- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
satomee
senior tag
válasz
raczger #2098 üzenetére
Én megnézem.De igazából ennek úgy lenne értelme ha full terhelés mellett néznéd meg hogy ténylegesen bírja e a 100 ticket,az nem sokmindent fog mutatni ha pár ember lézeng rajta.A legtöbb szerver csak névleg 100TR,pl az OSG-n 15 főnél is láttam már leesni 60-70 közé a tickratet.Aztán hogy mikor lesz tele egy 42 fős szerver,háát...Mindenesetre sok sikert hozzá!
[Szerkesztve] -
raczger
őstag
Sziasztok!
Van egy 42 slotos 100tr szerverem, mellyel arra kérnélek titeket, hogy gyertek, segítsetek tesztelni, az ip: 195.228.74.157:21112
ja, és ha valaki vállal konfigolást jelezze pls nálam! thx -
Mikádó
senior tag
Hali!
Valaki CS: S használ Vista 64bit alatt? Normális hogy E6300@2,8ghz 4gb@800mhz 8800GTS 320MB al 100 körüli FPS- eket produkálok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
hamár így beleméjedtünk a console parancsok rejtelmeibe akkor énis kérdeznék egyet:
bind KP_END buy deagle ezt mért nem ''bindeli'' be nekem? -
akasp
senior tag
hali. kelle egy console parancs:
haveromnak alapbol volt ilyenje, nekem nincs. amikor gémelsz, a jobb also sarokban kiirja az fps-t pinget, és még sokminden mást sasszem fehér szinnel. most hogy lehetne ezt előcsalogatni??
köszi előre is -
-
F3@R
tag
és mennyiért áruljátok a kártyáitokat?
-
sNORh
addikt
és az én brisbane szörnyetegem is eladó..
512/667 Takonysamsung rammal.. 80-100 fps.. -
Fáraó
őstag
Igen, a játéknak leginkább nagyteljesítményű proci és sok RAM kell... De persze egy teljes számítógépben
[Szerkesztve] -
Én a helyedben megvenném a kártyám...
rejtett ajánlat...
És egy core2-es rendszerrel(21xx elég hozzá) hajtanám.
Nálam 1024*768-as felbontás mellett max grafikán(beállított fps_max 85) nem esik szinte semmit.
Egy 4300-as, alapórajelen x1800gto-val is hasonló eredményt produkált.
Lényeg az erős processzor.
A ram,táp,hűtő elég neki... -
F3@R
tag
hy all
lenne egy kérdésem:
új konfigot rakok össze, és érdekelne hogy kb mennyi fps-el futna full grafikán a game
konfig:
AMD Athlon 64 x2 3600 AM2 Tray
1024MB PC800 DDR II - A-Data
ATX Táp 450W P3/P4 Mercury
Cooler Master Hyper TX CPU Cooler
ASROCK AM2NF6G-VSTA AM2
Club3d GF 7600GT 256MB GDDR3
előre is kösz válaszokat -
satomee
senior tag
Én arra tippelnék hogy a cerka kevés neki,pontosabban a memóriakezelése.Csajom öccsének ugyanilyen procija van,és az ő gépén az volt a probléma hogy a memokat nem kezelte 400on,márpedig tapasztalatom szerint a proci és a memória olvasás-írás sebessége sokkal nagyobb mértékben befolyásolja a játékot mint pl a vga.De hallgattassék meg más vélemény is...
[Szerkesztve] -
akasp
senior tag
nekem többször már volt, de csak a cs2hu d2 only serverén tapasztaltam eddig, azt is csak ritkán.
ha minden szerveren ez van, akkor télkleg rakd ujra
problémám: configom látható az adataimnál. 1024*768ban tolom, és néha laggol a szervereken, de csak egy 10-20 mp-re aztán ujra jó lesz. főleg ha ellensegre tüzelek, vagy a közelembe van. mitől van ez? hogy lehet ezt javitani?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
nofi
addikt
Üdv!
Pár napja ismét elkezdtem sourceozni, de sajna vmi nem stimmel. A gép u.a., azóta semmihez se nyúltam,a source is fent pihent, ellenben abszolút rendszertelenül kidob a játékból. Van, hogy 5 perc múlva, de 1 óra múltán is hajlamos desktopra vágni egy számomra megfoghatatlan ''hl2.exe hibát okozott blablabla'' hibaüzivel... Minden beállítás maradt a régi, nem értem mitől lehet. Utánanéztem a supportban, reseteltem a settingsemet de semmi
Nincs volt vkinek hasonló gonja? -
raczger
őstag
válasz
raczger #2057 üzenetére
nos ugynézki meg lesz oldva a szerver már ma szerencsére, csak nembiztos hogy lesz konfig. Nos kéne valaki aki tud konfigolni, meg mani admin plugint beállítani ahogyan neki elmondom, és cserébe az oldalamon x ideig kirakom a szalagbannerét, h reklámozza az oldalát, ha pedig ez nem nagyon oké, akkor pénzért
aki hajandó lenne a mai nap, vagyen fel msn-re: raczi25@freemail.hu
vagy hívjon fel: 06303261102 csakmer télleg sürgős lenne
thx -
raczger
őstag
hali!
A klánommal szeretnék szervert bérelni, amely megbízható, és jó.
De most olyan lenne a legjobb, ha pl most megrendelném akkor kb 1-2 óra múlva már tudnánk a szerverünkön gamelni. Nemtudom ez mennyire lenne leheséges akármelyiknél is :S -
-
satomee
senior tag
Egy gyors hülye kérdés: nem tudja véletlenül valaki hogy a mapok felülnézeti képét (valamilyen képformátumban) megtalálom e valahol a játék valamelyik könyvtárában,és ha igen hol?Azt mondják sima CS-ben benne volt,hátha a sourcba is beletették...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Na beirok ide hogy lássátok még élek
Rég jártam itt ( nem PH!-n )
Sajna még gépem nincs ..és nem is tudom mikor lesz ..
...Reméljük minnél elöbb.. -
SIKIRIKI
tag
Mi van féltek hogy szét kennem a fikát a orrotok alatt
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Na meglesz az a 4 ember?
egy vegyes háborusdira
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
szerveződik egy ph! fun mix war vasárnap du 5re
eddig vagyunk 6an, tehát még 4 vállalkozó kedvű fórumtárs jelentkezését várjuk
akit érdekel dobjon 1 privátot -
-
válasz
bagyulajuve #2039 üzenetére
Akkor ''ATI cards problem''...
-
malus
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van,h ha tört hl2-m van akkor mi kell ahhoz,h fel tudjak kapaszkodni a non steam serverekre?
Köszi előre is -
bozont
veterán
válasz
dilipok #2034 üzenetére
Nem drasztikus villódzásra gondoltam , de én érzékeny vagyok az ilyenekre.
Minegy sikerült megoldani, egy refreshforce nevű progival, asszem ugyanaz készíti aki a refreshlockot, csak itt nem kell futni a programnak folyamatosan, elég egyszer lefuttatni.
Azt hogy miért nem jó a reflock azt én sem értem, de mikor megpróbálom elindítani vele a CS-t visszadob az asztalra, de mint mondtam mostmár lényegtelen. -
Ha már a refresh és vertical sync-nél tartunk, a képtöredezettség másnál is előfordul?
Értem ez alatt,amikor mászkálsz és a falakon, éleken, olyan vízszintes éltörések jelennek meg kb 1 centi vastagságban, amelyek zavarók.
Inkább vibrációra hasonlít,mint amikor meleg a levegő, egy adott tárgy körül.
Ati probléma,vagy nvidia is okoz hasonlót, ilyet?
3 ati-n próbáltam,tehát nem kártyahiba.
1800gto
9800se
1800xt
vert sync on/off marad a jelenség.
anizo/élsimítás stb. detto...
driver csere 7.3-ról 6.6-ra uaz.
9800-nál csak 800*600-as a felbontás és nincsenek szűrők,ám ilyenkor az egész képen tűnik fel. -
dilipok
veterán
ő most sztem nem is az FPS oldaláról közelítette meg a dolgot, hanem a MHZ felől. Viszont azt nem értem hogy miért nem jó a refreshlock? rendesen beállítottad? nem csak plug and play monitor van beállítva?
bozont: milyen villódzás? azért mert 75 hzen megy még nem kellene villódznia, maximum néha ''töredeznie'' a képnek.
[Szerkesztve] -
-
fu egyszer kiprobálnám a cs:s war -t... érdekes lehet
(bf2 után)
-
bozont
veterán
Sziasztok
Hogy tudom beállítani, hogy a játék 85Hz-en frissítsen? Sehogy nem bírom rávenni, hogy ne 75ön frissítsen. Próbáltam refreshlock-kal, de azzal meg nem indul el a játék. -
Sleed
aktív tag
Pangás van
CSak nem mindenki CSzik?
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
Ittvan mellettem az új gép,és nemtudom használni mert hijányzik belőle a ram
Nemrég waroztunk németek ellen,kicsit érdekes volt a szitu:én rámpát fogtam(Nukeon) és amire odaértem már mindig lent voltak,és érdekesen mozogtak,tudták hogy hol vagyunk.
A végén kiderült hogy miközben a warkonfig betöltődött,benyomták az sv_cheats 1et is így átláttak a falakon és használni tudták a noclip módot.
Azóta miután betölt a warkonfig mindig ellenőrzöm a mat_wireframe 3 paranccsal hogy nem -e lett átállítva...
Ennek a használatát mindenkinek javaslom.
[Szerkesztve] -
pargeting
csendes tag
Moon minél elöbb legyen meg az a gép!
Várunk már vissza nagyon! Kell a freg
És még én sem vennék 2900et egy ideig biztos nem még nem tudni konkrét árakat amihez a tejesitményét lehetne viszonyítani. Egyenlőre marad best buy 8800gts 320mb.
-
Köszi, hogy segíteni szerettél volna,csak azért írtam, hogy consol parancsot kérek, mert ilyen gondjaim akadtak.
Egyébként próbáld ki, hogy átállítod a szálkereszt méretét, az általad kívántra, lépj be egy szerverre, majd menj be az optionsba és állíts át valamit.
Azután lépj vissza a game-be és lám-lám a szálkereszt újra def értéket vesz fel.
Így elég macerás az options-ot állítgatni.
Egyszerűbb egy consol parancssal ezeket orvosolni. -
Armando_19
őstag
Hi all.
Tudna nekem valaki adni pár Gunmode/Gungame server IP-t? Én csak eléggé laggosakat találtam... -
Az options-al egy probléma van, mégpedig,ha beleturkálsz,akkor elveszti az autoexec.cfg-ben lévő utasításokat.
Vagy újraindítod a játékot,vagy elkezded beírogatni a consolba a cfg fájlok tartalmát.
Ezért kérdeztem,hogy csak egy utasítás legyen, mert azt bármikor consolból ki-be kapcsolgathatom.
Néha kedvem szottyan felmenni fr. szerverekre is,és ott amit azok elpötyögnek,félelmetes.
Aztán ha megúnom,és jövök vissza a hu.-ra,úgy hallanom kellene,ki-mit mond.
C^^ köszi... -
valaki pls adjon egy utasítást,amellyel el lehet némítani a szövegelő csigazabálókat.
folyamatosan pofáznak és utálom hallgatni.
mute all, nem működik consolból... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged