- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
don dante
aktív tag
válasz
dragonfx #1077 üzenetére
Nem sikerült jól a játék optimalizálása... Konkrétan mevettem, és kedvem sincs vele játszani...
Általában az utolsó körben úgy mennek el mellettem a kedves versenytársak, mintha állnék... Akár milyen beállítással megyek... Pedig G27-el nyomom, ami szerintem nem rossz... Hiába kímélem a gumikat................................................. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1054 üzenetére
Hidd el i5 kell alá. Nekem mikor egy Q8400 volt alatta egy HD6950-el, amit most is használok ( ez még az F1 2012-vel volt ) A Proci nem bírta kihajtani a VGA-t, 30-50%-on tekerte csak, és volt mikor 40FPS alá is benézet.
A mostani procival i7 3770k-val ég és föld a különbség. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #1024 üzenetére
Szívesen segítenék,de nem értem,mi a probléma,ugyan is bármilyen erőfeszítéssel olvasom azt,amit írsz,egyszerűen nem tudom megérteni.Valami olyasmi bajod van,hogy legendre át állítottad,de legend módon ha már nem vagy első,akkor az ugye baj.Nah most hogy első tudjál lenni,vissza raktad amatőrre,de most meg olyan,mint ha még legenden játszanál.Szerintem csináld azt,hogy customra rakod a nehézségi szintet,és úgy állítasz be mindent.Tehát custom,és minden segítség on.Gondolom angolul tudsz.
-
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #768 üzenetére
Azért nem marad bent a beállítás,mert te más milyen szinten tolod.Én legenden játszom,szóval,ja...
Gondolom elfogadtad a Sauber ajánlatát,így kerültél át hozzájuk.Shiftel lehetett volna elutasítani.Amúgy,ha jól emlékszem,az nem sponsor offer,hanem Contract Offer.
És igen,Monzában könnyű őket verni,én 6.-ról lettem 1. két kiállással.De szerintem 1-el is ment volna,csak az utolsó 5 kört nem akartam megkockáztatni,+ jól is tettem,mert így Hülkenberg is 4.-dik lett.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #752 üzenetére
"Jól" vezetek,de a gumik fogynak,és itt is 12.-ről lettem nagy nehezen 4.-dik.Pedig aztán simán gondoltam volna az elején egy 2. 3.-at,de mégse jött össze
Szóval tuti izgalmas lesz az egyéni is,mert van,hogy egyszer Rosberg ver meg,van,hogy egyszer én őt.
#753: Nem,igazából nem erről van szó,a gumi itt tényleg rendesen kopik,csak moddal jobban vizuálja.Egyébként meg még bőven benne volt ebben a gumiban 7 kör.6-ot tudtam vele menni
.Az AI-ét is jó volna,ha így szimulálná,de valamiért ezt nem csinálta meg jól a CM,vagy a modderek.
-
KaraDani
addikt
válasz
dragonfx #712 üzenetére
Úgy értem, hogy nem úgy állítom be az autót egy career módos versenyhétvégére ahogy egy körön a leggyorsabban lehetne menni. Pl váltóáttétel rövid qualira a legnagyobb egyenesre, hogy verseynre megtankolt autóval amikor lassabb vagy és nincs mindíg DRS ne legyen túl hosszú, plusz a felfüggesztés nem úgy van beállítva ahogy egy körön a leggyorsabb, hanem ahogy jobban kíméli a gumit. Anti roll bars, és a springs nálam 6 fölé sosem megy pl.
Parc Fermé az amikor nem állíthatsz a kocsidon egy bizonyos pont után a versenyig. F1-ben ez onnantól él amikor Qualin kimész először. -
válasz
dragonfx #690 üzenetére
Két gumival, egy kiállással
Lágyon rajt, és egy csere keményre.
Valószínűleg a gép nagyobb gumikopással "bünteti" a segítségek bekapcsolását. Nálam TC és az ABS is ki van kapcsolva (fék segítséget sose használtam). Meg hát billentyűzettel elég nehéz rendesen kigyorsítani és fékezni. A gumikímélő vezetéshez ennél a résznél szerintem elengedhetetlen a kormány...Valószínűleg azért engedi csak a szárnyakat állítani verseny előtt, mert a Parc Fermé opció be van kapcsolva. Ekkor az időmérőn végrehajtott beállításokat a verseny előtt már nem lehet módosítani.
Barcalaci eszméletlenül gyors, ne hozzá mérd magad
Meg ez online idő, ami nem mindig egyezik meg az offline köridőkkel. (Ezzel persze nem Barcalaci érdemeit szeretném kisebbíteni, hanem csak arra mutatnék rá, hogy az online és az offline időket nem célszerű összehasonlítgatni.
-
válasz
dragonfx #686 üzenetére
A 15 kör az a 25%-os verseny, ugye?
Szerintem azt simán meg lehet csinálni 1 kiállással. Mondjuk én nem billel tolom, de a lágy általában elég a tervezett kiállásig, a keményben a futam végén meg még simán marad néhány kör.A névátírás problémán a játék megvásárlása segít
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx #631 üzenetére
Először is csináld azt,hogy ki nyomod a brake assistot.Nem teljesen a szuper lágy gumi a legjobb,amiről te beszélsz ugye.Attól függ,hogy nézed.Hamarabb kopik el,mint egy közepes keverékű gumi.Catalunyában nekem sem ment.10-ről 6.-dik lettem legenden bill-el.De lesznek olyan pályák,mint pl. nálad Bahrein,amik jobban fognak menni.
Próbálj óvatosan menni,szépen,normálisan,ahogy csak ki telik tőled.
-
PiE137
senior tag
válasz
dragonfx #556 üzenetére
Mert a virágboltinál nem jó a névbeíró funkció, azé. Elb..zták a törést! :-P
Válaszolt egy codis a levelemre, további infókra van szüksége a coop hiba megállapítàsàhoz!
Asszem ha megírom, h steamről töltöttem le a game-et, elküld a búsba, h miért nem vettem meg lemezen? :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest