- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeFy
csendes tag
válasz
Genius007 #10679 üzenetére
Igen, felraktam mindent..Win 7-em van, 64 bit-es, de mielőtt jelentkezett ez a hiba már akkor is ez volt fent. Egyik nap még semmi baja nem volt, másik nap meg már szar volt..
A hiba üzenet után még ott van ez a link :
http://supportwiki.steampowered.com/hu/Game_Errors:_Secure_connection_
failed,_No_Steam_logon,_or_A_connection_to_the_VAC_servers_could_not_
be_madeDe hát itt sem találtam a hiba okát.Írtam a Steamnek is emiatt, ők annyit irtak hogy kövessem ezt a linket...
-
SeFy
csendes tag
válasz
Genius007 #10677 üzenetére
Hát már ezt is csináltam, de ez sem segített. Nem értem miért nem jó, letöröltem a steamet, cs-t, registry-ből is kitöröltem, windows is letöröltem már, amikor ujratettem egyedül a videokártya drivert tettem fel, aztán a steam-et és a cs-t és még ugy is szar volt, tehát az sem lehet hogy valami háttéralkalmazás miatt...
Valaki segítsen!!!
-
GabN73
addikt
-
-
qdak
addikt
válasz
Genius007 #10413 üzenetére
, daruu, birno: már mindegy, mondjuk a strobi lámpával nem nagy elöynre teszek szert, bár megirtam a !elite hez a gyorstüzelést az téleg nem fair
jahm a gránát dobás is inkáb csak luxus minthoyg oylan nagy haszna lenne
az h 2-3 töltényes lövés meg vmikor inkább megszivatott h távolra fejeztem vkinek aztán feljöttek mögén italyn és ha simán hagyom még le7 most is élnék XD
jahm multkor 23/0 befigyeltmagic merre gamelsz most ?
-
válasz
Genius007 #10398 üzenetére
Áhh ez hosszú mese.
Az van hogy amit mondtam hogy lesz zsír net az még most sincs, mert a T kiadta alvállalkozónak, és az meg valamit elkúrt, és most megy a hercehurca, senki nem tud mondani biztosra semmit. A lényeg hogy egyelőre szar se lesz itt. Közben oda kerültem melózni ahol a mostani wifis netem is van, és kicsit megsürgettem az átalakítást, és most már fasza 20/20-as netem van ingyen -
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10370 üzenetére
egy szóval se mondtam hogy én EU TOP high vagyok,vagy a csapatom az.Csak te lenézel mindenkit...Nehogy úgy járj mint a fűkaszás(robogós) ismerőseim.... Mindig lenézték a Simsont,én emg csináltam egy 28 lovast.Egyik se vert be.Utánna tisztelték a Simsont.
Csak egy példa volt...de szabad országban élünk,szabad vélemény nyilvánítással,azt mondasz amit akarsz...én cak felvilágosítottalak hogy eddig csak "regenát" (lol túl sokat ME2-zök) kommentjeid voltek felém....
-
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #10366 üzenetére
kedves MoonDoom...!
mi komolyan is vettük,csak 1-2 ember érezte h a srác idegbeteg lesz az 5. war alatt mert nem bírta... aztán mondtuk ha nem lesz semmi akkor off...Azt is nézzétek hogy hány évesek vagytok.Én még csak gimibe járok,életem ezen fog múllni hogy milyen lesz az érettségim,hány nyelvvizsgám lesz meg stb...
Nézzd meg a jobb teameket MO.n: mind 18-19++os korátlaggal játszik(van kivétel is...)
Én is eljárok haverokkal bulizni,vagy csak délutánonként vizipipázni vagy valami....Ui: nem azért,de abból az 2600 órából fordíthattál volna egy kicsit magyar értő olvasásra is....
olvasgasd azt a részt sokszor,hátha beugrik hogy mit írtam...
Ui2: te sem veszed észre úgylátom,hogyha azt az időt másfajta hobbiba(veterán motor felújjítása,vagy valami amiből pénzt tudsz csinálni) ölted volna akkor most hol lennél pénzügyileg.
Ui3: ha még lenne csapat,szívesen kihívnálak egy warra...csak hogy tudd hogy kivel beszélsz
-
h.adam.92
őstag
válasz
Genius007 #10208 üzenetére
a ventrilot adtad el?
jah, hát akk csak nálam volt vmi szar, de nem erőltetem, annyira meg nem is vok oda érte, szal hidegenhagy ez a win7. lehet ha még1x feltenném akk minden jo lenne, de eddig az xp nálam messze jobban teljesített, bármely op-hez képest. a tuningal sincs gond, pedig a win7-nél már + fesz kellett ahhoz, amit az xp simán vitt. nah mind1 nem húzom tovább a témát, bebizonyosodott, hogy szerencsétlen vok. ennyi...xd
am ebből a hirdetésből megint box lesz, már érzem
-
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #10162 üzenetére
igyvan ez hardveres hiba lessz..
nemtom milyen időintervallumonként takarítod a géped, de én tippelnék elsőnek egy proci paszta, hőfok gondra/GPU(bár annál nem szaggat csak álltalában ujraindul ha megfő)
nézzmár egy gőfokot olyenkor mikor beszaggat gyors alt+tab alatta fusson az everest..szerk: hja shit..
-
darál0w
Jómunkásember
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #10051 üzenetére
nálam meg gyengébbnek bizonyult a 4850-nél a gts260, nem is kevéssel
gondolom játéktól is függ, meg procitól is. ugye van a "nyugati" intel+nvidia a gazdag de mégsem annyira jó amcsi megtestesítője, meg a "keleti" szegény de ahhoz képest jó amd+ati. habár nekem intel+ati van most -
JetiRulez
őstag
válasz
Genius007 #9976 üzenetére
Nálam kifejezetten a lassú reflex, ami erősen hátráltat játék közben, a taktikázás szerintem nálam rendben van, csak valakinél sokkal kifinomultabb. Még ki se jött a fal mögül az ellen, mikor én már rég fejlövést kaptam. Ilyenkor jövök olyan mondatokkal, mint pl. "A monitor nem tud annyi képkockát megjeleníteni, amilyen reakcióideje van ezeknek!"
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Genius007 #9865 üzenetére
jah.
van egy olyan progi, aminek az a neve, h cssregtool. ezzel szépen be lehet állítani, ugy, h a serverek nem dobálnak ki. meg még van benne pár cucc, amiket lehet állítgatni.
csak 1 baj van vele
kurvára zavaro, h a gránátok ugy néznek ki, mintha foliába lennének csavarva.
a másik meg a vakulás. nemigen szoktam
de dx81ben akármerre fordulok, megvakulok
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #9779 üzenetére
te biztos magasabb szinten nézelődsz, valszeg nem olyan prók mint te, igaz olyanok nem is lehetnének.
látom próbálod elvenni a kedvem, amikor a rohadt hétköznapokban legalább egy valami sikerül, és annak megpróbálok örülni. fail
én nem azért írtam be hogy lefikázz, vagy utalj rá. kár volt
-
Xelo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Autós topik
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Steam Deck
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest