- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
cyberkind
üzenetére
A poén az,hogy amikor létrehoztam a profilt,Levente Toth volt oda írva.Most meg Játékos One... WTF?!
Inkább felejtsem el egyszer,mint hogy egy egész szezonom kárba vesszen.Mert végül is,ha el felejtettem el menteni,akkor újra kezdhetem az adott futamot,de ha már egy egész szezonom oda veszett a játék hibája miatt...
Most lehúzom a patchet,ennél rosszabb már úgy sem lehet.
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Játékos One ?

Ez hogy ?Ha meg kikapcsolod, félő hogy elfelejtesz menteni és ismét cumit kapsz .

-
-
cyberkind
félisten
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ha ez megvigasztal, az enyém is elszállt a patchek után .

-
mikrosuttii
aktív tag
Hát ez fantasztikus... Elszállt a mentésem
Oda egy teljes szezonom.
Hihetetlen,hogy már 4 éve csinálja ezt a gamet a CM,és szinte nincs olyan része ennek a sorozatnak,amiben ne lenne hiba a mentéssel. 
-
--Lorant--
aktív tag
Mentem én is Karrierbe sauberrel assist off pro AI-k ellen , 2. helyről álltam ki a boxba ,nem a szemetek mind leelőzött azaz nem engedtek ki még mindenki el nem ment! valami 10helyet buktam rajta. Oda is vertem a falnak rögtön és mentem a kövi pályára
,ha azt nézzük ez csak egy játék -nem? Kövit meg is nyertem azóta meg nem is játszottam az AI-k ellen. Az előbb viszont egy hatalmasat játszottam jól is esett jobban mint a gépezet ellen. (Noha ott meg én b@sztam el)Kösz a résztvevőknek a részvételért

-
Ma jutottam el a Kínai nagydíjig. Ausztrál 2. hely, és Malay 1. hely után egy nyögvenyelős 12. helyet sikerült is összekaparnom(időmérő 2. hely után) a Lotus-al. Valami hihetetlen mód koptak a gumik. 3 cserével oldottam meg, de kettő közt így is úgy mentem, hogy vagy 2sec-et kaptam az élbolytól körönként

(#891) ZeroDK: pü.
-
dragonfx
veterán
na jo asszem nálam asszem most ért véget a játék.

felraktam medium ai.ra és állandóan esik az eső....alonso csutka esőbe ahol intermediatetal csuszkálok ő kemény keveréken jobban megy mint én.....egy ocska xar eza játék. -
Breeze
aktív tag
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Remélem csinálnak Assassin's Creed-eset is

-
mikrosuttii
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Rá kattantam ezekre az avatarokra
Nem találom a rám illőt,de szerintem már marad ez 
-
munky
őstag
-
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Bejövős! Amúgy te hetente változtatod az avatarod?

-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Megnéztem igen

-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Az igen F1-es topikban

-
mikrosuttii
aktív tag
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Inkább valami jó versenyzést mint anno .

-
Danecay
addikt
Arra van valakinek ötlete, hogy Online Custom Race-t miért csak úgy tudok menni mással, ha én indítok versenyt? Meghívás után a meghívott be is jön a lobbyba, de READY-zés után csak abban az esetben tölt be a pálya és tudunk rajta menni, amennyiben én indítok versenyt. Ellenkező esetben vagy csak lobbyban történő várakozás van, esetleg pályabetöltés után "waiting for other players" Szóval nagy valószínűséggel a másik félnél van valami gubanc, de mi lehet az, mert sokkal jobb NET miatt jobb lenne, ha ő működne mint szerver?!
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Bakker te még élsz ?

-
fess
őstag
kanadáig kellet várni az első győzelemig,de végre sikerült,profi szinten,asisst off.
Kapok ilyen hülye kártyákat,azokkal mit lehet csinálni? -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Nálam is az F1 2012 volt a csalódás.11 után hatalmasat léptek vissza a készítők.Szerintem én vagyok az egyetlen bill.-es,aki nem panaszkodik a gumi kopásra
Persze nem örülök neki,hogy 3.-dik körben már irányíthatatlan az autó,de legalább van benne + kihívás.Én Sauberrel ilyen eredményeket értem el:
-1 pole (Monacó)
-4 nagydíj győzelem (Monte Carlo,Montréal,Monza,New Delhi)
-11 dobogó (Melbourne,Monte Carlo,Montréal,Nürburgring,Spa-Franchorchamps,Monza,Szingapúr,Suzuka,New Delhi,Austin,São Paulo)
-0 leggyorsabb kör
-1 egyéni VB cím
-0 konstruktőri VB címLeggyorsabb kör azért nincs,mert nem is próbáltam meg olyat menni
Mondjuk Monzában majdnem össze jött,de Hamilton a végére 8 ezreddel gyorsabbat futott.Kövi szezont már Mercivel kezdem meg
Nálam is ott volt a Lotusos lehetőség,de aztán inkább meggondoltam magamat. -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
2010 nagyon jó volt de a mostani kigyorssitásnál szerintem realisztikusabb és végre van normálisan működő gumikopás és benzin szim is .Tudom sokan szidják de meg kell tanulni bánni a gumival és a jobb lábbal .
A 2010 az mondjuk nekem nagyon feküdt igaz ott nem is kellett setupolgatni mert a gyári setupok nagyon pazarok voltak ,és voltunk páran magyarok szégyenei azon idötájt

Szóval nálam a sorrend 2013 -2010-2011 és legsz@rabb a 2012
Szerk:
(#862) ZeroDK
sauberrel megyek karrierben pedig lehetett volna simán lotus (azzal is kezdtem) de még ez is gyors legenden szóval kisebb csapattal küzdelmesebb ezt is szerintem jól megcsinálták , -
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
"Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno
"Valamit nagyon tudhatsz ha 4 évvel előbb nálad a játék mint ahogy kiadják

-
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
én elkezdtem a williamssel.szezon közbe jött a marussia, caterham ajánlata nem mentme át...jöt a sauber..átmentem....erre urja jön a caterham marussia ha előtte nem mentme most pláne nem.jött a force india....3 versenyig tot volt utána visszavonták.vártama lotusra de nem jött....

amugy fontos:
ti éreztek tényleg időbeni különbséget egy marussia és redbull közt?ugfy skálázodnaka kocisk mitn valoságba?valami erősorrendet tudtok nekem?
én jobbnak érzem a saubert mint a williams.... -
-
törölt tag
Agyf@szt kapok. Careerben hungaroring után kaptam szerződésajánlást a Torro Rosso-tól, elfogadom, és rögtön szezon közben átrak a csapatba. Ez mi?
Ez most bug, vagy tényleg ilyen sz@r megint ez az átigazolás hülyeség 
-
KaraDani
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
iRacing, rFactor 1 főleg. Mellette néha NetKar Pro, GTL, rF2.
ZeroDK: meglátom, az időpont lehet alapból nem lesz jó.
-
mikrosuttii
aktív tag

Itt már csak a kvali+a gyorsabb körök voltak kérdőjelesek.

Ezért szeretem ezt a pályát

-
toki87
tag
Én is olyan szívesen nyomnám online, de csak három akadálya van: nem eredeti a játék, gyenge a gépem, lassú a netem
De azért kis szórakozásnak így is megteszi 
-
KaraDani
addikt
Esküszöm kezdtek felcsigázni, hogy kipróbáljam ligában
Pedig én elsősorban pont azért játszok ezzel, hogy a szimulátoros online komolyabb versenyzés mellett legyen valami casualabb szórakozás. Úgy terveztem, hogy csak AI-zok nem gyakorolok, setupolok sokat, csak megyek néha egy 100%-os career versenyt azt kész 
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Biztos,hogy nem játszanék a mutival,ha ingyen hozzám dobnák az eredeti verziót
Ugyan ez volt F1 2012-vel is,haverom oda adta,mert ráunt,ki próbáltam a multit,1 hét után abba hagytam,és nem csak az miatt,mert nem lettek volna fair játékosok,hanem mert egyszerűen számomra unalmas.Voltak szép emlékek abban az 1 hétben is,amiben multiztam vele,meg voltak jó mentek,de inkább letettem.Általában mindig dobogós voltam,asszem egyszer nyertem (azt is szerencsével) még Kanadában.Mivel sokan kormánnyal játszanak,nem is nagyon tudtam érvényesülni köztük.Szóval nekem elég nagy kihívás AI ellen is,főleg legenden 

Ha ez neked nem izgalmas...

-
willike71
tag
Ilyen videók lesznek várhatók!

Ez a futam a PRO liga idénynyitó futama volt, azóta is emlegetjük, mert amit a verseny utolsó harmadában műveltünk barcalaci és domaa versenytársakkal az hihetetlen élmény volt. Mindezt az utolsó pontszerző helyekért vívtuk.
Ajánlom ezt mikrosütti-nek is, mert ugyan hibák előfordulnak sokszor a versenyzőknél, de ez mutatja a valódi hozzáállást, ezért érdemes multizni, nem a német dodzsemisták miatt.
Az megnézésre ajánlott csata kb. a 20. kör környékén kezdődik és a végéig tart.

Saját felvételem:
Will71 - GoLiga Pro liga MelbourneKülső felvétel roly11111 jóvoltából, aki ligatag volt, de épp nem tudott versenyezni, így kívülről filmezte le:
GoLiga Pro liga Melbourne - közvetítés -
barcalaci84
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
szerintem ha ingyen hozzád vágnának egy eredeti verziót abba se hagynád a multit

a gép ellen meg szökő évente versenyeznél ...
ez a kilökdösnek multiban meg tényleg csak public versenyeken lehet jellemző , amúgy csak fair magyar játékosból van minimum 50 (és külföldiek közt is rengetegen..)
engem kifejezetten zavar pl a z AI butasága hülye fékezése, időmérőn akadályoznak mert nem tud lehúzódni stb (arról nem beszélve hogy idén is rohadt lassúak és 0 a kihívás...)
inkább versenyzek olyan ligában ahol a dobogóra sincs esélyem , de a a pontszerzés már érték és körökön át megy a harc minden egyes pontocskáért... -
mikrosuttii
aktív tag
Olyat nem is írtam,hogy nem léteznek
.Nekem jelenleg AI-val is elég kihívás szokott néha lenni.Zárt szobában meg nem szeretek játszani.Mindig ledobott,ha olyanba játszottam
Nah meg ugye a másik,hogy nincs egy atom gyors netem.De mondom még 1x-er: Nem vagyok híve a multinak.Aki szeret multizni,multizzon.Én maradok a GTA:SAMP-nél 
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
"Online meg nem fogom tolni,....mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést..."
Azért ez egy kicsit erős túlzás. Igenis vannak szép számmal játékosok, akik online nyomják és nagyon sportszerűen versenyeznek. Itt is jó néhányuk jelen van nap, mint nap.
Zárt közösségben kell versenyezni és akkor nem nagyon van esély az eszetlen lökdösődésre. Hidd el sokkal élvezetesebb, mint az AI ellen. -
mikrosuttii
aktív tag
1280x960 16:9,vagy 1280x720,nem tudom

toki87: Nem feltétlenül a pont versenynek kell izgalmasnak lennie
Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Online meg nem fogom tolni,egyrészt azért,mert ahhoz kellene a tokos változat,másrészt azért,mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést... Mondjuk utóbbin már csak röhögni szoktam
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak. -
zzeN
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ez milyen felbontás? Eléggé nyúlt.
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Gratula, de ha első évbe Sauberrel világbajnok vagy legnehezebb szinten, akkor a továbbiakban mi az izgalom?
Szerencse hogy én bénább vagyok 
-
bandika0626
senior tag
Ezt az új gumijavításból melyiket kell átmásolni? Vagy mindegyiket?
-
mikrosuttii
aktív tag
Sikerült megszerezni az egyéni VB címet
VÉGREE!
A verseny legszomorúbb pillanata ez volt...Pedig ha beér Hülk 2.-nak,akkor még lenne esély a konstruktőrire is.Nha de most már mind1.
És az a "porfelhőcske" ott az úton mi akar lenni?Gőz szivárog fel a talajból,vagy mi?

Megjegyezném,hogy a VB cím sorsa Sao Pauloban dőlt volna el,ha Indiában Rosberg nem lágy gumikért,hanem esősökért megy ki.Illetve ha nem töri össze a szárnyát vezető helyről,akkor is izgalmasabb lett volna a dolog.Szóval ilyen téren egy kicsit sajnálom,hogy nem lett izgalmasabb.
-
lacy86
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Videokat nyomjatok ezerrel!

Ha mar nem tudok elni a lehetoseggel
-
törölt tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Off ligába komoly lesz, már várom

-
válasz
werszomjas
üzenetére
Juhéééjjj
Végre!!!!! 
-
werszomjas
addikt
Indul a móka!
Aki még nem ismerné, gocompete berkein belül indul a liga

-
munky
őstag
Most töltött le a Steam kb. 10mb-ot a játékhoz. Ha valakinek van leírása róla mi változott azt megköszönném.

Nem tudom a Steam játékkal kapcsolatos hírek közé miért nem teszik ki egyből, mint egy csomó más játéknál...

-
willike71
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Én Lotusba ültem, bár inkább az online versengést részesítem előnyben, így csak az ausztrál és a maláj pályát tudtam le. Természetesen legnehezebb fokozaton játszom, full assist off és cockpit nézetben és még sokat kell gyakorolnom, mert online sajnos sokan megvernek, de az ausztrál versenyt meg tudtam nyerni a Lotusban ülve. Igaz, hogy minimális előnnyel és kellett hozzá a pole is, amit ha jól emlékszem 1:23 elejei idővel nyertem, miközben a legend AI-k közül 4-5 is bejött 1:24 alá, tehát közel voltak.

A maláj nem sikerült ilyen jól, valószínűleg a setupot nem találtam el olyan jól, csak 5. lettem.
Közben a Classic módot próbálgattam, tettszett, de visszatérve a karrierhez többet kell gyakorolnom az egyes futamok előtt és setupot hangolni, hogy eredményes lehessek, mert a Lotussal már elég jól lehet menni.

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Hurkafej
üzenetére
racedepartment.com vagy ha vissza olvasol a kommentekben,akkor találsz egy olyan linket,ami majd egy oldalhoz vezet.Onnan letöltöd,amit kell,és abban is lesznek setupok.Bár inkább az RD-s setupokat ajánlanám.
A játékról említésre méltó tapasztalatot nem tudunk mondani,hisz annyira kiismerhetetlen a játék néhány pályán autótól függetlenül,hogy az hihetetlen.

2.-dik körben elvoltak

-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok. Érdekelnének a tapasztalataitok a játékról, én eddig csak a régi kocsikkal mentem pár TT kört, és némelyik tetszett!

Jó beállításokkal foglalkozó oldalt tudtok? -
mikrosuttii
aktív tag
Abu-Dhabi-ban irtózatosan fogy a gumi.Nálam annyira el fogyott,hogy az utolsó körben már inkább elengedtem Buttont,Pérezt,és di Restát.Már felesleges lett volna velük küzdeni,hisz az autó kezelhetetlen lett.Inkább leparkoltam,és kivártam a 2 percet

-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ahhoz képest nem vészes akkor kb 2 ms a hátrányom
-
dragonfx
veterán
suzukába mentema sauberrel egy 1.40.303at az jo idő?
-
Danecay
addikt
Hali!
Hogyan lehet egyik STEAM account alatt készült profilt és mentéseket másik STEAM alá átvinni?
Próbáltam átmásolni aszem a STEAM userdata-ban található STEAM azonosítószámmal ellátott mappából a dolgokat a másik STEAM azonosítójú mappában, meg is jelent a játékban de kiválasztva azt írta, hogy korrupt profil és, hogy törli. Sőt ahonnan másolni szeretném, több profil is létre van hozva, de nekem csak az egyik kellene
Most nincs előttem de azt hiszem a remote mappán belül, ahol a mentések vannak vannak profile0@ és profile1@ szöveget tartalmazó fájlok. Gondolom így vannak megkülönböztetve az egyes profilhoz tartozó mentések. Na de hogy miért nem működik amikor átmásolom? Eddig ráadásul úgy próbáltam, hogy másoltam mindent, mind a két profilt, szóval nem is szöszmötöltem külön a profilokkal amiből esetleg további hiba is adódhatna. -
dragonfx
veterán
asszem az első szezon eluszik a williams-sauber kettős csapattal.hamilton 51 pontra..

és korea után vagyok...
2-3-4. hely közte én(+alonso+vettel) azonos ponttal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha első évbe 2. leszek vajon kapoa lotustól ajánlatot? -
törölt tag
Amúgy felhívnám mindenki figyelmét, még egy hibára. Careerben az időmérőn mindenki megfutja a leggyorsabb körét, én 2 kört vagyok kint, egy az időmérős, és a levezetős. Ezt mutatja is a monitor a boxban. Mindenkinek van mért körideje, ez Q3-ban van, és az Ai megy 6-7 kört egy gumiszettel, mert boxba nem jöttek ki, és mivel azzal a gumival futották meg a legjobb időt, így azzal is rajtolnak.
Tehát ők az időmérőn egy gumival megtesznek 6-7 kört, és versenyen ugyanakkor fogy el a gumi nekem mint nekik, pedig 5 körrel már kopottabbak. Most akkor hogy is van ez?
-
válasz
werszomjas
üzenetére

-
válasz
werszomjas
üzenetére
De mikor indul már???

-
werszomjas
addikt
Van:
http://gocompete.hu/, nemsoká liga is indul

-
Mazsul
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
A Pirellis mérnök bácsik ott nyomkodják be a műszereiket

-
itouchfan
senior tag
Hali! Van ennek a játéknak hivatalos demója? Valaki be tudja linkelni? Köszi előre is
-
Mazsul
tag
Üdv mindenkinek

Tegnap megvettem a game-et, mostantól gyakran leszek erre. Van itt valami kozösség, akik szoktak multizni párszor online?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Azok a lukak mik akarnak lenni?

-
mikrosuttii
aktív tag
Ki jött az 1.4-es F1 2013 Pirelli 2013 Tires
Újítás:
-Javult a blur az összes verzióban
-Verzió R jelzések nélkül (azaz már telepíthető olyan opció,amiben nincsenek a kerék oldalán piros betűs R névjegyek)
-Üregek hozzáadva
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
de akkor mire jó ha be van kapcsolva? hogy megjegyezze?
-
mikrosuttii
aktív tag
-
toki87
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
És ha nekem a TT beállításokat tartja meg a gép futamra is (gondolom a nehézségi fok miatt). Akkor mondjuk válasszak beállítást a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Torrent meghívó kunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Oda egy teljes szezonom.
Hihetetlen,hogy már 4 éve csinálja ezt a gamet a CM,és szinte nincs olyan része ennek a sorozatnak,amiben ne lenne hiba a mentéssel. 
,ha azt nézzük ez csak egy játék -nem? Kövit meg is nyertem azóta meg nem is játszottam az AI-k ellen. Az előbb viszont egy hatalmasat játszottam jól is esett jobban mint a gépezet ellen. (Noha ott meg én b@sztam el)

Nem találom a rám illőt,de szerintem már marad ez

Mondjuk Monzában majdnem össze jött,de Hamilton a végére 8 ezreddel gyorsabbat futott.Kövi szezont már Mercivel kezdem meg
Ez most bug, vagy tényleg ilyen sz@r megint ez az átigazolás hülyeség 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)