- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- nVidia GeForce RTX 2080 Ti (TU102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Akkor tehát a gépem látható az adatlapomnál. 4.4 Ghz-en megy az FX, hiba mentesen. Prime95, Linx és mindenféle egyéb progiban teljesen stabil. Más nincs húzva. Az op egy Windows 7 Pro 64 bit az összes eddigi updattel együtt. F1 2013 Classic Editionom van amihez külön vettem meg a Classic DLC-ket. Úgy kezdődött, hogy a Scenario módban párszor kidobott a 3. pályánál. Itt még patch nélküli volt a játék. Gondoltam, hogy majd javitják. Jött az első patch, de ugyanugy kidobott, de hozzáteszem, hogy fenn volt a GoC magyaritása. Ekkor gondoltam, hogy talán ez a baj és visszaraktam angolra. Ekkor tovább engedett, de a következő 2 pályából a másodiknál szintén kidobott. Classic módban a Scenariot végig tudtam csinálni ott nem volt gond. Aztán van ez a Season Challange. Ugyanazt játsza amit leirtam. Annyit vettem észre, hogy ha esős a helyszín akkor többször kilép, de nem mindíg. Még futamot nem próbáltam eső-ben.
Semmi mod nincs felrakva, csak maga az alap játék van.
Amikor kilép akkor ez az üzi fogad, hogy a Steam nemtudja elinditani az alkamzást mert már fut.
Frissitettem VGA drivert. Hangkarim egy X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer. Ezt is próbáltam 16 bites mintavélezéssel és 24 bitessel is gondolvál, hogy ez is baj lehet. GTA 4, Race 07, CS-S, Crysis 3 mind rendesen megy, soha egy fagyás nincsen. Röviden ennyi lenne.
Új hozzászólás Aktív témák

- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest