Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
Spa-Francorchamps:
Aerodinamika:
1
2Fékek:
46%-54%
High
NormalEgyensúly:
5
10Felfüggesztés:
2
2
8
10Váltó:
1:147
2:181
3:210
4:240
5:271
6:302
7:335Illesztés:
-3.50
-1.50
0.12
0.41+ Info:
A jó kör érdekében érdemes ezeken a helyeken használni a KERS-t:
25% a La Source (első kanyar) után
50% a Courbe Paul Frére-ben (rögtön a Stavelot utáni kanyarban,magyarul a 16-os kanyar után,tehát 16-tól 18-ig)
A maradékot pedig a busz megálló (chicane,19-20-as kanyar) után kell el nyomni.Nem garantált a pole,de lényegesen jobb időt fogsz futni a kvalin.
-
bendeguz76
aktív tag
köszönöm az oldal ajánlásokat kiprobálok párat meglátjuk melyik lesz a kezemre valo

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Inkább innen lessél beállítást.Itt nagyon jók vannak.Kanadához és Ausztráliához olyan jó beállítást találtam,hogy szinte nem is fogyott alattam a gumi.
-
varmi2
nagyúr
válasz
bendeguz76
üzenetére
Íme egy oldal, ahol van 2013-s beállítás is.
-
hermanyi
addikt
válasz
bendeguz76
üzenetére
Hamar elfogy a gumid azokkal a beállításokkal .
-
bendeguz76
aktív tag
a 13-hoz jok a 12 autobeállitásai is?gocompete oldalon nincsenek még 13-as beállitások.
-
Danecay
addikt
Valakinek van ötlete, hogy meghívásos versenyre miért csak két embert akar beengedni a játék? Beállításoknál 16 játékos van megadva, de amint kettőnél több játékos akar csatlakozni betöltés után csak waiting for players. Külön-külön beengedi mindkét játékost de egyszerre nem!
Ötlet?
-
bendeguz76
aktív tag
kiprobáltam,ismerkedem vele de a 2010-11 hez szokott kezem irányitásom mehet a kukába.egész máshogy kell irányitani.egy driving force pro kormányom van de küzdök vele rendesen.
-
tomi9425
csendes tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Nem ALT+Enter kell ide.Dokumentumok-My Games-FormulaOne2011-hardwaresettings-hardware_settings_config fájlt nyisd meg jegyzettömben és a fullscreennél a falset javítsd ki truera de az aposztrófok maradjanak. garantált a siker

-
törölt tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Alt+enter se segít? Esetleg settings-be megnézni nem-e Windowed módban van a felbontás.
-
bandika0626
senior tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
ALT ENTER.
-
bendeguz76
aktív tag
megvan nekem is program.kicsit gyakorlok mert más az irányitás mint a 2010 ill 2011 volt,de ablakban indult és ugy is maradt,hogy tudom teljes képernyőre rakni?
-
mikrosuttii
aktív tag
Erre próbálok megoldást találni.Alapból mikor fel veszem,nem szaggat,de utólag mikor megnézem a nyers anyagot,látszik,hogy néhol igen.Aztán mikor renderelem,akkor meg össze-vissza van az egész.Van,hogy felgyorsul egy ponton a videó,van,hogy szaggat,van,hogy jól megy.Nem értem,ez mitől van,de kétlem,hogy 25 FPS miatt,különben a CoD:Ghosts is laggolt volna.
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Egyébként csak nekem tünik úgy mintha picit szaggatna a felvétel?
-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Köszönöm a segítséget
Kipróbálom. -
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mivel tömöríted a felvételt és milyen beállításokkal? (bitsűrűség, fps, felbontás, stb...)
Köszi
-
mikrosuttii
aktív tag
-
zoo05
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mit érdemes gyakorolni a szabadedzések során? Mi az ideális, mennyi gumit érdemes elhasználni az edzések során? -
válasz
bandika0626
üzenetére
Elképzelhető, hogy az a baj.

-
bandika0626
senior tag
Kipróbáltam ezzel a kormányommal (Logic3 Tri Format Topdrive RF) mert ez benne van a támogatási listában és beállítom neki az erővisszacsatolást a játékban minden 100% felhúzva és ez a kormány se csinál semmit. Pedig legalább rezegnie kellene ha rámegyek a rázóköre de semmi. Windows-ba meg működik ahogy tekerem a kormányt a végállása felé egyre erősebben. Lehet az a baj, hogy az enyém virágbolti verzió?
-
-
dragonfx
veterán
és yes austinban megnyertem a vb.t kicsit tartottma tőle mert tudom braziliában nekem nem szokott menni sose.ott tuti nem tudok előnyt megtartani.
de sikerült 3.nak bejönnön a lekét kinyomtam a redbullnak.sajnos alonso és vettel tul elment pedig közeledtem hozzájuk.szebb lett futam és egybne vb győzelem is.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ausztál nagydíj: Hamiltonnal összeérek,de egyértelműen az én hülyeségem.Az 1-es kanyarba elég nehéz lett volna beférni úgy,hogy ne koccoljak vele.Ez után Pérez nem veszi észre,hogy fékezek,ő később fékez,kiforgat.
Malajzia: Gyakorlatilag Räikkönen nekem esik,le töri a szárnyam,egyértelműen az ő hibája.
Kína: Rossz rajt,kocc Bottassal.Utána kocc volt Alonsoval is,mert nem tudta eldönteni,hogy kimegy-e a bokszba,vagy sem.Hogy ne gondoljam azt,hogy "Lehet-e még ennél rosszabb?" hirtelen Maldonado befékezett az alapból 150-200 km/h-as kanyarba úgy 60-ra,neki is menetem

Igazából Melbourne bánt a legjobban.Fix 2.-dik hely lett volna.Akár még Malajziában s lehetett volna egy fix 2-3. hely.Kínába pedig nem tudom.Egy halvány pontszerzés talán.
Most Bahreinben nulla kocc volt.A 6.-dik körben álltam ki,bezzeg akkor nem cseréltek szárnyat,milyen érdekes
6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal. -
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Az utóbbi fura, de az összeérés csak ritka esetben a gép hibája. Vigyázni kell az első kanyarban, utána meg ha ésszerűen előz az ember, nincs kocc.
-
mikrosuttii
aktív tag
Ez mi a WTF?Le vittem 3 versenyt eddig,mind3-ban valakivel össze értem (True to Life AI RLZ) és letört a szárnyam,vagy kiforgattak.Nah szal,most lenne egy normális versenyem (Bahrein) el rajtolok 13. helyről,fel jövök 6.-nak,kiállok 7. körben,a szárnyam ép,még is SZÁRNYAT CSERÉLNEK!
Nem kellene újra kezdenem egy versenyt,mert így izgisebb,de ez kib*szás,ezért inkább kiléptem a rákba.Aztán majd ha kiéltem a dühömet,újra kezdem.Ennyire hozzá szokott volna a játék a szárny cserélgetéshez? 
-
dragonfx
veterán
hát azért eléggé izzadok meglegyen a vb. a szezon második fleétől a jhátékban valami láthatatlan erő legyengiti a kcosimat sorba nyertem a versenyeket vagyis top3ba voltma most meg rommá iozzaodm magam top5be legyek...

-
válasz
bandika0626
üzenetére
De más Thrustmaster (pl. Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel) ott van a listában, valószínűleg ezért megy a 458-cal is jól.
Viszont Saitek kormányból egy sincsen felsorolva. Bár elég érthetetlen számomra, hogy a gamepadok között van támogatott Saitek, kormányokból meg nincs...
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert szerencsére nekem mindig támogatott eszközeim voltak és nem kellett ilyen problémát megoldanom.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy meg lehet erőszakolni a rendszert. -
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Az nem számít, hogy milyen kategória a Logic. Ha a Saitekhez nem csinálták meg a játékot, akkor ez sz*vás

-
válasz
bandika0626
üzenetére
Játék által támogatott vezérlők között szerepel a kormányod?
-
válasz
bandika0626
üzenetére
Verseny közben sincs FFB hatás?
A leírásod alapján azt hiszem az a problémád, hogy windows alatt a középre húzás aktív, míg a játék indításával ez megszűnik. Szerintem ez teljesen normális jelenség, a Logitech DFGT-m is így működik.
Viszont, ha játék (értsd. mész a pályán) közben sincs FFB hatás, akkor ott valami probléma van. -
makkai
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Játékon belül van még beállítás, hogy felülírja a játék kormány beállítást, vagy mit.
kormány beállításoknál az utolsó menü. -
don dante
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
A kormány driver-e fel lett telepítve...?
-
don dante
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
Hy!
Be kapcsoltad a force feedbackket...?
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy SAITEK R440-es kormányt és az a helyzet, hogy F1 2013 alatt semmi ellenállása nincs a kormánynak. Amikor fut a kormány control panelje akkor minél jobban tekerem a szélső helyzetébe annál nehezebb lesz, de mikor elindítom a játékot ez megszűnik. Pedig a játékban be van kapcsolva minden ami ehhez kell.
Tud valaki valami okosságot? -
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy a G2A.com oldalon vásárolt jóárasított F12013 nem a sima, hanem a classic változat volt?
Most jutott rá időm, hogy játsszak vele és a classic tartalmak simán bejönnek, mentem time trialt, versenyt, stb... Ez lehetséges, vagy az csak egy úgymond alap time trial változat és majd felajánlja, hogy ha továbbra is használni akarod bővítsd a steam store-on?
-
djrobaa
aktív tag
válasz
sandroo
üzenetére
Kormánnyal játszol vagy bill? A fék segítséget kapcsold ki mindenképpen. ABS, kipörgésgátlót kapcsold csak be. Kipörgésgátló mehet közepesre szerintem mert úgy is ráérzel majd. Ív-et meg váltót tetszés szerintire. De ne idegeld magad ezen, hogy nemtudod megverni az AI-t. Nekem se megy Legend szinten, sőt néha még Experten sem... Igazság szerint nem is eröltetem agyonra magam mert kezdek rájönni, hogy ez az F1 nem az én műfajom. Ne add fel, csak gyakorolj sokat ha időd engedi.
-
sandroo
újonc
Azt vettem észre, ha a fék asszisztens be van kapcsolva, még lassabb vagyok. Komolyan nem értem, miért vagyok ennyire lassú.
-
sandroo
újonc
válasz
KaraDani
üzenetére
Nem. Williams-el kezdtem, de csak vergődök. Sokszor a csapattársam is olyan időt megy, hogy csak lesek. A 2012-nél nem volt ilyen, de ha már megvettem a játékot, akkor ezzel szeretnék játszani. Valahogy úgy volna jó, ha a 2012-es szintjén volna az AI. Lehet furán hangzik, de hát ízlések és pofonok. Mindenkit más tesz boldoggá.

Ha esetleg volna valami megoldás, akkor azt megköszönném. Ide is lehet írni -> sandroo@outlook.com
Köszi előre is mindenkinek!!!
Szép napot, üdv.! -
mikrosuttii
aktív tag
A képért/hangért elnézést,javítva lesz.
Amúgy: elég rég volt ilyen szerencsétlen versenyem.Össze jöttek a dolgok már az elején... Sajnos.
-
Qru
MODERÁTOR
(B)Tilos a warez, ehhez tartsátok magatok.(/B)
-
Csapoati
nagyúr
Pontosan.

Más: elég jól eltalálták a játékban a gumikopást. Kína, 25%-os verseny. Pole-ból indulok, de lassan, Alonso megelőz, az első kanyarban meg a hideg gumin a külső ívről leszaladok, 4. helyre jövök vissza. Innen próbáltam előre jönni, de már a 4. körben piros votl a hátsó gumim. Mire a 6. körben kiálltam, már Raikkönen és Vettel is megelőzött a hátsó egyenesben (féktávon visszahoztam azért). Ráadásul Hamilton-módra a boxbejáratnál is lecsúsztam a sóderbe... Aztán a kemény gumikon valamivel jobb volt a dolog, de az utolsó másfél körre azok is elkoptak, így épp hogy csak 4. lettem. A tanulság: meg kell tanulnom úgy gyorsnak lenni, hogy kíméljem a hátsó gumikat, mert így sok gond lehet még. Ja, Sauberrel mentem.
-
sandroo
újonc
Sziasztok!
Létezik valami módszer, amivel az AI-t lehet lassítani kicsit? -
dragonfx
veterán
kanada
1.15.675.ez már jo?? -
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Én azért linkelek egy ilyen vásárlási lehetőséget ha nem baj!

Én is innen vettem! Igaz várni kellett egy napot a kód megérkezéséig!
-
miti5
tag
szia,elvileg csinál mentési pontokat,win7-m van még...azt a könyvtárat már megtaláltam igen amibe a mentéseket pakolja...Úgytörtént ahogy írtad igen,hülye felhőből töltött a gépre azthiszem...na majd kipróbálom amit írtál -most még rá se tudok nézni az f1 ikonra.... köszi a választ,még annyit tudnál h azt a felhőt hol tudom kikapcsolni?-az az offline ha kinyomom??
-
ЯΞD
senior tag
Na be van kapcsolva winbe neked a rendszer helyreállítás? Ha igen akkor keresd meg a mentést! Nemrégen írtam Jim-nek az útvonalat. Na arra a számsor mappára katt jobb gomb majd majd tulajdonságot és ott van valami ahol fájlok korábbi visszaállítása vagy mi. Nekem win8.1 alatt nincs ilyen de Win7-nél volt. Elméletben mikor készülnek automatikus vagy manuális visszaállítási pontok, azokból tudsz választani. (a legutolsó mentést ajánlom) Nos onnan kimásolod a mappát valahová vagy felül írod a meglévő szart és felhőt kikapcsolod a csába. Jónak kéne lennie. De a felhővel sincsen gond csak sosem szabad engedni neki, hogy ha megkérdezi letöltse... Mert azért rinyál a steam, szarul vagy félig töltötte fel és nem egyezik a local-al. És megkérdi mit szeretnél. Erre te rányomtál, hogy töltse le. Le is töltötte a helytelen adott esetben félig feltöltött mentést persze, hogy szar lesz. De ez nem a játék hibája hanem a steam-é!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Azt én értem, de ha jól tudom, mindenképpen be kell regisztrálni a Steambe. Ha meg már a te fiókodhoz tartozik, máséhoz nem fog tudni.
-
miti5
tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
nálam is ugyanezek,inkább awarez verzió, azt legalább én patch elem ha akarom...sok köcsög már itt is csak eladni azt kész,minél többet,agyatlanok meg programozzanak
-
miti5
tag
hát a kkkk annyát ennek a játéknak meg a felhőnek minden gyökérnek aki írta...................
nekem is kiírt valami hülyeséget,leszinkronizáltam a felhőből a gépemre,mert nem egyezett vagy mi a picsát írt, erre meg kiírja hogy korrupt az eddigi felhasználói mentésem,,,,,hát a kkkk annyukat a sok bbbiiiiiii-nak, szétcsap az ideg, ez játék, ezért adsz 8000-t,,, éljen a blackbox meg razor meg a hekkerek!!!!!!!!!!!
---Esetleg te tudnál valamit tanácsolni,vissza tudom-e mentésem szerezni????régebben voltak olyan trükkök hogy átmásoltad az utolsó savegame-t , átírtad az előző mentés nevére,ami beszarodott azt törölted, vagy valami ilyesmi...már nem találom azt a hozzászólást(2012es nél volt), nem tudom hogy volt, de akkor sikerült a szerint helyrerakni... kösszzz ha valaki tud valami jót!!!!!!! -
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Hogy adtad el neki, ha steames?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Rosszat linkeltem
-
mikrosuttii
aktív tag
Jó kis mod,csak allergiás arra,ha háta,jobbra-balra nézek,mert akkor jelentősen vissza esik az FPS.Insert gombbal lehet ki/be kapcsolgatni.
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Aha így már értem. Bár én akkor vettem mikor megjelent 8k-ért

-
ЯΞD
senior tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
privátnak szántam de mellé nyomtam...
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
De most egy eredeti példányt annyiért eladni
Ingyen jutottál hozzá vagy mi? -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
üzenetére
Mert többet nem ér.Senkinek sem adnám többért,esetleg 1000ft-ért,de 1500-2500-ért nem.Szégyelném magamat,ha ennyiért adnák oda egy ilyen játékot.Mondtam neki,ha valami panasza van,forduljon hozzám,és megpróbálom megoldani.Kb. 1-2 hete van nála,és eddig kifogástalanul működik NÁLA.
-
törölt tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Itt jó áron van.
(#1103) mikrosuttii: Miért adtad olyan olcsón ?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76
üzenetére
Steamról,vagy innen.
Nálunk a szomszéd kölyök volt olyan szerencsés,hogy az eredeti példányt el adtam neki 500ft-ért

-
bendeguz76
aktív tag
hol érdemes most beszerezni a játékot?nincs joárasitva sehol?
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

6. lettem végül,most 12.-dik vagyok összetettben 9 ponttal.
Nem kellene újra kezdenem egy versenyt,mert így izgisebb,de ez kib*szás,ezért inkább kiléptem a rákba.Aztán majd ha kiéltem a dühömet,újra kezdem.Ennyire hozzá szokott volna a játék a szárny cserélgetéshez? 

En tuti megveszem.