Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Köszi

Azt hogy futam alatt melyik szett gumi kerüljön fel, azt hol tudom pontosan beállítani? A gyors menübe ugye elvileg csak a típust lehet beállítani. Mindig azt rakja fel ami a legkevésbé használt?
Illetve amikor a gumikra rámegyek, akkor egymás alatt van 2 körszám. Az egyik pl lágynál 1.2, alatta meg 10.5 szokott lenni, ha jól emlékszem. Ez mit takar pontosan?
-
hermanyi
addikt
fess vannak olyan pályák ahol tényleg elég lenne a prof . de azért az esetek túlnyomó részében simán lehet velük tartani a tempót még Legenden is . Nekem személy szerint nem az a célom a játékkal ,hogy már a 10. futamon bajnok legyek hanem az ,hogy jókat mecseljek az AI kal . Sauberel megyek és a dobogóért küzdöm minden futamon általában sikerrel . Próbáltam Prof szinten de úgy nagyon gyaloggalopnak tűnt az első 3 verseny és emeltem a szintet és újra kezdtem az egészet .
Ami tetszik benne az a gumira való figyelés ,mert végre rákényszerít a játék ,hogy rajzszöggel rakjam teli a G27 gázpedálját ,mert ha nem 4-5 kör és elfogyott a gumi .

-
Breeze
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1:14 átlag köridők kb
Melbourne-ben volt egy 3. helyem azóta csak nyerek!Most kezdek majd neki Monza-nak!Eddig 8 pole
Remek,nagyon remek és kiváló gumikímélő gép a Lotus!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)