- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Szerintem is... csak valahogy a köztudatba a pc ragadt meg mint olyan platform ahol mindenki tört dolgokkal nyomul... Aztán ha meg megnézzük, akkor a konzolon csak le kell tölteni a megfelelő verziót aztán fel kell másolni a tört / dual boot-os gépre és lehet is nyomni...
no mindegy, engem inkább az lepett meg, hogy ilyen hamar felkerült...
-
tkesy
őstag
ne aggódj, a 10. patch után már játszható is lesz...
de mást mutat a HUD meg a kormány ledje is… az egyik helyen villog, a másik helyen meg folyamatosan ég… ettől függetlenül a lila tartományban lévő fordulatszámmal ugyanúgy gyorsul tovább a kocsi…
SC: a lekörözött versenyzők vehetik vissza a köreiket, szóval addig kellett volna köröznie a SC-nak, míg pl. a 16. helyezett el nem robog mindenki és a SC mellett, majd utol nem éri a mezőnyt és sorol be a helyezésnek megfelelő pozícióba... De az újraindításnál is km-es helyeket hagytak a versenyzők egymás közt.... szóval ami most látható volt, az nem igazán fedi a valóságot...
és ez alól azért a work in progress felirat sem ad felmentést...
-
Garsza
veterán
-
kaszas71
újonc
Sziasztok! Milyen kormányt ajánlotok ehez a codemasters f1 2013hoz? mert van egy logitech wingman formula pc kormányom de a játékban nem kompatibilis a kormány! A régi f1 challenge 2002be tökéletes a kormány ezért vennék egy jobbat 10 15ezerért mit ajánlatának ami ehez jo?
-
Fang
aktív tag
Egy jó kis ligafutam Spanyolorszából némi esővel fűszerezve, 10. rajthelyről a 2. helyre érkeztem
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R5 Spain] -
GDani100
újonc
Köszönöm a gyors választ! Igen mindenképp. Megnyugtató.
Mondjuk utoljára az F1 Championship/Challenge-vel játszottam.Am jobb a kigyorsítás a manuális váltással? Vagy miben jobb?
Még annyit segíts, hogy mi alapján váltasz? Hangra figyelsz és az alapján vagy figyeled a K/h-t? (utóbbi szerintem nehezebb mert közbe az útra is figyelni kéne)Köszi!
-
Sutee89
aktív tag
Mindenki "külsős" setupokat használ? Nincs valami bevált stratégia, hogy hogyan érdemes nekiállni a setupnak? Én mindig úgy csinálom, hogy először begyakorlom a pályát alap, average setuppal, hogy 3-4 tizeden belüli köröket tudjak futni egymás után 3-4 körben, aztán kipróbálom az összes előre beállított startágiát. Amelyik legjobban tetszik és legjobbak a köridők, azt próbálom tovább módosítgatni. Na és itt jön a baki, hogy szinte mindig negatív a változás, bármit elállítok. Ti hogy csináljátok?
-
blackhard89
csendes tag
-
willike71
tag
#Jim74: Az én ízlésvilágomnak tökéletesen megfelel a videód minősége, szerintem teljesen jó!
#tkesy: Csodát nincs értelme várni, minden átalakítás romlással jár. Ezért választottam én azt a módszert, hogy eleve mpg-ben csinálom a capture-t és a szerkesztés végén is abba renderelem. A progi saját készletéből választottam formátumot. Így nem lesz a minőség sosem igazán tökéletes, de ha YT-ra kerül fel ígyis-úgyis konvertálja a hely a saját formátumára. Ezzel egyébként sok időt takarítok meg, hiszen a szerkesztés utáni kimeneti formátum nagyjából ugyanaz, mint az eredeti, így a renderelés nem tart hosszú ideig, sőt...
Az a tapasztalatom amúgy, hogy ez a kimeneti formátum a YT szempontjából is jól kezelt, a legkevesebb minőségbeli romlást látok benne (legalábbis az általam kipróbáltak közül).
De íme az MSI Afterburner és a Corel VideoStudio-ról a lényeges képek (így használom):
Ezt inkább url-ként, mert nagy:
Corel formátum_01 -
tkesy
őstag
Ez a Corel X6 beállítós része érdekelne engem is, mert most előre adott profilokat használok, de annyira nem vagyok megelégedve vele... pl itt van 3x2 kép, kettő tömörítés [Corel gyári profilok] után egy pedig amit a fraps felvesz, és azért szemmel látható a "romlás" mértéke... (pl a pilóta és motorszállító neve az cockpit oldalán...)
-
bandika0626
senior tag
Kipróbáltam ezzel a kormányommal (Logic3 Tri Format Topdrive RF) mert ez benne van a támogatási listában és beállítom neki az erővisszacsatolást a játékban minden 100% felhúzva és ez a kormány se csinál semmit. Pedig legalább rezegnie kellene ha rámegyek a rázóköre de semmi. Windows-ba meg működik ahogy tekerem a kormányt a végállása felé egyre erősebben. Lehet az a baj, hogy az enyém virágbolti verzió?
-
-
ЯΞD
senior tag
Ahol a steam telepítve van. nálam így néz ki:
c:\Program Files (x86)\Steam\userdata\43210616\223670\ ezt a mappát majd ide tedd vissza...
ezek pedig kormánybeállítások, grafika stb itt található.
c:\Users\Felhasználóneved\Documents\My Games\FormulaOne2013\
De a steam felhő is leszinkronizálja ha be van kapcsolva. Bár tudom ez tönkre is szokta vágni egyeseknek. Nekem még nem tette. Viszont ha ki volt kapcsolva és bekapcsolod akkor indítsd el a játékot majd lépj ki és látni is ahogy feltölti a felhőbe...
-
Az a baj, ez már tavaly is benne volt, bár most még annál is rosszabb
a led vissza jelző meg sokszor azért nem elég, mert míg hangról hallod, hogy kipörög, vagy szimplán vége a fokozatnak, a ledről ezt nem látod..
---------------------------------------
A warez témát meg most hagyjátok abba!
-
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre
-
mikrosuttii
aktív tag
Jajj,istenem,ne okoskodjunk már
7 futamig meg működött,és egyszer csak bumm,megkezdem a kövi szezont,lenyomok egy kvalit,rá 2 napra pedig a versenyt is lenyomnám,és ez fogad?Hagyjuk már.Hát ezen már csodálkozni nem csodálkozok,annyira nem lepett meg,mert az előző 3 rész is ez csinálta,szóval már ez elvárt,és megszokott dolog,de mégis bosszantó.Nyugodtan kipróbálhatod te is azt a mod-ot.De valószínűleg a patch javítja ezt a hibát,nem tudom.Patch-eltem,de még nem próbáltam ki,és még jó ideig hanyagolom is a játékot.
A CM egyáltalán tudná definiálni a teszt fogalmát?
Azt se hagyta jóvá,hogy a játékban szereplő 4 éves hibát idén sikerült-e kijavítani,mert amint írtam,az én ismerőseim körében is előfordult már ez a bug idei játékkal.
-
cyberkind
félisten
Ja, nekem gyári van .
Codmasterséktól megvan a DiRT 1-2-3, Grid 1-2, meg az F1 2012-13 de csak a DiRT 1-ben volt ilyen mentés problémám, ott is valami, valami usb-s billentyűzetre hivatkozott vagy nem tudom, meg a 3-ban játszottal azt el, még a játék elején hogy létrehozom a profilt, kilépek, és semmi nincs mentve . -
mikrosuttii
aktív tag
Olyat nem is írtam,hogy nem léteznek
.Nekem jelenleg AI-val is elég kihívás szokott néha lenni.Zárt szobában meg nem szeretek játszani.Mindig ledobott,ha olyanba játszottam
Nah meg ugye a másik,hogy nincs egy atom gyors netem.De mondom még 1x-er: Nem vagyok híve a multinak.Aki szeret multizni,multizzon.Én maradok a GTA:SAMP-nél
-
dragonfx
veterán
igen erre gondoltam a TC.t megprobálom kilőne.hehe nem is néztem van olyna hogy abs.
esetleg esp?
ja akkor tudok csak sporolni ha ezeket kilövöm?parc fermé opcio??az hol van?
qvalira csak egy csík van balra jobb 2-2 valami downforce.se gumi se fuel mennyiség semmi...
versenyre lehet ugye a quick race setitngsebe hogy wet avgy dry car setup.illetve ezt downforce.t 1-10ig kb.de csala frontot.
a többi szürke fuel emnnyiség és 70 körrevvan belőve dekifogy 18 alatt én ezt nem vágom...
ezeket mikor hogy hol tuom állitani?mit kapcosljak be vagy ki?jo ok vannak pengék mindenhol pláne aki kormánnyal nyomul....
-
dragonfx
veterán
ja oks.
igen 25% 15 körös.
ezt egy gumival??
nekem a sárga 5öt bír a fehér 8at....
mit hogy ekll cisnálni jobban bírja?már a sárgánál fékezni?a race line esetén??
meg a fuel.lal is hogy takarékoskodika gép?
ja és még1...elindula futam...van ilyen állitási lehetőség hogy gearbox, engine, brake...stb....nekem egyedül a aero.t engedi állitani.miért??mert nem legenden vagyok?barcalaci>>1.18 a magyaron?
hogy a halálba? gondolom sárga gumin. jo ok gondolom a williams nem egy sztár auto de a redbull ennyivel jobb lenne?
amugy mitől függ jobb autoba ülhetek? gondolo én ha szezon végén jol végzek felajánlja a career mod? -
törölt tag
-
törölt tag
-
-
PiE137
senior tag
Igazad van, korrigálnom kell:
Nem minden büntit vettek vissza, csak inkább a koccanásos "baleseteket"!
Cserébe a gép is teljesen vakegér még mindig: olykor olyan szinten tolja meg a kocsim, hogy folyamatosan rezeg a kormányom, és nem kap érte semmit.
Néha azért bünteti már legalább az AI-t is, de nem elég sűrűn!
Az átvágást tényleg túl szigorúan veszi. Q-ba már több körömet is elvette apróbb pályalevágásokért is.
Máskor meg abszolút benézem a kanyart, 4 kerékkel vágok át és semmi! -
Remi1234
aktív tag
Én utoljára az F1 challenge-el ligáztam még PC-n, ott egy kicsit másra emlékszem
Azóta mondjuk eltelt vagy 10 év, lehet ez is rányomja a bélyegét a játékomra.. Viszont tény hogy sokkal sokkal finomabban kell kezelni a dolgokat.. De így meg lassúnak érzem magam, és hát az eredmény is azt mutatja hogy lassú vagyok
Na majd belejövök remélem
-
Nem az a lényeg, ugyan az a kocsi lassabb futamon, mint időmérőn. Ott verek rájuk másodperceket futamon meg megizzasztanak. Amúgy Lotus.
De most kezd betelni a pohár. Malay futam, 100%-os versenytáv. Elvileg 3 box kiállásom lett volna option-prime-option-option felállásban mentem volna végig, de mivel az option nem bírt annyit, mint kellett volna, ezért gondoltam megpróbálkozok egy option-prime-prime felállással. Az első kiállásnál nem is volt gond, eleve prime ment volna fel, a másodiknál viszont hiába lőttem be, hogy prime legyen, szépen feltették az option gumit
Na mondom sebaj, akkor már a végére is tegyünk azt, és akkor megyünk úgy, ahogy tervezve volt, hátha. Hát mit csinálnak? Felteszik a prime-ot a következő kiállásnál. Hát a..Na meg persze utolsó két körre leszakad az eső, és mindenki körbe tud menni option gumin, csak én nem prime-on..
Nyomtam egy Alt+F4-et..
Szerk.: Az a legrosszabb, hogy 2 órád megy a levesbe ilyenkor..
-
Én sem nagyon láttam különbséget.
A nehézségi szintek viszont most sem a legjobbak. Expert AI ellen másodpercekkel nyerem az időmérőt, de futamon lazán pariban vannak velem, legend AI ellen az időmérőn küzdenem kell a helyekért, futam alatt meg jó ha pontszerzőre behozom.
Egyszerűen nem bírok olyan köröket menni futamon, mint az AI. Max lágy gumival 1-2 körig..Én még mindig a visszatöltődő flashback-nél vagyok. Ez csak nálam ilyen?
-
mikrosuttii
aktív tag
Bill-es vagyok.Én ezzel tolom AUS-ban:
Front Wing Angle:1
Rear Wing Angle:1Balance: F47% - R53%
Pressure:High
Brake Size:LargeFront Anti-roll Bar:11
Rear Anti-roll Bar:11Front Ride Height:1
Rear Ride Height:1
Front Spring Stiffness:1
Rear Spring Stiffness:6Gear 1:129 kph
Gear 2:159 kph
Gear 3:186 kph
Gear 4:215 kph
Gear 5:244 kph
Gear 6:280 kph
Gear 7:321 kphCamber front:-3.50
Camber rear:-1.50
Toe front:0.05
Toe rear:0.20A pali aki írta a beállítást,kormánnyal tolta,Q3-ban lággyal 1.23,458-at futott.Sok sikert!
-
Még nem próbáltam. Közben viszont az időmérőt is lenyomtam. 1.2s-el nyertem ezt is, úgyhogy meg kell néznem a legend ai-t..
Ausztrál pályán szabad edzés és időmérő alatt nem érzem a parc fermé on hátrányait egyelőre. Több kör után is tudtam javítani köridőt, és csúszkálni is csak akkor csúszik a fara, ha valóban kellene is. Majd futamon meglátjuk, de az estére marad már..
-
Fogalmam nincs
Közben nekem is lejött, és túl vagyok a driver test-en, meg az ausztrál szabad edzésen.
Lotus-al közel 1s-et adtam a második helyezettnek, úgy, hogy csak quick setup-ot toltam kettővel jobbra. Minden segítség off, parc fermé on. Expert nehézség.
Első vélemények:
-Az irányítás szvsz jobb, mint a 2012-ben volt. Végre nem érzem annyira, hogy csak az ideális íven lehet menni, különben dobod a másodperceket.
-A grafika jó lett. Külön tetszik, ahogy nappal szemben törik a fény. Bőven jó, és nem fut rosszabbul mint a 12-es.
-Pár idegesítő marhaság megmaradt. Az ellenfelek motorhangja még mindig hangos(bár azt nem néztem, még, most külön állítható-e). Ha lemész a pályáról még mindig lebetonoz.Hirtelen ennyi, majd egy 100%-os futam után többet mondok
-
cyberkind
félisten
Igen a legend alatti az, csak vezetni tudtam de ahogy kijöttem a boxba a többiek annyival gyorsabbak voltak hogy az 5. helyre visszacsúsztam vagy valami hasonlóra és utolérni már nem tudtam őket, de professionalon sima ügy az egész .
Aztán jött Kína ahol rosszul lőttem be a váltót ami még a kisebb baj, és a gumikopás ami a kanyargós részeken pár mp-vel lelassított és meg is előztek .
Még egy dolog, a többiek olyan szinten gyorsabbak nálam legendtől kezdve, mintha mindenhol drs+kers kombóval jönnének, volt ilyen nálad vagy másnál ?
Gumi témához, ahol 5 kört kell bírnod, ott 3, de legjobb esetben 4-et bírsz és cumi van, ugyanez van a kapott szettnél is .
Mindezt billel . -
cyberkind
félisten
2 félén próbálkozok, professional, és ami felette van expert, a gumi az expert módban nagyon beleszól, a professionalon nem annyira de ha közel vannak hozzád és elfogy, aztán se tapadás se kigyorsítás ott is vége mindegy milyen kocsival .
Nálam a gumikopás a legnagyobb gond, főleg a lassabb pályákon, ezenkívül jó a játék nagyon .
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Tőzsde és gazdaság
- Vírusirtó topic
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest