- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1815 üzenetére
Mercedes, RB, Williams gyengébb, Ferrari, McLaren erősebb mint kellene...
-
válasz
mikrosuttii #1802 üzenetére
Valami nem kerek ezekkel a videókkal...
A fordulatszámjelző folyamatosan lilában és még vadul gyorsul az autó... A kormányon meg villog már az egész, mintha leszabályozna. Ha ez a végleges, akkor(nem pozitív értelemben...)
Safety Car: lemaradtam valamiről és új szabály van? A 16. mögé zárkózik fel Hamilton. Igaz, hogy 4., de én úgy tudtam, hogy SC mögött a lekörözött versenyzőket meg lehet előzni és vissza lehet menni a tényleges pozícióba. Vagy rosszul tudom?
Mert ez igy tök gáz, hogy kimegy az SC és akkor még küzdjem át magam a lekörözött versenyzőkön??? -
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1786 üzenetére
Ez a lámpaoszlop erdő nagyon gáz, ha onboard felvételt nézek, ott alig látszanak, szinte teljesen beleolvadnak az éjszakába, és lámpák fénye is jóval erősebb...
a kerékcsere után való elindulás a majd 90 fokos kanyarvételekkel nagyon gyönyörű volt... egy az egyben a '10-es verzióra emlékeztet...
Az említett fékezés megér egy misét, nomeg az is, hogy +1x megcsinálta FA és DR ellen egyszerre...
És amellett sem érdemes elmenni szó nélkül, hogy a totál elkopott kerekeken futja meg a leggyorsabb kört, majd a következő körben már kigyorsítani sem tud vele normálisan...Van még mit javítani...
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #1786 üzenetére
AC fizika lesz benne
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1769 üzenetére
Hát ez rém gyenge
simán lehetne a 11' is olyan kb mintha skinezve lenne csak... 12-13 megvan eredetiben azt hiszem ez felejtős, én is beruháztam az Assettora, na arra csak azt tudom mondani, hogy ez igen!
De ez, áhh.. kiábrándító
-
tkesy
őstag
válasz
hát ez érdekes lesz.... sérülésmodel megint = 0, de a motor meg túlmelegszik 1 kör mezőnyben autózástól...
mindegy, ha másra nem is, de seedelésre jó lesz -
matyialiga
tag
válasz
Hangok elmennek, animációkhoz hozzá sem nyúltak(3 éve elég ciki), a grafika nagyon jó, de az már az első részben is az volt....nem nyújt semmi újdonságot, de ligázáshoz fasza lesz
Csak is Sochi meg A1 miatt fektetek be majd rá...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1761 üzenetére
Hát ez egy igen el....szabott ötlet, akkor nekem így nem is kell a 2014.
-
CSBENCE08
tag
válasz
mikrosuttii #1704 üzenetére
Rendben megnézem ezeket az AI-okat, Intermediate AI-on kb 1,5-2 mp-t verek rájuk mert a 2. Körülbelul 1.29.7 et jön általaban vagy 1-2 tizeddel rosszabbat.
-
crazyfrog190
újonc
válasz
mikrosuttii #1699 üzenetére
Kíváncsi vagyok erre, meg fogom próbálni nélküle.Mikor billentyűzetről áttértem kormányra sikerült 2-3 mp-et faragni, de még mindig 3-4mp-ekkel gyorsabb videókat látok. Mondjuk ha ez a 2-4mp igaz, az elég furcsa, mivel az igazi F1-ben gyorsabban lehet menni ABS, TC-vel, mint nélküle, volt is ebből múltkor vita, h azzal vádoltak a RedBull, h TC-jük van....
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1690 üzenetére
Jó lehet, hogy hamarkodtam, csak 1x nèztem meg ès nem belső kamerás felvètel, de elsőre nekem igen furcsa, de úgyis megveszem majd
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1684 üzenetére
akkor elég lesz ezt a topikot átnevezni....
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1674 üzenetére
Nekem ez a régi engine-nek tűnik... vagy tévednék?
-
válasz
Nem nyit valaki neki új topikot?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
A játékban egyébként nem szerepelhetnek alkohol reklámok,szóval a Williamsből hiányozni fog a piros csík.
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1593 üzenetére
Egyèbkènt mèg arra kíváncsi lennèk, hogy melyikkel gyorsabb az ember, kormánnyal vagy gamepaddal...
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1591 üzenetére
Igen most már èszrevettem, gyorsabb is vagyok
Kormányt hogyan èrdemes beállítani? -
miti5
tag
válasz
mikrosuttii #1502 üzenetére
hello! Na viszont nem működik ez a csodás magyaritás...oda kell telepíteni ahova ő magát akarja és kész??? -mégse lesz ungarish!! mi a francért??
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1476 üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii #1452 üzenetére
RD-ről néztem setupot- ez hol?
igen, sima quick setupot nyomtam és annyi. de hogy miért az utolsó pillanatban szivat meg ezt nem értem, ezért nem értem a dolgot!
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii #1450 üzenetére
lotust, saurert nem tudom választani, a torro rossotól a force india is jobb, kezelhetőbb!
mi a gond a gumikopással? csak az, hogy nem arányos és egyszerűen lehetetlen! komolyan, az utolsó körben már annyira csúszott, hogy megnéztem, hogy nem-e hagytam el az egyik kerekem, mert egyszerűen keresztbe ment az egyenesben is a kocsi! de nem, egyszerűen ez a reális valaki szerint....
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mikrosuttii #1404 üzenetére
Értem.
És a rajtnál ki hogy használja pl a kerst meg milyen motor beállitásal rajtol el ?
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii #1400 üzenetére
fú monaco az kemény, nekem az érintőket nem igazán bírja a kocsi, meg le is lassít!ott még sosem sikerült elsőnek lennem.
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #1389 üzenetére
Szerintem az idei jobban hasonlít a sim hez mint a tavalyi . Tavalyiba simán olyan kigyorsitásokat tudtál csinálni,hogy kanyar csúcsponttól padlógáz azt had szóljon (ezt idén is meg lehet csinálni vagy eldobja a seggét vagy elpörög) .Tavaly egy 25% os versenynél meg lehetett csinálni ,hogy kemény gumi start végig mix2 majd gumicsere fel a lágyabbik azt végig mix3 . ezt az ideiben is lehet kivitelezni max az utolsó 3 körben 30 al döcögsz mert kifogyott a lonyál. Tavalyiban kanyar bejáratnál ha csak hozzáértél a fékpedálhoz azonnal eluszott az autó eleje (kormányrol beszélek) mint tudjuk azért ez irreális . 2013 ban is simán le lehet csúszni a pályáról ha besokallsz kanyarban vagy rossz iven fordulsz rá ,és nem egyforma a kanyar teljes szélességében a tapadás (tavalyiban kanyarban 1 autószélességnyi hely volt csak használható. 2012 ben nem kellett vigyázni az abroncsokra lehetett simán agresszívan autózni míg a 2013 ban ha túl agresszív a vezetési stílusod akkor idő előtt megeszi az autó a gumit. A 2012 ben gumikopásba közel sem számított ennyit az autó finomhangolása . A 2013 ban rengeteget számít a setup ,hogy mennyire fogynak el a gumijaid .
Szóval szerintem a 2013 inkább mint a 2012 . Kormányos nézetböl beszélek .
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii #1383 üzenetére
komoly? azokat elvből sem próbáltam, mert olyan messze vannak az f1-től, mind baumgartner! de ha azt mondod, hogy az is megy, akkor kipróbálom!
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii #1373 üzenetére
Ja, Kínában a középső szinten lehetetlen akárhogy menni ellenük, jól ki van találva, én pont ezért hagytam abba.
Gondolkozok hogy elkezdem megint, csak az a baj hogy megint felidegesítene, remélem a next-gen normális minden szempontból, és nemcsak beleraknak pár klasszik pályát+kocsit azt ciao. -
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1363 üzenetére
Ha most azt mondom, hogy nagy valószínűséggel a nem eredeti mivolta miatt, akkor gonosz vagyok?
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1303 üzenetére
Hát én próbálok úgy vezetni, de sokszor kipörögnek ugye a hátsó kerekek, azzal meg nem igen lehet mit kezdeni
-
duckload
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1274 üzenetére
Ezt rossz nézni.
2 perc elég volt belőle.
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1271 üzenetére
Neten mennyire tolod sűrűn? Vagy inkább csak single?
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1269 üzenetére
Honnan tudod, hogy tetszik nekik, ha le van tiltva az értékelés? Csak egy költői kérdés.
-
predator00
tag
válasz
mikrosuttii #1267 üzenetére
őszintén mi értelme van külső nézetből, végigpörgetve felrakni egy ilyet? pont a lényeg nem látszik hogy hogy vezetsz...
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1250 üzenetére
Tört verzióval kapcsolatos kérdéseket pedig itt ne nagyon tégy fel,mert általában segítséget nem kapsz,csak jól el küldenek a halál f*szára,vagy oda böfögik,hogy "Vedd meg!".
- teszem hozzá - jogosan
szerk.: látom páran már megelőztek ezzel a véleménnyel.
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1253 üzenetére
Igazán kijavíthatnád az intróban az "and more whit me" kiírást.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1253 üzenetére
A warezzal kapcsolatban nem. Sok mas forum van, probalkozzon ott, itt nem lehet. Masban szerintem mindenki szivesen segit itt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1250 üzenetére
Teljes joggal, tegyuk hozza. Itt ez a szabaly.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1240 üzenetére
Működik. Köszi.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1238 üzenetére
Amikor leintettek? Leintés előtt próbáltam de csak pár mp-t játszott vissza. De megnézem.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1236 üzenetére
Hol kell azt beállítani, hogy az egész verseny visszajátsza?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1209 üzenetére
Lehet totál hülye kérdés, de felvétel alatt végig nyomod az F1-et? Mert szerintem ritka gyökér a replay, hogy nyomni kell, vagy visszafelé megy a műsor.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1206 üzenetére
Én is nyomattam egy kis videót.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1204 üzenetére
Na majd szerzek egy jó kormányt és majd jelentkezek.
Mekkora felbontáson tolod a játékot?
Melyik progival veszed fel?
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1200 üzenetére
1:47.734-et mentem vele a pirossal. Mix3 Lágy gumikor száraz pályán egy gamepad-dal irányítva.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1200 üzenetére
köszi hasznos info.ausztrálon te milyen beáálitást használsz?
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1179 üzenetére
Egyébként csak nekem tünik úgy mintha picit szaggatna a felvétel?
-
válasz
mikrosuttii #1181 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Kipróbálom.
-
válasz
mikrosuttii #1179 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mivel tömöríted a felvételt és milyen beállításokkal? (bitsűrűség, fps, felbontás, stb...)
Köszi -
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1168 üzenetére
Az utóbbi fura, de az összeérés csak ritka esetben a gép hibája. Vigyázni kell az első kanyarban, utána meg ha ésszerűen előz az ember, nincs kocc.
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii #1118 üzenetére
Én azért linkelek egy ilyen vásárlási lehetőséget ha nem baj!
Én is innen vettem! Igaz várni kellett egy napot a kód megérkezéséig!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1118 üzenetére
Azt én értem, de ha jól tudom, mindenképpen be kell regisztrálni a Steambe. Ha meg már a te fiókodhoz tartozik, máséhoz nem fog tudni.
-
miti5
tag
válasz
mikrosuttii #1001 üzenetére
nálam is ugyanezek,inkább awarez verzió, azt legalább én patch elem ha akarom...sok köcsög már itt is csak eladni azt kész,minél többet,agyatlanok meg programozzanak
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1105 üzenetére
Hogy adtad el neki, ha steames?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1110 üzenetére
Rosszat linkeltem
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #1107 üzenetére
Aha így már értem. Bár én akkor vettem mikor megjelent 8k-ért
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #1105 üzenetére
De most egy eredeti példányt annyiért eladni
Ingyen jutottál hozzá vagy mi?
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #1092 üzenetére
Szuper, köszi
Mondjuk nekem a mostani Jacko-s sisak kellene Hamilton-tól az büntet -
törölt tag
válasz
mikrosuttii #1090 üzenetére
Eredetibe is be lehet rakni?
-
fess
őstag
válasz
mikrosuttii #1008 üzenetére
a gumiválasztást én biztos ami biztos alapon úgy oldom meg,hogy a boxba menet még a gyors menüben is kiválasztom azt,amit fel szeretnék rakatni,így még nem vertek át
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1012 üzenetére
Ha így látod akkor teljesen mindegy én mit írok. Ki warezolt először? Ki írta, hogy virágbolti verzsönje van? Mert nem én... De legyen igazad na. Akkor felvállalom, hogy én kezdtem csak azért, hogy holnap szebb nappra ébredj. További szép estét.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1010 üzenetére
Na szerintem azokban nem irtam semmi rosszat. Sokan mások is irtak hasonló kommentet. Mindegy én nem vitázom, főleg így, hogy sértegetsz is. Nem ismersz, és talán soha nem is fogsz megismerni azért nem értem azt, hogy hogyan alkotsz így véleményt valakiről. Örülök neki, hogy Te ennyire tisztán látó és hatalmas IQ-val rendelkező ember vagy. Részemről a téma lezárva.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1008 üzenetére
De felhúztad magad. Nem írtam én se, hogy Te kocka vagy. Na és akkor linkeld már ide azt a hsz-em amiben ÉN indítottam volna ezt a warez témát! 1000 db hsz közül talán 16 az enyém... Nem értem miről beszélsz.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1003 üzenetére
Nem tudtam, hogy már megvetted. Nem indítottam semmit se szerintem. Ha szerinted szar akkor ne játsz vele ez ennyire egyszerű. Igen úgy tűnik, hogy megtaláltam a hiba okát, de még nem 100%. Amugy nem vagyok egy kocka, hogy éjjel nappal ezzel nyomjam és állandóan a hibákon sírjak, hogy ez nem jó meg az nemjó. Hétvégi kikapcsolódásnak jó az egész heti meló után. Részemről ennyi. És semmi flegmaság nemvolt ebben és az előző kommentembe se.
-
hermanyi
addikt
válasz
Már 4 update van . Gondoltam szolok . A hiba meg szerintem a te készülékedben van mert nekem az ég egyadta világon semmi bajom vele, se mentési bibi, se kilépések verseny közben se semmi .
Én sem vettem még meg de megfogom mert eddig ez tetszik a legjobban. Végre drasztikusan meg lehet etetni a gumit ha nem figyelsz és a benzinre is oda kell figyelni ,nem úgy mint tavaly ,hogy 5-6 kör lazán mix3 on. -
djrobaa
aktív tag
válasz
Akkor vásárold meg...
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #995 üzenetére
Ah most mindenkinek össze jött valami
-
válasz
mikrosuttii #933 üzenetére
Beleütköztem a 2011-nél. A dobozos verzió repült is a szekrény mögé...
Úgy látszik az ismerőseim és én valami extra példányt kaptunk, ahol nem száll el a mentés...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii #933 üzenetére
Hang ide hang oda a mostani verzióra nem bántam meg,hogy hamar megvettem
annál inkább a 2012verzió az szörnyű volt, de azzal is sokat játszottam online . Nálam az a nyerő ,ha online is tudok játszani .
-
válasz
mikrosuttii #927 üzenetére
Akkor fogd fel úgy, hogy "ajándék lónak nem nézzük a fogát". Mert lényegében "ajándékba kaptad" a játékot a CM-től, tehát pénzed nem bánja
-
válasz
mikrosuttii #927 üzenetére
Cinizmus volt, de látom ez sem ment át
-
válasz
mikrosuttii #924 üzenetére
Szerintem írjál reklamáló levelet a CM-nek... Ők biztos igazat fognak majd Neked adni...
-
válasz
mikrosuttii #922 üzenetére
Felraktál egy MOD-ot ( a gumikopásos is nem hivatalos mod). Azt tesztelte, jóváhagyta a CM, hogy működik maradéktalanul az általa fejlesztett programmal? Nem.
Akkor nem értem, hogy miért csodálkozol, ha netán a program nem az elvártaknak megfelelően működik. -
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii #918 üzenetére
Amennyibe olyan MOD-okat használsz amik megbuherálják a database.bin fájlt, vagy annak bizonyos részeit, jó eséllyel elszáll a profilod. Én sem védeni akarom a fejlesztőket mert ez valóban létező hiba volt, de már egy jó ideje nem jellemző, és valóban nem lehet tudni, hogy mennyire betudható a kalóz verziók és bizonyos MOD-ok használatának. Egyes MOD-ok leírásában fel is van tüntetve, hogy használata profilvesztéssel jár!
-
válasz
mikrosuttii #918 üzenetére
Nem erről van szó.
De, ha nem veszek meg valamit, hanem lew*rezolom, akkor nem igazán van jogalapom panaszkodni, hanem befogom a szám, hogy zavarosban halászok és örülök annak, ami van.Nem azt mondom, hogy hibátlan a 2013, de elég sok játékossal vagyok kapcsolatban és nem igazán panaszkodnak erre a mentési hibára.
A 2012-ben valóban volt ilyen, de a steam felhő szinkronizálás kikapcsolásával gyakorlatilag megszűnt.
A 2011-ben, ami még Live-os volt ott is volt ilyen gond, amiért nagyon mérges is voltam a CM-reHidd el, én sem vagyok szent, de ha egy játék komolyan érdekel, akkor megveszem. Inkább játszom kevesebb játékkal, de sz*vás nélkül.
A GRID 2-t pl. nem vettem meg és ki sem próbáltam, mert amiket írtak a fórumozók a megjelenés után, az lesújtó volt. Én ezzel "büntettem" a CM-tSzerintem, ha 4 éve nyomod ezt a sorozatot, akkor annyit megérdemelnének Tőled a fejlesztők, hogy megveszed
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii #904 üzenetére
Na, úgy látom, közben mások is felvetették azt amit én is szerettem volna írni. A játékod forrása tudatában nem biztos, hogy egyből a fejlesztőket kell felelősségre vonni. Nálam is voltak anomáliák a 2012-vel amíg nem váltottam eredetire. Ilyen volt az az elég kellemetlen dolog, hogy minden megkezdett gyors-körön a célegyenes végén eldurrant a motor, így meg aztán nehéz versenyezni. Miután megvettem a játékot minden gondom megszűnt. Továbbá ennél a játéknál, azt tapasztaltam, hogy a crack-elt patch-ek több anomáliát generálnak mint amennyi hibát javítanak, ráadásul a cracker csapatok is csak ideig-óráig "supportálják" a játékot. Ennek fényében és ha valaki valóban a műfaj kedvelője, én úgy gondolom, hogy 4000Ft-ot, amennyiért már meg lehet venni a játékot, nem kell, hogy sajnáljon. Persze ez mindenkinek magánügye, de amennyiben nem így dönt el kell fogadni és együtt kell élni a felmerülő kellemetlenségekkel is!
Tipp! Még akár a 4000Ft- is a felére lehet redukálni, ha összefogva, ismerőssel, haverral, rokonnal közösen vesztek egy kulcsot, különösen ha nem feltétel az ONLINE része a játéknak, sőt még az sem vészes, max. ha egyidejűleg akartok mások, netán egymás ellen versenyezni.
-
Đusty
addikt
válasz
Ebben az esetben valóban nincs ok panaszra.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Akkor ittvan a kutya elásva...
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #896 üzenetére
Nekem nemvolt gond eddig a mentéssel. Igaz nekem a Steam felhő volt az első dolgom, hogy kikapcsoljam. Nem kell, hogy szinkronizálja, nagyon jó helyen van a gépen is.
-
válasz
Olyan felhasználónak is szállt el mentése, aki nem virágboltit használ?
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii #900 üzenetére
"Most lehúzom a patchet,ennél rosszabb már úgy sem lehet."
Miért eddig ki volt kapcsolva a játék naprakészen tartása, vagy offline STEAM-el nyomtad?Amúgy a 2012-vel én is jártam így, de szerintem egy MOD telepítés játszott közre. Amúgy a STEAM userdata könyvárában meg volt a játékmentés csak másolgatni kellett egy kicsit.
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii #900 üzenetére
Egyébként a patchek zavarnak be a mentéses dologba, pont ez a baj sok játékkal, hogy kiadják elkezded tolni de tele van buggal, így patchelni kell .
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii #898 üzenetére
Játékos One ?
Ez hogy ?Ha meg kikapcsolod, félő hogy elfelejtesz menteni és ismét cumit kapsz .
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii #896 üzenetére
Ha ez megvigasztal, az enyém is elszállt a patchek után .
-
válasz
mikrosuttii #886 üzenetére
Remélem csinálnak Assassin's Creed-eset is
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii #884 üzenetére
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #873 üzenetére
Bejövős! Amúgy te hetente változtatod az avatarod?
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #875 üzenetére
Megnéztem igen
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii #873 üzenetére
Az igen F1-es topikban
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #861 üzenetére
2010 nagyon jó volt de a mostani kigyorssitásnál szerintem realisztikusabb és végre van normálisan működő gumikopás és benzin szim is .Tudom sokan szidják de meg kell tanulni bánni a gumival és a jobb lábbal .
A 2010 az mondjuk nekem nagyon feküdt igaz ott nem is kellett setupolgatni mert a gyári setupok nagyon pazarok voltak ,és voltunk páran magyarok szégyenei azon idötájt
Szóval nálam a sorrend 2013 -2010-2011 és legsz@rabb a 2012
Szerk:
(#862) ZeroDK
sauberrel megyek karrierben pedig lehetett volna simán lotus (azzal is kezdtem) de még ez is gyors legenden szóval kisebb csapattal küzdelmesebb ezt is szerintem jól megcsinálták , -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #844 üzenetére
"Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno
"
Valamit nagyon tudhatsz ha 4 évvel előbb nálad a játék mint ahogy kiadják
-
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii #846 üzenetére
szerintem ha ingyen hozzád vágnának egy eredeti verziót abba se hagynád a multit
a gép ellen meg szökő évente versenyeznél ...
ez a kilökdösnek multiban meg tényleg csak public versenyeken lehet jellemző , amúgy csak fair magyar játékosból van minimum 50 (és külföldiek közt is rengetegen..)
engem kifejezetten zavar pl a z AI butasága hülye fékezése, időmérőn akadályoznak mert nem tud lehúzódni stb (arról nem beszélve hogy idén is rohadt lassúak és 0 a kihívás...)
inkább versenyzek olyan ligában ahol a dobogóra sincs esélyem , de a a pontszerzés már érték és körökön át megy a harc minden egyes pontocskáért... -
válasz
mikrosuttii #844 üzenetére
"Online meg nem fogom tolni,....mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést..."
Azért ez egy kicsit erős túlzás. Igenis vannak szép számmal játékosok, akik online nyomják és nagyon sportszerűen versenyeznek. Itt is jó néhányuk jelen van nap, mint nap.
Zárt közösségben kell versenyezni és akkor nem nagyon van esély az eszetlen lökdösődésre. Hidd el sokkal élvezetesebb, mint az AI ellen. -
zzeN
aktív tag
válasz
mikrosuttii #838 üzenetére
Ez milyen felbontás? Eléggé nyúlt.
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii #838 üzenetére
Gratula, de ha első évbe Sauberrel világbajnok vagy legnehezebb szinten, akkor a továbbiakban mi az izgalom?
Szerencse hogy én bénább vagyok
-
willike71
tag
válasz
mikrosuttii #828 üzenetére
Én Lotusba ültem, bár inkább az online versengést részesítem előnyben, így csak az ausztrál és a maláj pályát tudtam le. Természetesen legnehezebb fokozaton játszom, full assist off és cockpit nézetben és még sokat kell gyakorolnom, mert online sajnos sokan megvernek, de az ausztrál versenyt meg tudtam nyerni a Lotusban ülve. Igaz, hogy minimális előnnyel és kellett hozzá a pole is, amit ha jól emlékszem 1:23 elejei idővel nyertem, miközben a legend AI-k közül 4-5 is bejött 1:24 alá, tehát közel voltak.
A maláj nem sikerült ilyen jól, valószínűleg a setupot nem találtam el olyan jól, csak 5. lettem.Közben a Classic módot próbálgattam, tettszett, de visszatérve a karrierhez többet kell gyakorolnom az egyes futamok előtt és setupot hangolni, hogy eredményes lehessek, mert a Lotussal már elég jól lehet menni.
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii #821 üzenetére
ahhoz képest nem vészes akkor kb 2 ms a hátrányom
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #805 üzenetére
Azok a lukak mik akarnak lenni?
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii #802 üzenetére
de akkor mire jó ha be van kapcsolva? hogy megjegyezze?
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii #797 üzenetére
És ha nekem a TT beállításokat tartja meg a gép futamra is (gondolom a nehézségi fok miatt). Akkor mondjuk válasszak beállítást a kettő között?
-
don dante
aktív tag
válasz
Hátha...
-
djdaniel
senior tag
válasz
ezt ki próbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest