Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
De a 2010-es és '11-es példányra kiadott 10-15 ezer forintom bánja.Hál' istennek tavaly és idén nem voltam annyira buta,hogy adtam pénzt ki rá.Bár azt a 22h/villanyt bánom a játékra.Nah jó,talán egy kicsit túlságosan is a földbe tiporom,még nem akarom teljesen leírni,remélhetőleg a 10.-dik patch után sikerül egy jó játékot összedobni júniusra,talán majd akkor meg is veszem eredetibe,mert akkor fogja megérni,de ez i csak egy nagyon talán.Hihetetlen,mekkora galibát tud okozni egy rosszul megalkotott automata mentés rendszer,ami már 4 éve galibát okoz ebben a játékban.És ezt úgy mondom,hogy ismerőseim körében is meg van ez a hiba,akik bánják azt a kevéske 4.000 forintot a játékra jelen pillanatban,a patchek pedig fel van telepítve,tehát akkor miről is beszélünk?Persze most lehet azt mondani,hogy azok az ismerőseim,én pedig én vagyok kalóz példánnyal,de még jobban is jártam így,hogy nem vettem meg,mert a pénzem nem bánja így ugye bár.
Nem kívánom senkinek,se neked,hogy hasonló hibába ütközzön,de majd ha véletlenül sikerül,akkor emlékezz erre

Új hozzászólás Aktív témák

- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs