- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
predator00 #1542 üzenetére
Azért valamit csak lehet vele kezdeni
.
Persze más játékokat is fogok próbálgatni, a "nem bírtam magammal" rész a kormányos játékokra való visszatérést jelentette, nem kizárólag az F1-re -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
predator00 #1268 üzenetére
Valami csak tetszik benne az embereknek,ha az utóbbi részekre kaptam 40-50-es nézettséget.Ha ez nem is sok,de az utóbbi időkben nagyon lapos volt a nézettség/videó a csatornámon.
45 percet biztos nem fogok felvenni.Inkább felveszem a legizgalmasabb részeket a versenyből,mint hogy 7,5GB-s videót töltsek fel.
-
don dante
aktív tag
válasz
predator00 #1079 üzenetére
Nem attól vagyok gyors, viszont ha végig vezetem a versenyt, akkor az utolsó kőrre miért fogynak el úgy a gumik, hogy akár többen is meg tudnak előzni... Beszélek itt akár 10 másodperces előnyről is... Kigyorsításnál szinte gyönyörűen gyorsítok ki, még is vége lesz a gumiknak igen sok pályán...
Szerintem elgondolkodtató, hogy ez ki ba...ta el... -
Katsu
aktív tag
válasz
predator00 #1084 üzenetére
Mert azt nem engedi. Hiába nyomom azon a 9-est, az nem egyezik meg vele.
De ha megmondod, hogy billel melyik az a gomb, amivel ez a funció választható, akkor kipróbálom. -
válasz
predator00 #1035 üzenetére
Hahh, ha tényleg hallom végre a saját verdám, az igencsak üdvözlendő.
-
dragonfx
veterán
válasz
predator00 #993 üzenetére
aha értem de a lágyabb jobb.
ja az befoláysolja melyik billentyűk mennek defaultba?
nekem keyboardra van téve -
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00 #411 üzenetére
Hát azt már próbáltam. Nem tetszik a dolog.
-
törölt tag
válasz
predator00 #414 üzenetére
Változó 100-180FPS. Azt tudom hogy most ez javítva lett, de az a vicc az egészben hogy mikor a Vsync bevolt kapcsolva 60FPS-en jobb időt mentem, mint most mikor ki van kapcsolva...
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00 #407 üzenetére
Billentyűzettel, mint az eddigieket. Mi a baj vele? Finom mozdulatok, korrigálás kilőve. A gép random belenyúl a kormányba, nem lehet érezni az autót, teljesen kiszámíthatatlan. Akkor van esélyed befordulni, ha gépi ideális ívet használsz. Van mikor a kormány se fordul apró mozdulatokra, tiszta GP2 utánérzés.
Sikerült a 2010 alá süllyedni kezelhetőségben. Hatalmas gratula.
-
varmi2
nagyúr
válasz
predator00 #321 üzenetére
Nekem a 2012-ben nem volt lag, de megpróbálom.
Ezt mindig meg kell csinálni, vagy csak egyszer, és utána már tudni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest