam, hogy nem vagyok olyan koczka, hogy ilyeneket nézegessek. Akkor inkább a bicikli. Másrészt, meg lesz@rom, hogy dolgozol e vagy suliba jársz.De még az a szerencse, hogy ezt off-ba is raktad.
-
Vasinger!
nagyúr
-
nem_tom
őstag
Tudom, hogy a VAC nem egy külön cég. Csak... Na mind1!
Akkor a Steam profitál ebből, vagy mittom én ki, de vki biztos, akinek van köze a VAC -hoz, különben nem engedné a program használatát.
(#10076)darál0w: Ja, mi a francnak cheat. (főleg fizetős) Tanuljon meg játszani és kész.
-
-
darál0w
Jómunkásember
kidobálnak azok mindent. majd ha végleg szakad a cérna itthon , megyek németbe kukásnak. aztán 1 év mulva meg hazajövök és nyitok egy piacot
(#10019) h.adam.92 de a legnagyobb csövesek a szervezők. hát tiszta szégyen. beszedik a pénzt és lof*aszt nem adnak érte....eddigi legjobb lanom a DLAN 6 volt. ott még volt némi színvonal... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged