- Videós, mozgóképes topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszi
Azt hogy futam alatt melyik szett gumi kerüljön fel, azt hol tudom pontosan beállítani? A gyors menübe ugye elvileg csak a típust lehet beállítani. Mindig azt rakja fel ami a legkevésbé használt?
Illetve amikor a gumikra rámegyek, akkor egymás alatt van 2 körszám. Az egyik pl lágynál 1.2, alatta meg 10.5 szokott lenni, ha jól emlékszem. Ez mit takar pontosan?
-
hermanyi
addikt
fess vannak olyan pályák ahol tényleg elég lenne a prof . de azért az esetek túlnyomó részében simán lehet velük tartani a tempót még Legenden is . Nekem személy szerint nem az a célom a játékkal ,hogy már a 10. futamon bajnok legyek hanem az ,hogy jókat mecseljek az AI kal . Sauberel megyek és a dobogóért küzdöm minden futamon általában sikerrel . Próbáltam Prof szinten de úgy nagyon gyaloggalopnak tűnt az első 3 verseny és emeltem a szintet és újra kezdtem az egészet .
Ami tetszik benne az a gumira való figyelés ,mert végre rákényszerít a játék ,hogy rajzszöggel rakjam teli a G27 gázpedálját ,mert ha nem 4-5 kör és elfogyott a gumi .
-
Breeze
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest