- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkai
aktív tag
válasz
djrobaa #1470 üzenetére
Nekem is ez van, volt.
visszatettem a 314.22-es drivert, illetve a vga-nak adtam +30mv feszkót, így 850/4000-en egyenlőre nem fordult elő
Illetve a GPU gyári specifikációinál, 675/3600 nem kellett + feszültség.
Én csak azért tuningolom, mert sajna a 327.xx driver alatti verzióval nem megy az SLI az F12012 és F1 2013 -ban, így kénytelen vagyok 1 kártyával stabil 60 fps-et kisajtolni a rendszerből. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa #1011 üzenetére
Nem is az,de szerintem te is tudod,hogy ami warezzel indul,az hogy is végződik.Nem ismerlek,de most ha valaki olyanokat ír,mint te,szerinted hogyan fog rá reagálni az ember?Te nem sértegetsz/sértegettél?50-50,ennyit tudok mondani.Van egy bizonyos határ,amit be kéne tartani neked is,és nekem is,de ezen te már az elején túl mentél,ennek következtében én is.Nem tartom magamat hatalmas IQ-ú embernek,de elég érdekes dolgokat dobáltál a fejemhez.Azt gondoltad,hogy majd én szépen fogok ezekre reagálni,vagy mi?Részemről IS lezárva,viszlát.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa #1009 üzenetére
#907,#1002
Teljesen jogosan húzom fel magam,nem elég,hogy a valóéletben is találkozok szellemileg sérült emberekkel,még itt is megkapom őket annyi különbséggel,hogy itt legalább nem kell elviselnem az arcukat.
Nem írtad te se,hogy kocka vagyok,csak arra utaltál,hogy én egész nap egy játék miatt sírok.Okos!
Sajnállak,hogy nem érted,miről beszélek,én viszont megértelek teljes mértékben,hanem érted,miről beszélek.(Az utolsó mondatom hülyeség,csak szemléltettem vele az előző kommentedet
)
-
Breeze
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
djrobaa #1002 üzenetére
A helyzet az,hogy direkt ezért a fórumon észre vehető flegmaság miatt vásároltam meg,és próbáltam ki így
Abból a 4.000 forintból futotta volna jobb dolgokra is,mint pl. egy olcsóbb étteremben vacsorázás a barátnőmmel,vagy akármi.
Érdekes,hogy pont te mondod,hogy vásároljam meg,akinek eredetibe ugyan úgy vannak problémák,legalább is a kommentjeidet olvasva,de úgy tűnik,ezek már megoldódhattak.Most magadat próbálod meggyőzni,vagy engem?Ez egy rakat ... .Ezt az eredeti nem eredeti témát meg most be is lehetne fejezni,mert a vége mindig ugyan az lesz,és még egy warn-t nem szeretnék úgy begyűjteni,hogy ennek a témának indítója ismét te voltál,de más issza meg ezért a levét.
-
ЯΞD
senior tag
Hát igen vannak programok, alkalmazások amik egyszerűen összeférhetetlenek más alkalmazásokkal. Nos a helyedben akkor anélkül használd, teszteld és ha nem lépeget ki akkor utána tedd vissza. Ha megint elkezdi akkor egyértelmű...
Nekem pl ha playclaw fut bf4 alatt egyszerűen bf4 működése leállt pár perc játék után. Anélkül nincs gond.
-
törölt tag
Nálam is volt ilyen gond, hogy hiába van minden OCz-va minden lefutott hibamentesen, egyedül a VGA OC-ra volt kényes, és ott vissza vettem kicsit a GPU órajelet azóta nem lépked ki.
Hozzá teszem, hogy mikor egy patch nem jött ki hozzá, akkor 60 órát hibamentesen játszottam. Ahogy kijött a patch már is kidobott, vagy kifagyott a játék... -
ЯΞD
senior tag
Ahogy az előttem szóló is írta kén egy próba tuning nélkül! Hiába megy át a teszteken ha egy software mint f1 nem szereti... A másik, hogy AMD-ket nem ismerem de tán úgy hallottam ott is van ilyen HT HyperThriding vagy mi pl 4mag 8 szálon... Na azt kapcsold ki ha van.
Szerk: ahogy makkai kolléga is írta vga drivert is jó lenne egy korábbi.
-
makkai
aktív tag
szerintem gtx460-hoz felejtsd el a friss drivert.
alapból nagy fps esés van és nekem is sokkal instabilabb volt.
Én visszaraktam a 32x.xx et, nem tudom melyik pontosan de WHQL. most jó, csak coop karriernél dobál ki ugyanezzel a steam üzivel mint neked, de a coop társamat is, szóval tuti a játék hibás a coop karriernél.
Amúgy a GTX 460 topikban a 314.22 -es drivert ajánlják a gtx460-akhoz.
Egy próbát megér szerintem neked is.
A steamet és a játékot is próbáltam újra rakni, de nem változott, úgy hogy szerintem fölösleges ezzel próbálkoznod. -
Első körben próbáld ki, hogy nem húzod a procit, akkor mit ad elő.
Találkoztam már olyan esettel, hogy mindenféle tesztprogram lement hibamentesen, sőt szinte minden program, játék ment gond nélkül, aztán jött egy játék, aminek nem tetszett az OC.
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de talán legegyszerűbb ezzel kezdeni a hibakeresést. -
Először csak próbáld meg az F1 újratelepítését, ha még azzal nem próbálkoztál.
Elismerem, hogy ez egy elég bosszantó jelenség lehet...
Nekem ilyen játékból kidobálás csak kétszer volt. Egyik alkalommal hardveres gond volt, a másik alkalommal kiderült, hogy pont besz*rt a UPC hálózata....
Szerencsére a hibák kiküszöbölésével (hardvercsere, internet megjavult), eltűnt ez a hiba még mielőtt újratelepítettem volna.
-
willike71
tag
Hadd pontosítsak:
Én steam-en megvettem a Classic Edition-t és ma 00:00 óra után már indult is a játék. A 90-es autókat is próbáltam, csapattam a 99-es ferkával és a 96-os Williams-el Brands Hatch-ben. De ott volt a plusz két pálya, Imola és Estoril is.Még egy: Kettő db. DLC-t kell megvenni ehhez (90-es pack és Track pack), mindkettő ott a steamen szintén nulla óra óta és 7.99 EUR az áruk egyenként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest