- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
nagyerekek, megoldottam
proci ki, pontosabban csak a hutoborda, kifuvattam, mert tele volt xarral meg mindennel visszaraktam, cs indit és láss scsodát, massziv 30 fps. máris jobb a rankom
-
-
piqla
őstag
Elado HL2 serial, igy account is. Erdekel valakit? Megvettem, nem tetszik es nem is jatszom vele. Viszont egy eve itt all, ne porosodjon.
-
qdak
addikt
halo az mért van h a letöltöött pálya 1 része lila??
-
Djuree
félisten
van megint netem
végre megint cs-zhetek -
bagyulajuve
addikt
minden driver meg van hozzá és nem tűnik lassabbnak, vannak részek, ha sok az ellen ahol 50 körülire is leesik az fps, de ez XP alatt is megtörténk. de átlagot nem mértem, inkább a minimum fps-re voltam kiváncsi és abban én nem tapasztaltam különbséget
-
válasz
bagyulajuve #2184 üzenetére
A Vista alatt megvan minden driver...stb.ami kell a source-hoz?
Gondolok itt alaplap, vga hang illesztőkre.
Mert anélkül nem váltanék a jó öreg kiforrott XP-ről. -
he7edik.
addikt
válasz
Alig hiszem hogy hogy u.a. FPS-ed van Pista alatt is
-
akasp
senior tag
válasz
fps-ed? vista és xp alatt
-
dilipok
veterán
válasz
nekem meg nem
de mind1...
-
bagyulajuve
addikt
nekem ugyanúgy megy vista alatt, semmi gond nincs vele
-
akasp
senior tag
na lenne még1 kérdés: vista alatt hogy döcög a cuccos? több az fps?
mert bizonyos játékoknál jobba vista bizonyosoknál rosszabb (fpsben értve) -
SIKIRIKI
tag
Hali embörök valaki modja már meg hogy mi a neve annak a proginak amivel a játék alatt minden féle hangokat lehet benyomni és olyan mint ha a mikrofonból jönne a cumo de sokal tisztában halani.
PLZ -
akasp
senior tag
válasz
dilipok #2163 üzenetére
hajjaj. én 50 fpsnek is non örülnék ha lőnek rám...
huhúú.. ma akkora Mákos>>voltam reggel cs2hu d2only szerveren.. lőnek rám.. akadok megeresztek probaképpen 2 golyot, behuzodok fal mögé és láss csodát: [PH!]Mákos>> headshot! ez egykétszer megesett és ez a szaggatás közbe ugy tunik, mintha falon keresztül szedtem volna őket..
-
Gondolom 800*600-ban, low video options, és mindenféle videó csemege kikapcsolva.
Úgy hihetőnek tűnik.
Nekem 3.2@3.6-os nw P4 mellett 6800gs-sel, 800*600-ban low beállításokkal, egyedül az árnyék volt teljes, és így képes volt leesni 25-30-ra.
Max 70 fps volt.
Az az 1.7-es p4 elég soványkának tűnik.
A proci nyújt a legtöbb fps-t,legalább is ebben a játékban.
Vga annyit nem tesz a latba.
Levettem a 6800gs alatt a dx9-et dx7-re, és az fps nem emelkedett. -
-
Genius007
őstag
Na Accountom eladva !
Ezentúl lehet fogjátok látni KoPy89-et eredeti serveren -
-
akasp
senior tag
válasz
satomee #2153 üzenetére
nemtudom, de azért kössz.
megvan a probléma oka (jöszi fraps) szal átlag 80 fps, ha nincs közelben ellenség, de ha tul közel megyek/jön, akkor lecsökken és ha még lő is, akkor egészen le tud menni 10 ig és az ugy szaggat, ahogy van. problémamegoldás? (procicserét nem kérek)
-
satomee
senior tag
válasz
raczger #2122 üzenetére
Tegnap kipróbáltam,hát érdekes...
Bár a fejlesztések közül nem sok mindent próbáltam ki,de ez a 200-as HP ami ráadásul idővel ''visszanő'',ez nagyon LOL.Az a lőszer izé viszont szerintem már fölösleges.Ami még megtévesztett,hogy fejlesztésekben az 5. szint után nincs tovább,a kreditet viszont levonja ha tovább próbálok lépni egy szintet,és ha jól emlékszem...
-
lusta1
tag
én is szoktam csézni kodakot ismerem
-
akasp
senior tag
hali. az lenne a kérdésem, hogy a quake hangoknál hogy vannak a sorrendek. (ezekbe nem tartozik bele értelemszerűen a headshot, prepare to fight, teamkiller, késelés
valami iylesmi sorrendre gondoltam:
(nembiztos, hogy jó)
1. dominating
2. rampage
3. killingspree
...
Genius: mennyiér adnád?
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
válasz
he7edik. #2137 üzenetére
Látom szegedi vagy esetleg TvNetwork?
próbáld meg pl. kevesebb csomagot küldesz-fogadsz
cl_cmdrate ( küldött csomagok száma )
cl_updaterate (fogadott csomagok száma )
írd be konzolba hogy net_graph 1-->net_graphpos 2 és beteszi középre
az fps is érdekes de inkább az ms ill. ha van choke meg a loss amit meg kéne nézned -
he7edik.
addikt
-
Sleed
aktív tag
teljsen más dologról beszéltek
-
Genius007
őstag
válasz
SIKIRIKI #2124 üzenetére
Szevasz !
Azt nem progival csinálják !
Hanem a serveren amik vannak hangok, azt játszák le !
Pl : Bad Boys serveren a : Nuszi az Úrt szokták tolni mindig (legalábbis mikor én még css-ztem akkor .. )
Szoval nincs ilyen progi ...
Valamit be kell irni a Console-ba, ugy játsza le ..
De megne kérdezd,hogy mit ,,mert én játszani mentem mindig oda, nem zenét hallgatni meg.. -
Genius007
őstag
Tudom nem itt kellene hirdetni, de sürgős !
Eladó Steam account !
Ezek a gámák vannak benne
Counter Strike ( CS 1.6 )
Counter Strike Source
Day of Defeate
Deathmatch Classic
Half - Life 2
Half - Life 2 : Deathmatch
Half - Life 2 : Lost Coast
Half - Life : Blue Shift
Oppossing Force
Ricochet
Team Fortress Classic
EGY SERVERRÖL SEM BANNOLTAK KI !!!!
Ki mennyit ad érte ?
Az üzlet úgy történne, hogy XY illető, utal a számlá[m]ra X összeget.
Én meg megadom a felhasználó nevet,és a jelszót !
A Dvd-t meg max. elpostázom, ha kell neki !
Sürgős lenne !
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Újra VAN CSS-m! 2 hét után végre. Yeah! Kiadott a Microsoft tegnap vmi frissítést, utána rögtön felment a Steam. Végre. Most már csak az extra map-okat, meg a beállításokat kell visszavarázsolni.
-
satomee
senior tag
Szerintem írd be konzolba hogy net_graph 1,így nyomon tudod követni az fps-ed.Ha nem esik le túlságosan (értsd olyan 30-35 alá) amikor ezt a ''szaggatást'' tapasztalod,akkor az lag.Csak mert alacsony ping mellett is lagolhatsz,és olyan is volt már nekem hogy 140-es pingnél se lagoltam.Szerintem...
-
akasp
senior tag
válasz
he7edik. #2069 üzenetére
amikor tul nagy a pinged, akkor laggolásnak hivjuk? az, amikor pl. szörfölsz és már majdnem eléred a rámpa végét és hátrábbdob
ez a lagg? ha igen, akokr szaggatok. pl. amikor egy ellenség a közelembe jön és egyszerűen nem tok célozni, nagyon lassan reagál az egér,...
szal vmi problémamegoldás? próbálkoztam ugy, hogy textures, meg modl & shadow detaileket low-ra veszem, meg 1024ben tolom és akkor is szaggat, ha 1280*1024ben, maxon nyomom. csak legfeljebb eg nagyonkicsi különbség van. -
SIKIRIKI
tag
Hali embörök valaki modja már meg hogy mi a neve annak a proginak amivel a játék alatt minden féle hangokat lehet benyomni és olyan mint ha a mikrofonból jönne a cumo de sokal tisztában halani.
PLZ -
raczger
őstag
nos Parci megengedte, hogy elnevezzem a szervert, mint nem hivatalos PH! szerver! meg is történt
így legalább a neve is jó! PH!-sok go oda! xD
-
raczger
őstag
újra itt van!
újra itt van!
újra itt van a nagy rpg mod xD
najó lehet h ez kicsit szar voltnos szóval akkor va egy szeróm újra
najó ua. amia 42 slotos volt, csak most 20 slotos lett, és rpg mod van rajta, magyar rpg szerverrel még nem taliztam, így remélem mindenkinek tetszeni fog. Jah, és az ip: 195.228.74.157:21112
jobb mint a tömeghent -
Sleed
aktív tag
válasz
raczger #2118 üzenetére
letöltöd és a .rar fájlban lévő mappákkal felülírod a szerver cstrike mappájában lévő ugyanilyen nevű fájlokat,nemkell külön másolgatni őket,adminlist.txtbe beírod az IP/ID-ket és utána szerórestart... aztán az adott accountal eresztesz egy ''admin''-t(idézőjelek nélkül) a konzolba.aztán ezt már be is bindelheted vmelyik gombra pl.:bind admin p
-
raczger
őstag
tudja valaki, hogyan lehet windózos szerveren lévő játéksererre manit telepíteni?, ami le volt írva hivatalosan hogyan kell megcsináltam, de semmi:S
-
Grass
aktív tag
Nekem is volt ilyen egyszer. Bár ha jól emlékszem akkor az tömegesen jelentkezett, szóval valami update bug lehetett. Steampowered fórumában biztos tudnak segíteni ha a játékban van a hiba (vagy legalább megerősíteni ezt az elképzelést). Ha nem, akkor esetleg egérrel vagy driverével lehet gond.
Esetleg még másik usb-be dugd át hátha, de ez nagyon csak tipp. -
-
Mikádó
senior tag
Hali!
Olyan gondom lenne hogy néha mikor sorozatot lövök beakad a lövés és csak pötyögtet.. 80FPS alé nem megy a game és a pingem is 50-60. Mitől lehet ez? Ez most jött csak elő
Üdv -
raczger
őstag
huhh, várjá:S most meik vagy?
spicco? false god? sweety?
én spiccora tippelnék xD
jah, eldöntöttem mi lesz: lesz egy 20 slotos rpg szerver, lehet dm-el tövözve, és lesz egy sima 18 slotos public szerver, mondenfajta mappalremélem tetszeni fog így, jh és mind2 100tr-el!
és lenne egy kérdésem/javaslatom! mivel nemtok neki értelmes nevet adni/kitalálni, ezért arra gondoltam, majd még a modokat is megkérdem, PH! szervernek elneveznimind2-őt
nemtom ez tetszik-e nektek
talán így jönnétek ti is a szeróra
-
Emlékeim szerint valaki már futtatta a source-ot vista alatt és igen elkeseredett.
Nem tudom milyen konfiggal,csak ilyen emlékem maradt, hogy nem igazán úgy ment,ahogy elvárható lett volna.
Szerintem örülni kell annak a 100 fps-nek.
Ha kipróbálod xp alatt szvsz uezzel a beállítással 150-200 között kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Mesterséges intelligencia topik
- Vicces képek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest