-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
nekem sem megy le 50fps-ig sosem x2vel (5600+@2,8 GHZ) de én speciell ennyi pénzért nagyon kevesellem a 100 fps körüli átlagot, még ha többnek nem is lenne értelme ne suttyózzon már ennyire az AMD
az meg humor hogy egy kis játék után tetemesen esik a teljesítmény, és csak gép restarttal lesz újra ''jó''... kártya meg azért kell neki ne mondjátok mert nekem integr. vga vs. 3850 2szeres emelkedés volt majdnem, de procira valóban érzékenyebb
-
mindfreak
őstag
-
satomee
senior tag
-
Genius007
őstag
BazZe, csak vicceltem
De ha annyi pénzetek van akkor ... -
Fáraó
őstag
Besz@rok! 2-3 ember az autómárkákon beszélget, 2-3 meg fps-ről, de úgy egymásba ágyazódva van a két téma, hogy az csak na! Nem értettem jó topikban vagyok e, vagy harmadik típusú találkozásban van részem?!
Nem tudtam, hogy ez fizetős klános szeró! Elnézést, hogy reklámozni/kihasználni akartam/buzdítottam!
Ha frag/Ft-ra megy a dolog legközelebb nem iparkodom. -
Bublák
csendes tag
Nekünk meg nagyon jól bírja az 5-éves suzikus gsx van benne már vagy mittomén mennyi km
.De prímán megfelelő, azuon kívül hjogy nagyon kéne már egy új car.
cs-re visszatérve mikor lesz megint game?? -
válasz
BLOODSHOT #3574 üzenetére
a ticket kell nézni.
Hiába van neked 300-400 akármennyi fps-ed,ha a szerver csak 100 ticken keresztül frissít adatokat.
Tehát elég a 100 fps olyan szerveren,amely 100 tickrates.
Ezért elegendő az fps_max 100.
Ha csak 80 fps-ed van ,akkor ugye 20 kép hiányzik másodpercenként a 100-hoz. -
diegho
nagyúr
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3583 üzenetére
akkor már vennék toyotát, fater lassan 20éves carina ja már 800ezer kilóméter fölött megy és még ép köszöni
AMD meg tényleg szar és annyival nem is olcsóbb mint amennyivel fosabb.. amugy csak akkor lesz megint rendes fps-em sourceban ha ujrainditom a gépet, hiába várom meg míg hül a proci.. na ez most akkor mi, olyankor üriti a cache-t vagy mieeez -
illusiON
őstag
válasz
BLOODSHOT #3567 üzenetére
nemtomd e emgnéztem ez az 5600+x2 1mb L2 cache-s és ahogy tapasztalom nagy lófasz
elszomorító egy tény hogy 30ból kapok 4mb cache-s c2d 6600t és az még húzás nélkül is többet nyújt, árban meg szinte ugyan az
cod-okban van fps-em de az annyira nem is érdekel ..ááhh
az fps_max dologgal meg tisztában vagyok de egy idő után tökmind1 hogy beírom-e mert a 300at sem éri el .. -
BLOODSHOT
senior tag
Ha 100 alá soha nem megy az FPS-em a 3500ra húzott 4MB L2 Chache-s e6750-el, akkor a 6MB L2 Cache-s 2.5 ös macbook proval ez vajon mennyi lesz kb..
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz
illusiON #3565 üzenetére
fpsmax_900
ezt írd be a console-ba. Alapból 300on megáll.
A Source prociból dolgozik, tehát édes mind1 ilyen kártyád van.
Nekem 384 átlag fps-t csinált stress testben 1680x1420-ba 4x simítások mellett 8600 GT vel és 8800GT SSC vel, 8800 GTS 512 vel is.
Szoval proci lesz az. -
illusiON
őstag
válasz
illusiON #3564 üzenetére
na kéne 1 tipp, mi a fasz az hogy amikor bekapcsolom géept, felmegyek sourcera a menüben kapásból 300fpsen akad, de mondjuk egy negyed-fél óra játék után, ez leesik 170maxra?
a kártya biztos nem melegszik mert rivatuner fogja, esetleg a procim melegedik és hőre fosul a teljesítménye? még csak feladatkezelőben sem találok semmit ami lefoglalná mégis romlik a teljesitmény, és cska akkor lesz jó ha ujrainditom a gépet
-
illusiON
őstag
hogy lehet az, hogy kevesebb fps-em lett miután levágtam 800x600ba?
többé soha AMD proci ezt észbe vésem
nna köv PH!CS-zés mikor lesz?
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3561 üzenetére
Jaaa, azt nem mondtam, hogy fragenként 20ft ?
SleeD : Szóval te akár már most utalhatsz 1000.-ft-ot
-
Fáraó
őstag
Köszi a játékot!
Szvsz ha folytatjuk az ilyen esti partikat -pl 2-3 db/hét-, akkor előbb-utóbb megleszünk 10-15-20-an is, mert:
1. Néha benéznek ide a topikba, híre megy és megjelennek.
2. Vmelyik játékos szól a barátjának, aki esetleg még tud 1-2 embert, aki...
Köszönjük a helyet és a szervezést! -
diegho
nagyúr
25k akart lenni.
-
Genius007
őstag
-
diegho
nagyúr
ötleteket várok, hogy mitől ugrálhat a pingem? netem jó mivel semmilyen másik játékban nem ugrál. itt viszont felmegy 70-re majd vissza le 5 perc múlva megint fel majd vissza le.
-
Djuree
félisten
hát ez nem volt valami jó sajnos. volt amikor voltunk 9-en is de mindenki lelépett
-
Genius007
őstag
Gamin`AintEasy.2! War Server [100tick] - Powered by Mozgohosting.hu
De TBC-t fogtok látni, mert nem jo az FTP és nem tudjuk átirni ..195.56.146.26:27190
Pass : pcw
Én nem tudok menni, mert nem jó a netem (ping gond)
De d2 mapra rakom nektek !
Ha mapot kell váltani, akkor friends-be szóltok, és váltok ! -
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3545 üzenetére
>>> csak vicc volt, ne szídd mellre <<<
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3545 üzenetére
bocs,félreértelmeztem
-
Blackhole13
senior tag
Moon: Nem ezért lettem fanatikus tag..
SleeD: Olvasd el mégegyszer!
Szóval akkor csak amolyan lövöldözés lesz, vagy war moondoom-ék ellen?
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3527 üzenetére
Szerintem 16-0ra lenne megfelelő,a szó amit kerestél,az a mikorra
-
Genius007
őstag
-
Bublák
csendes tag
És azt nem tudnátok megmondani, hogy klánba hogy tudnék hogy lehet belépni.Még nem vagyok annyira nagyon pro, de szívesen belépnék vmilyen klánba. THX.
-
Bublák
csendes tag
Ma én is benne lennék. hány fele lenne ? Majd szólj mikor hova.
. THX.
-
Skyhunter
őstag
http://youtube.com/watch?v=jcbZTMYBbzM
Meg tudja mondani vki,hogy ezen a videón látható CS pontosan milyen típusú vagy fajtájú? thx a válaszokért
-
Fáraó
őstag
Csak nem újabb lövöldözésre gyűlik a nép? Ma este én is ráérnék.
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3529 üzenetére
Már értem miért vagy fanatikus tag !
Nekünk általába 21óra után jó ! Inkább 21:40fele !
Remélem holnap (azaz már ma) jó lesz a netem ! -
Bublák
csendes tag
Megtudnátok adni a cs-s neveteket?? Hogy steamben feltudjalak venni titeket friends közé! Amúgy enyém Rambo, vagy ha gondokjátok vegyetek fel ti!! THX.
-
Bublák
csendes tag
Hy all! Én is benne lennék, én is jelentkezem!
-
Genius007
őstag
válasz
Blackhole13 #3522 üzenetére
SleeD ?
Beszervezem, hogy velünk legyenLényeg a lényeg, 5 player jelezze ki jönne egy 5v5 warra !
Ventri nem muszály, de előny ha van !
-
Blackhole13
senior tag
Nah akkor ez a moondoom-ék vs ph-sok mehetne is sztem.
1 haverom biztos jönne szóval 3 ember kéne, és akár mehetne is valamikor, ha gondoljátok küldjetek egy pü-t vagy akármit. -
Genius007
őstag
Ma már nem hiszem !
De a serverre felmehettek lövöldözni, ha nincs war/gyak ... ! (pass-t tudjátok) -
Bublák
csendes tag
Mikor lesz akkor ??
-
mindfreak
őstag
Megpróbálok én is benézni.
-
Bublák
csendes tag
Jah jó lenne!
. Ma vmikor ? 6 körül???
-
Genius007
őstag
válasz
mindfreak #3513 üzenetére
>>> Csak egy korábbi háááessz <<<
-
Fáraó
őstag
Köszi a tegnap lövöldözést! Kár, hogy nem voltunk többen. Remélem egy 4v4 vagy 5v5-t majd össze tudunk hozni vmikor.
-
Bublák
csendes tag
Holnap is lehetne iylen game.Csak minél többen kéne hogy jöjjenek innen fórumból!! gyertek sokan holnap, olyan 6-7 körül kéne ismételten. De amjd pontosíts mondd te mikor hol!!
-
Biga123
addikt
Int VGA :Intel 82945G......
3GHz Penti 4...
1GB-ram..
Pontosan..... -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3507 üzenetére
" lövöldözés legyen máskor is jóezz de 7végén ti nem értek rá? meg mondjuk kicsit később, úgy 10 fele? "
Nem nagyon lesz jó !
Mert hétköznap általába este 9töl gyakorlunk a serverünkön + warozunk !
Hétvégén pedig este 10töl kb, warok vannak, + taktik meg minden !
De ha este 10töl ráérünk, akkor irok friends-be nektek, + ide ! -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3505 üzenetére
de pedig aztecon nézegettem mindig a viz miatt és 5v4 + én adott 50 fps t simán, ha mindenkit egyszerre be tudtam terelni akkor esett csak
határozottan emlékszem rá..
lövöldözés legyen máskor is jóezz de 7végén ti nem értek rá? meg mondjuk kicsit később, úgy 10 fele?nekem nem passzolt nagyon a mai idő sem
-
sNORh
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest