Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Milyen monitort vegyek?
 - Milyen videókártyát?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - OLED TV topic
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - TCL LCD és LED TV-k
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mikrosuttii
aktív tag
válasz

üzenetére
						Mert többet nem ér.Senkinek sem adnám többért,esetleg 1000ft-ért,de 1500-2500-ért nem.Szégyelném magamat,ha ennyiért adnák oda egy ilyen játékot.Mondtam neki,ha valami panasza van,forduljon hozzám,és megpróbálom megoldani.Kb. 1-2 hete van nála,és eddig kifogástalanul működik NÁLA.
 - 

Katsu
aktív tag
válasz

üzenetére
						Szóval, mégis át lehetett rakni más gombra.

Nem a gomb van hozzárendelve a funkcióhoz, hanem a settingsben lévő cselekedet.
Tehát ez esetben a random gomb egyenlő a szünettel (pause). És amit beállítok szünetnek gomb, azzal tudom használni a random track funkciót.
Köszi a tippet. - 

Katsu
aktív tag
válasz

üzenetére
						Nem, nem. Félre értesz. Bármire beállíthatom a 9-es gombot. De ahogy a pillangó váltó a az 5-6-os gombnak számít, úgy a sebváltó feltolása a 9-esnek. Ezen nem tudok változtatni. És amikor bemegyek a nagydíjba, ott jobb oldalt lent kiírja, hogy a 18-as gombbal megyek tovább, a 19-essel vissza, a 9-essel összekeveri a pályát stb... Minden működik, de a pályakeverés nem. A beállításokban bármire beállíthatom a 9-es gombot, tehát a gép érzékeli, csak ebben a nagydíj választóban nem. Remélem kicsit sikerült érthetőbbé tennem a problémát.

- 

dragonfx
veterán
 - 

makkai
aktív tag
válasz

üzenetére
						Nekem az a lényeg, hogy full HD fraps-os felvétel közben stabilan meglegyen a 60 fps
Ami jelenleg meg van, mert játék közben a min fps 80-85, az átlag pedig kb 95 fps, felvételkor meg folyamatos 60-on van (30 képkockára van állítva a fraps)Már visszavettem a kártyákat, bár utánna kell néznem, mennyi lehet a gyári órajel, mert mindkét kari gyári OC-s.
Végül is akkor a V-sync-el nem jön elő a probléma?
 - 

dragonfx
veterán
válasz

üzenetére
						én elkezdtem a williamssel.szezon közbe jött a marussia, caterham ajánlata nem mentme át...jöt a sauber..átmentem....erre urja jön a caterham marussia ha előtte nem mentme most pláne nem.jött a force india....3 versenyig tot volt utána visszavonták.vártama lotusra de nem jött....

amugy fontos:
ti éreztek tényleg időbeni különbséget egy marussia és redbull közt?ugfy skálázodnaka kocisk mitn valoságba?valami erősorrendet tudtok nekem?
én jobbnak érzem a saubert mint a williams.... - 

- 

mikrosuttii
aktív tag
 - 

- 

dragonfx
veterán
válasz

üzenetére
						ja hogy eza játék hibája?

én már elkezdtem a vga.m felmenőit sulyosan minősíteni....
ilyne volt nekem is.belépek és kikapcsol a monitor....750>>ha jol vezetsz itt max a konstruktőri lesz izgalmas az egyéni nem.
a magyar után hány futam van még?
van 40 pont hátrányám asszem kb.
ja és bevallom hogy valósághűnn legyne mert ugye a legjobb is kiesnek néhaa monacoi futamot retire.eztem mert elegemvolt a faltol faligbol....

- 

dragonfx
veterán
válasz

üzenetére
						aha értem.na majd ezt megnézem.asszem a one shot és a full weekend között van még 2 lehetőség short weekend avgy ilyesmi.gondolom 1 edzés 10 perc qvali....
..vagy valakie setleg megnézte pontosan a ine shoot és a full közti 2 mit takar??
előbb akkor feljebb rakom a weekendet ha ugysme akkromeg a fokozatot de igy is küzdök rendesen.
lewis fernando sebatian trio azért legyőz ám.
aha és épp ezt akartam ha full weekend akkor is lehet a verseny csak 25%?
illetve ha nem emgyek végig a 3 szabsdon hanem engyed oránál átugrom emrt ennyi alatt kb kitapasztaom a kocsit pályát akkor ott fogja engedni csak állitgtani auyg meg az "itálló" általi standard defaultlegszarabbon megyek??
régen az nfs.be egr allyba rengeteget lehetetta finom beállitással ynerni akár másodperceket is... - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Holnap megyünk 100%öt Indiában 16.00-tol...gumigyilkos pálya...
Eddig egyetlen 100%-t mentem idén és Benzinnel nem volt problémám, gumival pedig ugyanannyi kiállás mint Vettel (mármint az igazi)
 az mondjuk vicces hogy gyorsabb vagyok mint ő a való életben...pedig nem vagyok csodagyerek sőt a játékban is vannak nálam jóval gyorsabbak... - 

dragonfx
veterán
 - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Ne agressivbe tedd hanem cautionbe,....király lesz...
A gumira pedig szintén érvényes amit a benzinrol írtam,arányosabban gyorsabban fogyik ha nem 100%-öt mész...
A hang bug, illetve az online bugok viszont az igazi problémák...
Szimulacio téren idén hatalmas meglepetés számomra a játék...
A jelenlévő igazi bugok viszont tényleg idegesitoek és a tesztelés teljes hiányát mutatják (pl kezdeti fps bug)...hang bug két patch után LOL - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Edzéseken, időmérőkon annyi körre elég amennyit tankolsz...versenyen ha 100%- ot mész szintén...50 ill 25%-ön aranyosabban gyorsan fogyik...ahogy a tavalyi részben is...
Verseny taktikával érdemes mindig a caution beállítást használni...friss gumival mész pár kört zürichben utána standard... Ha minuszba kerül az üzemanyag záráskor lenne stb...üzemanyagmenedzeles a mai F1 szerves része...
Ez a f12013 erőssége... - 

mikrosuttii
aktív tag
 - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Gondoltam hogy amúgy neked sincs gondod a kopassal

De akkor nem értem miért írod hogy a codemasters hogy elrontotta...
Idén lett ez a rész a legvalosaghubb...Van több más hibája a játéknak, de nem ez az...
Egy gumikopas kikapcsolasi lehetőségében van fantázia...és megszűnne a sírás... - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						na azért ez nem így van...
minden 25% -os futamon gond nélkül végig lehet menni egy kiállással...
mentem már vagy 5 pályán 50%-os futamot:
ausztrál 2 kiállás (bár szerintem jobb lett volna a 3)korea 3 kiállással /de 2 vel is meg lehet
usa (ez 3 kiállás simán)
Magyar 3 kiállás minden gond nélkül...
benzinnel ha folyamatosan követed akkor semmi probléma nem lehet
Kanada 1 kiállással!!!!
nagyon is tökéletsen modellezték az idei gumikopást/ Pirelliket
a játék legerősebb pontja ez...oda kell figyelni hogy ne blokkoljanak soha a kerekek, ne pörögjenek ki kigyorsításnál stb
gumi hőmérsékletet érdemes nézni (ha sötét zöld akkor finomabban kell menni)setupnál nem 11-11 es balance és ne 1-1, 11-11 es felfüggesztés legyen
első pár futamomnál én is szenvedtem , de meg kell tudni kezelni a dolgokat...magyar nagydíjat először nekem is 4 kiállás is neccesnek tűnt...de megtanulható
UI: viszont a casual rétegnek tényleg beépíthetnének egy opciót hogy kikapcsolhassák legalább offline...
mert értem hogy valaki nem képes /nem akarja a valósághoz közelebb álló szimulációt...
De nehogy visszafele induljanak el a fejlesztésben mert a casual réteg a leghangosabb....PLEBI :
szeintem 270 és 330 fok közt van az 1:1 es irányítás
ha a 270 túl érzékeny neked akkor emeld ameddig kényelmes nem lesz...én 300-on használom speciel az ideit - 

dragonfx
veterán
válasz

üzenetére
						hát igen....
én gy cisnálnám pofon egyszerű lenne az ottani mérnököknek akár egy patchhal is lehetne orovsolni.
hogy.....
én kimegyek 15kör alatt 3x de aki full versenyt nyom az is 3x emnjen ki akkor reális a kiállás aránya...egyszerűen egy szorzot beépitenének...ha nekem a sárga kibir 5öt akkor 50%on bírjon 2x anynit..100%os futamon 4x annyit....ennyi.
totálésszerű.
jo sokan huznák a fogukat erre ishogy a 15ös nem reális...dehát az f1 sosem lesz reális mivel a pc gamerek közü enm hinném bárki is lehuzott volna éveket az f1be ergo lenne összehaosnlitási alapja....mindenki tudja hogy se alonso se vettel..se sneki tudásának nyomba nem érhet max gépen virtuálsi körülmnyek között.
szoval szerintme igy lenne jo.hogy aki reálba tolja 100% futamon az kimenne reális de akir 25ön mit én mert nem akaro 2 orát egy futamon menni és elbaxni a 55. körbe mivel ninc smár flashbackem.....az is megtapasztalja milyena box része a játéknak és tudjon taktikázni....
nekem ez tetszik benne.
a benyafogyásra meg kéne valami adat hogy miylne fokozatba milyne gumival mennyi hogy fogy és te mennyit töltesz bele futam előtt konkrét literre....persze átlag adatok kellenének amitől ugye +/- 15% lenne az eltérés mondjuke gy drs.es top kör vs előnymegtartos kört között csak...na igne más játékokbol ismerve mit müvel a kocsi tc off.fal...hát még gyakorlok kicsit mire kiprobálom...

693.ra valaki??
 - 

scampolo84
aktív tag
válasz

üzenetére
						Fene tudja. A technikai háttere is megkérdőjelezhető, hogy miért nem képesek kijavítani évek óta fennálló alapvető hibákat, amikkel újra és újra tele van minden fórum. Nem beszélve arról a teljesen logikátlan dologról, hogy ki-be raknak, vesznek dolgokat a játékból évről évre. Most higgyem el, hogy három év kellett a "mid session save"-hez? Vagy miért kellett tavaly kivenni a championship mod-ot, idén meg újra betenni, és még sorolhatnám...

- 

dragonfx
veterán
válasz

üzenetére
						szóval bill.lel nyomom tetszik a játék.
a williamssel vagyok.
a bahrein végre megnyertem. akatalunya beszopatott.
15körös futam+1 körös qvalival játszom. lowest brake assisttal szoval ez majdnem medium fokozat.
2 kiállással megyek szoval időt kell nyernem ez bajreinbe sikerült catalynunába 11. lettem....shit...
ti mit csináltok ne kopjon a gumi?
ugye a piros feliratos alegjobb? - 

KaraDani
addikt
válasz

üzenetére
						Azt nem mondtam, hogy installálnod nem kell, csak azt hogy letöltened nem kell semmit
 Ha újrahúzod a wint felrakod a steamet ugyanoda ahol volt (csak ráinstallálod a meglévőre), akkor semmit nem kell újra letöltened. Telepítened kell persze, rányomsz steamben az installra, és ott felismeri a fileokat, ez tart kis ideig de kész is, nem fogja újra letölteni őket. A mentéseket persze ki kell menteni játéktól függően, sok valahova a users mappán belülre ment a rendszerpartíción. (Persze a users mappának se feltétlenül kell a rendszerpartíción lennie 
 ) - 

KaraDani
addikt
 - 

miti50
csendes tag
válasz

üzenetére
						Nézd meg pl 594 hozzászóló körét a videon,hát ezekre mondom h űridő...ha jól emlékszem 2 helyen is úgy a fűre megy h szinte majdnem elhaggya a pályát kétkerékkel,és ott is lazán gyorsít-ki se pörög-célegyenes ráfordítóba is még a hjtűbe 2 fokozatot vált úgy nyomja neki és semmi kipördülés,..hát ez élethűnek nem nevezhető,igaziból ilyet nem csinálna senki tuti.vagy ha csinálna nem az lenne a best kör!!-na mindegy ,ez a program hibája szerintem,nem a tulajdonosát akarom "fikázni" ezzel. csak azért én a joyyal ilyet se tudok valamiért, mert ha kanyarba gyorsítok ennyire az elején akkor kitolja a kocsi elejét a kavicságyba,pedig u.az a beállítás....üdv
 - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Igen törölték az időket, de...
Mivel a saját ghostokat nem törölték, ha valaki nem tud javítani a patch előtti idején, akkor szépen feltölti azt a régi fps bugos időt...(ugye akiknek több mint 100 fps-e volt az most közelébe se tud szagolni az idejének
 )
Bravo codemasters!!!Ui: nézd meg a videon hogy elnyúlik Alonso ghostja vagy 2 mp-re... Patch előtt volt ez hogy bármelyik pályán már a célegyenesben kaptam mp-eket...(beállítástől függetlenül)
 - 

válasz

üzenetére
						Hát már kb. 1,5 éves, úgyhogy ráférne az újrahúzás. De lehet, hogy lapot cserélek, mert az új hűtőm miatt a VGA nem fért el a CPU-hoz legközelebb eső slotba, és nem tetszik, hogy lejjebb kellett raknom.
Remélem egy normal ATX méretű lapon messzebb van a CPU foglalattól az első PCIE slot, mint egy microATX-nél... - 

válasz

üzenetére
						Próbáltunk Co-op módba menni, de folyamatosan elszállt a játék. Visszavettem a CPU-t gyári értékre, úgyis eldobta. Próbáltam benchmarkot futtatni, abból is kilépett. Utána próbáltam a 2012-vel, abból is kilépett.

Most vagy a gépem sz*rt be, vagy nem tudom, hogy mi van
 - 

miti50
csendes tag
válasz

üzenetére
						Na akkor most mégegy dolod...ráfrissítettek a steamről vagy mi a p..sa, de én nem tudoküzemanyag mennyiséget állítani szabadegyzésen se(mindig 70kört ír) és a gumikat se tudom válogatni,csak h lágy vagy kemény.. garnitúrák közt nem adja be a válogatást..tegnap még nem így volt..másnak is ilyen(lett)???amikor meg a pályán vagyok 3 kört ír ü.anyagra, megyek 4 kört és mindig 3 marad,ez mi??
 - 

- 

- 

Sundesz
addikt
válasz

üzenetére
						Logitech Driving Force GT-n, amúgy mindent frankón kezel rajta a játék.
Másik gondom: laptopról átmásoltam a mentett állásomat (a userdata/xxxxxx/223670/ mappába) az asztali gépre, de nem látja a játék a profilomat. A Steam felhőt letiltottam, mert a 2012-ben is tönkretette a mentett állásomat.
 - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						értem amit mondasz...
az 1:20 as idő nem egy nagy dolog patch után se (én is 1:20:5-t megyek)
az érdekes az hogy téged belassított a patch , aztán csináltál egy új profilt és azt mondod 2 mp-t javultál
csinálhatnál egy tesztet , mondjuk 60fps korlátozássqal is tudsz e menni iígy?
mert ha nem akkor szólni kéne a codemasters forumon hogy javítsák ezt is...ja és én azt látom hogy szinte mindenki lassult (pont az fps bug javítása miatt) sokan mperceket
 - 

barcalaci84
őstag
válasz

üzenetére
						Azért gondolok én fps bugra, mert csak egy patch jött eddig...és azt mondtad így 1:23 as kört tudtál csak menni...aztán Uj profilt csináltál és megint gyorsultal 2 mp-t...közben játékhoz nem jött másik patch...
Persze lehet csak raéreztél az irányításra, de a 2mp hirtelen azért soknak tűnik...

Új hozzászólás Aktív témák

- Kuponkunyeráló
 - Hálózati / IP kamera
 - One mobilszolgáltatások
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Autós topik
 - Házimozi belépő szinten
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Milyen monitort vegyek?
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 2012-ben mintha még nem így lett volna, legalábbis én így emlékszem.

.ebből így nem lesz vb...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)