Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Az interjús részt is kivették,a bokszutcában elüthetted a nyalókás embert,most már ez sincs.Manapság egy szerződés is annyi csak,hogy kapsz egy mailt,megnézed,és elfogadod,ha akarod,ha pedig nem,vársz egy másik ajánlatra.Az a lakókocsi feeling,ami '11-ben és '10-ben megvolt,az nagyon hiányzik.Nem tudom,miért kellett ezeket kivenni.A 2012-es óta semmi változás nincs a játékban,a '12-ben hozták be a dinamikus időjárást,aztán csak a grafika változott a 2013-ban és volt egy Classic Edition része is (ami a '14-ben nem lesz már),a '14 pedig egy '13 butított változat.Szerintem fél évnél,de 3 hónapnál sem dolgoztak vele többet,egy rengeteg szabadidővel rendelkező modder is összedob egy ilyen játékot pár hónap alatt.
Reménykedem,hogy a jövő év eleji már egy jobb CM F1 lesz.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó fej,hogy gondolt Julesre.

-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
F1 2014 Gameplay - Night Time Bahrain 25% Race 14 Laps
2:20 környékén érdemes figyelni,hogy mekkora sebességről lassított le ilyen kicsi sebességre,kevés idő alatt,rövid féktávot véve.Ez még arcadésabb,mint a tavalyi.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
CSBENCE08
üzenetére
Én modal játszom,amiben meg 1:25-3-at megyek Mercivel és billel,szóval már nem nagyon emlékszem,hogy a 2013-as fizikával milyen időt mentem,de talán ehhez hasonlóakat.Professional-Expert-Legendet nézd meg,hogy megy.Illetve hány másodpercet adsz a másodiknak,és milyen szinten vered őket?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
crazyfrog190
üzenetére
Rengeteg időt,akár 2-4 másodpercet is lehet nyerni TC-ABS ki offolásával.Feltéve ha jól mész nélkülük.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
A játékban egyébként nem szerepelhetnek alkohol reklámok,szóval a Williamsből hiányozni fog a piros csík.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
Gondoltam,kipróbálom,milyen nehéz ebben a játékban,billentyűvel TC nélkül,Legend AI-val,ABS-el menni.Ez lett az eredménye:

TC-vel ált. 7. helyen végzek időmérőn,TC nélkül meg majd 4-5 mp-et adok a másodiknak.Viszont a gumikat körönként 5%-ban eszi azért,betudhatóan a vezetési stílusomnak,de mivel '14-es mod van rá rakva,a gumikat pedig felmelegíteni sem könnyű,így nyugodtan koptathatom őket.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Pont ez a kettő a legrusnyább.Merci,Ferrari,Red Bull,ezek a legszebbek.
-
mikrosuttii
aktív tag
So hardcore

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az egész 2013-as évad a gumikról szólt.Bizony a CM sem fél szemmel figyelte az egész éves csapatrádiós üziket.Hogy így fogy,úgy fogy,amúgy fogy,ki fogyott,el fogyott,defekt... Szóval érted.Nekem akkor volt problémám a gumikkal,amikor nem a RD-ről néztem setupot,hanem amikor én magam mixeltem egyet.
Nézd a dolog jó oldalát:Lehetne ennél realisztikusabb is.Szóval olyan szinten,hogy már egy kicsúszástól is defektet kapnál,mert a valóságban nagy valószínűséggel ez történne.
A játék eredeti?A legfrissebb patch van fent?Mert a patchek be árkádosítják a gumikopást.
Próbáld újra a YDT-t.Hát ha kapsz egy Lotust,vagy Saubert.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Akkor én mit mondjak?FI-vel,AI Moddal,legend szinten,billentyűzettel első évadomban 3x estem ki,kétszer zártak ki,3x-or voltam dobogón,egyszer győztem,97 pontot gyűjtöttem,és 8. lettem.A gumi kopással nem tudom,mi a problémád.Dobj az autó alá egy jó setupot,és kezdj Lotussal.FI alatt elfogy a gumi,ezt már én is tapasztaltam.Középcsapatok közül még a Saubert ajánlom.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
75-80%,70% az már nagyon határeset.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Sok gyakorlással,motivációval simán lehet rajta nyerni,én billentyűzettel nyertem,szóval
Régen utáltam is,mint a fene,de valamiért kényszerített a pálya,hogy addig gyakoroljam,ameddig normálisan meg nem tanulok rajta menni.Még jobb pályának is tartom,mint Szingapúrt.Kevesebb rajta a leaszfaltozott bukótér,így kevesebb az esélye,hogy levágod a kanyart,ami miatt büntit is kaphatsz. -
mikrosuttii
aktív tag
Ez volt az utolsó,hogy FI-vel megyek.A szezon első felében folyamatosan fogytak a gumik,alig lehetett tartani a tempót a többiekkel,ráadásul szerencsém sem igazán volt.A vége felé egész okés lett minden,csak kétszer elszállt a motor,egyszer meg belém jöttek vagy 200-al a kocsim hátuljába.

-
mikrosuttii
aktív tag
Elég,ha csak nézed,mit írnak neked.Egyébként,F11-et kell lenyomni azt hiszem.Vagy 12-őt.Nem tudom,majd meglátod.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Mert ez a mostani rész a kettő között döcög.A '12-vel próbáltak jobban a szimulátor felé húzódni,de nem jött össze.
Tehát nem azt mondtam,hogy nem szimulátoros a '13,csak azt,hogy a '12-vel próbáltak kihozni egy szimulátoros szintet,ami egyáltalán nem jött össze.A '13-ba azért még van jó pár dolog,ami arcadés.Pl. az időjárás változás,pálya felszáradása,törésmodell.Az viszont tény,hogy jó úton haladnak.Valami hasonló vonalat kellene folytatni +-kal.A szerződéses rendszert is átdolgozhatnák,mert ez így egy kicsit nyers.Lehetnének tárgyalások,ahol kérdésekre kell megfelelő választ adni,vagy épp véleményezni valamit,mint a '10-ben.Csak nem úgy,hogy opciókat választasz,hanem te írod be amit mondani szeretnél.Ezek persze olyan dolgok,mint pl. a Calssic Mod,de azért fel dobná a játékot.Lehetne még ilyen karakter editor is,amiben a pilótádnak csinálnál bukót,a névjegyedet is szerkeszthetnéd.Lehet lenne egy Sims-es beütése,de szerintem jól nézne ki.
Apropó névjegy,a 2011-be benne volt az,hogy ha még + 1 évre aláírtál egy csapathoz,akkor ott volt a neved a rucidon,a '13-ba ez benne van?Mert a 12-be nem volt benne.
-
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Inkább menj a zöld fossal,még az is jobb,mint a Toro

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az AI-t az opsönsz menüben lehet állítani valahol.Gondolom annyi angol tudásod van,hogy ki tudd keresni,de asszem verseny közbe is lehet állítgatni ezt azt.
Amúgy,próbáld ki True To Life AI moddal.Úgy lehet vele törni zúzni az autót!Öröm nézni!
Én is billes vagyok,Force Indiával nem rég kezdtem karriert.Ugyan ez van,hogy az elején fel jövök 17.-ről 6.-ra,aztán oylan 2-3 helyért vissza esek,végül nagy nehezen beérek 9.-nek Legend AI-val,+ a TTL AI moddal,ami rendesen dob az AI erősségen,ez rá is fér a játékra.Aztán volt Malajziában egy 11. helyem,20. Kínában (elején kiforgatott Bianchi,majd Gutiérrez egy 220km/h-ás kanyarban lelassított 50-re,bele futottam),egy 8. Bahreinben,egy 19. Spanyolban (szárny letörés,+ 30mp bünti [szabálytalan előzés,és 2 kanyar levágás]),egy első hely Monacoban,az egyik kedvenc pályámon (8-an fejeztük be a futamot),Kanadában 9.-dik,Silverstoneban is 9.,a Nürburgringen kizártak,Mogyoródon meg inkább kiálltam,miután Massa megforgatott,és a váltóm is elb@szódott 
-
mikrosuttii
aktív tag
Új karriert kezdtem.Meg csináltam a YDT-t,és amikor el kezdeném az új karrieremet,akkor nem választható a Caterham.Ez miért van?A Marussia sem egyébként.Sem a Toro Rosso,de a többi igen.Állítólag az össze patch fent van.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
3
246%-54%
High
Normal2
43
5
6
8139
174
205
235
263
292
325-3.20
-1.20
0.10
0.35 -
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Neten nem játszok.Csak szingli,többek között azért is,mert a tokos verzióm nincs meg,ergó eladtam,mert nem működött úgy,ahogy annak kellett volna.De amúgy se vagyok oda érte.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Az értékelés már a csatorna kezdete óta le van tiltva.Ha valakinek tetszik valami,és ki akarja fejteni ezt,akkor írja meg kommentbe.
De jogos kérdés,nem tudom,csak annyit,hogy többen nézik.Eddig csak 1 embertől kaptam negatív visszajelzést.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
predator00
üzenetére
Valami csak tetszik benne az embereknek,ha az utóbbi részekre kaptam 40-50-es nézettséget.Ha ez nem is sok,de az utóbbi időkben nagyon lapos volt a nézettség/videó a csatornámon.
45 percet biztos nem fogok felvenni.Inkább felveszem a legizgalmasabb részeket a versenyből,mint hogy 7,5GB-s videót töltsek fel.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Az már sajnos nem lesz kijavítva.Az a project file már nincs meg.Esetleg új intrót készíthetek (ami lesz is,mert ez már elavult) de jó ideig még el kell viselni ezt a kis hibát
. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Mr.Westlake
üzenetére
A Formula-1-ben hivatalosan 2010-óta nincs tankolás.Tört verzióval kapcsolatos kérdéseket pedig itt ne nagyon tégy fel,mert általában segítséget nem kapsz,csak jól el küldenek a halál f*szára,vagy oda böfögik,hogy "Vedd meg!".
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Igen,amikor leintettek,és ki dobja az eredmény táblázatot.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
A verseny végén nyomj egy F1-et.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
Gyerekek,ez k*rva jó!

-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Jó lett!

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
1280x720,16:9
Action! 1.16.3.0
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Ennek örülök

Én 1:48,8xx-et mentem billentyűzettel,Sauberrel,valaki 1:46,6xx-et
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
-
mikrosuttii
aktív tag
Spa-Francorchamps:
Aerodinamika:
1
2Fékek:
46%-54%
High
NormalEgyensúly:
5
10Felfüggesztés:
2
2
8
10Váltó:
1:147
2:181
3:210
4:240
5:271
6:302
7:335Illesztés:
-3.50
-1.50
0.12
0.41+ Info:
A jó kör érdekében érdemes ezeken a helyeken használni a KERS-t:
25% a La Source (első kanyar) után
50% a Courbe Paul Frére-ben (rögtön a Stavelot utáni kanyarban,magyarul a 16-os kanyar után,tehát 16-tól 18-ig)
A maradékot pedig a busz megálló (chicane,19-20-as kanyar) után kell el nyomni.Nem garantált a pole,de lényegesen jobb időt fogsz futni a kvalin.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Inkább innen lessél beállítást.Itt nagyon jók vannak.Kanadához és Ausztráliához olyan jó beállítást találtam,hogy szinte nem is fogyott alattam a gumi.
-
mikrosuttii
aktív tag
Erre próbálok megoldást találni.Alapból mikor fel veszem,nem szaggat,de utólag mikor megnézem a nyers anyagot,látszik,hogy néhol igen.Aztán mikor renderelem,akkor meg össze-vissza van az egész.Van,hogy felgyorsul egy ponton a videó,van,hogy szaggat,van,hogy jól megy.Nem értem,ez mitől van,de kétlem,hogy 25 FPS miatt,különben a CoD:Ghosts is laggolt volna.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ausztál nagydíj: Hamiltonnal összeérek,de egyértelműen az én hülyeségem.Az 1-es kanyarba elég nehéz lett volna beférni úgy,hogy ne koccoljak vele.Ez után Pérez nem veszi észre,hogy fékezek,ő később fékez,kiforgat.
Malajzia: Gyakorlatilag Räikkönen nekem esik,le töri a szárnyam,egyértelműen az ő hibája.
Kína: Rossz rajt,kocc Bottassal.Utána kocc volt Alonsoval is,mert nem tudta eldönteni,hogy kimegy-e a bokszba,vagy sem.Hogy ne gondoljam azt,hogy "Lehet-e még ennél rosszabb?" hirtelen Maldonado befékezett az alapból 150-200 km/h-as kanyarba úgy 60-ra,neki is menetem

Igazából Melbourne bánt a legjobban.Fix 2.-dik hely lett volna.Akár még Malajziában s lehetett volna egy fix 2-3. hely.Kínába pedig nem tudom.Egy halvány pontszerzés talán.
Most Bahreinben nulla kocc volt.A 6.-dik körben álltam ki,bezzeg akkor nem cseréltek szárnyat,milyen érdekes
6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal. -
mikrosuttii
aktív tag
Ez mi a WTF?Le vittem 3 versenyt eddig,mind3-ban valakivel össze értem (True to Life AI RLZ) és letört a szárnyam,vagy kiforgattak.Nah szal,most lenne egy normális versenyem (Bahrein) el rajtolok 13. helyről,fel jövök 6.-nak,kiállok 7. körben,a szárnyam ép,még is SZÁRNYAT CSERÉLNEK!
Nem kellene újra kezdenem egy versenyt,mert így izgisebb,de ez kib*szás,ezért inkább kiléptem a rákba.Aztán majd ha kiéltem a dühömet,újra kezdem.Ennyire hozzá szokott volna a játék a szárny cserélgetéshez? 
-
mikrosuttii
aktív tag
A képért/hangért elnézést,javítva lesz.
Amúgy: elég rég volt ilyen szerencsétlen versenyem.Össze jöttek a dolgok már az elején... Sajnos.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Rosszat linkeltem
-
mikrosuttii
aktív tag
Jó kis mod,csak allergiás arra,ha háta,jobbra-balra nézek,mert akkor jelentősen vissza esik az FPS.Insert gombbal lehet ki/be kapcsolgatni.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
üzenetére
Mert többet nem ér.Senkinek sem adnám többért,esetleg 1000ft-ért,de 1500-2500-ért nem.Szégyelném magamat,ha ennyiért adnák oda egy ilyen játékot.Mondtam neki,ha valami panasza van,forduljon hozzám,és megpróbálom megoldani.Kb. 1-2 hete van nála,és eddig kifogástalanul működik NÁLA.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Steamról,vagy innen.
Nálunk a szomszéd kölyök volt olyan szerencsés,hogy az eredeti példányt el adtam neki 500ft-ért

-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
Húú,de kihalt a fórum
Több mint 1 hó. után a véleményem a játékról:
Nem lenne rossz,de még mindig kevés.A gumikopást nagyon jól szimulálták.A benzin fogyását is jól szimulálták,de még mindig hülyeség ez,hogy +1 kört jelez.Ez az F1 Challenge 99-02-ben jobban meg volt valósítva.Tehát 65 liter/2 kör.Ami még engem zavar,az az AI.Túlságosan is tökéletes.Alig-alig hibázik.Lassulni lassul egy idő után,de akkor is:Túl erős.Persze lehet azt mondani,hogy vegyem le a nehézségi szintet.Tök mind1,mekkorán van,akkor sem hibázik,csak sokkal lassabb.A büntető rendszer valamivel jobb lett,mint az előzőnél,de még mindig van olyan,hogy azért büntet pl.,mert át mentem a szellem autón.Vagy a random büntetések oszt,mikor kereket cserélek,és kapok egy +10mp-s büntetést a semmiért.A kanyar vágásokért meg alig büntet legenden.Ha pedig büntet,akkor kizár az első esetnél.Az irányítással sincs különösebb bajom,jól megoldották.KERS,DRS is okés.A többi része a játéknak arcade.Pozitívum,hogy 80'-as 90'-es évkebeli autókkal és pályákon lehet menni,de a játék hibáit ezzel nem javították ki.
Még azt sajnálom,hogy 2010 óta csomó jó dolgot nem hoztak át.Pl. a 2010-ben az interjúkat,meg amikor dobogós lettél,akkor is ott volt az interjú szoba,ott is kellett adnod interjút.A 2010-ben még mást jelentett az,hogy ki offoltad a Pit Assist-et.Ha rosszul fékeztél,elütötted a nyalókás embert.Most meg már csak a boksz bemenetelnél van az,hogy nem segít kanyarodni,illetve a kimenetelnél sem.A 2010-ben csak egy hiba volt,a gyenge AI.Az irányítás volt még egy kicsit adagolt.A 2011 volt számomra a 2010 után egy gyenge eresztés,főleg az irányítás miatt,a büntető rendszer miatt is,az AI pedig gyenge volt megint.A 2012-es egyértelműen a legrosszabb lett,tele volt bugokkal,az irányítás nem volt jó,és random megcsúszott a semmin az autó,olyan volt,mint ha nem is te játszanál,hanem mint ha te lennél maga az AI,és teljesítettél volna egy scriptelt megcsúszást.
Az EGO motort szerintem ideje lenne cserélni a CM-nek.A 2014-es játékukhoz egyébként nagy reményeket fűzök.
-
mikrosuttii
aktív tag
Ezt most nem értem.Vagy a setupom lett jó,vagy a patchek javítottak ennyit a gumi kopáson,nem tudom,de szuperlágy gumikon Melbourneben 6 kört lazán mentem,utána meg még 9 kört keményen,de azzal még többet is lehetett volna.15. körben keményért jöttem ki,és azzal is fejeztem be,azaz 14 kört voltam kint keményen,Sauberrel,legenden.Ez 2 kiállás.Máskor még 3-at is nagy nehezen csináltam,most meg?Nagyon nem jó,hogy könnyítik a játékot,vagy én nem értem,mit csinálnak,de szerintem azt,amire gondolok.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
100%-os versenyen nem csodálom,hogy nehezen veszed be az autóval a kanyart
Olyankor teli tankkal mész elvileg,úgy meg elég nehéz tud lennie egy autó. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Szívesen segítenék,de nem értem,mi a probléma,ugyan is bármilyen erőfeszítéssel olvasom azt,amit írsz,egyszerűen nem tudom megérteni.Valami olyasmi bajod van,hogy legendre át állítottad,de legend módon ha már nem vagy első,akkor az ugye baj.Nah most hogy első tudjál lenni,vissza raktad amatőrre,de most meg olyan,mint ha még legenden játszanál.Szerintem csináld azt,hogy customra rakod a nehézségi szintet,és úgy állítasz be mindent.Tehát custom,és minden segítség on.Gondolom angolul tudsz.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Nem is az,de szerintem te is tudod,hogy ami warezzel indul,az hogy is végződik.Nem ismerlek,de most ha valaki olyanokat ír,mint te,szerinted hogyan fog rá reagálni az ember?Te nem sértegetsz/sértegettél?50-50,ennyit tudok mondani.Van egy bizonyos határ,amit be kéne tartani neked is,és nekem is,de ezen te már az elején túl mentél,ennek következtében én is.Nem tartom magamat hatalmas IQ-ú embernek,de elég érdekes dolgokat dobáltál a fejemhez.Azt gondoltad,hogy majd én szépen fogok ezekre reagálni,vagy mi?Részemről IS lezárva,viszlát.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
#907,#1002
Teljesen jogosan húzom fel magam,nem elég,hogy a valóéletben is találkozok szellemileg sérült emberekkel,még itt is megkapom őket annyi különbséggel,hogy itt legalább nem kell elviselnem az arcukat.
Nem írtad te se,hogy kocka vagyok,csak arra utaltál,hogy én egész nap egy játék miatt sírok.Okos!

Sajnállak,hogy nem érted,miről beszélek,én viszont megértelek teljes mértékben,hanem érted,miről beszélek.(Az utolsó mondatom hülyeség,csak szemléltettem vele az előző kommentedet
) -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Szólhatsz,a helyzet nem lett jobb.Azok is fent vannak már.Most mentési bibi nincs,amit állítólag az én gépem kreál (mert hogy ha nektek jó a lemez,akkor nálam a gépben van a bibi,hogyne).Teljesen jó játék lenne,ha nem lennének benne ilyen idegesítő bugok,de ez van,így egy forintot sem ért meg nekem.Mondjuk csak azért vettem meg,hogy itt fórumon ne dobáljanak már engem sz*rral,mert már kicsit idegesítő,hogy felsőbb rendűen beszéltek a másikkal,ha a másiknak tört játéka van.Most meg,hogy megvettem,már az én készülékem a hibás.Hát ok,biztos így van.Egyébként,az updatelés előtt nem volt ilyen,tehát a szezonban olyan 4 futamot letoltam,utána updateltem fel 2-ig,új szezont kezdtem,1. versenyen már hiba,most a 4-est felraktam,a mentési hiba eltűnt,de a többi maradt,a kilépéses dolog meg jobb lett annyival,hogy most már rajtnál dob ki.
A tört verzió jobban működik,mint az eredeti

djrooba: De,indítottál,múltkor is,és most is,és mindegyik ilyen vitának egy a vége,és egy ember szívja meg.De ez a játék tört alatt nem volt sz*r,csak már akkor,amikor 1 szezont letoltam.Szándékosan az eredeti verziót sem moddoltam tele,de a hiba már 1 verseny után meg is jött.És ki írta,hogy te kocka vagy?Ez hogy jön egyáltalán ide?Én se vagyok kocka,csak nagyon örülnék,ha 5 napos munka után egy hétvégi napon,amikor unatkozok,és elő veszem ezt a játékot,akkor egy 100%-os versenyt/50%-os versenyt úgy szeretnék lenyomni,hogy nem kapok büntetést,mert kereket cserélek,nem rak fel esős gumit száraz helyett,nem lép ki random a játék.A másik meg hogy nem poénból b*sztam ki 4.000 forintot az ablakon.Milyen tájékozott lehetsz arról,hogy én mit csinálok egésznap.Távcsővel a fáról lesel be a házamba,még abba a 3 napba is,amikor nem vagyok otthon?
Örülök,ha 1 nap után aludhatok.Biztos hétköznaponként az az első gondolatom,hogy munka után gépezek.Élni nincs kedvem,nem hogy még játszani,főleg nem ezzel a játékkal.Mellesleg,te mit csináltál,hanem sírtál amiatt,hogy kilépdesett a játék nálad állandóan?Neked még előszeretettel segítettek is,szóval problémád nem lehet.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
A helyzet az,hogy direkt ezért a fórumon észre vehető flegmaság miatt vásároltam meg,és próbáltam ki így
Abból a 4.000 forintból futotta volna jobb dolgokra is,mint pl. egy olcsóbb étteremben vacsorázás a barátnőmmel,vagy akármi.Érdekes,hogy pont te mondod,hogy vásároljam meg,akinek eredetibe ugyan úgy vannak problémák,legalább is a kommentjeidet olvasva,de úgy tűnik,ezek már megoldódhattak.Most magadat próbálod meggyőzni,vagy engem?Ez egy rakat ... .Ezt az eredeti nem eredeti témát meg most be is lehetne fejezni,mert a vége mindig ugyan az lesz,és még egy warn-t nem szeretnék úgy begyűjteni,hogy ennek a témának indítója ismét te voltál,de más issza meg ezért a levét.
-
mikrosuttii
aktív tag
Az üzenetben megvan írva,meddig gondolhatod át a szerződést.
Nálam ez a játék kuka.Amióta fent van a 2-es patch,azóta csak rosszabb lett
Kilép versenyközbe,büntetést kapok,mert be megyek a bokszba kereket cserélni,mentési hiba megint előjött.Már csak röhögni tudok ezen a szerencsétlenül megkreált játékon.
Pedig jónak indult. -
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre

-
mikrosuttii
aktív tag
Jajj,istenem,ne okoskodjunk már
7 futamig meg működött,és egyszer csak bumm,megkezdem a kövi szezont,lenyomok egy kvalit,rá 2 napra pedig a versenyt is lenyomnám,és ez fogad?Hagyjuk már.Hát ezen már csodálkozni nem csodálkozok,annyira nem lepett meg,mert az előző 3 rész is ez csinálta,szóval már ez elvárt,és megszokott dolog,de mégis bosszantó.Nyugodtan kipróbálhatod te is azt a mod-ot.De valószínűleg a patch javítja ezt a hibát,nem tudom.Patch-eltem,de még nem próbáltam ki,és még jó ideig hanyagolom is a játékot.A CM egyáltalán tudná definiálni a teszt fogalmát?
Azt se hagyta jóvá,hogy a játékban szereplő 4 éves hibát idén sikerült-e kijavítani,mert amint írtam,az én ismerőseim körében is előfordult már ez a bug idei játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Fotó állvány eladó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.
Nem kellene újra kezdenem egy versenyt,mert így izgisebb,de ez kib*szás,ezért inkább kiléptem a rákba.Aztán majd ha kiéltem a dühömet,újra kezdem.Ennyire hozzá szokott volna a játék a szárny cserélgetéshez?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kilép versenyközbe,büntetést kapok,mert be megyek a bokszba kereket cserélni,mentési hiba megint előjött.Már csak röhögni tudok ezen a szerencsétlenül megkreált játékon.
Pedig jónak indult.