Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAID
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát én a billentyűzetről irányításról csak rosszakat tudnék mondani. Nem a játék hibája, de ilyen jellegű autókat bináris irányítóeszközzel nem lehet jól, hatékonyan irányítani, vagy lehet, hogy csak én nem tudom jól konfigolni?
A kezdő feladatok közül a monzai "érjünk be pontszerző helyre egy rosszul sikerült kerékcsere után" címűt próbálgatom. A pályán két nagy sebességű kanyar is van (Curva Grande, Parabolica), ezekben billentyűkkel hatékonyan átjutni lehetetlen, vagy csak én nem tudok állandó kormányállást tartani billentyűkkel. Anélkül pedig állandóan kormányozgatni kell az íven tartáshoz, ami hallható lassulást (azaz fordulatszámesést) okoz. Nem beszélve arról, hogy korrigálni is lehetetlen jelentős időveszteség nélkül.
Örömmel venném, ha lenne mód ezen hibák kiküszöbölésére, mert ugyan van kormányom, de egyrészt nincs módom felszerelni, másrészt olyan régi (Logitech Wingman FF), hogy nincs rendes Windows 7-es drivere sem.
Korábban rengeteg kört vezettem pl. a GP4-ben ezzel a kormánnyal, azelőtt sima analóg Thrustmaster kormánnyal is, még előtte billentyűzetről is, nagyjából képben vagyok, mit, mivel, hogy lehet irányítani. -
Sutee89
aktív tag
Nagyon élvezetes nézni ezeket a ligafutamokat, abszolút kedvet kaptam hozzá. Látszik, hogy nem AI ellen küzdesz, intelligens előzések, megfontolt támadások, pont amit szeretek. A következő szezonra szerintem nevezek is majd. Egyébként controllerrel mennyire van esélye az embernek? Vagy inkább csak kormány?
-
Fang
aktív tag
Egy jó kis ligafutam kínából

[F1 2013 GoCompete 2. Liga R3 Kína] -
Sutee89
aktív tag
válasz
Chereiose
üzenetére
Én 40 óra játék után jutottam odáig xbox 360 controllerrel, hogy Legend nehézségen, minden segítséget kikapcsolva egész versenyképes vagyok. Online még nem próbáltam, csak coopban haverral.
Múlt héten volt alkalmam MOMO kormánnyal pár órát bohóckodni, sokkal nagyobb élmény, viszont közelében sem voltam a controlleres köridejeimnek, de kellő gyakorlással biztos vagyok benne, hogy jobb időket lehet menni kormánnyal, sokkal finomabb és pontosabb az autó. Persze kell egy pontos kormány... -
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Egyèbkènt mèg arra kíváncsi lennèk, hogy melyikkel gyorsabb az ember, kormánnyal vagy gamepaddal...
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Igen most már èszrevettem, gyorsabb is vagyok

Kormányt hogyan èrdemes beállítani? -
Chereiose
addikt
Helo!
Arra lennék kíváncsi, hogy számít-e az, hogy ha én váltok? Gyorsabb leszek attól? Néha megfigyeltem, hogy a gép lassan vált. Kormánnyal játszom egyébként.
Valamint FPS növelést eredményez, ha kikapcsolok jó pár részletet( pl árnyékok, fák, nézők stb)Ja és ha már kormány, a típus amivel játszom: Thrustmaster ferrari gt experience.
Van aki ezzel játszik? Hogyan érdemes beállítani? Van valakinek valami segítsége ehhez?
-
karilla88
tag
válasz
HollyBoni
üzenetére
szedd le hozzá a MAGYARÍTÁST hátha akkor hamarabb megtalálod a dolgokat a játékba

-
válasz
Sutee89
üzenetére
A GoCompete-n ligázok, és mindig kapom a setupot, mert én full-láma vagyok hozzá
Gyárival közülünk senki nem megy.(#1587) HollyBoni: boxban az időmérő előtt, mielőtt elhagynád a garázst. Ülsz az autóban, látod a kijelzőt, ott nyomsz egy entert, vagy az annak megfelelően programozott gombot, akkor behoz egy képernyőt, ott a fogaskerék ikonra navigálsz, ismét enter és ott vannak a részletes állítási lehetőségek.
-
Sutee89
aktív tag
Mindenki "külsős" setupokat használ? Nincs valami bevált stratégia, hogy hogyan érdemes nekiállni a setupnak? Én mindig úgy csinálom, hogy először begyakorlom a pályát alap, average setuppal, hogy 3-4 tizeden belüli köröket tudjak futni egymás után 3-4 körben, aztán kipróbálom az összes előre beállított startágiát. Amelyik legjobban tetszik és legjobbak a köridők, azt próbálom tovább módosítgatni. Na és itt jön a baki, hogy szinte mindig negatív a változás, bármit elállítok. Ti hogy csináljátok?
-
válasz
HollyBoni
üzenetére
Az autó állítgatás nem moddolás. Be kell lőni a szárnyakat, váltó áttételt balanszot, felfüggesztést, stb. és akkor sokkal jobban kezelhetőbb lesz az autó. Bár az is tény, hogy a 2012-es verzióhoz képest ezt nehezebb billentyűzettel irányítani.
Itt nézd meg pályánként a setupokat: [link]
Próbálj ki párat és akinek a setupja fekszik, nézd meg, hogy csinált-e a többi pályához is.

Hidd el, érdemes rászánni azt a kis időt, mert sokat lehet javítani az autó kezelésén és a tempón egy jó beállítással.
-
HollyBoni
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Egyenként leszedni nincs kedvem, beleuntam már a moddolásba Grid után. Mindegy, megpróbálok együtt élni a dologgal.
-
HollyBoni
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem állítottam semmit.

-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Most próbáltam először a játékot, egyelőre csak billentyűvel. Viszont ami elsőre feltűnt, hogy az autók brutálisan alulkormányzottak lassú-közepes tempónál, ez normális?
-
karilla88
tag
Egy kis 2014 modolt carrier:
MELBOURNE P+Q
MELBOURNE R -
Sutee89
aktív tag
válasz
akosxyz
üzenetére
Egész pontosan melyik feladatok nem mennek? Mik a neveik?
Hogy érted, hogy "hiába leszek első"?A Wet weather test-nél el kell találni az összes (8 db) téglalapot az úton, és benne kell lenni az időlimitben.
Az utána lévő Racing Line testnél követni kell az ideális nyomvonalat, jobb felső sarokban mutatja, hogy hány %-ban térsz el tőle és itt is van időlimit. -
akosxyz
senior tag
Megint lenne egy kérdésem :$ A carrier elején ugye végig kell csinálni feladatokat. Az utolsó kettő az, hogy száraz pályán és vizes pályán is menni kell, de azt valamiért nem pipálja ki és nem enged tovább hiába leszek első. Tudnátok segíteni?

-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok! Használja valaki a játékot Logitech MOMO kormánnyal? Ha igen, milyen in-game és driver beállításokat használ? Köszi előre is.
-
scampolo84
aktív tag
Unalmamban feldobtam egy egész pofás AI modot, meg egyet ami a műszaki hibákért, kicsúszásokért felelős főleg, mármint, hogy gyakrabban legyenek.
Nájsz!

Végre van izgalom AI ellen is, és biza szárny nem marad szárazon az első kanyarban néha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jozsi252
veterán
Aki esetleg megakarja venni a játékot, az most lépjen, mert CD Galaxisba 2990 pénz.
-
KaraDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt steamen valamikor nemrég ingyenes egy hétvégére, akkor lehetett csak meglesni "egyszerűen".
-
tkesy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
Hóhali.
Van ebből valami demó-féleség, vagy csak illegálba lehet kipróbálni?
-
Sziasztok!
Akinek van kedve online ligázni, és tud sportszerűen versenyezni, az látogasson el a [gocompete.hu] oldalra. Most indul új szezon!
Egy kis kedvcsináló az előző szezonról: [link]
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok. Apukámnak megvettük a játékot. Jól is nyomja de a Carrierbe nem tud belépni,mert vannak ilyen teszt körök,amikor teljesíteni kell feladatokat és a harmadiknál akármit csinál defektet kap. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet ott a baj?
Előre is köszönöm. Üdv!

-
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Látom van, aki örül ennek...
Én rühellem, de nyilván emberek vagyunk, és más az ízlésünk. 
-
Ja, és csak nálam nyer állandóan Hamilton? Kicsit idegesítő. Kb. olyan a merci benne, mint idén...
-
Sziasztok!
Nem lehet valahogy 14-15 körösnél kevesebbre venni a versenyeket karrier módban?
-
Ejj srácok, szenvedek rendesen. Beleválasztottam a Red-Bull-ba, nem tudom kezdésnek jó csapat-e, de egész hétvégén az első pályát szenvedtem, és most sincs meg
, hiába vagyok jó starttal aránylag jó helyen, annyira fenntartom a sort, hogy ahogy kimegyek kerékcserére, visszaesek a legvégére 
-
pepecs98
csendes tag
Megvettem a játékot letöltöttem steamről és nem lép be a játékba. A gépem : Intel core i3 3,4 Ghz Ram 4Gb vga: Nvidia 2 Gb, windows 7. Miért nem működik? Mit tegyek?
-
tkesy
őstag
Köszi a segítséget, sikerült átrakni...

-
Sziasztok!
Használ valaki az F1 2013-hoz külön profilt a logtech profilerben DFGT kormányhoz, ami eltér a global settingstől? Ha igen, akkor a játék indításakor aktiválódnak, az F1 2013 profilhoz rendelt értékek (pl elfordulás.)
Nekem nem akar működni. Hiába csinálok profilt az F1 2013-nak, akkor is a global settingset veszi figyelembe...
Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm

-
werszomjas
addikt
válasz
JoceeHunt
üzenetére
Látogass el ide:
http://gocompete.hu/index.phpSzokott lenni liga, most az egyik épp a végéhez közeleg, utána biztosan indul új, itt lehet szervezett körülmények között normális emberekkel multizni.
Az már más kérdés, hogy a steam és a játék is inkább sz*r mint jó, de néha azért elmegy.
-
norbi0604
aktív tag
-
válasz
predator00
üzenetére
Azért valamit csak lehet vele kezdeni
.
Persze más játékokat is fogok próbálgatni, a "nem bírtam magammal" rész a kormányos játékokra való visszatérést jelentette, nem kizárólag az F1-re
-
Nem bírtam magammal, leárazva megvettem Steamen a játékot, és holnap hozza a futár a G27-et
.
2012-t sokat játszottam anno DFGT-vel.
Érdemes még online ezzel a játékkal játszani vagy már kihalt? -
neilszab
őstag
-
KaraDani
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Hali,
Van egy pipa valahol a vezérlők beállításánál alul, hogy ovverride input method vagy ilyesmi. Nem emlékszem pontosan jó ideje nem játszottam vele, de azt ott állítsd át wheelre. Amúgy meg minden advanced controller érték 0 ha jól emlékszem.
Amíg az az ovveride dolog nincs wheelre állítva előfrodul hogy ő úgy gondolja, hogy te mondjuk kontrollerrel játszol és szépen nekiáll sebességérzékeny kormányzás segítséget automatikusan hozzáadni.Ha jól be van állítva egész tűrhető a játék irányítása és az autók viselkedése szerintem.
-
neilszab
őstag
Sziasztok, a sebesség érzékeny kormányzást ki lehet kapcsolni valahogy?
G25-tel tolom, de azért vmi nagyon nincs rendben a kormányzással, illetve látom, hogy a csóka kezében a kormány állása folyamatosan változik, pedig én fixen tartom a kormányom. Esetleg van még vmi más trükk, vagy fájl buhera, amivel realisztikusabbá/élvezetesebbé lehet tenni a kormányzást?
Más: FOV-ot lehet valahogy csökkenteni cockpit nézetben? A kormányt és a kezeket el lehet valahogy tüntetni?
Előre is köszi!

-
tkesy
őstag
válasz
blackhard89
üzenetére
Ha az első két tesztnapon megcsinálod az összes feladatot Gold Medal-ra, a Lotus-al is el tudod kezdeni a karriered...
-
blackhard89
csendes tag
Tud valaki nekem mentést küldenibakibmár egyszer kivitte a karierr módot és egy komolyab istálóval is el lehetne kezdeni egy szezont? Olyan mentés kéne akinek fent van mind a 6 javítás
-
blackhard89
csendes tag
Amúgy arra is gondoltam hogy azért nehezebb vagyyis lassab az autó a karierr módban mert mivel még újoncok vagyunk és fejleszteni kell a kocsit... Amit ugyebár a szabadedzésen lehet megtenni....
-
válasz
blackhard89
üzenetére
A 2012-t és a 2013-at tudom összehasonlítani. Az irányítás valamint a gumiszimuláció szerintem jobb lett a 2013-ban. De az idegesítő bugok eléggé elrontják a játékélményt

-
blackhard89
csendes tag
-
válasz
blackhard89
üzenetére
Szia!
El tudom
Egy nagy bughalmaz az egész játék... 
Sajnos ezekkel együtt kell élni, vagy uninstall... Sok ligatársam életét keserítette már meg a Codemasters eme újabb gyöngyszeme.
Pl. online futamon olyan büntetéseket osztogat ok nélkül, hogy a hajunk égnek áll. Pl. Safety Car mögött az első pilóta bemegy a boxba, a 2. meg nem. Amikor elhalad az 1. pilóta mellett - aki a boxban van ugye - a 2. pilóta a pályán, akkor a 2.-nak ad egy áthajtásost illegal overtake felkiáltással...
Ezek után az áltatlad jelzett anomálián meg sem lepődöm... -
blackhard89
csendes tag
Sziasztok. Valaki eltudná nekem magyarázni hogy egy nagydíj módban ugyan azzal az autóval ugyan azzal a beállításal miért tudok jobban menni mint a karierr módba. Karierr módban folyamatosan 3, 4 másodpercel lassab vagyok. Pedig ugyan úgy van minden...
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Valaki tudna nekem segíteni? Az F1 2013 és egy csomó codemasters-es játék nem indul el nekem. A többi hibátlanul működik. Nem értem mit ronthattam el. A driverek közt gondolkodtam, csak nem tudom melyik lehet a ludas. Pl: F1 2013 bevillan aztán semmit nem csinál. Régen ment rendesen kitoltam többször a career módot. Grid 1-ben pedig eljut a videóig és kifagy az egész játék. Dirt 3 sem indul el. Valami ötlet?
-
jozsi252
veterán
Köszi

Azt hogy futam alatt melyik szett gumi kerüljön fel, azt hol tudom pontosan beállítani? A gyors menübe ugye elvileg csak a típust lehet beállítani. Mindig azt rakja fel ami a legkevésbé használt?
Illetve amikor a gumikra rámegyek, akkor egymás alatt van 2 körszám. Az egyik pl lágynál 1.2, alatta meg 10.5 szokott lenni, ha jól emlékszem. Ez mit takar pontosan?
-
jozsi252
veterán
Elvileg nem úgy van, hogy amilyen gumival az időmérőt befejezem, azon a gumin indulok a futamon is? Csak mert Q3-ba még maradt 1 szett lágy gumim. Na most Q3 elején a használt lágy gumikkal mentem, majd a végén a gumiknál kipipáltam ugye, hogy az új szett legyen fent.
Mentem is vele 1 kört. Viszont futam elején mikor nézem a statust, akkor ugye a 4 gumi eléggé piros, szóval úgy jelzi hogy a használt szett maradt fent, nem pedig az a 1 gyors kört futott gumi, amit a Q3 végén felraktam. Ez hogy van, vagy mit nem csinálok jól?
Elvileg akkor marad fent az adott szett gumi a futamra is, amikor megyek felvezetőt, gyors kört, illetve levezető kört?
Köszönöm

-
Fang
aktív tag
Az egész esemény dúsra sikeredett koreai ligafutam:
[Korea]
Az első kanyarban a bugmasterst megint alkotott...
Részletek a yt leírásban -
Chereiose
addikt
F1 challenge 99-02-vel milyen programmal lehetne multizni? Gameranger alkalmas erre? (valaki szokott vele játszani vagy a MOD-okkal?
) -
G3ry18
újonc
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Mindig amikor szabadedzésen és időmérőn megyek amikor visszatérek a boxba bedobja, hogy javítás pedig az autóm egyáltalán nem sérült. Ez csak azért idegesítő, mert nem tudok rendes időmérőt futni, mert ez rengeteg időt elvesz.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Fang
aktív tag
Sziasztok, sikerült feltöltenem három videót a legutóbbi ligafutamokról:
[F1 2013 GoCompete Liga R8 Silverstone]
[F1 2013 GoCompete Liga R11 Spa]
[F1 2013 GoCompete Liga R12 Monza]Lényeg a leírásokban kiemelve, jó mulatást

-
miti5
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
A játék főkönyvtárába???kössz...
-
ricsi8800gt
addikt
Tökéletesen le van magyarositva.ezer hála

-
tkesy
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
ricsi8800gt
addikt
honnan lehet leszedni a magyarittást hozzá?
-
miti5
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
hello! Na viszont nem működik ez a csodás magyaritás...oda kell telepíteni ahova ő magát akarja és kész??? -mégse lesz ungarish!! mi a francért??
-
scampolo84
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
És az jobb, mint az eredeti?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
"This is ridiculous......!"
-
v!ct0y
veterán
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Singlebe kihez akarsz beszélni ?

-
ricsi8800gt
addikt
Valkinél müködik verseny közben ez a push the talk funkció ?vagy csak hálozaton jo és single modban nem?
-
ricsi8800gt
addikt

-
miti5
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
program files(x86).....steam....userdata....150977216.....223670...remote
-
miti5
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
kössz...kösszz....
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Oylan kérdésem lenne hogy az F1 2013 hova teszi a mentéseket:?milyen mappába ?
thx
üdv
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óra topik
- RAID
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gyárival közülünk senki nem megy.
Ezeket amit írnak hol kell állítani?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezek után az áltatlad jelzett anomálián meg sem lepődöm...