Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• djrobaa

aktív tag

válasz ЯΞD #964 üzenetére

Akkor tehát a gépem látható az adatlapomnál. 4.4 Ghz-en megy az FX, hiba mentesen. Prime95, Linx és mindenféle egyéb progiban teljesen stabil. Más nincs húzva. Az op egy Windows 7 Pro 64 bit az összes eddigi updattel együtt. F1 2013 Classic Editionom van amihez külön vettem meg a Classic DLC-ket. Úgy kezdődött, hogy a Scenario módban párszor kidobott a 3. pályánál. Itt még patch nélküli volt a játék. Gondoltam, hogy majd javitják. Jött az első patch, de ugyanugy kidobott, de hozzáteszem, hogy fenn volt a GoC magyaritása. Ekkor gondoltam, hogy talán ez a baj és visszaraktam angolra. Ekkor tovább engedett, de a következő 2 pályából a másodiknál szintén kidobott. Classic módban a Scenariot végig tudtam csinálni ott nem volt gond. Aztán van ez a Season Challange. Ugyanazt játsza amit leirtam. Annyit vettem észre, hogy ha esős a helyszín akkor többször kilép, de nem mindíg. Még futamot nem próbáltam eső-ben.
    Semmi mod nincs felrakva, csak maga az alap játék van.
    Amikor kilép akkor ez az üzi fogad, hogy a Steam nemtudja elinditani az alkamzást mert már fut.
    Frissitettem VGA drivert. Hangkarim egy X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer. Ezt is próbáltam 16 bites mintavélezéssel és 24 bitessel is gondolvál, hogy ez is baj lehet. GTA 4, Race 07, CS-S, Crysis 3 mind rendesen megy, soha egy fagyás nincsen. Röviden ennyi lenne.

Új hozzászólás Aktív témák