Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Nem erről van szó.
De, ha nem veszek meg valamit, hanem lew*rezolom, akkor nem igazán van jogalapom panaszkodni, hanem befogom a szám, hogy zavarosban halászok és örülök annak, ami van.Nem azt mondom, hogy hibátlan a 2013, de elég sok játékossal vagyok kapcsolatban és nem igazán panaszkodnak erre a mentési hibára.
A 2012-ben valóban volt ilyen, de a steam felhő szinkronizálás kikapcsolásával gyakorlatilag megszűnt.
A 2011-ben, ami még Live-os volt ott is volt ilyen gond, amiért nagyon mérges is voltam a CM-re
Hidd el, én sem vagyok szent, de ha egy játék komolyan érdekel, akkor megveszem. Inkább játszom kevesebb játékkal, de sz*vás nélkül.
A GRID 2-t pl. nem vettem meg és ki sem próbáltam, mert amiket írtak a fórumozók a megjelenés után, az lesújtó volt. Én ezzel "büntettem" a CM-t
Szerintem, ha 4 éve nyomod ezt a sorozatot, akkor annyit megérdemelnének Tőled a fejlesztők, hogy megveszed

Új hozzászólás Aktív témák

- Konteó topic
- Bittorrent topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest