- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Vki nem tudna megajándékozni egy ccs-vel? Akkor nem kéne 2 account-ba ki-be lépegetni, pénzt meg elküldeném postán
-
Makaveli
senior tag
Orange Box + Half Life 2 (tartalmazza CS-t) cserélném San Andreasra, meg Test Drive Unlimitedre.
-
sNORh
addikt
nah holnap jövök...
vis ma -
illusiON
őstag
válasz
satomee #5088 üzenetére
nos igazából ez éppenséggel egy játék, counter-strike source a neve
valóban nem tiszta a dolog, szóval VAC ban van az accounton és úgy vetted meg valakitől? mennyi pénzbe volt? keresd fel a volt tulajt aztán válassz satomee ötletei közülna, 3 fele mindenki betoppan?
MDnek megvan a kacatja, kontár az az ember képes amd procis gépet használni
... ráadásul 3870x2vel
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5085 üzenetére
na fszommár moddolgatni, szóval:
VAC ban van az accounton, azaz a steam ID-det (azonosítódat) letiltották, online játékra nem fogsz tudni soha többé azzla a felhasználóval kapcsolódni. játékot nem lehet másikba átvinni, ezzel annyit tehetsz hogy felkeresed azt akitől van és kérsz tőle másikat /amit mondjuk kétlek h adni fog de nem tudom kitől van/35-40 éves fazon? nemáár
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #5083 üzenetére
ehm, ezt az accountot akkor befürödted mert nem a játékot hanem a steam ID-t bannolja..
jja és VAC bant nem lehet visszavonni úgyhogy szerintem keresd fel az illetőt akitől vanhát kösd fel azt akitől vetted az accot.. feltételezem használtan van valakitől, ha szét van csítelve
...
-
Makaveli
senior tag
Ma jött meg a játék, accounttal együtt, minden nagyon örültem, elkezdtem volna játszani, erre kiírja, hogy bannolva lett ez az account, mert cheatelt a gazdája.
Most mit tegyek? Van Orange Box is, remélem Team Fortress 2-t nem csítelte végig.
-
sNORh
addikt
Nah szega.
Viszont én nemleszek a hétvégén.
Lanozni megyek. -
Genius007
őstag
Na 15min és viszem a notit!
Ürge előbb hivott, hogy Vácnál van, és kb. fél óra, még ide ér ... ^.^
(nem SK-ba)[ Szerkesztette: Genius007 ]
-
Drilla
csendes tag
vávávávávávávávábúúúmheccsátvávávávávávávávávává
épitő jellegű hsz
-
sNORh
addikt
1.6 acc resetelve ^^
-
Genius007
őstag
Van Friends most már, de már nem leszünk meg ...
... IllusiON Te meg írtál friendsbe, akartam válaszolni, de Offline-nak ír, pedig tuti On-lány vagy -
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5062 üzenetére
"bind "KP_DOWNARROW" "buy vesthelm;buy vest"
nekem egy ilyen van a cfg-mben bár haver is beleirkált azóta, de feltételezem ez veszi a fullos páncélzatot is
fülestémában meg szeirntem már az én 4500 Ft-os trustom is baromi jól szól amig nem tépi szét az ember, ha meg 10ezrekért veszel fülest én tuti sennheisert vennék vagy creative fatal1ty-t bár az nem tudom mennyibe kerül -
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #5065 üzenetére
te msot kötekedni akarsz?(márcsak a hangnemböl)
mittomé, nemnagyon érdekel a téma csak halottam hogy a sennheiser nagyonjó, nemérdekel engem hogy van-e neki 5.1-ese vagy nincs.. -
Blackhole13
senior tag
Hát ezzel az 5.1 témával vitatkoznék.
Első felindulásból énis vettem egy zalman theatre 6-t, hogy 5.1 meg minden hudejó.
Térhangzása igen szar vot, hangminőségét meg inkább nem említem. Most hogy megjött az Akg K242 HD-m, valami eszméletlen nagy különbség, olyanokat hallok meg amit eddig sose, úgy hogy ez eredetileg zenehallgatásra szánt profi füles. Szóval senki ne várjon túl sokat egy 5.1-es fülestől, minőségi stereo simán veri.u.i.: Írj már pls egy 5.1-es Sennheisert, nem hinném h odáig alacsonyodnának arrafelé, hogy 5.1-eset gyártanak.
-
Vasinger!
nagyúr
Újra pár kérdéssel fordulnák hozzátok!:
1. Bebindeltem azt, hogy vegyen desertet, m4-et stb stb. De a kevlart + helmetet nem tudtam. Csak kevlart vesz (mellényt). Vki tudna mondani egy parancsot
2. Milyen füles ajánlátok? Akár 5.1 v 7.1. A mostani kicsit tönkre ment.... Olyan 10 Ezer körnnyékén kellene!
-
illusiON
őstag
22 tft-t mindenkinek persze nekem legyen csak 17es hütőszekrénymonitorom
mondtam én valami fasz torrentezik úgye
3870x2? azt miféle proci fogja azt meghajtani? -
Genius007
őstag
Hát az nem jött össze, majd ventrin elmondom miért ...
De ha minden igaz akkor pénteken 3870x2 vga gép lesz!
(és ez a tag nem hiszem, hogy átbaszna mert ....)
Csak még ma estig várok egy ajánlatot, mert van egy hasonló gép, csak ahoz 22" Dell Wide TFT van, és az valahogy csábitóbb! -
Genius007
őstag
válasz
satomee #5047 üzenetére
DigiNET?
Nem akarod kölcsön adni ? Az a 4ms tetszik!
EMBEREK:
Megvan miért volt szar a netem vazze ...
... egy öreg fasz aki a faluba lakik, több szálon tölt fel, torrentezik mint ökör, stb ..
És állítólag nagyobb kocka mint én
Azért javult meg minden éjjel a net, mert akkor ment dögleni, de ennek mostantól vége!
Probléma megoldva!( 8kb/s upload-ot kapott )azzal garázdálkodhat!
Szóval ha minden igaz, akkor ma mehetne valami!
Ui.: A ráadás pedig az, hogy lehet hétvégétől ATi 3870x2-ről tolom majd!
-
illusiON
őstag
te Drilla mi is steam neved?
-
Xelo
addikt
200+ pinggel is nagyobb az e-penisem mint nektek -
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #5039 üzenetére
annyit tudok hozzáfűzni hogy mostanában a legkeresettebb privát csalások az úgynevezett league-proof elnevezésüek, amikért sokan többszáz dollárt adnak ki, s viszik a cal meccsekre.
szép lenne ha így lenne ahogy mondod, de sajnos mindenhol vannak csalók. pl én csak funból játszom, így általában publiccal kell beérnem, ahol nem egyszer tépem a hajam a csalók miatt. ha igazad lenne se tudnék olyan környezetben játszani ahol az emberek csakis becsületesen játszanak.
-
Szuperboci
senior tag
Kissé megkésve de reagálok
:
Persze sokan csalnak,elhiszem de könyebb valakire ráfogni , hogy csal minthogy jól játszik.Személyes vélemény , egy szint felett már nem csalnak az emberek,mivel ehez a játékhoz emberileg,logikailag is fel kell nőni,és az nem 13-14 éves korban történik meg.(legtöbbünknél).Persze vannak kivételek,de aki már komoly csapatba játszik,támogatást kap esetleg fizetnek is neki hogy játszon(persze nem magyarországon),az nem fog keresztbe tenni saját magának ilyen alattomos dolgokkal.Szerintem.
-
Vasinger!
nagyúr
Én is belinekelek egy Speedtestet
-
Genius007
őstag
Na amíg IllusiON pancsol a gumikacsájával, addig összegyűlhetnénk!
sNORh, hol vaaaaaaaaaagy ?
-
Vasinger!
nagyúr
Kikapcsoltam a tűzfalat, és tényleg az volt a problem!
Az volt a vicc, hogy 20 ms-ről 160-ra ugrált, de szerencsére már nem
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5012 üzenetére
ilyet már nekem is cisnált de csak cs-ben, aztán meg abbahagyta... feltételezem css netkód hiba vagy tudomisén mi a fene, 20000 60 60as szervereken is csinálja vagy csak 25000 100 100as rétessel?
na túl sok a jó hír, már csak kell némi szerver meg teljesnek kell lennie a tímnek aztán lelövünk mindnekit
-
Vasinger!
nagyúr
Olyan problémám van, hogy percenként felmegy a pingem az egekbe, magától! Ez mitől van?
-
Genius007
őstag
Szevasztok verebek!
Jó hírrel szolgálhatok!
Jó a netem!
Előbb hívtam fel a netes haverját, aztán ujra inditotta az egész rendszert, és lám-lám megjavult!
Vasárnap meg akármi van, szarnak rám, ez mondjuk érthető is!Lényeg, hogy ha minden jól megy, és igy marad a net, akkor ma este osztás lesz!
Éjjel : speedtest.net
Most : speedtest.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest