- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
válasz
moongoose #11125 üzenetére
nem hiszem, hogy a marketing és a pénz lenne itt a cél, mert ettől amit a csével csináltak nem lesz töb vásárlójuk
az egész cs:s scene ki van akadva
ahelyett hogy fejlesztették volna a játékot (új fegyverek, új eszközök, új valve mapok, stb.) behoznak olyan elemeket a játékba ami teljesen idegen, arcade stílusú, komolytalannem is értem az egészet
vagy azért teszik galyra a cs:s-t mert jön a cs2? -
zH.
senior tag
válasz
moongoose #8771 üzenetére
Én az ilyenek miatt nyomok be voice_enable 0-t ! ;D
Van akik nem gondolják komolyan ,és csak viccelnek ,ott van a hubika és még sokan
de akik komolyan gondolják ,azok a szánalom mesterei
ha nem érdekel a "stat" akkor miért zavar ha lelőnek ?
Engem is sokszor idegesit akkor quit -> cola és megyek vissza
Sokatomctrusher csodálkozik ha 15mp mulva lewpzik oket t kezdorol
arrol meg no comment ,amikor 12v12nel letiltottad a wpt ,mert lelottek 20mp utan...
igaz nem tudom mit kerestel t kezdon ct letedre -
-
parandroid
félisten
válasz
moongoose #8417 üzenetére
Nekem szerencsére lányom van, így Sims és Táltos Paripa központú lett az új gép (LAN-partyn nálunk azért csak beszállt lőni ő is
), de valami hasonlót raktam össze én is. Azért jópofa, hogy amikor regisztráltam a Ph!-n akkor még mennyivel mások voltak a közös témák, most meg már lépten-nyomon gyerekeknek összerakott gépekről beszélünk.
p
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #8417 üzenetére
LOL!
Itt is kb. ilyen gép van XD
Valami MSI lap (C2D Ready)
Intel Celeron 1.7Ghz (valami uj féle, nem a régi fos)
1x 2GB ram (DDR2)
GeForce 6600 512Mb
80Gb Hdd
Valami low táp ^^De ahoz képest meglepően jól megy a CSS, 1v1 Bottal 80-110fps maxon (1280x1024)
1v5 bottal 40-90fps, 5v5 waron nem tudom milyen lenne mondjuk, és ez is csak idéglenes pc, már csak net kell, ami lehet jőhőhéten már lesz is (UPC 40mb ^^) -
exactlee
csendes tag
válasz
moongoose #7226 üzenetére
Én nem csíteltem online játékban soha, és offline-ban is csak felelőtlen ifjúkoromban. Most már inkább hagyom a francba, ha nem nagyon megy
Meg aztán már csak azért sem fogok csalni, mert csóró egyetemista vagyok és nincs pénzem új accot venni.Moondoom: A kartel kocsmán mostanában csak csend és hullaszag fogadna (esetleg egy barátságos bot) még a képzeletedben is.
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6939 üzenetére
" Azt kell megérteni,hogy amíg botokkal játszol otthon, addig el tudom képzelni,hogy jelenthet valamit 100 fölött az FPS-ek különbsége. "
Ha simán Create Game-be mész BOTondok ellen, akkor 33Tick van csak, ergo akkor a 33fps is elég kell hogy legyen nem ... ?
" De amint felmész egy 100 tickes szerverre, elfelejtheted a +300 fps-t, ha mondjuk 400Framet-t állít elő géped másodpercenként. "
Értem, de Te meg azt értsd meg, hogy 300-400fps-el sokkal folyamatosabb a játék, ha Te ezt nem látod, akkor ....
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #6926 üzenetére
Vazze az ilyen úgy bírom ....
Nem tudom mongúz koma, hogy próbáltad-e már 300-400fps-el a css-t, vagy sem.
Nos ajánlom próbáld ki, aztán utána próbáld ki fps_max 100-al is.
Szerintem észrefogod venni a különbséget, de amíg az ember nem tolja annyival, addig nem tudja ... na mindegy, szerintem zárjuk le a vitát, kinek a sok FPS a jó, kinek a kevés, ezt mindenki eldönti maga. -
-
-
heihachi
addikt
válasz
moongoose #6728 üzenetére
cl_crosshaircolor "1" - szín (0 = zöld, 1 = piros, 2 = kék, 3 = sárga, 4 = világos kék)
cl_dynamiccrosshair "1" - dinamikus célkereszt ki / bekapcsolása (pl. guggoláskor összemegy, stb)
cl_scalecrosshair "1" - célkereszt skálázás ki / bekapcsolása
cl_crosshairscale "1200" - célkereszt skálázása (nagyítás / kicsinyítés)
cl_crosshairalpha "200" - áttetszőség mértéke
cl_crosshairusealpha "1" - áttetszóség ki/bekapcsolása -
sid.:Rc211v
őstag
válasz
moongoose #5789 üzenetére
hát én föltettem ezt a Physx drivert(PhysX_8.09.04) de nem lett gyorsabb a CS. Ugyan az mint elötte.. 178.13 Driver-t használok..
mod: nem tudok felmenni Steam-re ..: Steam is having trouble connecting to the Steam servers ..és lehet nyomni retry connectiont meg cancelt
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #3452 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok,de eddig is "biztonságosan" neteztem (szinte kizárólag ugyanazt a tucatnyi oldalt látogatom,mind megbízható),csak megbízható küldő mailjét töltöm le stb,és nem is okozott eddig gondot semmilyen spyware.Persze azért ma megnézem a biztonság kedvéért...Egyébként tegnap este pl játszottam vagy éjjel 2ig és nem tapasztaltam a hibát.Szal értetlenül állok előtte...
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #3295 üzenetére
"Procija valamilyen dual magos intel. (1.8ghz)"
De akár lehet e4300 is mint nekem !
(3.3Ghz eddig)
Amugy a Nod32-töl "nyugodtan jöhet virus" Pl. most nekem is van egy, pedig fenn van a Nod !
Windows inditás után, egy kis idő elteltével (valamikor 2perc, valamikor 1ora) feljön valami Generic Host Process ablak,,, és elmegy a hang ! Winampba, Játékokba, ! De windows hang meg van ! .. Na mindegy .. Re-Install lesz majd !
De érdekes,, mikor Nod van a gépemen, akkor mindig van vele valami. Amikor nincs semmi, akkor meg jo -
-
C^^
őstag
-
Djuree
félisten
válasz
moongoose #2418 üzenetére
húú basszus mi is mennyit ''fegyvereztünk'' annak idején. de jó is volt. az egész utcában mindenki benne volt. sok gyerek volt az utcában, kb. 20 egykorú velem. bújkáltunk nagy IFA pótkocsiban, udvarokon, bokrokban, fára másztunk, és így lövöldöztük egymást (ez abból állt hogy hangokat adtunk, fegyverropogás meg hasonlók), tiszta cs volt
asszem nekem is volt fémházas ak-m
szerintem is nevelés kérdése, én sem akarok lelőni senkit (kivéve az összes c*gányt, de erre meg van a sok okom sajna
).
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #2408 üzenetére
Na most lebuktál,ezért tudsz egy lövésből fejest osztani!
Amúgy az én fiam 7 éves és sokszor volt már hiszti mert nem engedtem neten játszani,a botozás már elég jól megy neki.Elképesztő látni ahogy ''belenőnek'' ezekbe a dolgokba.És én még úgy éreztem hogy kemény vagyok mint a facsipesz mikor anno a zx spectrumon porig aláztam a németeket az Arnhemben,vagy szarrá lőttem mindenkit az ELITE-ben...
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #2410 üzenetére
Ez jóó !
A szomszédunkat ( Ő csinálja a netet a környéken ) én szoktattam rá a CSS-re.
Egyiknap megyek át, és a kisfia ott ül gép elött (5-6éves lehet), és csak ennyit hallok.
HeadShot , HeadShotCsak pislogtam.
'' ...hogy nekünk miért nem volt anno gépünk,mikor kölykök voltunk... ''
Ha jól emléxem 9-10éves koromban kaptam 486DX2-es gépet. (nem sok minden ment rajta )11-12éves koromban már az ''uj'' gépen elfutottak a játékok.
Abba az idöbe miért nem ismertem a CS 1.6 -ot ... (na meg miért nem volt net)
Mod.:
Djuree : Időben elkell kezdeni, ha ''kis'' KODIAK-ot akarunk
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
moongoose #2364 üzenetére
Köszi a választ!
dilipoknak és Djureenak is köszi a válaszokat!
Mivel nálam nagyobb felbontásban megy a játék, mindenfajta élsimítás, anizotróp stb sallangal, így a képtörés egy sávban jelentkezik.
Ez gond lehet nálam is. 21''-os CRT-m van, legalább 1280X960-ban szeretném játszani + egy-két képjavító bekapcsolásával. Ha még van rá energiád ezekre tudnál választ adni: Pontosan hol van ez a sáv? Van egy csík ahol ''törnek'' a textúrák?
Mivel átmeneti karesz lesz - csak kb. 2-3 hónapig- meg fogom venni a napokban, csak tudni szeretném hogy a CSS-vel mi lesz a helyzet, mire számíthatok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honda topik
- BestBuy ruhás topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Transmission (Mac OS X, Unix, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Fujitsu AKCIÓ!!! 14,1"-15,6"FullHD IPS,8.gen.i5,10.gen.i5
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- Asus Rog Strix Gamer laptop makulátlan állapotban
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged