- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FÖNÖK
tag
hello!
lenne 1 kis problémám talán ide illik leginkább előre is ellnézést mindenkitől.
half 2-vel játszok singel módban és mindig ugyanannál a résznél kifagy
(megáll a kép és bepixeleződiki a hang pedig dadogni kezd.), pedig már egyszer végigtoltam hiba és fagyás nékül.semmi sincs húzva mindent visszatettem alapra a driverek is a régiek.
mitől lehet ez, találkozot már valaki ilyesmivel? köszönöm -
satomee
senior tag
válasz
Szuperboci #96 üzenetére
Akkor ezek szerint vagy szerencsém volt eddig,vagy olyan béna voltam hogy senkinek nem szúrtam a szemét...
-
satomee
senior tag
Dehogy aggódom,nem is azért írtam!Van egyfajta feelingje ahogy minden pályán máshogy/máshol heverdek le...
Max ha már unom a semmittevést,megyek másik szerverre.De akkor se mást okolok vagy büntetek ezért.Egy war-on pl mit csinálnak vajon,az 5ik fejes után lelépnek,vagy mi...?!
Komoly a klán...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #91 üzenetére
Én azt nem értem,minek teszi ki valaki publicra a szerverét,ha ő akar lenni a kakas a saját szemétdombján?
Nekem az első 3hónap -és néha még most is- abból állt hogy néztem ahogy más játszik,mert másodpercekig voltam életben,mégse más volt köcsög meg csíter...Eh,még a szót is kár rájuk vesztegetni...
MOD:most már biztos hogy ovisok is játszanak cs-t...
[Szerkesztve] -
Engem meg a saját emberem lőtt fejbe, amikor besokalltam...
Az is hun volt...
Gondolom megunták, hogy ép formában voltam...
utána kerestél chat-en...
Nem értem miért kell valakit bannolni(permanent), amikor adhatnak pár órás kitiltást is...
Attól függetlenül, ilyenért ban-t adni.... -
satomee
senior tag
Muszály kiadnom a mérgem,ilyet még nem b@sztam...
Leadteket bannolták,valszeg mert túl jól játszott az ''adminokhoz(?)'' képest.Mikor elkezdtem firtatni hogy miért-na meg persze pár további beszedett fejes után amit én is kiosztottam nekik-egyszerűen kibasztak engem is mint macskát szarni.
Szal ha valaki el akarja kerülni az ilyen ovis adminokat, ne menjen a [HUNOK] szerverére (vagy mijaz...) IP: 195.228.155.96:27015 -
Zsöpapa
tag
sziasztok!
valaki meg tudná mondani, hogyan tudok betenni különleges karaktereket CS: Sourceban a nevembe?
előre is köcce -
satomee
senior tag
-
he7edik.
addikt
Este tesztelitek a szervert?
-
-
Rio.G
csendes tag
Helló ebribádi !!!.....Lenne 1 kérdésem...Tegnap este 8-kor bekapcsoltam a számítógépet és felcsatlakoztam az internetre harmadikra sikerült is. Hát hamár felcsatlakoztam az internetre akkkor már gondoltam jáccok a Counter Strike Sourceal.....A cdm vadi új 3 napja vettem a tescoba.nagyon teccik a boritója....A problémám a következő lenne
Alig jáccottam pár perce már már kezdett izgalmassá válni () és akkor hirtelen elment az áram!!!! ebben pillanatban ki is kapcsolt a számitógép....
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #74 üzenetére
Ilyen mindenkinek van. Ilyenkor logout. (settingsben -> log in as a different user) es jelentkezz be ujra.
Az elozo problemadhoz:
Ha ilyen van, hogy nem tudod elinditani, mert azt irja, h mar fut, de megse, akkor ctrl+alt+del, es a folyamatokban (process) a steam.exe-t allitsd le. -
Genius007
őstag
válasz
Ilyen nekem is volt ma....nyugi....probáld ujra és jo lesz szerintem....legalább is nekem jo volt...
A Steam-el mostanában tényleg vannak gondok -
satomee
senior tag
válasz
Hát nem ülök a gép előtt hogy kipróbáljam hogy nekem is csinálja e,mert akkor valami szerverhiba miatt is lehet ez -mostanában elég sokat szarakodik a steam- de ilyen hibaüzivel még nem találkoztam...
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
hi..bakker most meg ez van:
''Secure connection failed
A connection to the steam VAC servers could not be made. for troubleshoting network issues, please click the link below'' ....játszok és egyszercsak kikúr és ezt irja ki.....
készvok.... -
válasz
Genius007 #67 üzenetére
Sajna ha lepingelitek a legközelebbi szervert(pld google, origo, index) stb,akkor nekem is szép pingeket dobált az első adón, ám játékban kb 10 sec után felment 200-800-ig.
Kilépve és lepingelve a google-t ismét 8-10 -es pingeket dobált.
Tehát nem azon múlik, hogy a google-t letudod pingelni, hanem a játékban mennyit mutat.
Nekem is be akarták magyarázni, hogy nem játékra való a rádiós net...mire sikerült velük megértetni, hogy akkor sajna megyek váltok szolgáltatót, mivel chat,msn, böngészés nem az én világom....aztán megoldották a problémát és azóta működik.
Ha gondom van, mindíg keresem őket.
És megoldják.
Tehát érdemes velük kapcsolatot tartani és a problémáid felvetni. -
-
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #68 üzenetére
Ezt csak akkor kéne kiírnia, ha el akarod indítani a steam-et úgy hogy már fut.Pl már elindult,de még sehol nem látod és azt hiszed hogy nem indítottad el,ezért megint rákattintasz...
[Szerkesztve] -
őstag
hi... ez mi a rák: ''Steam is already running You may only run one copy of Steam at time''.
nemtok jáccani vazze.... -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #66 üzenetére
Megérdeklődtem
Azt mondta hiába raknánk fel nagyobb antennát, akkor se lenne jobb szerinte
Start --> Futtatás --> cmd --> ping xxx xxx xx x. . .ott a pingem 3-8ms között van!
Azt mondta ez jó, akkor kell antennát cserélni ha 10ms felett van a ping!!
A CSS-ben bezzeg meg 100felett van a pingem nappal!
Este 10után meg 70 körül,ami még elfogadható!
[Szerkesztve] -
válasz
Genius007 #64 üzenetére
Nekem más módon működik a netem..
Egy d-link airplus van a gépemben+ egy 50-es parabola tükör kint a falon és rajta egy antenna.
Ezzel 71% a jelerősség(signal strenght), viszont nálam is csinál olyat, hogy a jelminőség(link quality) leesik 82-83%-ra a 97-100 helyett pld tegnap este.
Ilyenkor aztán semmi játék nem megy online, mivel elkezdi dobálni a pingeket felfelé.
2 adót lát az antennám, amire fel tudok csatlakzni.
Az elsőn valaki torrentezik,vagy a belső hálón küldi az adatait a haverjainak, nem tudom,de förtelmes szar a ping.
Ugrál össze vissza és ez nem jó így.
Itt a jel 100/75 ös.
A másik adónál(amit 3 hét után raktak föl, mert kivertem a balhét)pedig olyan stabil, mint a beton.
Játszottam úgy magyar szerveren, hogy 5-ös pingem volt folyamatosan.
Nálunk a pantel üvegszálasán jön/megy a jel az szerverig.
Így ezért ilyen jó a net,amikor f@szán működik.
nem tudom mennyit segítene egy nagyobb antenna,de érdemes elgondolkodni rajta, ha más internet lehetőség nincs.
Érdeklődd meg a szomszédtól és próbáljatok egyet felrakni, ha megy vedd meg, ha nem akkor visszaviheti,mivel úgysem lesz jobb. -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #63 üzenetére
Szia!
Én Szlovákiába lakok 5Km-re Balassagyarmattól (eddig BGY laktunk)
Egyett észlel csak, gondolom van több is csak messzebb!
Amugy a jel valami Szlovák DSL től (asszem T-Com-tol) jut el hozzám.
A térerőség elég gyenge 20% aki csinálta és ezzel foglalkozik (a szembe lévő szomszéd)
azt mondta hogy ez elég! De ha vennék tőle egy nagyobb antennát akkor jobb lenne....
De ha vennék egy nagyobb antennát, akkor a CSS-be csökkennének a PING-ek?
Előre is köszönöm!
Mod.: Black Box 802.11b/g Wireless ISP BroadBand Router BB54G ez van+tetőn antenna
[Szerkesztve] -
-
Genius007
őstag
válasz
moongoose #60 üzenetére
Hy!
Nincs nyitva minden csatorna mert akkor álitólag összeomlana az egész cucc, ha mindenkinek megnyitnák mind a 65000ezret, nekem is szolnom kellett hogy mit nyissanak meg (CSS,meg ezek)
Sajna még nincs más ahova rátudnák csatlakozni !
Ez az egy megoldás van egyenlőre a faluba!
A cFos - al nem lehet valahogy lejjebb vinni a Pinget, mert most is kidobtaka BadBoys -rol .....
Előre is köszi... -
válasz
Genius007 #59 üzenetére
valaki a belső hálózatot használja, az adatai továbbítására a haverjának pld.
Vagy erőteljesen torrenteznek a faluban a többiek.
65000 nyitott csatorna létezik és a torrent elég sokat le tud fogni amikor töltöget.
Ha sokan csinálják, akkor eléggé le tud esni a ping.
Nincs másik torony ahová rácsatlakozhatnál? -
Genius007
őstag
Játszanák
1 Smalla CS:Source HUN #1
2 Smalla CS:Source HUN #2
3 CS2HU Public Server |HUN| www.counter-strike2...
4 [LAMAs]Clan CS:S Server |HUN|
5 Bad Boys : : Clan Pub SerVer : :
6 BarossNET CS:S - RPG-SURF Save-XP
7 Bad Boys :: Source DM SerVer ::
8 UJ PATCH(DZ12) Letoltheto: http://extreme.cjb.hu
9 -uTs- CS:S DeathMatch Server | Powered by OBiN..
10 [HUN]extreme Penalty ° Public and War Server |..
11 [SG.HU][CSSURHE PUBLIC CSS TR100][BET,MUG,BOUN..
12 Counter-Strike:|:SZBL-TEST:|:HU
13 -<<O.S.G.>>- clan's PUB [HUN]
Kb.:Ezeken, gyorba beillesztettem egy párat a www.game-monitor.com rol -
Genius007
őstag
Hát ja!
nem tom, beirom a futtatásba hogy cmd
utána meg hogy ping bla bla bla bla (a következő falunak az IP-jét irom mert onann jön a netem, de abba a faluba is megy valahonnan
aztán jön hogy 5ms 8ms max 20ms volt eddig
az átlag 5-10ms!
Most nyomtam valamelyik magyar serveren és csak 70körül volt a ping -
dilipok
veterán
válasz
Genius007 #55 üzenetére
akkor sem tuti hogy csak a sávszél számít. Az a fontos hogy milyen gyorsan közlekednek az adatok. mivel általában az onlány játékok maax 2-3 K/seccel mennek csak ki, ezért akár az 512es is elég lenne, csak a késletetés legyen kicsit. Ebben meg a mikrós netek nem igazán erősek. mondjuk az meg 1 másik kérdés hogy faluban sok lehetősége nincs az embernek
-
Genius007
őstag
Köszi!
Márciusba asszem folyamatosan 1Mb lesz, de hol van még az -
Genius007
őstag
Üdv.!
Segitség kellene!
Az lenne a problémám hogy itt a faluba ahol lakunk, csak mikrós net van, és 256-1024ig van a sávszélessége.Attol függ hogy mennyien vannak a ''falusi serveren''.
Általában egy 512-esnek felel meg.
Gondoltam jáccok a Counter Strike Source-al, de nem nagyon megy mert a ping általában 120-xxx ig megy fel.
Ez majdnem minden serveren igy van.
Néha esténként van ugy hogy 60-80 a ping,és akkor tudok jácccani...
Az lenne a kérdésem hogy, hogyan lehetne lejjeb vinni a ping-et.?
Valamit át kell álitanom a játékba...(rate..stb..)
Minden hsz.t szivesen várok.. -
Gumee
tag
Nem sajnos, mert még nem ástam bele magam a source serverek kezelésébe, mert elegek voltak eddig nekem az rcon parancsok. A mani tutorial-ja viszont elég értelmes, hogy abból kiindulj. A konfigolása meg igazából csak értékek átírogatása a .cfg-kben. De van nekünk source-os közösségi oldalunk, ott biztos tud valami szerverguru segíteni. www.counter-strike2.hu
-
válasz
japeen_hun #41 üzenetére
akkor te leszel az admin...
-
satomee
senior tag
Na igen.Többek közt ezért is kértem volna segítséget,ugyanis volt olyan hogy 2embernél is játszhatatlanul lagolt,de volt hogy 3an is játszottunk rajta és nem volt gáz...És nem egy publiknak készülne,csak a poén kedvéért,na meg kíváncsiságból...
MOD: Mindezek mellett nem hinném hogy pár ember kiszolgálására valami 6542600/327000-es net szükséges...
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
TvNetWork Signet 1024/384 a 3072-hez 768 feltöltést adnak
-
japeen_hun
tag
Nekem 2560kbit/512kbit fel ésnapokban érkezik meg a 3700+os SanDiego-m
Nem tudom szerintem több kell még ennél is egy server futtatásához főleg CSS-hez!
1.6 simán menne -
-
satomee
senior tag
Megkérdeztem,valami 1.6os dual proci van a gépben,és 1GB ram.A net viszont felfelé csak 192...
-
satomee
senior tag
Pontosan nem tom most épp mivel próbálkozik a rendszergazdi,de különböző technikai problémák miatt csak notebookkal tud próbálkozni.Ha jön ma melózni,megkérdem ezeket...A pingem magyar szervereken ált. 25 (15-40),németeken jellemzően kb 40-45 (30-50) körül mozog.Persze ez nagyrészt a szervertől függ...
[Szerkesztve] -
-
Chandler
senior tag
''most raktam fel az ASE-t és hát valami gáz van
ha filterek nélkül keresek szervert akkor talál 20000 et ha meg bepipálom hogy hungary akkor 0 db ot
mi lehet a gáz? régen használtam és csomo magyar szerver volt''
valaki nem tud segiteni? -
satomee
senior tag
Hát chello light-al elég korlátozottak a lehetőségek,de játszottam már úgy,hogy én indítottam szervert és 2en csatlakoztak.De inkább melóban próbálnánk beállítani,ott 3Mbites ADSL van.Kíváncsi lennék hány embert bírna el.Alapdolgokat már tudok konfigolni,igazából inkább az érdekelne hogy lehet megcsinálni hogy működjenek az olyan utasítások mint pl a votemap,statsme,stb...
-
satomee
senior tag
-
dilipok
veterán
1 ''felhasználói felület'', amivel könnyen be tudsz állítani olyan dolgokat amelyeket amúgy a consoleban való kurkászással lehetne csak. De amúgy nem szükséges, mert ha a réteket belövöd onnantól mást nem kell állítani. Én már évek óta így jáccok és megfelel. Ha akarod viszont próbáld ki, lehet neked bejön majd. nekem nem
-
he7edik.
addikt
Nem pipáltad ki hogy milyen játék?
-
dilipok
veterán
-
Chandler
senior tag
vettem egy accot a ph!-n és a felhasználo nlv az hogy swe_NOOB
nem lehet vhogy megvaltoztatni a felhasznalo nevet? :S
ja és régebben emléxem hogy vmitket beallitottam a console ban
asszem ezek voltak azok:
rate 20000
cl_cmdrate 80
cl_updaterate 80
cl_smooth 0
cl_lagcomp_errorcheck 1
cl_interp 0
ugye ezek a jo beallitasok mer mar jo haromnegyed eve nem cs-ztem es elfelejtettem
[Szerkesztve] -
WOW27
tag
Ki akarom próbálni a CS játékot nem online! Melyik részt kell elkezdeni magyarul melyik az alap játék? a scource talán mert van vagy 4-5 fajta!?
-
-
Chandler
senior tag
hi
van vmi szerver ahol sok a ph!-s?
ujra elkezdtem cs:s ozni -
satomee
senior tag
Kellett nekem panaszkodni,tegnap éjjel egyszerűen nem találtam a bozoot...
-
Integra
titán
épp most updatel ezerrel a gép, platformot is meg gamét is, valami nagy változtatás megint??
-
-
satomee
senior tag
Na akkor itt is megkérdezem,a másikban nem válaszolt senki:csak nekem töltöget valami matrix nevű .bsp-t a bozoo-ról állandóan...? Esetleg valaki aki tudna intézni valamit hogy ne tegye...
[Szerkesztve] -
őstag
válasz
parandroid #1 üzenetére
Köszönjük szépen!..
-
parandroid
félisten
Újabb sikeres folytatást üdvözölhetünk.
Előzmény:
Counter-Strike: Source Final - Archívum 1: [link]
Jó játékot mindenkinek,
p
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rate:
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.Szerver IP-k:
A legegyszerűbben úgy tudtok szervereket keresni, ha meglátogatjátok a game-monitor.com oldalát, ott kiválasztjátok a játékot, és az országot, és kilistázza a szervereket. Ezt tudjátok még tovább szűrni, vagy mapok szerint rendezni, stb.
NET Packet, FPS Számláló:
Az internet forgalmat / fps-t a net_graph 1, 2, 3 parancsal tudod megjeleníteni.
Hogyan juthatok hozzá a játékhoz?
A játék dobozos változatát a cdgalaxis.hu -tól tudod megrendelni, ami tartalmazza még az a Day of Defeate: Source játékot, és a Half - Life2 DeathMatch-et is.
Ha mégis úgy döntenél, hogy STEAM-en veszed meg (Online), akkor most akciósan 9,99€ + Áfáért tudod megvenni. [link]
Rendszerkövetelmény:
Minimum: 1.2 GHz Processor, 256MB RAM, DirectX 7 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Ajánlott: 2.4 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX 9 level graphics card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
Pár hasznos oldal:
- steampowered.com Hivatalos oldal
- hu.wikipedia.org Counter-Stike: Source Wikipedia
- totalcs.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal
- source.counter-strike.hu Hazai Counter-Strike: Source oldal 2.
- KAMIKAZYs CSS Clan Pár hasznos infó, és console parancs.
- cs-gui.com/ 1.6 és Source GUI-k.A hozzászólást Genius007 / MoonDoom / állította össze.
[ Módosította: tiv83us ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest