Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
RiseOfEvil #1837 üzenetére
Ehhez is be kell állítani, vagy csak a 2014-hez?
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!!
Valaki segítene beállítani a játékhoz a kormányom?
Köszönöm -
zzeN
aktív tag
-
Forumozo
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a program hova teszi a mentéseket? A felhőbe nem szoktam feltölteni. Újra szeretném rakni a progit, de nem szeretném újra kezdeni a karrieremet. Tudna ebben valaki segíteni? Se a dokumentumokban, sem a program mappájában nem találtam Save nevű mappát, amit előtte ki tudnék másolni valahova, és mikor már fent van az új progi, akkor vissza.
Előre is köszi.
-
zzeN
aktív tag
Nicsak:
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Most logitech f310-el játszok. Elég jól megvagyok vele, de elgondolkodtam, hogy jobb lenne-e ha vennék egy logitech momo kormány szettet? Jobb lenne-e az élmény? -
Motion_Blur
félisten
nyitottam egy topikot a 2014-es játéknak: [link]
-
tkesy
őstag
Szerintem is... csak valahogy a köztudatba a pc ragadt meg mint olyan platform ahol mindenki tört dolgokkal nyomul... Aztán ha meg megnézzük, akkor a konzolon csak le kell tölteni a megfelelő verziót aztán fel kell másolni a tört / dual boot-os gépre és lehet is nyomni...
no mindegy, engem inkább az lepett meg, hogy ilyen hamar felkerült...
-
Szerintem kb. ugyanannyi minden platformon a warez. Aki multizni akar, úgyis megveszi, aki meg sajnálja rá a pénzt, az vagy nem veszi meg, vagy "kikölcsönzi"...
Sőt, megkockáztatom, hogy a konzolokon egyszerűbb megoldani a virágbolti verzió futtatását...De mielőtt bárki megszólna, jelentem én már megvettem és várom a pénteket...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
tkesy
őstag
Na, ha jól láttam a virágboltba a PS3-as verzió egy picit korábban (majd 1 héttel) azelőtt érkezett meg, mint ahogy a hivatalos megjelenés lenne...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #1820 üzenetére
Az interjús részt is kivették,a bokszutcában elüthetted a nyalókás embert,most már ez sincs.Manapság egy szerződés is annyi csak,hogy kapsz egy mailt,megnézed,és elfogadod,ha akarod,ha pedig nem,vársz egy másik ajánlatra.Az a lakókocsi feeling,ami '11-ben és '10-ben megvolt,az nagyon hiányzik.Nem tudom,miért kellett ezeket kivenni.A 2012-es óta semmi változás nincs a játékban,a '12-ben hozták be a dinamikus időjárást,aztán csak a grafika változott a 2013-ban és volt egy Classic Edition része is (ami a '14-ben nem lesz már),a '14 pedig egy '13 butított változat.Szerintem fél évnél,de 3 hónapnál sem dolgoztak vele többet,egy rengeteg szabadidővel rendelkező modder is összedob egy ilyen játékot pár hónap alatt.
Reménykedem,hogy a jövő év eleji már egy jobb CM F1 lesz.
-
Ez a Sony-s videó elgondolkodtató, hogy már 2006-ban ilyet csináltak
Jó lenne, ha a Sony visszakapná a jogokat, de az azt jelentené, hogy PS exkluzív lenne a játék, úgyhogy azzal sem lennék előrébb
Úgyhogy marad a reménykedés, hogy talán jövőre születik valami valódi újdonság... -
scampolo84
aktív tag
Igaz, így is megveszik, a baj az, hogy a játék így egy lélektelen sz*r.
Én is megvettem az utóbbi két részt, de elég volt a szirupból, idén már tudatos vásárló leszek aki a pénztárcájával szavaz a minőségre.
Tudom, hogy nem menő warezjaninak lenni, de ez a produkció többet nem ér!
#1819 Csapoati A kezdetekkor valóban voltak még jó ötletek, még ha a vezetési modell elég "kula" is volt. Azóta sok hibát kiköszörültek ilyen téren, mégis azt érzem, hogy évről évre romlik a színvonal... mindig jön a "nyú fícsőrsz, hendling modell imprúvd".... a végeredmény mégis magáért beszél!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84 #1817 üzenetére
A szomorú az, hogy ezek többségéhez minimális erőfeszítés kéne csak. Pl a 2010-ben voltak interjúk is, azt ki lehetne bővíteni kicsit és voila.
-
v!ct0y
veterán
válasz
scampolo84 #1817 üzenetére
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati #1813 üzenetére
Pontosan, totális egy helyben toporgás évek óta!
A Formula 1 hivatalos játékába szerintem bele kéne férjen a három FP (kit érdekel, hány % használja ki?!) a felvezető kör, a rajtprocedúra, begurulás a boxba, parc fermé, interjúk, dobogó, pezsgőzés ésatöbbi... akit nem érdekel annak meg tegyenek bele egy "skip" opciót. Én nagyra értékelném, pedig messze vagyok a profi szinttől, de a játékélményen és a "tényleg ott vagyok" faktoron hatalmasat dobna.
Álom, álom, édes álom!
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1815 üzenetére
Mercedes, RB, Williams gyengébb, Ferrari, McLaren erősebb mint kellene...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84 #1812 üzenetére
Magyarul ez egy jol kiherelt cucc a tavalyihoz kepest (no Classic mode, ehh...). Na nem baj, majd a 2015-oset veszem csak meg.
-
scampolo84
aktív tag
Van benne pár érdekes/érhetetlen dolog....
Will FP1 and FP2 be in the game?
No, sorry, it will be one 60 minute practice sessionWhere is the Martini branding and the red stripe on the Williams?
Due to circumstances outside of Codemasters' control, they had to use a modified livery for the game. It is similar to what Williams Martini Racing have to do when they race in countries that prohibit the advertising of alcohol. The PEGI license that Codemasters have meant they had to remove all alcohol advertising. They are exploring ways to address this issue for future releases.Is there classic content in F1 2014?
No, there isn't. As the 2014 season has seen massive changes, it is giving a new experience in the game, and as Codemasters are working on the next-gen game, they're taking a break from classic content this year. But Codemasters are still really interested in classic content and they will explore it later in the series.Are there any special editions of the game this year?
No, there are no special editions of F1 2014, just one standard edition.What platforms is F1 2014 being released on?
F1 2014 is being released on PlayStation 3, Xbox 360 and PC on 17th October 2014 (21st October in NA).How are you refining career mode?
You can still play through the full Formula 1 season, or you can choose to race in shorter seasons, including 7 and 12 race options.Can you choose the races you compete in if you choose the 7 and 12 race options?
No, the races are pre-determined by the game.Are you expanding the scenario mode?
Yes, there is a range of scenarios based on real-world challenges and moments from recent history.How have you improved the handling for this year?
There is refined handling, especially on a pad, and the enhanced game physics combined with this delivers a more authentic and accessible driving experience for all players.Is there still a Young Driver Test?
No, this has gone for this year and it has been replaced with a new driver evaluation system.What is the new driver evaluation system?
Basically, you're launched straight into a one lap race after loading up F1 2014 for the first time. After completing this race, the game suggests an appropriate difficulty setting, dependant on your performance. You can be placed on a very easy difficulty level which is good for newcomers, and you can also be placed on the game's hardest setting, with all the driving aids turned off, simulating the technical challenges of modern F1. You can still customise the settings exactly how you want, making the game just right for you.How are the new turbo-charged F1 cars different to previous years?
The huge amounts of torque are unleashed through acceleration, and the turbochargers require greater throttle control than before. There is also a deeper growl to the engines in F1 2014. Players will also experience a dramatic effect in handling, with this very advanced racing cars.Does that mean ERS is also in the game?
Yes, it does. ERS (Electronic Recovery System) has 10x the capacity of last season's KERS (Kinetic Energy Recovery System) system. ERS generates an extra 160bhp for around 33 seconds a lap, which is delivered to drivers instantly, which opens up more overtaking opportunities.Are the effects of ERS delivered automatically in F1 2014?
Yes, they are. In previous games you had to press a button to activate KERS, but in F1 2014 there is no 'boost button' or 'overtake button', the power is applied automatically.Are the steering wheels seen in the trailer final?
They are in the latest build and there is no plan to change them.Is there going to be a demo for F1 2014?
No, there is currently no demo planned.Is the building on the exit of the Monaco tunnel in this year?
Yes, the circuit has been updated much more this year.Is there going to be a helmet camera in the game?
No, but there is still the usual cockpit view.Can you have your own personal driver number in F1 2014?
Unfortunately not, but lets hope we can for future games.Will there be a formation lap in the game?
No, there will not be formation laps in F1 2014.Is fuel management going to play a part in F1 2014?
Yes, you will have to constantly manage fuel whilst racing, for example, through lifting and coasting. There isn't an option to turn fuel saving on and off either, so you will have to think about fuel much more in F1 2014.Will the new cars have 8 gears as in real life?
They sure do, and they'll have lots of torque too.As there is no more Young Driver Test, how do we choose our starting team for career mode?
You can now choose from any team you like.Is the mid-session save feature still in F1 2014?
Of course, you can still save your progress through any part of the session.How big are the online lobbies in F1 2014?
They are the same as the last few games, 16 players online.Is there any in-race commentary?
No, just your race engineer, the car, the track and you.Are you able to have online practice sessions?
No, you aren't able to practice online. You can only take part in qualifying and the race. However, it will probably be in the next-gen F1 game.Can you still play in a Co-op Championship?
Yes, you can still take part in a Co-op Championship on F1 2014 with a friend of your choice. -
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Nem ment egy kicsit sokat a +1 kör üzemanyaggal richben?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Jó fej,hogy gondolt Julesre.
-
Motion_Blur
félisten
Végre egy normális, kommentált videó a 2014-ről: [link]
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1806 üzenetére
A 3. miért fake ? Nincs 2 tized . Annyit meg te is bennehagytál kb a lesodrodásoddal .
Az 1:26 + 28 az tényleg érdekes de a 3. idő szerintem így ránézésre hihető
-
Motion_Blur
félisten
Búcsúzóul tiportam egyet esős Suzukában: [link]
Leaderboardon első idő (első három fake).
Most már várjuk a még sz-rabbnak ígérkező 2014-et
-
tkesy
őstag
ne aggódj, a 10. patch után már játszható is lesz...
de mást mutat a HUD meg a kormány ledje is… az egyik helyen villog, a másik helyen meg folyamatosan ég… ettől függetlenül a lila tartományban lévő fordulatszámmal ugyanúgy gyorsul tovább a kocsi…
SC: a lekörözött versenyzők vehetik vissza a köreiket, szóval addig kellett volna köröznie a SC-nak, míg pl. a 16. helyezett el nem robog mindenki és a SC mellett, majd utol nem éri a mezőnyt és sorol be a helyezésnek megfelelő pozícióba... De az újraindításnál is km-es helyeket hagytak a versenyzők egymás közt.... szóval ami most látható volt, az nem igazán fedi a valóságot...
és ez alól azért a work in progress felirat sem ad felmentést...
-
válasz
mikrosuttii #1802 üzenetére
Valami nem kerek ezekkel a videókkal...
A fordulatszámjelző folyamatosan lilában és még vadul gyorsul az autó... A kormányon meg villog már az egész, mintha leszabályozna. Ha ez a végleges, akkor(nem pozitív értelemben...)
Safety Car: lemaradtam valamiről és új szabály van? A 16. mögé zárkózik fel Hamilton. Igaz, hogy 4., de én úgy tudtam, hogy SC mögött a lekörözött versenyzőket meg lehet előzni és vissza lehet menni a tényleges pozícióba. Vagy rosszul tudom?
Mert ez igy tök gáz, hogy kimegy az SC és akkor még küzdjem át magam a lekörözött versenyzőkön??? -
mikrosuttii
aktív tag
-
scampolo84
aktív tag
Én ma úgy döntöttem, hogy nekilátok a 2010-el nosztalgiázni. Ennél rosszabb nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest