Hirdetés
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
toki87
tag
Esőbe lehetetlen menni
Időmérő Hungaroring full utolsó helye, versenyen meg egy kört vertem mindenkire, úgy hogy biztonság kedvéért (nameg a leggyorsabb kör miatt
) eggyel többször álltam ki. Szerencsétlenek egy kanyarba mindig kicsúsztak 
Más: megkaptam a Mercitől az ajánlatot! Hogy fogadjam el úgy, hogy csak a kövi szezonba menjek át? Mert írta valaki, hogy őt azonnal következő versenyre átigazolták, ami nem valami reális

-
őstag
őstag
A verseny végén elkezd esni nem tudom miért, de nálam folyton esik
Mindenki marad slickeken
Az AI is lassul de ők egyenletesen mindenhol, nem úgy, hogy féktávon és kigyorsításkor sokkal lassabbak.
Más fizika hat rájuk. Azaz, hogy semmilyen. Szenvedés volt megint az utolsó pár kör. -
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ah most mindenkinek össze jött valami

-
őstag
őstag
Szingapúr esős verseny
Az AI remekel, kerékcsere nélkül megcsinálja a teljes távot
Így én is kénytelen vagyok kint maradni
Az utolsó körökben már alig tudok kigyorsítani
Persze, hogy az AI akkor futja a leggyorsabb köröket
Nagy nehezen magam mögött tartom őket, utolsó körben hátulról telibe ver valamelyik, naná, hogy kapok 20 másodperces büntetést. Kezdem azt hinni, hogy a készítők ki sem próbálták a játékot.
Ezen a pályán full wet gumikon élvezhetetlen az egész. -
GuruZone
őstag
Elkezdtem a teljes karriert, Legend szinten.
Hosszú hétvége, nem villámquali.
Melbourne: Az időmérőt elcsesztem, de versenyen 11. lettem, épp lecsúsztam a pontszerzésről.
Boxtaktika, 3 kiállással: 10 kör lágy, 20 kör kemény, 18 kör kemény, 10 kör lágy azt hiszem.Caterhammel jó eredménynek számít Legend szinten?
Massa (a győztes
) adott másfél kört a végére. -
törölt tag
Nekem meg pont a Liga selejtező előtt kellett eltörnie, a kormány tengelynek szuper.... Mi jön még?

-
dragonfx
veterán
eddig 6 nagydíj 5.ön eső van.most ez direkt szopat engem medium ai.n 2. évadban karrierben?
-
törölt tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Linkbe leírta hogy jól ment a 13-al is

-
bandika0626
senior tag
Ez a kormány jól passzolna az F1 2013-hoz? LINK
-
törölt tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Na akkor vegyél már fel steam-en robpro24 a nickem.
-
Danecay
addikt
Co-Op career-ben lehet valahogy versenyt újraindítani, vagy szavazni az újraindításról, vagy ilyesmi? Én nem találtam sajna. Az azért nem olyan élményekben gazdag a futam, ha rögtön a rajtnál vagy a verseny elején történik valami vagy velem, vagy a partneremmel ami megpecsételi egyikőnk futamát. Ilyen esetre jó lenne valami futam újraindítási lehetőség, de mint írtam én nem találtam.
-
törölt tag
Valakinek van egy Torro Rosso-s Steam kártyája? Tudok cserébe adni egy Force India-t, vagy egy Lotus-t!
-
ЯΞD
senior tag
Hát igen vannak programok, alkalmazások amik egyszerűen összeférhetetlenek más alkalmazásokkal. Nos a helyedben akkor anélkül használd, teszteld és ha nem lépeget ki akkor utána tedd vissza. Ha megint elkezdi akkor egyértelmű...
Nekem pl ha playclaw fut bf4 alatt egyszerűen bf4 működése leállt pár perc játék után. Anélkül nincs gond.
-
törölt tag
Nálam is volt ilyen gond, hogy hiába van minden OCz-va minden lefutott hibamentesen, egyedül a VGA OC-ra volt kényes, és ott vissza vettem kicsit a GPU órajelet azóta nem lépked ki.
Hozzá teszem, hogy mikor egy patch nem jött ki hozzá, akkor 60 órát hibamentesen játszottam. Ahogy kijött a patch már is kidobott, vagy kifagyott a játék... -
djrobaa
aktív tag
Most minden alap beállításon van. Kilépett ugyanugy. Viszont észre vettem, hogy mikor kilép a játék akkor a HTC Home gadget is eltűnik és elég komolyan eszi a memóriát. Kipróbáltam azt, hogy bezártam és úgy játszottam, így nem lépett ki. Közre játszhat ez is ebben a dologban? Nem biztos, hogy ez a baj ez csak egy feltételezés. Ja és vga drivert még nem cseréltem régebbire.
-
ЯΞD
senior tag
Ahogy az előttem szóló is írta kén egy próba tuning nélkül! Hiába megy át a teszteken ha egy software mint f1 nem szereti... A másik, hogy AMD-ket nem ismerem de tán úgy hallottam ott is van ilyen HT HyperThriding vagy mi pl 4mag 8 szálon... Na azt kapcsold ki ha van.
Szerk: ahogy makkai kolléga is írta vga drivert is jó lenne egy korábbi.
-
makkai
aktív tag
szerintem gtx460-hoz felejtsd el a friss drivert.
alapból nagy fps esés van és nekem is sokkal instabilabb volt.
Én visszaraktam a 32x.xx et, nem tudom melyik pontosan de WHQL. most jó, csak coop karriernél dobál ki ugyanezzel a steam üzivel mint neked, de a coop társamat is, szóval tuti a játék hibás a coop karriernél.
Amúgy a GTX 460 topikban a 314.22 -es drivert ajánlják a gtx460-akhoz.
Egy próbát megér szerintem neked is.
A steamet és a játékot is próbáltam újra rakni, de nem változott, úgy hogy szerintem fölösleges ezzel próbálkoznod. -
Első körben próbáld ki, hogy nem húzod a procit, akkor mit ad elő.
Találkoztam már olyan esettel, hogy mindenféle tesztprogram lement hibamentesen, sőt szinte minden program, játék ment gond nélkül, aztán jött egy játék, aminek nem tetszett az OC.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de talán legegyszerűbb ezzel kezdeni a hibakeresést. -
djrobaa
aktív tag
Akkor tehát a gépem látható az adatlapomnál. 4.4 Ghz-en megy az FX, hiba mentesen. Prime95, Linx és mindenféle egyéb progiban teljesen stabil. Más nincs húzva. Az op egy Windows 7 Pro 64 bit az összes eddigi updattel együtt. F1 2013 Classic Editionom van amihez külön vettem meg a Classic DLC-ket. Úgy kezdődött, hogy a Scenario módban párszor kidobott a 3. pályánál. Itt még patch nélküli volt a játék. Gondoltam, hogy majd javitják. Jött az első patch, de ugyanugy kidobott, de hozzáteszem, hogy fenn volt a GoC magyaritása. Ekkor gondoltam, hogy talán ez a baj és visszaraktam angolra. Ekkor tovább engedett, de a következő 2 pályából a másodiknál szintén kidobott. Classic módban a Scenariot végig tudtam csinálni ott nem volt gond. Aztán van ez a Season Challange. Ugyanazt játsza amit leirtam. Annyit vettem észre, hogy ha esős a helyszín akkor többször kilép, de nem mindíg. Még futamot nem próbáltam eső-ben.
Semmi mod nincs felrakva, csak maga az alap játék van.
Amikor kilép akkor ez az üzi fogad, hogy a Steam nemtudja elinditani az alkamzást mert már fut.
Frissitettem VGA drivert. Hangkarim egy X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer. Ezt is próbáltam 16 bites mintavélezéssel és 24 bitessel is gondolvál, hogy ez is baj lehet. GTA 4, Race 07, CS-S, Crysis 3 mind rendesen megy, soha egy fagyás nincsen. Röviden ennyi lenne. -
djrobaa
aktív tag
Köszi. Megpróbáltam, hogy a Steam-et újra telepitettem, F1 2013 letölt, régi mentés vissza és hát persze, hogy kilép még mindig... És még pénzt adtam ezért a hulladékért... HW hiba kizárva mert a többi játékom hibátlanul müködik. És azt elfelejtettem írni, hogy megvettem hozzá a Classic DLC-ket is.

-
Danecay
addikt
Én már ez első versenyeken szemtanúja voltam AI által generált balesetnek, kicsúszásnak, sőt meglepetésemre még SafetyCar-nak is. Egyébként léteznek egészen használható komplex MOD-ok is, amiket uninstall előtt talán még érdemes lenne kipróbálnod, pl. True to Life AI
Igaz ezt az idei játékkal (F1 2013) még nem próbáltam, de tavaly tudott, pozitív értelemben megmosolyogtató pillanatokat okozni!
-
Syz
senior tag
Osztom a véleményed.Ez gagyi.Aki nem F1 rajongó és nem használja ki a Retro oldalát ennek a játéknak annak semmi újdonságot nem tud nyújtani a 2012-höz képest sem.Nem értem a Codemasterst..Grafikailag már tavaly sem volt gond,ahhoz nem kellett hozzányúlni csak magához a játékhoz.A 2012-őt megvettem még,el is voltam vele egy darabig,letöltöttem a rengeteg patchet hozzá.De ez a 2013 ez szinte ugyanaz.Két hetet játszottam vele de vicc az egész.Az AI pedig abszolút unrealisztikus.Jó pár versenyt nyomtam végig de nem volt soha egy kicsúszás,egy hiba az AI részéről,kanyarokban mindenkit ki lehetett fékezni mert a gép nem hajlandó lemenni az ideális ívről soha.Szóval ennyi volt,uninstall.
-
bandika0626
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Szabadedzés.Lágy gumival nyomtam. Egy Logic3 kormánnyal. Kb 2 órát szenvedtem mire vezethető lett vele a játék. Te mivel nyomod?
-
őstag
őstag
Monacoban bejött a SC, első voltam és miközben felzárkóztunk rá Alonso lazán elment mellettem, engem nem engedett visszaelőzni a játék, Alonso nem kapott büntetést megnyerte a futamot. Bravo.
Más: gumikopás, egy időmérő kör van a gumimban amin rajtolok, és amikor már alig tudok vele kigyorsítani akkor futja az AI a leggyorsabb kört a saját ugyanolyan gumiján. Mellesleg az AI 1 másodpercen belüli kört fut az időmérőn futott köréhez képest fél tankkal és kopott gumikkal. Nagy sz@r
Persze elkopik az övé is, ugyanabban a körben jön ki cserélni. Mindegy milyen setup -al megyek, nincs hatással a gumikopásra. És a verseny előtt a stratégiánál hiába választok üzemanyag szintet mindig ugyanannyival indít el. Eddig a 2012 volt a leggagyibb, de ez még annál is gyengébb. -
dragonfx
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
canada mentem 1.16.81.et az jo pirossal?

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Attól függ. Gumi? Verseny vagy időmérő?
Nekem eddig időmérőn GP-ben Ferrarival kemény gumival 1.47.178 lett a legjobb.
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok. SPA-ban 1:48:450 száraz pályán mennyire jó?
-
Először csak próbáld meg az F1 újratelepítését, ha még azzal nem próbálkoztál.
Elismerem, hogy ez egy elég bosszantó jelenség lehet...

Nekem ilyen játékból kidobálás csak kétszer volt. Egyik alkalommal hardveres gond volt, a másik alkalommal kiderült, hogy pont besz*rt a UPC hálózata....
Szerencsére a hibák kiküszöbölésével (hardvercsere, internet megjavult), eltűnt ez a hiba még mielőtt újratelepítettem volna.
-
djrobaa
aktív tag
Szerintetek mit lehet kezdei ezzel az állandó jellegű kilépési hibával? Mindent megcsináltam amit a steam ajánlott, de semmi siker. Sőt töröltem a régi profilomat amivel ugye odalett minden mert mondták, hogy attól megjavul a játék. De így sem lett jó. VGA drivert frissitettem, DX is a legfrissebb. Még az újra telepitést nem próbáltam. Mikor kijött a játék akkor előtöltéssel szedte le a steam nekem. Nemtudom mit csináljak, már kezdem megunni, hogy nemtudok végig csinálni semmit a játékban.
-
Kroni1
veterán
Van ebben játékban natív 3d támogatás?
-
Az a baj, ez már tavaly is benne volt, bár most még annál is rosszabb
a led vissza jelző meg sokszor azért nem elég, mert míg hangról hallod, hogy kipörög, vagy szimplán vége a fokozatnak, a ledről ezt nem látod..---------------------------------------
A warez témát meg most hagyjátok abba!
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Beleütköztem a 2011-nél. A dobozos verzió repült is a szekrény mögé...

Úgy látszik az ismerőseim és én valami extra példányt kaptunk, ahol nem száll el a mentés...

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Hang ide hang oda a mostani verzióra nem bántam meg,hogy hamar megvettem
annál inkább a 2012verzió az szörnyű volt, de azzal is sokat játszottam online . Nálam az a nyerő ,ha online is tudok játszani . -
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Akkor fogd fel úgy, hogy "ajándék lónak nem nézzük a fogát". Mert lényegében "ajándékba kaptad" a játékot a CM-től, tehát pénzed nem bánja

-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sajnos ez egy sokak által ismert hiba, amire nagyon várjuk a javítást, de ezidáig még nem oldották meg. Manual váltósoknak nagyon zavaró tud lenni. Én is csak nézem a sebességet és a fordulatszámmérőt, és az alapján próbálok rajtnál váltani, mert hangra nem mindig lehet...
-
--Lorant--
aktív tag
Arra tud-e valaki valami megoldást,vagy javítást
mikor pl: rajtnál vagy ha többen vagyunk egymás közelébe halljam már a saját autómat!!? Teljes mértékben másokét hallom és onnan zsákba macska amit csinálok a váltóval
gondolom erre nincs semmi ez ilyen. +még 1 gonddal szembesültem az pedig az ,hogy néha mikor már kezdem beleélni magamat akkor lehalkul majd pedig elmegy egy pillanatra a hang
ez mi lehet? -
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Cinizmus volt, de látom ez sem ment át

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Szerintem írjál reklamáló levelet a CM-nek... Ők biztos igazat fognak majd Neked adni...

-
zzeN
aktív tag
Mai "patch":
Mid Session Save
Fixed a bug which prevented car setups from being loaded correctly when a mid session save is created while on track in any session.Minor Fixes
Added a DRS Bleep sound to inform the player via audio that the DRS is available. This sound is quite subtle so that players who do not rely on this are not distracted, you may need to lower the engine volume and raise the effects volume to make this clearer during gameplay.The above fixes (where relevant) for the Xbox 360 and PS3 versions of the game are currently being tested and verified. These require additional submission and authorisation from Microsoft and Sony so the release date for these will follow a little later than the PC version.
-
mikrosuttii
aktív tag
Jajj,istenem,ne okoskodjunk már
7 futamig meg működött,és egyszer csak bumm,megkezdem a kövi szezont,lenyomok egy kvalit,rá 2 napra pedig a versenyt is lenyomnám,és ez fogad?Hagyjuk már.Hát ezen már csodálkozni nem csodálkozok,annyira nem lepett meg,mert az előző 3 rész is ez csinálta,szóval már ez elvárt,és megszokott dolog,de mégis bosszantó.Nyugodtan kipróbálhatod te is azt a mod-ot.De valószínűleg a patch javítja ezt a hibát,nem tudom.Patch-eltem,de még nem próbáltam ki,és még jó ideig hanyagolom is a játékot.A CM egyáltalán tudná definiálni a teszt fogalmát?
Azt se hagyta jóvá,hogy a játékban szereplő 4 éves hibát idén sikerült-e kijavítani,mert amint írtam,az én ismerőseim körében is előfordult már ez a bug idei játékkal. -
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Felraktál egy MOD-ot ( a gumikopásos is nem hivatalos mod). Azt tesztelte, jóváhagyta a CM, hogy működik maradéktalanul az általa fejlesztett programmal? Nem.
Akkor nem értem, hogy miért csodálkozol, ha netán a program nem az elvártaknak megfelelően működik.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Amennyibe olyan MOD-okat használsz amik megbuherálják a database.bin fájlt, vagy annak bizonyos részeit, jó eséllyel elszáll a profilod. Én sem védeni akarom a fejlesztőket mert ez valóban létező hiba volt, de már egy jó ideje nem jellemző, és valóban nem lehet tudni, hogy mennyire betudható a kalóz verziók és bizonyos MOD-ok használatának. Egyes MOD-ok leírásában fel is van tüntetve, hogy használata profilvesztéssel jár!
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Nem erről van szó.
De, ha nem veszek meg valamit, hanem lew*rezolom, akkor nem igazán van jogalapom panaszkodni, hanem befogom a szám, hogy zavarosban halászok és örülök annak, ami van.Nem azt mondom, hogy hibátlan a 2013, de elég sok játékossal vagyok kapcsolatban és nem igazán panaszkodnak erre a mentési hibára.
A 2012-ben valóban volt ilyen, de a steam felhő szinkronizálás kikapcsolásával gyakorlatilag megszűnt.
A 2011-ben, ami még Live-os volt ott is volt ilyen gond, amiért nagyon mérges is voltam a CM-re
Hidd el, én sem vagyok szent, de ha egy játék komolyan érdekel, akkor megveszem. Inkább játszom kevesebb játékkal, de sz*vás nélkül.
A GRID 2-t pl. nem vettem meg és ki sem próbáltam, mert amiket írtak a fórumozók a megjelenés után, az lesújtó volt. Én ezzel "büntettem" a CM-t
Szerintem, ha 4 éve nyomod ezt a sorozatot, akkor annyit megérdemelnének Tőled a fejlesztők, hogy megveszed

-
mikrosuttii
aktív tag
Halkan megsúgnám,hogy az F1 2012 amíg nekem meg volt eredetibe,ott is csinált ilyen hibát.Ha ti 4 év alatt azt mondjátok,nincs benne olyan bug,amitől el száll a mentésed (ez esetben az automata mentésre gondolok) akkor valami rohadt szerencsések vagytok.Nem kell rögtön azzal jönni,hogy jajj,kalóz verzió,és amiatt van ez.Neem,aki már 4 éve játszik a sorozattal,az tudja ezt jól.
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Na, úgy látom, közben mások is felvetették azt amit én is szerettem volna írni. A játékod forrása tudatában nem biztos, hogy egyből a fejlesztőket kell felelősségre vonni. Nálam is voltak anomáliák a 2012-vel amíg nem váltottam eredetire. Ilyen volt az az elég kellemetlen dolog, hogy minden megkezdett gyors-körön a célegyenes végén eldurrant a motor, így meg aztán nehéz versenyezni. Miután megvettem a játékot minden gondom megszűnt. Továbbá ennél a játéknál, azt tapasztaltam, hogy a crack-elt patch-ek több anomáliát generálnak mint amennyi hibát javítanak, ráadásul a cracker csapatok is csak ideig-óráig "supportálják" a játékot. Ennek fényében és ha valaki valóban a műfaj kedvelője, én úgy gondolom, hogy 4000Ft-ot, amennyiért már meg lehet venni a játékot, nem kell, hogy sajnáljon. Persze ez mindenkinek magánügye, de amennyiben nem így dönt el kell fogadni és együtt kell élni a felmerülő kellemetlenségekkel is!
Tipp! Még akár a 4000Ft- is a felére lehet redukálni, ha összefogva, ismerőssel, haverral, rokonnal közösen vesztek egy kulcsot, különösen ha nem feltétel az ONLINE része a játéknak, sőt még az sem vészes, max. ha egyidejűleg akartok mások, netán egymás ellen versenyezni.
-
hunboy1974
tag
Van már valami javitás a gumikopásal kapcsolatban?
-
cyberkind
félisten
Ja, nekem gyári van .

Codmasterséktól megvan a DiRT 1-2-3, Grid 1-2, meg az F1 2012-13 de csak a DiRT 1-ben volt ilyen mentés problémám, ott is valami, valami usb-s billentyűzetre hivatkozott vagy nem tudom, meg a 3-ban játszottal azt el, még a játék elején hogy létrehozom a profilt, kilépek, és semmi nincs mentve .
-
KaraDani
addikt
-
Đusty
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ebben az esetben valóban nincs ok panaszra.

-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Akkor ittvan a kutya elásva...

-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Nekem nemvolt gond eddig a mentéssel. Igaz nekem a Steam felhő volt az első dolgom, hogy kikapcsoljam. Nem kell, hogy szinkronizálja, nagyon jó helyen van a gépen is.
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Olyan felhasználónak is szállt el mentése, aki nem virágboltit használ?

-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
"Most lehúzom a patchet,ennél rosszabb már úgy sem lehet."
Miért eddig ki volt kapcsolva a játék naprakészen tartása, vagy offline STEAM-el nyomtad?Amúgy a 2012-vel én is jártam így, de szerintem egy MOD telepítés játszott közre. Amúgy a STEAM userdata könyvárában meg volt a játékmentés csak másolgatni kellett egy kicsit.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
De ilyen alapvető hibát,mint ez,ez egyszerűen csak ezzel a játékkal történhet meg,és ezzel a játékfejlesztő céggel.Minek találják ki,hogy legyen automatikus mentés,ha nem tudják normálisan megcsinálni?Ilyet még nem láttam egy játékfejlesztő cégtől sem,na jó,esetleg a City Interactivetől még,de ők szerintem még nem is járnak az automatikus mentés funkció bevezetésénél.
Most nagyon mérges vagyok!

-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Egyébként a patchek zavarnak be a mentéses dologba, pont ez a baj sok játékkal, hogy kiadják elkezded tolni de tele van buggal, így patchelni kell .

Új hozzászólás Aktív témák

- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Időmérő Hungaroring full utolsó helye, versenyen meg egy kört vertem mindenkire, úgy hogy biztonság kedvéért (nameg a leggyorsabb kör miatt
) eggyel többször álltam ki. Szerencsétlenek egy kanyarba mindig kicsúsztak

) adott másfél kört a végére.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
8mp-s előnyért teljesen megérte

annál inkább a 2012verzió az szörnyű volt, de azzal is sokat játszottam online . Nálam az a nyerő ,ha online is tudok játszani .
. Félre értés ne essék, nekem sem szívem csücske a Codie, de a fenti, konkrét esetben valóban nem őket kellene szidni.