Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Nekem is ez van, volt.
visszatettem a 314.22-es drivert, illetve a vga-nak adtam +30mv feszkót, így 850/4000-en egyenlőre nem fordult elő
Illetve a GPU gyári specifikációinál, 675/3600 nem kellett + feszültség.
Én csak azért tuningolom, mert sajna a 327.xx driver alatti verzióval nem megy az SLI az F12012 és F1 2013 -ban, így kénytelen vagyok 1 kártyával stabil 60 fps-et kisajtolni a rendszerből. -
-
makkai
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Játékon belül van még beállítás, hogy felülírja a játék kormány beállítást, vagy mit.
kormány beállításoknál az utolsó menü. -
makkai
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem az a lényeg, hogy full HD fraps-os felvétel közben stabilan meglegyen a 60 fps
Ami jelenleg meg van, mert játék közben a min fps 80-85, az átlag pedig kb 95 fps, felvételkor meg folyamatos 60-on van (30 képkockára van állítva a fraps)Már visszavettem a kártyákat, bár utánna kell néznem, mennyi lehet a gyári órajel, mert mindkét kari gyári OC-s.
Végül is akkor a V-sync-el nem jön elő a probléma?
-
makkai
aktív tag
Van már megoldás erre a elfeketedő képernyőre, amikor a hang megy tovább, utánna meg kilép és azt írja a "nem indítható, mert a játék már fut"?
Én már próbáltam sokmindent.
memóriákat 2133MHz-ről visszavéve 1600-ra, VGA-k visszavéve 780MHz és 725MHz (gyári OC órajelek) -ről mindkettőt 700-ra. VGA driver legújabb, igaz nem ez a leggyorsabb SLI-hez, hanem a 327.23 WHQL.De ahogy olvastam és néztem a konfigot, AMD kártyáknál is van ez a jelenség, úgyhogy nem gondolnám hogy Nvidia driver gond lenne.
-
makkai
aktív tag
szerintem gtx460-hoz felejtsd el a friss drivert.
alapból nagy fps esés van és nekem is sokkal instabilabb volt.
Én visszaraktam a 32x.xx et, nem tudom melyik pontosan de WHQL. most jó, csak coop karriernél dobál ki ugyanezzel a steam üzivel mint neked, de a coop társamat is, szóval tuti a játék hibás a coop karriernél.
Amúgy a GTX 460 topikban a 314.22 -es drivert ajánlják a gtx460-akhoz.
Egy próbát megér szerintem neked is.
A steamet és a játékot is próbáltam újra rakni, de nem változott, úgy hogy szerintem fölösleges ezzel próbálkoznod. -
makkai
aktív tag
Tegnap nekünk is leállt a játék és egyszerűen nem tudtuk folytatni a coop-karriert.
Játék egyszerűen bezárt a steam meg kis ablakban közölte, hogy nem tudja elindítani a játékot, mert már fut.
Hát anyád! Steamet meg a játékot is újratelepítettem, egy ideig jó volt, a 3 Q-t lefutottuk, de utánna a futamra már nem tudtunk az Istennek sem elindulni. Pályabetöltéskor a fent említettet csinálta mindíg.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- SörcsaPH!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest