- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #599 üzenetére
De mikor kijött a patch, akkor törölték az összes mért időt.
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #597 üzenetére
Közben futottam én is TT-ben, és tényleg tapad rendesen az aszfalthoz
Csak sokat játszottam most Careert a Caterham-al, és az elégé instabil egy jószág, és ahhoz voltam szokva...
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #594 üzenetére
Látom kipörgésgátló nincs kikapcsolva, mert tövig nyomod a gázt tiltásig váltáskor, és egy kicsit se úszik meg a hátulja. Azért ennyire az RB9 se tapad
Szerk: Ez így nem all assist off -
törölt tag
Tudod a Steam az eredeti. Én megvettem lemezesen, és az útmutató hátulján volt a játéknak a Steam aktiváló kulcsa. Amit Steam-en aktiválni is kellet, és le is töltötte.
A lemezzel meg azt éred el, hogy feltelepítheted onnan is, de ugyanúgy Steam-ről fog futni, és a futtatáshoz nem kell a lemez. Magyarán a lemezzel kitörölheted a segged.
Tavalyinál ha jól tudom, nem is volt benne lemez, csak az útmutató hátulján lévő Steam aktiváló kulcs, és kész na meg poszter.
Akár boltból vetted, akár Steam-en egy kulcsot ugyanaz a kettő. -
barcalaci84
őstag
csináltam egy Hungaroring TT videót
-
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx #556 üzenetére
Mert a virágboltinál nem jó a névbeíró funkció, azé. Elb..zták a törést! :-P
Válaszolt egy codis a levelemre, további infókra van szüksége a coop hiba megállapítàsàhoz!
Asszem ha megírom, h steamről töltöttem le a game-et, elküld a búsba, h miért nem vettem meg lemezen? :-D -
törölt tag
-
válasz
#97716736 #589 üzenetére
Hát már kb. 1,5 éves, úgyhogy ráférne az újrahúzás. De lehet, hogy lapot cserélek, mert az új hűtőm miatt a VGA nem fért el a CPU-hoz legközelebb eső slotba, és nem tetszik, hogy lejjebb kellett raknom.
Remélem egy normal ATX méretű lapon messzebb van a CPU foglalattól az első PCIE slot, mint egy microATX-nél... -
válasz
#97716736 #585 üzenetére
Próbáltunk Co-op módba menni, de folyamatosan elszállt a játék. Visszavettem a CPU-t gyári értékre, úgyis eldobta. Próbáltam benchmarkot futtatni, abból is kilépett. Utána próbáltam a 2012-vel, abból is kilépett.
Most vagy a gépem sz*rt be, vagy nem tudom, hogy mi van -
törölt tag
Ilyen a világon nincs. Wáááááááááááááá
50%-os futam Careerben, UTOLSÓ körben megáll a játék, és bezárja a Steam a játékot, ekkora bugot
-
mikrosuttii
aktív tag
Nekem olyan bugom van,hogy amikor kiállok kereket cserélni,és pl. kemény gumit raknak fel,akkor egy pillanatra a gumi oldalán található szegély,(jelölő,jelző lámpa,vagy akármi) egy pillanatra sárgára vált.Aztán pedig vissza vált a kerékcsere befejeztével szürkére/ezüstre.
-
miti50
csendes tag
válasz
#97716736 #579 üzenetére
Na akkor most mégegy dolod...ráfrissítettek a steamről vagy mi a p..sa, de én nem tudoküzemanyag mennyiséget állítani szabadegyzésen se(mindig 70kört ír) és a gumikat se tudom válogatni,csak h lágy vagy kemény.. garnitúrák közt nem adja be a válogatást..tegnap még nem így volt..másnak is ilyen(lett)???amikor meg a pályán vagyok 3 kört ír ü.anyagra, megyek 4 kört és mindig 3 marad,ez mi??
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #578 üzenetére
"Alig látszódik valami a gumin 8 kör után" Igen de érezni érzed, hogy nem úgy tapadnak az abroncsok, mint az elején
-
-
dragonfx
veterán
én most kezdtema karriert bill.el tolom. sose játszottam még f1.gyel.
a williamssel vagyok. és van egy 3. és egy 2. helyem. utobbin estt az eső amjdnem meglett az első.
első pályán 1.31.50öt mentem a másodikon 1.44.01 asszem -
Breeze
aktív tag
Üdv!Valaki tudna segíteni hogy hol találom a játék mentési helyét/könyvtárát? Patch után sokaknak elszállt a mentése és én ezt előzném meg!Köszi
-
-
miti50
csendes tag
válasz
Motion_Blur #564 üzenetére
én joystickal szenvedek
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #561 üzenetére
DFGT-nél a váltófülekkel (5, 6) lehet a classic és a 2013-as pályák között lépkedni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Egyáltalán nem csalok. Kormánnyal, sokkal könnyebb a kigyorsítás. Kerékvetőre meg néha kiteszem a kocsit, hogy jobb legyen a kigyorsítás. Sose pörgetem fel a motort. 1-esbe sose váltok le.
Kanyarból mikor kigyorsítok, hamarabb váltok fokozatot, hogy ezzel is ne pörögjön ki a hátulja.
Minden a kigyorsításon múlik, nagyon sok időt el lehet vele szórakozni.
Na meg a jó Setup se elhanyagolható.
Levágni meg nem tudok kanyart főleg TT-ben, mert egyből érvénytelen az idő(#549) Jim74: Én is az OC-ra gyanakodtam, de egyből lefuttattam egy IBT tesztet, ami a Proci, és a ramok stabilitását méri, hiba nem volt. Teszteltem a VGA-t külön hiba nem volt.
Na mondom sehol nem jön elő a probléma csak az F1-nél. Na meg nálam olyat is csinál, hogy játékot lerakom az asztalra, aztán ha megnyitok egy filmet a Cyberlink Power DVD lejátszóval, akkor is megfagy a gép. Úgyhogy kicsit BUGOS -
-
Xirtam
veterán
[F1 2013 90s Cars and Classic Circuit DLC Now Available!]
Gusztustalanok . . .
16 euró külön a Classic Edition tartalma.
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii #516 üzenetére
hát nem sikerült nem cisnál semmit.
ötletek? -
PiE137
senior tag
Végre vki, aki találkozott ugyanezzel a gonddal!
Már kezdtük magunkat hülyének nézni!
De gondoltuk, hogy nem a gépünkbe van a bibi, mert a tavalyival simán ment a coop.
Nálunk már a Melbourne-nél folyamatosan kilépett, aztán azt átugrottuk úgy, hogy feladtuk a Q2-t, Malájon jó volt, majd a kínai-n megint kilépett. Tiszta vicc!
Végigcsináltuk az összes procedúrát, amit a steam felajánl a hiba javítására, de semmi nem segített.
Idegességembe már ott tartok, hogy ha tört angolommal is, de írok egy anyázó levelet, csak azt nem tudom, hogy kinek címezzem. Mert attól, hogy a steam ír ki hibát, sztem a játék is generálhatja... -
makkai
aktív tag
Tegnap nekünk is leállt a játék és egyszerűen nem tudtuk folytatni a coop-karriert.
Játék egyszerűen bezárt a steam meg kis ablakban közölte, hogy nem tudja elindítani a játékot, mert már fut.
Hát anyád! Steamet meg a játékot is újratelepítettem, egy ideig jó volt, a 3 Q-t lefutottuk, de utánna a futamra már nem tudtunk az Istennek sem elindulni. Pályabetöltéskor a fent említettet csinálta mindíg. -
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #546 üzenetére
Az tök jó, akkor szépen összejátszanak a steam-el!
Nekem leaderboard időm nincs, mert annyira nem vok jó, úgyhogy fogalmam sincs, h frissült-e.
De a coop karrier a kínai pályán ugyanúgy kilépett Q3 után, úgyhogy faxa, érdemes volt megvenni!
Pláne, hogy szinte csak a coop miatt vettük meg... -
válasz
Rolly Dy07 #548 üzenetére
Én meg már azt hittem, hogy az a CPU overclockingtól van ez a fagyás dolog...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Egyszer nekem is kifagyott töltés közben, mikor GP-ből a főmenübe akartam visszatérni.
Ww -
törölt tag
válasz
Nekem is megfagyott a gép
-
törölt tag
Azt nagyon nem is lehet vissza nézegetni, én úgy tudom. Mikor először telepíti, alul mutatja a Steam főkönyvtáradban, hogy 1 elem letöltés alatt stb. Aztán ha kész megnézheted. De ha bezárod a Steam-et, és újra elindítod a kutya meg nem mondja, hogy telepített, vagy sem.
-
PiE137
senior tag
Srácok, nálatok már felkerült az első patch a játékhoz?
Én már agyon-vissza nézegettem a steam-et, de semmi nem utal arra, hogy felrakta volna a 18.-i patch-et.
Vagy mi van vele, még nem publikálták -
zzeN
aktív tag
-
KaraDani
addikt
válasz
bendeguz76 #537 üzenetére
Én ma pont kipróbáltam, hogy tudok telefont homlokra rögzíteni
, hogy egy kis triple screen látványt felvegyek, ez lett: [link] Sajnos nem sikerült tökéletesen a megoldás ( jó lett volna ha látszik a kormány a kezemben a méretarány végett), de úgy nagyjából visszaadja.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76 #537 üzenetére
videokat is linkeljetek ill készitsetek.
Neked külön készítünk,még hozzá privát videót,hogy csak te lásd
Nem hiszem el,hogy létezik olyan lusta ember,aki nem tudja bepötyögni YT-re,hogy F1 2013 PC Gameplay.
-
bendeguz76
aktív tag
nekem még nincs meg a program.addig is ne csak képeket videokat is linkeljetek ill készitsetek.
-
törölt tag
válasz
barcalaci84 #524 üzenetére
Az biztos hogy komoly volt az utolsó kanyar, nagyon dúrva meccs volt
-
válasz
mikrosuttii #534 üzenetére
Mindegyikhez
-
barcalaci84
őstag
http://www.mediafire.com/download/imaqyuo8oq9i9oj/Tires+2013+UPDATE+3.7z
itt van az említett gumkopásos mod léegfrissebb verziója...(csak vizuális természetesen)
és steamnél (eredeti) sem zavar be hiszen csak vizuális cucc...http://www.racedepartment.com/forum/resources/tires-edition-2013.937/
itt pedig lehet látni ha jön újabb -
kozmy
őstag
Valaki tud be állításokat mint ami volt a 2012 szezonhoz?
-
Xirtam
veterán
válasz
mikrosuttii #527 üzenetére
Végignéztem a hozzászólásaidat elkérném én is ha nem probléma.
-
v!ct0y
veterán
válasz
mikrosuttii #527 üzenetére
Kösz!
Steam nem fog beszólni ha felteszem ? -
v!ct0y
veterán
válasz
mikrosuttii #525 üzenetére
Egy linknek jobban örülnénk
-
mikrosuttii
aktív tag
Gyerekek... Hungaroring=Kína effektus.Ha 6x-or nem álltam ki,akkor egyszer se!Nah de a jó hír,hogy legalább kaptam ajánlatot a Ferraritól.
Még több kép az említett modról (újabb,1.3-as verzió):
-
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii #519 üzenetére
ténnyleg jól néz ki , és igen ez csak vizuálisan változtat...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #518 üzenetére
Yep.Realisztikusabban kopik (már mint,gumikopást nem befolyásolja,csak szebben szimulálja).Szerintem érdemes fel rakni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
mikrosuttii #510 üzenetére
Itt most a gumikopás, amit telepítettél? És milyen?
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii #516 üzenetére
köszi
-
dragonfx
veterán
srácok melyik billentyűvel lehet az eleján beirni a nevem mert nekem nem engedi....
több felhazsnálónév miatt -
don dante
aktív tag
válasz
bandika0626 #512 üzenetére
F12... A Steamba menti...
-
bandika0626
senior tag
Ti mivel csináljátok a képernyő mentéseket?
-
mikrosuttii
aktív tag
Idén is ki tettek magukért a modderek.
Szép munka!
-
törölt tag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest