Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Osztom a véleményed.Ez gagyi.Aki nem F1 rajongó és nem használja ki a Retro oldalát ennek a játéknak annak semmi újdonságot nem tud nyújtani a 2012-höz képest sem.Nem értem a Codemasterst..Grafikailag már tavaly sem volt gond,ahhoz nem kellett hozzányúlni csak magához a játékhoz.A 2012-őt megvettem még,el is voltam vele egy darabig,letöltöttem a rengeteg patchet hozzá.De ez a 2013 ez szinte ugyanaz.Két hetet játszottam vele de vicc az egész.Az AI pedig abszolút unrealisztikus.Jó pár versenyt nyomtam végig de nem volt soha egy kicsúszás,egy hiba az AI részéről,kanyarokban mindenkit ki lehetett fékezni mert a gép nem hajlandó lemenni az ideális ívről soha.Szóval ennyi volt,uninstall.
-
Syz
senior tag
Ebben a játékban sem lehet menet közben módosítani a kerékcserét,csak a verseny előtt lehet kiválasztani?
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest