- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii #918 üzenetére
Amennyibe olyan MOD-okat használsz amik megbuherálják a database.bin fájlt, vagy annak bizonyos részeit, jó eséllyel elszáll a profilod. Én sem védeni akarom a fejlesztőket mert ez valóban létező hiba volt, de már egy jó ideje nem jellemző, és valóban nem lehet tudni, hogy mennyire betudható a kalóz verziók és bizonyos MOD-ok használatának. Egyes MOD-ok leírásában fel is van tüntetve, hogy használata profilvesztéssel jár!
-
válasz
mikrosuttii #918 üzenetére
Nem erről van szó.
De, ha nem veszek meg valamit, hanem lew*rezolom, akkor nem igazán van jogalapom panaszkodni, hanem befogom a szám, hogy zavarosban halászok és örülök annak, ami van.Nem azt mondom, hogy hibátlan a 2013, de elég sok játékossal vagyok kapcsolatban és nem igazán panaszkodnak erre a mentési hibára.
A 2012-ben valóban volt ilyen, de a steam felhő szinkronizálás kikapcsolásával gyakorlatilag megszűnt.
A 2011-ben, ami még Live-os volt ott is volt ilyen gond, amiért nagyon mérges is voltam a CM-reHidd el, én sem vagyok szent, de ha egy játék komolyan érdekel, akkor megveszem. Inkább játszom kevesebb játékkal, de sz*vás nélkül.
A GRID 2-t pl. nem vettem meg és ki sem próbáltam, mert amiket írtak a fórumozók a megjelenés után, az lesújtó volt. Én ezzel "büntettem" a CM-tSzerintem, ha 4 éve nyomod ezt a sorozatot, akkor annyit megérdemelnének Tőled a fejlesztők, hogy megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő