- Hobby elektronika
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
szia,elvileg csinál mentési pontokat,win7-m van még...azt a könyvtárat már megtaláltam igen amibe a mentéseket pakolja...Úgytörtént ahogy írtad igen,hülye felhőből töltött a gépre azthiszem...na majd kipróbálom amit írtál -most még rá se tudok nézni az f1 ikonra.... köszi a választ,még annyit tudnál h azt a felhőt hol tudom kikapcsolni?-az az offline ha kinyomom??
-
miti5
tag
hát a kkkk annyát ennek a játéknak meg a felhőnek minden gyökérnek aki írta...................
nekem is kiírt valami hülyeséget,leszinkronizáltam a felhőből a gépemre,mert nem egyezett vagy mi a picsát írt, erre meg kiírja hogy korrupt az eddigi felhasználói mentésem,,,,,hát a kkkk annyukat a sok bbbiiiiiii-nak, szétcsap az ideg, ez játék, ezért adsz 8000-t,,, éljen a blackbox meg razor meg a hekkerek!!!!!!!!!!!
---Esetleg te tudnál valamit tanácsolni,vissza tudom-e mentésem szerezni????régebben voltak olyan trükkök hogy átmásoltad az utolsó savegame-t , átírtad az előző mentés nevére,ami beszarodott azt törölted, vagy valami ilyesmi...már nem találom azt a hozzászólást(2012es nél volt), nem tudom hogy volt, de akkor sikerült a szerint helyrerakni... kösszzz ha valaki tud valami jót!!!!!!! -
Köszönöm

Szerintem mindkét verziót megcsinálom a biztonság kedvéért...Valószínűleg megfertőződtem egy fake javaw.exe -vel...
Nem tudom, hogy hogyan történhetett, mert van védelmi szoftverem és nem szoktam veszélyes oldalakat látogatni. A lényeg, hogy ad-hoc jelleggel megfagy, leáll, újraindul a gép és állandóan pörgeti a procit 25%-on. Eddig azt hittem, hogy az overclocking miatt van az instabilitás, de lehet, hogy ez a kis "kórokozó" a ludas 
-
djrobaa
aktív tag
Most minden alap beállításon van. Kilépett ugyanugy. Viszont észre vettem, hogy mikor kilép a játék akkor a HTC Home gadget is eltűnik és elég komolyan eszi a memóriát. Kipróbáltam azt, hogy bezártam és úgy játszottam, így nem lépett ki. Közre játszhat ez is ebben a dologban? Nem biztos, hogy ez a baj ez csak egy feltételezés. Ja és vga drivert még nem cseréltem régebbire.
-
djrobaa
aktív tag
Akkor tehát a gépem látható az adatlapomnál. 4.4 Ghz-en megy az FX, hiba mentesen. Prime95, Linx és mindenféle egyéb progiban teljesen stabil. Más nincs húzva. Az op egy Windows 7 Pro 64 bit az összes eddigi updattel együtt. F1 2013 Classic Editionom van amihez külön vettem meg a Classic DLC-ket. Úgy kezdődött, hogy a Scenario módban párszor kidobott a 3. pályánál. Itt még patch nélküli volt a játék. Gondoltam, hogy majd javitják. Jött az első patch, de ugyanugy kidobott, de hozzáteszem, hogy fenn volt a GoC magyaritása. Ekkor gondoltam, hogy talán ez a baj és visszaraktam angolra. Ekkor tovább engedett, de a következő 2 pályából a másodiknál szintén kidobott. Classic módban a Scenariot végig tudtam csinálni ott nem volt gond. Aztán van ez a Season Challange. Ugyanazt játsza amit leirtam. Annyit vettem észre, hogy ha esős a helyszín akkor többször kilép, de nem mindíg. Még futamot nem próbáltam eső-ben.
Semmi mod nincs felrakva, csak maga az alap játék van.
Amikor kilép akkor ez az üzi fogad, hogy a Steam nemtudja elinditani az alkamzást mert már fut.
Frissitettem VGA drivert. Hangkarim egy X-Fi Fatal1ty Extreme Gamer. Ezt is próbáltam 16 bites mintavélezéssel és 24 bitessel is gondolvál, hogy ez is baj lehet. GTA 4, Race 07, CS-S, Crysis 3 mind rendesen megy, soha egy fagyás nincsen. Röviden ennyi lenne. -
djrobaa
aktív tag
Köszi. Megpróbáltam, hogy a Steam-et újra telepitettem, F1 2013 letölt, régi mentés vissza és hát persze, hogy kilép még mindig... És még pénzt adtam ezért a hulladékért... HW hiba kizárva mert a többi játékom hibátlanul müködik. És azt elfelejtettem írni, hogy megvettem hozzá a Classic DLC-ket is.

Új hozzászólás Aktív témák

- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy hogyan történhetett, mert van védelmi szoftverem és nem szoktam veszélyes oldalakat látogatni. A lényeg, hogy ad-hoc jelleggel megfagy, leáll, újraindul a gép és állandóan pörgeti a procit 25%-on. Eddig azt hittem, hogy az overclocking miatt van az instabilitás, de lehet, hogy ez a kis "kórokozó" a ludas 
+1 az i mellett![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)